2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bende de çıkmıştı sancı. Serum ve ilaçla durdurdular. Artık nst de sancım çıkmıyor. İyi düşün iyi olsun.

Geçmiş olsun umarım biraz daha sabreder miniğin boyu kilosu nasıl suyun ne durumda baktı mi doktor erken gelme ihtimaline karşı . Dualarım seninle
2700 kılosu kafası karnı önden gidiyor dedi kılosunuda fazla buldu suyum falan iyymiş ama tedirgin baktı biraz korkutmak istemedi beni sanırım suan seruum yiyorum beklıyorum

Pompayı benim de aklıma düşürdünüz. Çok pahalılar. Manuel Avent baktım otomatiklerle aynı fiyatta.
Sütü boşaltmak lazım diyorlar ben de anlamadım öyle bol bol süt olacak mı ilk günden

Dolar oldu 13,40 maşallah yerinde durmuyor ne alıyorsak biran önce alalım
Kızlar ben simdi siparis ettim valla bir tane. Gunduz lansinoh tekli hepsiburada da 380lerdeydi simdi 390lara cikmis neyse dedim ekledim bir tane sepete, 500 liraya da 50 lira indirim vardi ilaveten sut poşeti ve firca tarak seti ekledim.

Yaa çok geçmiş olsun, bende yarın ilk nstme giricem, hiç yürüyemiyorum çok ağrı yapıyor kasılıyor,

Cok gecmis olsun. İnsallah durdururlar vaktinde gelsin, saglikla dogsun da normal yada sezaryen farketmez

Geçmiş olsun canım açılman yoksa serumla durdururlar merak etme.

Bugün dişçiye gittim doktor hiçbir müdahalede bulunamam, haftan çok ileri dedi ama söz verdi doğumdan sonra dişi kurtaracağına

Bende de çıkmıştı sancı. Serum ve ilaçla durdurdular. Artık nst de sancım çıkmıyor. İyi düşün iyi olsun.
Sizin mesajları okuyunca bu nst ve sancı olayına takıldım. Ben nst'ye girmedim ama birkaç gündür kasıklarıma bıçak gibi sancı saplanıyor. Bir süre sonra geçiyor. Birkaç dakika sürüyor. Ben yalancı kasılma olarak düşünüyorum ama ciddiye almam gerekir mi acaba?

Ben de hic girmedim nstye ustelik gecen hafta 32+0da gittm 3 hafta sonra 35+0a cagirdi. Arada agrim oluyo dedm duzenli olmadigi surece sorun degil dedi

Yalancı olabilir canım benim 3 gündür karnımda regl ağrısı var, ve belime iğneler giriyor. Dünki nst’de herşey olması gereken gibi çıktı yani sancı vs zaten bu haftalar olmalı ama doğum başlatan yüksek ivmeler değildi çizelgede minik minikti. Ama şunu düşündüm doğum ağrısı olmayanın şiddeti bile regl gibiyse doğumda nasıl kimbilir benim sabahları oluyor sonra geçiyor. Doğum kasılması hiç geçmiyormuş ritmikmiş

Dogum evet cok ciddi bir agri gercekten ancak ciktigi an sanki sen o degilsin anlik bisi 16 saat kadar cektim o aciyi ama hatirlamiyorum bile nerem agridi nasil oldu sadece siddetliydi hepsi bu allah tarafindan herkezde bu boyle yoksa annelerimiz 3 er 5 er dogummu yapabilirmis oyle dusun. Cekicen bir kac saat ve ciktigi an hersey bitiveriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…