2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Nts de sancın çıkmıştı ilaç falan da kullandın değil mi ? Onun için bakmak istemiştir.
Evet sancı çıkmıştı ilaçlar kullandım. Haftada bir kontrole gidiyorum. Sancı kesilmişti. Bugün çok hafif sancı çıktı karnımı filan da elledi. Sonra bakabilirim alttan da açılma var mı diye filan dedi ama baktirtmadim.

Kizlar bir konuda sorum olacaktı. Bebeğinizin hareketleri hep tekme şeklinde mi yani karninizda gözle görülür bir tumseklik oluşturuyor mu. Ya da zaman zaman tekme zan zaman da dalgalanma şeklinde mi. Pimpirikligim tuttu yine. Bugün hareketleri daha hassas daha kibar da

Çok sağol bunu bildiğim için görürsem korkmam artık. Nişan herkeste geliyor mu, suyun gelmeden önce
Nişan herkeste gelir ama su gelmeyebiliyor. Su geldiğinde acil durumdur en geç 24 saat içinde doğum olmalıdır ve suyun geldiyse muhakkak doktora gitmelisin. Nişanda öyle değil, nişan geldikten sonra hemen doğum olmuyor benim 2 gün sonra olmuştu mesela bir hafta sonra olanlar bile varmış. Suyumu da en son artık doğuma girerken ebe patlatmıştı.

Kizlar bir konuda sorum olacaktı. Bebeğinizin hareketleri hep tekme şeklinde mi yani karninizda gözle görülür bir tumseklik oluşturuyor mu. Ya da zaman zaman tekme zan zaman da dalgalanma şeklinde mi. Pimpirikligim tuttu yine. Bugün hareketleri daha hassas daha kibar da
Evet ara ara degisiyor evham yapma normal 😇😇

Nişan herkeste gelir ama su gelmeyebiliyor. Su geldiğinde acil durumdur en geç 24 saat içinde doğum olmalıdır ve suyun geldiyse muhakkak doktora gitmelisin. Nişanda öyle değil, nişan geldikten sonra hemen doğum olmuyor benim 2 gün sonra olmuştu mesela bir hafta sonra olanlar bile varmış. Suyumu da en son artık doğuma girerken ebe patlatmıştı.
2 cm acilmayla bende nisan vs gelmedi 🤭🤭 haberim bile yokmus acilmadan şok olmustum 🤣🤣

Özellikle sağ tarafım da tümseklik oluşturuyor.Sağ tarafım daha şişkin😄 Tekmeye göre daha çok yapıyor bunu. Küçükken daha çok tekmelerdi. Bazen dirseğini dayıyor sanırım sivri kemik böyle. Dalgalanmalar da var. Çok hareketli Sen neden tedirgin oldun? Nasıl daha kibar 😄

Evet sancı çıkmıştı ilaçlar kullandım. Haftada bir kontrole gidiyorum. Sancı kesilmişti. Bugün çok hafif sancı çıktı karnımı filan da elledi. Sonra bakabilirim alttan da açılma var mı diye filan dedi ama baktirtmadim.
Canım sancıların çıktıysa baktırsaydın keşke sezaryen olsan bile açılman varsa ilaçla durduruyorlar biraz daha haftan ilerlesin diye.

Nişandan sonra çok sancı oluyor mu?

Neden yahu risk olsa doktor bilmez mi çekinmeyin bence.
Ya bu fobi anlatılmaz benim için çok zor. Eşimle birliktelik yaşayabiliyorum ama muayene olamıyorum. Biraz sert davransa veya kesinlikle şart filan deseydi sanırım yok demezdim. Birazda yumuşak davranmasindan faydalandım 😀

Ben de korktum ama mecburen baktırdım erken doğum korkusu daha ağır bastı 😀

Benimki hiç tekme atmıyor nerdeyse. Sürekli dalgalanıyor. Hatta sadece acı hissediyorum bakıyorum oynuyor.

Ya bu fobi anlatılmaz benim için çok zor. Eşimle birliktelik yaşayabiliyorum ama muayene olamıyorum. Biraz sert davransa veya kesinlikle şart filan deseydi sanırım yok demezdim. Birazda yumuşak davranmasindan faydalandım 😀
Bence yinede her zaman doktorunu dinle. Mesela aksamki doktora bende sordum alttan bakicam diyince ama bu haftalarda tehlikeli deniliyor ya zarari olursa dedim guldu halk arasinda ki hurefe o hic bir sakincasi yok bu haftalarda dedi wala ne bilim bi doktor bi doktoruda tutmuyor aslina bakarsan insan o an mecbur güveniyor bir sekilde

Bende ne nisan ne su ne 🩸
Hic bisey gelmedi
Direkt sanci başladı
Sancı geldiginde anlamamak mümkün degil🥰
Masallah ne kadar büyüdük
Artık doğum konusuyoruz
Maşallah yaklaşıyoruz doğuma 😍
Her doğum kendine özelmiş, herkeste farklı farklı ilerleyebiliyor süreç, hatta aynı kişide diğer doğumlarda bile farklı olabiliyormuş.

Özellikle sağ tarafım da tümseklik oluşturuyor.Sağ tarafım daha şişkin😄 Tekmeye göre daha çok yapıyor bunu. Küçükken daha çok tekmelerdi. Bazen dirseğini dayıyor sanırım sivri kemik böyle. Dalgalanmalar da var. Çok hareketli Sen neden tedirgin oldun? Nasıl daha kibar 😄
Dediğin gibi daha önceleri tekme şeklindeydi. Şimdi kasılma ve dalgalanma şeklinde. Aslında benimki bir gün sakın oluyor sonraki iki gün çok hareketli oluyor. Kontrolüm de ayın 6 sında. Beklesem mı gitsem mi bilemedim

Back
X