Ne dependi ne orkidi ilk gebelikte hasta bezi kullandım. Kanama, parça parça bişeyler gitti.. bir de altıma idrarımı tutamıyordum beze yapıyordum. Aman Allahım ne zor günlerdi
Depend lerden bende alacam ama şöyle bi sorunum var. Benim göbeğim büyüdü sadece diğer taraflardan çok genişleme olmadı. Göbek deliğinden ölçtüğümde tam 100cm çıkıyor. Kalça genişliğim hamilelikten önce 95ti şimdi 100 oldu yani.. sizce m olur mu yoksa L mı alayım?
Kızlar ben bebek temizleme pamuğu aldım kızımda da ıslak mendil yerine onu kullanıyordum.
Yeni gündem maddesi olarak oylamaya sunabiliriz
O değil de bir de dışarda kullanmak için ıslak mendil de alayım diyorum dışarda daha kullanışlı olur diye, hangi marka önerirsiniz?
Depend lerden bende alacam ama şöyle bi sorunum var. Benim göbeğim büyüdü sadece diğer taraflardan çok genişleme olmadı. Göbek deliğinden ölçtüğümde tam 100cm çıkıyor. Kalça genişliğim hamilelikten önce 95ti şimdi 100 oldu yani.. sizce m olur mu yoksa L mı alayım?
Bebeğin totosu sırtı solumda çok zamandır.
Artık otururken bile canım yanıyor. Sola yatarsam ciddi yük biniyor bıçak saplanıyor gibi canım yanıyor. Sağa yatıyorum mecbur
Geçen sol cok rahatsız edınce sağa yatım dedim bir tekme attı uykumdan uyandım kafası rahıme geldi nerdeyse ayakları göğsümün altında sağa ve düz yatamıyorum nefesım darlanıyor .
Dalin aldım kokusundan vazgeçmedıgım tek sampuan spreyını parfüm olarak kullanıyorum arada saçlarımıda yıkıyorum sanırım oğluşla bol bol yapacagımız aktivite
L daha rahat olur sanki evet ama bol da olsun istemem aradan sızma falan yapmaz demi? Önceden kullananlar var mı? Hani bebek bezlerinde sızma oluyor ya büyük olunca
Gece gece bazı siparişler verildi
Depend L aldım
Şampuan mustela
Islak mendil uni baby
Bepanthol pişik önleyici
Meme pamuğuyla alt açma örtüsü kaldı sanırım bi
Gunaydın kızlar, ben ılk dogum sonrasında gogsumden cok sıkıntı yasadıgım ıcın suan tek korkum o gunlere dönmekAvent gogus kalkanı gogus pedı lansınoh memnun kaldıgım urunler ama herseyın fiyatı ucmus gıtmıs mycey aynı gorunuyor Avent ıle ondan alacagım. Gebelık okulunda derslere giriyorum orada ebeler gogus kalkanı gımus kapak ve gogus pedını asla onermiyorlar bakteriyel zemın hazırlayıp bebegın agzında pamukcuga sebep olur dedıler. Ama ben hıc yasamadım bu durumu nemli kalmadığı surece uygun fiyatlı urınlerı kullanmaya devam edecegım
Kapak ve ped'i bilmiyorum ama kalanda nasil bakteri urer ki? Gogusle temas bile etmiyor. Hatta bence tam tersi kalkan gogsun surekli hava almasini sagladigi icin engel bile olur gibi geliyor. Ben de kizimda hic oyle bir sorun yasamadim ama tabi ki o kalkanlari sik sik yikayip steril ediyordum ( buharli emzik/biberon sterilizatoru vardi. Ama simdi ondan almicam direk kaynar su dokcem ustlerine yeter). Bir de gogsumu sik sik karbonatli suyla siliyodum onu hatirladim. Ay bilmiyorum bi sekilde surekli temiz tuttuktan sonra bence hepsi iydir kapak da ped de kalkan da.
Pişik kremi
Bebek yağı losyonu ( önemli )
Göğüs kalkanı
Depend
Belki manuel pompa
Bunları almadım sadece. Bunlar da alınırsa alışveriş biter gibi
Çanta almadım.sırt çantası dolu evde baktım olmuyor sonra alırım.
Senden mi cikmisti canim valla sagol ben pek begendim:) bakmalara doyamiyorum duzenli olusuna. Peki yikadin mi dermisim saka saka demedim valla sormadim bisi