2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Depend bedenine ben de karar veremedim.
Göbek deliğimin çevresini ölçüyorum 95 cm çıkıyor. Daha ne kadar genişlerim bilemedim.
M ölçüsü 70-105 cm demiş.
Doğumdan sonra da iniyor dimi azıcık m olur mu ?

Bir gıdım mı kayınvaliden hiç doğum yapmamış mı, eşin evlatlık mı
Depend herkes alsın kızlar çok rahat edersiniz. İlk bir hafta falan kullanmak gerekiyor bence, sonra normal pedlere dönersiniz.
Bende ilk 1 hafta kadar kullandim gercekten gerekli olmadan olmaz bence orkidle odare edilemez yani

Bir gıdım mı kayınvaliden hiç doğum yapmamış mı, eşin evlatlık mı
Depend herkes alsın kızlar çok rahat edersiniz. İlk bir hafta falan kullanmak gerekiyor bence, sonra normal pedlere dönersiniz.
Eşim kilolu bir bebekmiş zaten çıkmadığı için kesi atmışlar. Nasıl az kan akmış ben de anlamadım. Annelerin her şeye bir lafı var da bence kendi çektiklerini unutuyorlar ondan böyle konuşuyorlar

Olsun en azından ekonomik analar . Benimkiler bir şey göstersem alalım deyip aklımı çeliyorlar
Ben de yazık onlar almasın diye masrafa giriyorum

Olsun en azından ekonomik analar . Benimkiler bir şey göstersem alalım deyip aklımı çeliyorlar
Ben de yazık onlar almasın diye masrafa giriyorum
Benim annem de böyle whatsapptan bir şey atarım kızıma kıyafet ya da oyuncak vs. gösteririm nasıl güzel mi diye, hemen alayım der bir foto atmak yeterli

İlkinde 163 boyum 69 kiloyla doğuma girdim M iyi olmuştu. Bunda 75 e ulaşırım diye düşünüyorum L alacağım o yüzden.

Benim annem de böyle whatsapptan bir şey atarım kızıma kıyafet ya da oyuncak vs. gösteririm nasıl güzel mi diye, hemen alayım der bir foto atmak yeterli

Sonra alınır kızım şimdiden alma demesini bekliyorum yok
Ana kucağını ne güzelmiş koyarız durmazsa Durmaz diye aklımı çeldi aldım bi tane uygunundan

Sen baya uyguna almışsın, şu anki fiyatına göre. Daha uygun bir şey bakayım ben en iyisi.

Hayırlı akşamlar arkadaşlar. 31.haftadayim sanki hareketleri azaldı gibi. Karnımın alt kısmında hissediyorum gibi arada bu tarz bişey yaşayan var mı? Bu haftalarda normal mi?

Hayırlı akşamlar arkadaşlar. 31.haftadayim sanki hareketleri azaldı gibi. Karnımın alt kısmında hissediyorum gibi arada bu tarz bişey yaşayan var mı? Bu haftalarda normal mi?
Burda normal diyemeyiz artık canım her zamankinden farklı hissediyorsan doktora danışmanda fayda var bence. Benimki de az hareket ediyordu meğer suyu azalmış.

Benim kayınvalidem de hasta bezi almış, bebek kıyafetleri almıştı içine koymuş. Ne alsam derdim yok, biliyor ki alıyor yine kayınvalidem benim kıza nevresim takımı yapmış yorganı yastığı ne ararsan var. Sigdiricam bir şekilde :)

Annem memlekette diğer hafta gelecek artık o gelmeden hallettim o tarz şeyleri ama el örgüsü merakı var oğlana giydirmedin kıza giydircem diyor kaçarım yok bu sene ya benim çok kanamam olmadı doğum sonu normal adet gibiydi pedle idare ettim,hiç kiyafetime de bulaşmadiydi herkes böyle mi bilmiyorum.
Aldım depend xl aldım ben biraz iri bı bayanim çünkü

Beden aralıkları çok geniş ne kadar iri olabilirsin ki fazla da bol durmasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…