Merhaba kızlar size doğumhaneden yazıyorum bugun biraz kasıklarımda agrı vardi çiş yaparken zorlandm hastaneye geldm randevumda varken nst soktu doktor suan dogumhanede serum yiyorum sancım cıktı 34 haftalıgım kafası 39 haftalıkmıs normal doğum hayal fakat erken gelme durumuna karşı serum taktı sanırım bebek hareket edıyordu nst girince etmemeye basladı anlamadm bana dua edın .
Ben hala göğüs pompasına karar veremedim Ucuz bir şey olmadığı için alıp da pişman olmak istemiyorum. Doğumdan hemen sonra çok ihtiyaç olur mu tecrübeli anneler? Hastanedeki pompalar nasıl oluyor? Bir süre o şekilde idare edilemez mi Kafamda deli sorular. Yemin ediyorum bir terlik bir de bu pompa işi beni çok zorladı
Pompayı benim de aklıma düşürdünüz. Çok pahalılar. Manuel Avent baktım otomatiklerle aynı fiyatta.
Sütü boşaltmak lazım diyorlar ben de anlamadım öyle bol bol süt olacak mı ilk günden
Kızlar ben simdi siparis ettim valla bir tane. Gunduz lansinoh tekli hepsiburada da 380lerdeydi simdi 390lara cikmis neyse dedim ekledim bir tane sepete, 500 liraya da 50 lira indirim vardi ilaveten sut poşeti ve firca tarak seti ekledim.
Merhaba kızlar size doğumhaneden yazıyorum bugun biraz kasıklarımda agrı vardi çiş yaparken zorlandm hastaneye geldm randevumda varken nst soktu doktor suan dogumhanede serum yiyorum sancım cıktı 34 haftalıgım kafası 39 haftalıkmıs normal doğum hayal fakat erken gelme durumuna karşı serum taktı sanırım bebek hareket edıyordu nst girince etmemeye basladı anlamadm bana dua edın .
Sizin mesajları okuyunca bu nst ve sancı olayına takıldım. Ben nst'ye girmedim ama birkaç gündür kasıklarıma bıçak gibi sancı saplanıyor. Bir süre sonra geçiyor. Birkaç dakika sürüyor. Ben yalancı kasılma olarak düşünüyorum ama ciddiye almam gerekir mi acaba?
Sizin mesajları okuyunca bu nst ve sancı olayına takıldım. Ben nst'ye girmedim ama birkaç gündür kasıklarıma bıçak gibi sancı saplanıyor. Bir süre sonra geçiyor. Birkaç dakika sürüyor. Ben yalancı kasılma olarak düşünüyorum ama ciddiye almam gerekir mi acaba?
Ben de hic girmedim nstye ustelik gecen hafta 32+0da gittm 3 hafta sonra 35+0a cagirdi. Arada agrim oluyo dedm duzenli olmadigi surece sorun degil dedi
İkisinin de avantajı var ama bence elektrikli çünkü manuel çok yoruyor elektrikli de sen fazla çaba harcamıyosun ama onunda taşıması sıkıntı kablolar pirizler
Yalancı olabilir canım benim 3 gündür karnımda regl ağrısı var, ve belime iğneler giriyor. Dünki nst’de herşey olması gereken gibi çıktı yani sancı vs zaten bu haftalar olmalı ama doğum başlatan yüksek ivmeler değildi çizelgede minik minikti. Ama şunu düşündüm doğum ağrısı olmayanın şiddeti bile regl gibiyse doğumda nasıl kimbilir benim sabahları oluyor sonra geçiyor. Doğum kasılması hiç geçmiyormuş ritmikmiş
Yalancı olabilir canım benim 3 gündür karnımda regl ağrısı var, ve belime iğneler giriyor. Dünki nst’de herşey olması gereken gibi çıktı yani sancı vs zaten bu haftalar olmalı ama doğum başlatan yüksek ivmeler değildi çizelgede minik minikti. Ama şunu düşündüm doğum ağrısı olmayanın şiddeti bile regl gibiyse doğumda nasıl kimbilir benim sabahları oluyor sonra geçiyor. Doğum kasılması hiç geçmiyormuş ritmikmiş
Dogum evet cok ciddi bir agri gercekten ancak ciktigi an sanki sen o degilsin anlik bisi 16 saat kadar cektim o aciyi ama hatirlamiyorum bile nerem agridi nasil oldu sadece siddetliydi hepsi bu allah tarafindan herkezde bu boyle yoksa annelerimiz 3 er 5 er dogummu yapabilirmis oyle dusun. Cekicen bir kac saat ve ciktigi an hersey bitiveriyor