2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bebek pamuğu ve göğüs pedi e-bebegin markasini aldim, disarida kullanmak icin de yine e bebegin yenidogan islak mendillerinden aldim. Hastane cantama da ondan koyacağım. Bebek camasir deterjani, bualsik deterjani, şampuan, pisik kremi ve bebek yagi incia aldim. İcerigi cok temiz. Sadece bebek nemlendirici losyon kaldi onu daha karar vermedim

Terlik?

Ayy tamam ben terlik ve poset demeyi kendime yasakliyorum bu sondu

Bir gıdım mı kayınvaliden hiç doğum yapmamış mı, eşin evlatlık mı
Depend herkes alsın kızlar çok rahat edersiniz. İlk bir hafta falan kullanmak gerekiyor bence, sonra normal pedlere dönersiniz.
Bu kulot gibi giyilenlerden mi alyoduk napiyoduk? Ya ben de sanki hic dogurmamis gibiyim bu ped olayini tamamen unutmusum ne kullanmistim ne almistim hayal meyal gozumun onune bisiler gelio ama net degil Sanki cok almistim da kalmisti fln demek ki 1 paket yetermis abartmisim yine..

Bugun benimkide az hareket etti takipdeyim...iyi dinlemek lazim galiba. Bazen uyuyo maymunlar..
Benim bugün kontrolüm vardı benimki 1gun boyunca hareketsizdi doktoru görünce açıldı maşallah birkaç hareket etti doktora sorduğumda ayakları aşağıda şuan sıkışıyor ister istemez harekette azalma olabilir dönünce düzelir dedi. Yine de takip etmek lazım tabiki

Annem de benim çeyizde alıp bir kere kullandığım dantelli nevresim takımına takmış
Bebek doğunca güzel görünsünmüş
Kim ütüleyecek onun dantellerini düşünen yok tabi
Ahh ahh bu anneler benimkide habire Trendyol'dan link atıyor bu nasıl şu çok güzelmiş diye zaten kendimi zor frenliyorum

Şampuan ne aldınız?
Mustela kullanıyordum kızım yenidoğanken memnundum ama şimdi herkes içeriği değişti göz yakıyor falan diyor
Ben sebamedin şampuanı losyonu ve pişik önlwyicisini aldım, bebek temizleme pamuğu aldım birde ıslak mendil pampers mi ne primanın sanırım yan ürünü onu aldım

Son düzenleme:
Fotosunu gonderir misin o pamugun veya link verebilir misiniz Ben kizimda sadece su ve pamuk olan unibaby kullanmistim da ondan mi acaba yoksa bilmedigim bisey mi hemen ogreneyim

Fotosunu gonderir misin o pamugun veya link verebilir misiniz Ben kizimda sadece su ve pamuk olan unibaby kullanmistim da ondan mi acaba yoksa bilmedigim bisey mi hemen ogreneyim
baby me Bebek Temizleme Pamuğu 6x60 adet Bu galiba bende gördüm de kararsızım alsam mı almasam mı diye En ince tülbentlerden kullanmayı düşünüyorum var baya annem hazırlamış

Oh iyi bari ben de cuma gorucem. O gune kadar dinleyeyim iyice.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…