- 13 Mayıs 2021
- 3.498
- 5.702
- 108
Hee bunlar mi himm gordum ama denemedim. Kaynamis sogumus suya sokup mu kullaniliyo?
Aklıma girdin bakTülbentler yeter mi? Pamukları kullanıp atarız. Islatıp sileriz. Kullanımı kolay olursa alırız bir daha.
Aklıma girdin bakalmadan durmam şimdi
Tülbentlerlede elini yüzünü silerim artık ne yapalımBir paket al beğenirsen sonra çok alırsın
Uyuyamayanlarda bu geceKizlar cok erken biliyorum ama az once bisi gordum aklima geldi. Kolik bebekler icin cok kesin dediginiz bitkisel yag vs var mi? Dogumdan 15 gun sonra fln gaz olayi cok siddetle basliyo cunkuve o panikle ne yapacagini sasiriyo insan..
Tamamdir not aldim sagol. Biz de az cekmedik. Masajlar, whitenoise ile uyumalar..Uyuyamayanlarda bu gecebitkisel degil ama doktor onerisi ile 2 adet damla kullaniyordum oglumda biri sampsiplex digerdi biogia etkisi olmustu ama 2 3 kez gaz yuzunden hastanelik olmustuk beninkinin reflusu de vardi yandik alallahhh ki ne yandik benimde tek korkum gazdan madaaa reflu reflu yatagi vs hic bisi kar etmemisti
Sen yuet disindasin sanirim dimi saronsuTamamdir not aldim sagol. Biz de az cekmedik. Masajlar, whitenoise ile uyumalar..
Annem de benim çeyizde alıp bir kere kullandığım dantelli nevresim takımına takmış
Bebek doğunca güzel görünsünmüş
Kim ütüleyecek onun dantellerini düşünen yok tabi
Ahh ahh bu anneler benimkide habire Trendyol'dan link atıyorbu nasıl şu çok güzelmiş diye zaten kendimi zor frenliyorum
Kizlar cok erken biliyorum ama az once bisi gordum aklima geldi. Kolik bebekler icin cok kesin dediginiz bitkisel yag vs var mi? Dogumdan 15 gun sonra fln gaz olayi cok siddetle basliyo cunkuve o panikle ne yapacagini sasiriyo insan..
Ay benimki de hahahah o nevresimler bebek dogunca kullanmak icin yapilmis resmen ben hic kullanmadmAnnem de benim çeyizde alıp bir kere kullandığım dantelli nevresim takımına takmış
Bebek doğunca güzel görünsünmüş
Kim ütüleyecek onun dantellerini düşünen yok tabi
Ay benimki de hahahah o nevresimler bebek dogunca kullanmak icin yapilmis resmen ben hic kullanmadm
Bende kızımda temizleme pamuğu kullandım dışarda üni baby yenidogan İslak mendili aldım şuan da aynısını yaptım bir kutu temizleme pamuğu bir kutu üni ıslakmendil yenidoğan aldım içeriği değişmiş üni babyin dha açıp bakmadım inşallah eskisi gibi iyidirKızlar ben bebek temizleme pamuğu aldım kızımda da ıslak mendil yerine onu kullanıyordum.
Yeni gündem maddesi olarak oylamaya sunabiliriz
O değil de bir de dışarda kullanmak için ıslak mendil de alayım diyorum dışarda daha kullanışlı olur diye, hangi marka önerirsiniz?
Mustela kullandım kızımda oğluma da aynısını aldım netten alacaktım ama orjinal olmayan ürünler piyasaya çıkmış ve göz yaktığı yorumlari yapılan bayağı çoğalmış diye gidip eczaneden aldım mustela müşteri hizmetleri ni aradım sorgulattim ürün orjinal çıktı öyle satın aldım kendi saçımı da yıkadım nolur nolmaz diye göz yakmıyor. Pişik kremi de Bepanthol pişik önleyici Krem aldım. Yağ almadım kızım da da kullanmamıştım losyon yag almak gerekir mi acaba bilemedimŞampuan ne aldınız?
Mustela kullanıyordum kızım yenidoğanken memnundum ama şimdi herkes içeriği değişti göz yakıyor falan diyor
Fotosunu gonderir misin o pamugun veya link verebilir misinizBen kizimda sadece su ve pamuk olan unibaby kullanmistim da ondan mi acaba yoksa bilmedigim bisey mi hemen ogreneyim
Bubshen i oğlumda kullandım gerçekten çok kaliteli. Bubshen in pişik kremi ve bebek vücut yağı da çok iyi. Tavsiye ederim.Deneyimim falan yok ama. Şampuan mustela aldım.
Pişik kremi ve bebek yağı almam lazım. Bübchen iyi midir? Doğal olduğu söyleniyor
Yağ almak neden gerekiyordu ben kızımda kullanmadim diye hatırlıyorumBubshen i oğlumda kullandım gerçekten çok kaliteli. Bubshen in pişik kremi ve bebek vücut yağı da çok iyi. Tavsiye ederim.
Ben bebek yağını oğlumun saclarindaki konakları çıkarmada kullanıyordum. Banyo yaptirmadan önce bebek yağı ile başına masaj yapıyordum. (Bebeğin ilk doğduğu zamanlar değil) bebek taragiyla da tariyordum hepsi çıkıyordu. Sonra da banyo yaptırıyorum.Yağ almak neden gerekiyordu ben kızımda kullanmadim diye hatırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?