2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kizlar cok erken biliyorum ama az once bisi gordum aklima geldi. Kolik bebekler icin cok kesin dediginiz bitkisel yag vs var mi? Dogumdan 15 gun sonra fln gaz olayi cok siddetle basliyo cunku ve o panikle ne yapacagini sasiriyo insan..

Kizlar cok erken biliyorum ama az once bisi gordum aklima geldi. Kolik bebekler icin cok kesin dediginiz bitkisel yag vs var mi? Dogumdan 15 gun sonra fln gaz olayi cok siddetle basliyo cunku ve o panikle ne yapacagini sasiriyo insan..
Uyuyamayanlarda bu gece bitkisel degil ama doktor onerisi ile 2 adet damla kullaniyordum oglumda biri sampsiplex digerdi biogia etkisi olmustu ama 2 3 kez gaz yuzunden hastanelik olmustuk beninkinin reflusu de vardi yandik alallahhh ki ne yandik benimde tek korkum gazdan madaaa reflu reflu yatagi vs hic bisi kar etmemisti

ben bebe yagi almadim yaglayinca sanki kiyafetine bulasiyor ve islak kaliyormus fibi geliyor bebek
Sampuan dalin aldim oglumda da dalin kullandim memnundum
İslak mendil e bebegin kendi markasi olan kizlar icin ozel bir medili var saf su yeni dogan olan modeli ( oglumda 40 i ciktiktan sonra full e bebegin markasini kullandim hem uygun fiyatli hemde cok memnundum) deneyecegim 40 tan sonra devam mendiline donerim

Tamamdir not aldim sagol. Biz de az cekmedik. Masajlar, whitenoise ile uyumalar..

Annem de benim çeyizde alıp bir kere kullandığım dantelli nevresim takımına takmış
Bebek doğunca güzel görünsünmüş
Kim ütüleyecek onun dantellerini düşünen yok tabi

Kim gelip lohusa yatağınızı görecek bu anneler ah niye boyleler ya
Ahh ahh bu anneler benimkide habire Trendyol'dan link atıyor bu nasıl şu çok güzelmiş diye zaten kendimi zor frenliyorum

Bizimki netten falan anlamaz gidecek dokunacak çekecek elleyecek olmadı bir daha bakacak öyle alacak

Kolik bir uşak büyütmüş biri olarak hiç bir şey çözüm olmadı , kullandığım şeylere de alıştı vücudu alışınca hiç fayda etmemeye başladı 4.ayda bıçak gibi kesildi.Anne gazliysa maalesef bebe de oluyor nurse harweys biogail bir kaç daha vardı kullandığım ama hatırlamıyorum.

Popo silmek için disk şeklinde pamuklardan almıştım ,dışarı içinde unibaby kokusuz yeni doğan ıslak mendillerinden kullandım.Evde 1 ay sonra poposunu yıkadım musluk altında daha temiz oldu .Bunda da aynı sistem giderim herhalde,hatta ev ziyaretlerine bile gittiğimde yıkadım .

Bu kuzuda da böyle yaparım sanırım ,bir sürü de disk pamuk almistim makyaj temizleme olarak kullandim

İnstada mühendisin oğlu diye bir sayfa var ordan temiz ürünlere bakabilirsiniz grup grup yapmış sağolsun .Fiyatı uygun olan da var pahalı olan da ben e bebek ürünü olan hipp şampuan alacam yağ yerine losyon biraz daha iyi kıyafette leke derdi yok .Mustela çok pahalı geliyor bana

Annem de benim çeyizde alıp bir kere kullandığım dantelli nevresim takımına takmış
Bebek doğunca güzel görünsünmüş
Kim ütüleyecek onun dantellerini düşünen yok tabi
Ay benimki de hahahah o nevresimler bebek dogunca kullanmak icin yapilmis resmen ben hic kullanmadm

Bende kızımda temizleme pamuğu kullandım dışarda üni baby yenidogan İslak mendili aldım şuan da aynısını yaptım bir kutu temizleme pamuğu bir kutu üni ıslakmendil yenidoğan aldım içeriği değişmiş üni babyin dha açıp bakmadım inşallah eskisi gibi iyidir
Şampuan ne aldınız?
Mustela kullanıyordum kızım yenidoğanken memnundum ama şimdi herkes içeriği değişti göz yakıyor falan diyor
Mustela kullandım kızımda oğluma da aynısını aldım netten alacaktım ama orjinal olmayan ürünler piyasaya çıkmış ve göz yaktığı yorumlari yapılan bayağı çoğalmış diye gidip eczaneden aldım mustela müşteri hizmetleri ni aradım sorgulattim ürün orjinal çıktı öyle satın aldım kendi saçımı da yıkadım nolur nolmaz diye göz yakmıyor. Pişik kremi de Bepanthol pişik önleyici Krem aldım. Yağ almadım kızım da da kullanmamıştım losyon yag almak gerekir mi acaba bilemedim
Fotosunu gonderir misin o pamugun veya link verebilir misiniz Ben kizimda sadece su ve pamuk olan unibaby kullanmistim da ondan mi acaba yoksa bilmedigim bisey mi hemen ogreneyim

E bebeğin kendi markası bu cnm bence çok kullanışlı kaynamış soğumuş suyu ben hiç dokmedim caydanliktan bir kapta muhafaza ettim hep ıslattım bebeğin popisini öyle temizledim çok rahat oldu

Deneyimim falan yok ama. Şampuan mustela aldım.
Pişik kremi ve bebek yağı almam lazım. Bübchen iyi midir? Doğal olduğu söyleniyor
Bubshen i oğlumda kullandım gerçekten çok kaliteli. Bubshen in pişik kremi ve bebek vücut yağı da çok iyi. Tavsiye ederim.

Kızlar selamm ben bir haftalık bir eğitime katıldım muhtemelen siz yine çoktaaan konuşmuşsunuzdur ama benim gibi burayı ihmal edenler ve ilk bebişlerine hamile olanlar varsa faydalansınlar diye birkaç şey yazayım dedim. Kesinlikle sütyen takmayın hatta eve ilk döndüğünüzde emzirirken üstünüzü tamamen çıkarın bebek teninize temas etsin dokunsun kokunuzu içine çeksin dedi hemşire hanım. Islak mendilde kesinlikle kullanmayın pamuğu ıslatın dedi. Hastane için de uzun elbise gecelikler alın daha rahat edersiniz dedi. Son dedime gelecek olursak ped kullanın bez kullanırsanız hızlı emeceği için anormal bir kanamanız var mı yok mu anlaşılmaz dedi. Bu üç şey bildiklerimden farklı geldiği için sizinle de paylaşmak istedimm bu arada ben cuma günü şeker yüklemesini yaptırdım ama sonuçlarımı hala gösteremedim randevu yok özel hastanede yaptırdığım için gitsem doktor bakar mı bakmaz mı bilmiyorum içime oturdu

Yağ almak neden gerekiyordu ben kızımda kullanmadim diye hatırlıyorum
Ben bebek yağını oğlumun saclarindaki konakları çıkarmada kullanıyordum. Banyo yaptirmadan önce bebek yağı ile başına masaj yapıyordum. (Bebeğin ilk doğduğu zamanlar değil) bebek taragiyla da tariyordum hepsi çıkıyordu. Sonra da banyo yaptırıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…