- 26 Şubat 2021
- 2.315
- 2.925
- 83
- 35
Bende yaptırmayi dusunmuyorum açıkçasıBenim doktorum 2 li testin sonucu temiz gelirse 3lü ve 4lü testi yaptırmıcaz demişti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende yaptırmayi dusunmuyorum açıkçasıBenim doktorum 2 li testin sonucu temiz gelirse 3lü ve 4lü testi yaptırmıcaz demişti
Teşekkürlerben kıza benzettim![]()
Benimki daha belli degil cinsiyeti anketi oyladım erkek olarak totem yaptımKızlar önde gibiydi erkekler geçmiş ankete baktım da
Belli olan herkesin hayırlı olsun inşallah.
Ben de yarın gideceğim ve çok heyecanlıyım![]()
Kız olursa; kızım kız kardeş istiyor onun adına çok mutlu olacağımBenimki daha belli degil cinsiyeti anketi oyladım erkek olarak totem yaptımbaşta saglıktı bir bebek olmasını isterim tabiki ama içimden erkek gibi geçiyo yada ben öyle istedigim icindir bilemem benim iki kızım var birde oglum daha 1 yaşinda ona arkadaş gelmesini cok isterim aralarında 1buçuk yaş olacak ikiz gibi büyüyecekler yani eğer erkekse tabi salı günü doktora gitcem ikili test için insllah ogrenirim cinsiyeti
Hayırlısı olsun canımKızlar önde gibiydi erkekler geçmiş ankete baktım da
Belli olan herkesin hayırlı olsun inşallah.
Ben de yarın gideceğim ve çok heyecanlıyım![]()
Yaklaşık 5-6 haftadır sıvı dahi zor besleniyordum sürekli kusma mevcuttu yavaş yavaş yemege başladım fakat hala düşüyor çünkü bana aşırı kilo yapan şeyler şuan hamilelikte yasak ve muhtemelen bununda etkisi var çünkü ben çok kahve tüketiyordum şekerli redbul vs ondan çok kg almıştım normalde yemek yemem sevmemde zaten doktorumda isterse 50kg düş fark etmez yemeğini azda olsa yedigin sürece yiyebildigin sürece ki ye kus gerekirse alabildigin vitamini alsın vücudun çünkü çocuk kiloyla yada kilonla alakalı degil o vücudunu sömürüyor zaten her türlü vitamin ve minerali alıyor sende takviye yaptıktan sonra çokta önemli değil verip vermemen dedi. Zaten bir sürü vitamin ilacı kullanıyorum ben rahatsızlığım var kronik ondan kaynaklı her türlü destekliyor. Çok aşırı kusmaya baglı sıvı kaybından kaynaklı hiç birşey yiyemez olursanda hastahaneye yatırırım işte bu tehlikeli normal şekilde vermen degil dedi,Hamilelikle mi simdi mi verdiniz 20 kilo? Ben de 6-7 kg verdim endiseleniyorum, gun asiri 1 kilo dusuyorum ve gercek anlamda ac geziyorum o yuzden merak ettim.
Ben de ilk hamileligimde toplam 8 kilo aldim ve kizim 3.5 kilo dogmustu cok sukur ama bunda cok ciddi kilo kaybedince korkmuyo degilim.
Anladim cnm ufak da olsa yemeye baslaman guzel tabi insallah normale de donersin en kisa zamanda. Ben gercekten bilemiyorum hastaneye yatmali miyim cunku gunde yedigim.seyler avuc icini gecmez o da erik, kayisi vs. doktorum arada bir serum alabilirsim dedi o kadar. Bebek gecen hafta normal boyuttaydi sukur insallah hepimiz duzeliriz de bu kafamizdaki soru isaretleri de giderYaklaşık 5-6 haftadır sıvı dahi zor besleniyordum sürekli kusma mevcuttu yavaş yavaş yemege başladım fakat hala düşüyor çünkü bana aşırı kilo yapan şeyler şuan hamilelikte yasak ve muhtemelen bununda etkisi var çünkü ben çok kahve tüketiyordum şekerli redbul vs ondan çok kg almıştım normalde yemek yemem sevmemde zaten doktorumda isterse 50kg düş fark etmez yemeğini azda olsa yedigin sürece yiyebildigin sürece ki ye kus gerekirse alabildigin vitamini alsın vücudun çünkü çocuk kiloyla yada kilonla alakalı degil o vücudunu sömürüyor zaten her türlü vitamin ve minerali alıyor sende takviye yaptıktan sonra çokta önemli değil verip vermemen dedi. Zaten bir sürü vitamin ilacı kullanıyorum ben rahatsızlığım var kronik ondan kaynaklı her türlü destekliyor. Çok aşırı kusmaya baglı sıvı kaybından kaynaklı hiç birşey yiyemez olursanda hastahaneye yatırırım işte bu tehlikeli normal şekilde vermen degil dedi,
Kaybım yok ama kimyasal geçirmiştim bu gebelikten önceBu korkular herkeste varmı acaba yoksa snnde kayıpların varmı canım benim gibi bnmde uzandım dinlendim geçti kaşık batmam inşallah sağlıkla kucaklarimiza alırız yavrularimizi
Hahahahhaa buna çok güldümUyuyun uyuyun, seneye bu tarihte coktaan kalkmis olacaksiniz ayaga![]()
Ben de tamamen aynı şekilde düşünüyorum benim de yarın ikili testim...Allah sağlıklı sonuçlar nasip etsin inşallahKız olursa; kızım kız kardeş istiyor onun adına çok mutlu olacağım
Erkek olursa da; bir kızım var bir de oğlum olacak diye çok mutlu olacağım
Her iki durumda da çok mutlu olacağım yani
![]()
İlk çocuğun kaç yaşında canımKız olursa; kızım kız kardeş istiyor onun adına çok mutlu olacağım
Erkek olursa da; bir kızım var bir de oğlum olacak diye çok mutlu olacağım
Her iki durumda da çok mutlu olacağım yani
![]()
Kızım 3 buçuk yaşında canım.İlk çocuğun kaç yaşında canım
Ben ekleme yapayım mııGünaydınlarmide bulantılarımızın daha az olduğu bebişlerimizin artık hareketlerini hissettiğimiz ve sağlıklı büyüdüklerini bildiğimiz bir hafta olur inş
![]()
Kızım sağolsun hergun 7de kalktığı için alışığım benUyuyun uyuyun, seneye bu tarihte coktaan kalkmis olacaksiniz ayaga![]()
Bnm uc kaybim War cnm ondan sordumKaybım yok ama kimyasal geçirmiştim bu gebelikten önce
Mutlu haftalar cnm çok sağol dua edin öğleden sonra ikili testim var çok heycan ve korku içerisindeyimMutlu haftalar kızlarteste gideceklere temiz ve mutlu sonuçlar diliyorum...
Benim kızım da iki buçuk yaşında aralari 3+2 olacak nasip olursaKızım 3 buçuk yaşında canım.
Araları 4 yaş+1 ay olacak inşallah![]()