2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ben haftalar oldu ben hazırlayalı

Yeni gündem bi bitmedi poşet yıkama konusu kim ne yaparsa yapsın o kadarda sakinmayin bebekleri göz yapıyım derken kaş çıkacak Ben bavul organizer aldım sonrada kullanırım anne bebek çantasında eşyaları daha derli toplu durur en azından. Ben hala terlik almadım

Terlik dedi ya bak kasim gozum ayri oynamaya basladi

Depend aldınız mı peki kızlar, ben hangi beden alacağıma karar veremedim
Konu değişsin hem bari
Almadim hattaaa iyiki soyledin tamamen unuttum simdi asil mesele pamullu ust yuzeymi olsun normal hava alan yeterlimi iyide sonucta onlarinda imalat kiri var yikacakmiyiz aaa hatta bebek bezlerini bi sudan gecireyim diorum hahahahaha
Tamam tamam saka yapiom
O degilde ben bugun bir kac saattir sabki alt karin bolgem cok sert bi degisik ayaga kalkinca baski fazla endiseliyim oglumda da bu haftalar oluyormuydu hic hatirlamiyorum yaa

Kızlar bebek kıyafetleri yıkarken beyaz zıbınlarla açık renkli pijama takımlarını aynı anda mı yıkadınız ayrı ayrı mı yıkancak
Ben domolun renk ayırıcı mendillerini kullanarak herşeyi beraber yıkadım ,özellikle erkek bebek kıyafetleri illaki lacivertli falan oluyor , renk geçmesin hiç bir yere diye renk ayırıcı mendiller çok iyi oldu

Konu değişsin hem bari
Ben aldim. L beden aldim kafama gore. Minyon yapida biriyim. Normalde bel ölçüsü veriyordu ama bizde mezura yok. Ben de bedenden ziyade alırken 9lu mu 16lı mı diye cok tereddüt ettim. Sonra cok olsun az olmasin diye düşünerek 16lı aldim

Konu değişsin hem bari
Ben aldım sanırım l veya xl di şuan hatırlamıyorum. Ama bu depend harika bişey doğum sonrası bir hafta kullanmıştım ben
Kızımda da renk ayırıcı mendil kullandım bunda da kullanacağım bebeğin kıyafetleri bir makinayı zor dolduruyor zaten birde renkli beyaz ayırarak yıkayamam :)))

O ayağa kalkınca baskı hissi bende epeydir var ama benim karın sertliğim üst tarafta oluyor göbek deliği civarında nefesimi kesiyor bazen. Ağrım yok diye çok ciddiye almıyorum ben.

Terliğimin linkini bıraktım ben bunu her türlü hastanede giyerim bacimsular bende ziyan olmaz

Poşet konusundaki fikrim yikanmamasi yönünde zaten kapalı pakette geliyor ,gıda koyduğumuz zaman yikamiyorsak kıyafet koyunca niye yıkayalım.Ben şimdilik normal hurca koyup zaman yaklaşınca organizer içine koyup valize yerlestirecem.

O ayağa kalkınca baskı hissi bende epeydir var ama benim karın sertliğim üst tarafta oluyor göbek deliği civarında nefesimi kesiyor bazen. Ağrım yok diye çok ciddiye almıyorum ben.
Agrim var diyemem bende agri yok ama icimi akıtıyor sanki epey rahatsiz ediyor belkide normal dir

Ay bu terliğe aşık oldum nerden buluyorsun kız böyle şeyleri Kaç numara aldın bir de kalıpları nasıl ?

Ay bu terliğe aşık oldum nerden buluyorsun kız böyle şeyleri Kaç numara aldın bir de kalıpları nasıl ?

Valla 40 numara aldım ama olur mu olmaz mı bilmiyorum doğum sonu ise dönünce giyerim ayaklarım normale inerse olmadı iade .Bu modelden vardı daha önce giydiğim ona güvenerek aldim ama bakalimm.Kaliplari dar demişler ama inanmadım onlara ben

Bunlarda var çoğu renk mevcut olmazsa böyle bir şey alacam yine .Fiyat uygun kızlar tavsiye ederim bunlarda rahat 17 yıllık meslek hayatımda her türlü terliği denedim şu meşhur ceyizdeki tüylü terlik dahil

Kayınvalidem geçen gün odada depend'i görünce ay ne gerek var bunlara iyice abarttın bir gıdım kan akacak zaten dedi Sen nerden biliyorsun acaba ne kadar kan geleceğini diyemedim tabi Annem de el kadar bebeye Sibirya'da yaşıyormuşuz gibi kalın bir yorgan dikmiş. İlla getirecem diyor. Evde yer yok diyorum sen benim yaptığım şeyi beğenmiyor musun diyor Bu analar beni delirtecek belli oldu kızlar

Bir gıdım mı kayınvaliden hiç doğum yapmamış mı, eşin evlatlık mı
Depend herkes alsın kızlar çok rahat edersiniz. İlk bir hafta falan kullanmak gerekiyor bence, sonra normal pedlere dönersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…