Ya zaten erken doğum riskim var ne kadar kilo aldırabilirsem diye düşünüyorum insanlar gerçekten çok acımasız Çat diye insana olmadık şey söylüyorlar normalde çok takıntı etmem ama hormonlar zaten tavan bide gramlarını bile hesaplıyorum şu haftaya kadar şu kadar olsalar diye çünkü ben yüzde doksan öyle 37-38 leri göremeyeceğim çok üzülüyorum
hiç üzülmene gerek yok. çok alıncada ooo hamilelikte ne çok almışsın diyorlar. kimseye beğendiremezsin. ayrıca senin bebeklerin kiloları maşallah çok iyi gidiyordu. keşke bende az alsaydımda öyle deselerdi. ayrıca alınan her kilo bebeğe gitmiyor.
Canim ben de her gün ecopirin kullanıyorum. Doktorum 34. Haftada keseceğiz unutma demişti defalarca. Kullanimi Kişinin durumuna göre değişyor belki de. Çünkü benim bebeğim yeterli beslenemiyor.
ahh ahh bende çalışamaz raporu alıp vermek çok isterdim. son 5 haftamı evde ayaklarımı uzatıp yatarak geçirmek isterdim. ama maalesef doğuma kadar full çalışma:))) artık 40 günlük lohusa iznimi bekliyorum. o zaman belki uzatır yatarım bebk müsaade ederse :))
ahh ahh bende çalışamaz raporu alıp vermek çok isterdim. son 5 haftamı evde ayaklarımı uzatıp yatarak geçirmek isterdim. ama maalesef doğuma kadar full çalışma:))) artık 40 günlük lohusa iznimi bekliyorum. o zaman belki uzatır yatarım bebk müsaade ederse :))
O sureyi dogum sonuna ekletebiliyorsunuz ki bu daha guzel aslinda... Bende oglumda 38 e kadarmi ne calistim yada 37 di... 38+4 te dogurdum millet dalga geciodu ofisten hastaneye gidicen sanirim diye
ben de doğuma kdr çalışıcam gibi duruyo bi mani olmazsa ama snrasnda 40 günden daha fazla değil mi iznin 16 hafta diye biliyorum toplam. 37de bıraksan 39da doğursan doğumdan sonra 14 haftan oluyor. Ben üzerine de biraz koyarım inşallah en azından ek gıdaya geçene kdr çalışmam gibi düşünüyorum
hiç üzülmene gerek yok. çok alıncada ooo hamilelikte ne çok almışsın diyorlar. kimseye beğendiremezsin. ayrıca senin bebeklerin kiloları maşallah çok iyi gidiyordu. keşke bende az alsaydımda öyle deselerdi. ayrıca alınan her kilo bebeğe gitmiyor.
haftası ile uyumluysa ne güzel. daha niye uyarıyorlar ki.
bende hem oksapar hem coraspirin kullanıyorum kan pıhtılaşması yüzünden. aspirini34. haftada kesmem gerekiyormuş. bakalım nasıl olacak (
Kızlar günaydın Az önce serum fizyolojikler geldi. Üstünde nasıl saklanacağı yazmıyor. Buzdolabına koymuyoruz değil mi Oda sıcaklığında tutmak gerekir diye biliyorum.
Kızlar günaydın Az önce serum fizyolojikler geldi. Üstünde nasıl saklanacağı yazmıyor. Buzdolabına koymuyoruz değil mi Oda sıcaklığında tutmak gerekir diye biliyorum.
Bende dun aksam kendi kiyafetlerimide koydum esim beynimi yedi ne olur ne olmaz die. Otururken bildigin yalanci sanci yasadim ilk kez esimin odu koptu yukarda kasilma ve belden asagiya dogru sanci bir kac sn surdu ve gecti bidaha olmadi sukur onun ustunede durmadi hadi hadi ben paniklerim koyamam diye.
Buu arada cift bavuldan vazgectim tek buyuk boy olarak kaldi zaten hersey posetli ne nerde esim biliyor hepsini annemde haftaya gelecek artik onada tembihlerim gosteririm diye dusundum
Kızlar 3.trimesterda diş tedavisi yaptıran var mı?
Dişçimi aradım doktordan izin kağıdı alman gerekiyor dedi, doktorumu aradım veririm yaptırabilirsin diyor ama tedirgin oluyorum yine de.
O sureyi dogum sonuna ekletebiliyorsunuz ki bu daha guzel aslinda... Bende oglumda 38 e kadarmi ne calistim yada 37 di... 38+4 te dogurdum millet dalga geciodu ofisten hastaneye gidicen sanirim diye
maalesef benim patronum eşim o yüzden sürede eklemiyor :)))) 40 gün yeter diyor. hatta elinden gelse 20 gün yapacakta en azından lohusalığım bitsin değil mi:)) şükür bebekte iş yerinin yanında olacağından çok sıkıntı olmuyor. ama bu aralar ağırlaştığımdan biraz dinlenesim var galiba.
Kızlar 3.trimesterda diş tedavisi yaptıran var mı?
Dişçimi aradım doktordan izin kağıdı alman gerekiyor dedi, doktorumu aradım veririm yaptırabilirsin diyor ama tedirgin oluyorum yine de.
Eger dayanabilecegin bir durumsa yaptirma derim... Ama yok agrim vb var diosan doktorunda onay veriyorsa yaptir canim
Benimde on disim sallaniyor ama agri sizi bisi yok et cekildi nerdeyse kok gorunuyor ama sabrediyorum