2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Depend lerden bende alacam ama şöyle bi sorunum var. Benim göbeğim büyüdü sadece diğer taraflardan çok genişleme olmadı. Göbek deliğinden ölçtüğümde tam 100cm çıkıyor. Kalça genişliğim hamilelikten önce 95ti şimdi 100 oldu yani.. sizce m olur mu yoksa L mı alayım?

Ben de bolca pamuk aldım. Umarım kullanışlı olur.
Birer tane unibaby ve pampers pure ıslak mendil aldım denemek için.

Beden aralıkları çok geniş m de olur l de olur gibi .Ama l sanki daha mı rahat olur

Sol tarafınıza yatınca kalp rahatsız etmiyor mu benim nefesimi kesiyor
Geçen sol cok rahatsız edınce sağa yatım dedim bir tekme attı uykumdan uyandım kafası rahıme geldi nerdeyse ayakları göğsümün altında sağa ve düz yatamıyorum nefesım darlanıyor .

Şampuan ne aldınız?
Mustela kullanıyordum kızım yenidoğanken memnundum ama şimdi herkes içeriği değişti göz yakıyor falan diyor
Dalin aldım kokusundan vazgeçmedıgım tek sampuan spreyını parfüm olarak kullanıyorum arada saçlarımıda yıkıyorum sanırım oğluşla bol bol yapacagımız aktivite

Şampuan ne aldınız?
Mustela kullanıyordum kızım yenidoğanken memnundum ama şimdi herkes içeriği değişti göz yakıyor falan diyor

Deneyimim falan yok ama. Şampuan mustela aldım.
Pişik kremi ve bebek yağı almam lazım. Bübchen iyi midir? Doğal olduğu söyleniyor

Deneyimim falan yok ama. Şampuan mustela aldım.
Pişik kremi ve bebek yağı almam lazım. Bübchen iyi midir? Doğal olduğu söyleniyor
Hiç duymadım canım onu, ben kullanmadım ama bepanthol pişik önleyici çok övülüyor.
Kızımda kantaron yağı vermişti kv pişik için. bu sene yok diyor

Bence deneme bile canım
Bi de niye yağlıyoz bebekleri ne işe yarıyor masaj için mi? Ay kızımda hiç bilmiyormuşum ben böyle şeyleri

Masaj yapmıcak mıyız
Bilmem banyo sonrası cildi kurumasın diye kremlemeyecek miyiz ? Öyle yapılmıyor mu
Benim ilk bebeğim ben yağlı güreşe çıkaracağım

Kapak ve ped'i bilmiyorum ama kalanda nasil bakteri urer ki? Gogusle temas bile etmiyor. Hatta bence tam tersi kalkan gogsun surekli hava almasini sagladigi icin engel bile olur gibi geliyor. Ben de kizimda hic oyle bir sorun yasamadim ama tabi ki o kalkanlari sik sik yikayip steril ediyordum ( buharli emzik/biberon sterilizatoru vardi. Ama simdi ondan almicam direk kaynar su dokcem ustlerine yeter). Bir de gogsumu sik sik karbonatli suyla siliyodum onu hatirladim. Ay bilmiyorum bi sekilde surekli temiz tuttuktan sonra bence hepsi iydir kapak da ped de kalkan da.

Pişik kremi
Bebek yağı losyonu ( önemli )
Göğüs kalkanı
Depend
Belki manuel pompa
Bunları almadım sadece. Bunlar da alınırsa alışveriş biter gibi
Çanta almadım.sırt çantası dolu evde baktım olmuyor sonra alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…