2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar benim doğum başladığında hiç sancım olmamıştı sadece kasılma vardı onları takip ettim 5dkda bir gelmeye başlayınca aramıştım doktoru sonra yatışım yapıldı saatler sonra suyumu patlattıklarında başladım sancı hissetmeye aklınızda bulunsun kasılması olanlar bu şekilde takip etsinler

Yaa benim sepetimdeki de oydu biliyomusun
Cok begendim ama tukenmis😢 cok uzuldum 1100 liraydi ben sepete ekledigimde😢😢😢
Gule gule kullanin bence cok dogru bi tercih olmus
Nasıl yakından 😀

Biz alalı çok oldu ve 1200 TL hem yatak hem kendini aldık bugün bir baktım 1500 TL filandi herhalde ama çok sağlam çok beğendim ben krem kahve istemiştim yoktu o zaman gri aldık.
Kizlar alttan açılma var mı diye yapılan muayene zor mu? Can yakıcı mi? Pofff delirmem geldi 😫

Çatı kontrolü acıyor mu? Kaçıncı hafta da bakılıyor bende onu merak ediyorum

Bu işlem için de genel anestezi olsa keşke 😭

Huhu gençler sakın olun ,vajinal muayene gibi hepsi de çatı için 36-37 haftalarda bakar doktor bu işlem normalde can yakıcı bir şey değil ama hassaslık olunca biraz daha canınızın acımasi mümkün ama dayanilmayacak bir durum değil inanın .

Dediğin gibi daha önceleri tekme şeklindeydi. Şimdi kasılma ve dalgalanma şeklinde. Aslında benimki bir gün sakın oluyor sonraki iki gün çok hareketli oluyor. Kontrolüm de ayın 6 sında. Beklesem mı gitsem mi bilemedim
Büyüdüler yerleri de daraldı ya tekme savuramıyorlar artık 😂
Ben daha çok gerinme, dönme, poposunu dayama şeklinde hissediyorum 😂

Biz alalı çok oldu ve 1200 TL hem yatak hem kendini aldık bugün bir baktım 1500 TL filandi herhalde ama çok sağlam çok beğendim ben krem kahve istemiştim yoktu o zaman gri aldık.

Huhu gençler sakın olun ,vajinal muayene gibi hepsi de çatı için 36-37 haftalarda bakar doktor bu işlem normalde can yakıcı bir şey değil ama hassaslık olunca biraz daha canınızın acımasi mümkün ama dayanilmayacak bir durum değil inanın .
Yok ya kendi sitesi dahil hic bi yerde yok
Yoyko ve ya prego ya bakayım
Trendyolda bayadir sepetimdeydi
Bitmis🤦🏼‍♀️

Dediğin gibi daha önceleri tekme şeklindeydi. Şimdi kasılma ve dalgalanma şeklinde. Aslında benimki bir gün sakın oluyor sonraki iki gün çok hareketli oluyor. Kontrolüm de ayın 6 sında. Beklesem mı gitsem mi bilemedim
31. Haftadasın bence normaldir böyle olması, sanmıyorum sıkıntı olduğunu

Yok ya kendi sitesi dahil hic bi yerde yok
Yoyko ve ya prego ya bakayım
Trendyolda bayadir sepetimdeydi
Bitmis🤦🏼‍♀️

Bir kaç gün daha bekle bakalım şu cuma şeyleri geçsin bı deli gibi alışveriş ediyor insanlar kargolar nasıl gelecek merak ediyorum😂buna da bugün denk geldim bu ben 😂😂😂

Eklentiler

• Screenshot_20211126-152936.webp
    Screenshot_20211126-152936.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 39
Biraz fazla büyüdük bu hafta 😂
Nefes alamıyorum yürüyüşe çıkacağım😀

Yürüyüşler bile zor oldu artık 😂😂😂 şu an tekmesini ağzıma ağzıma attı sanki o kadar nefesim kesildi 😂 ya sizinde öyle mi bilmiyorum da bu uşak sağ tarafta duruyor hep hiç soldan vurmaz 😂😂😂😀 bu aralar da topuk mu dirsek mi bilmiyorum bisiyler gözüküyor dışardan 😍

Yürüyüşler bile zor oldu artık 😂😂😂 şu an tekmesini ağzıma ağzıma attı sanki o kadar nefesim kesildi 😂 ya sizinde öyle mi bilmiyorum da bu uşak sağ tarafta duruyor hep hiç soldan vurmaz 😂😂😂😀 bu aralar da topuk mu dirsek mi bilmiyorum bisiyler gözüküyor dışardan 😍
Venimde gogus kafesimin tam ortasinda ve solda ayni anda vuruyor yada sertlesiyor bi degisik ayni anda cok bolgeli vuruyor diorum kafa goz ne varsa girisio iceride napiosa sipa 🤣🤣

Benimki de aynı şekilde sağdan şişiriyor hep 😂 sivri şey de dirseği diye düşünüyorum.

Benim hala kafa solda ayaklar sagda, boy uzadi heralde tekmeleri artik belimde hissediyorm normalde ordan biri durtse huylanir gidiklanirim o derece uzaklardan durtuyo:) hickiriklari solda, gobek deligimn etrafiyla belimde ayni anda hareket oluyo bazen heralde gobek deligimdeki elleri kollaridir diyorm

Kizlar bir konuda sorum olacaktı. Bebeğinizin hareketleri hep tekme şeklinde mi yani karninizda gözle görülür bir tumseklik oluşturuyor mu. Ya da zaman zaman tekme zan zaman da dalgalanma şeklinde mi. Pimpirikligim tuttu yine. Bugün hareketleri daha hassas daha kibar da
Dün benimki nazlı nazlı sadece dalgalandırdı karnımı o da sık değil bende korktum senin gibi bügün de karnımı bi ittiriyor sanki yırtıp çıkacak ben öyle güçlü tekme hiç hissetmedim ama çok güçlü ittiriyor yada geriniyor Bi gün çok hareketliyse Bi gün dinleniyor galiba.

Benimki 1 Aydır sola dayandı. Solum çürüdü. Tekme de değil orda gerinip duruyor, yükseliyor çürüttü resmen.😀
Canım acıyor, sağa yatınca biraz geçiyor acısı

Benimki 1 Aydır sola dayandı. Solum çürüdü. Tekme de değil orda gerinip duruyor, yükseliyor çürüttü resmen.😀
Canım acıyor, sağa yatınca biraz geçiyor acısı

Back
X