2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Günaydın kızlar 😍
Sabah sabah asm'ye gittim tansiyona baktırayım diye
Ebe dedi ki 2 hafta sonra doğum olabilir hazırlıklı ol 😲
Benim ilkinde bile 41den sonra oldu dedim
O da doğumların birçoğu 38den sonra başlar dedi.
Takvimimde de aynısı yazıyor
Beni bi heyecan sardı 🙂

Günaydın kızlar 😍
Beni bi heyecan sardı 🙂
Günaydın tam olarak gününüz nedir biz bugün 37+0 olduk yarin kontrol var ve çatı muayenesi yapılacak

Günaydın kızlar 😍
Beni bi heyecan sardı 🙂
En hayırlı zamanda sağlıkla gelsin bebisler. 37den sonra miadi basliyor zaten ☺️

Bi de doğumdan sonra 5.gün topuk kanı vermek için asm'ye gitmek gerekiyormuş.
Hastanede de doğunca alıyorlar topuk kanını.
Kullandığımız takviyelere demir ilacına doğumdan sonra 3 ay daha devam etmek gerekiyormuş.
En son asm kontrolünde ebe bebeğin sarılık olmaması için saat başı alarm kurup mutlaka emzirmem gerektiğini söyledi normalde 2 saatte bir diye çevreden duymuşumdur bilginiz olsun kaderdaşlarım🤭🤍

Günaydın kızlar 😍
Beni bi heyecan sardı 🙂
Bana öyle geliyor ki aramızda ilk sen doğuracaksın ☺️ Ben bile heyecanlandım. Vaktinde zamanında hayırlısı ile gelsin inşallah 🙏

Kızlar nstye girdim bugün ağrı çıktı doktor yatış verdi ağrılar geçene kadar, evdekiler pozitif bırakamıyorum, çocukta var

Eklentiler

• IMG_20211208_103953.webp
    IMG_20211208_103953.webp
    40,2 KB · Görüntüleme: 78
Dikişsiz kesisiz doğuranlar da var nasıl beceriyorlar bilmiyorum helal olsun 😂
Kesiyi asla hissetmiyorsun çünkü o an sancılar çekiyorsun ve ıkınmaya odaklısın 😂
Dikerken uyuşturuyor ben onda da acı hissetmedim ama uzun sürmüştü benim acı olmuyor ama rahatsızlık hissetmiştim ben artık bitsin diye. hem dikişim çoktu hem de benim doktor estetik dikiş atıyormuş o yüzden uzun sürmüştü.
Yani doğurmam 15 dk, dikiş yarım saat sürmüştü.
Ben üçüncü dogumumu dikişsiz yapmıştım hemen ayağa kalkmıştım çok rahattı bunda da aynı performansı bekliyorum kendimden 😄

Günaydın tam olarak gününüz nedir biz bugün 37+0 olduk yarin kontrol var ve çatı muayenesi yapılacak
36+1 benim bugün, çatı için 38de dedi doktorum ama 2.gebelikte neden çatıya bakılır anlamıyorum doktorum o an 2.gebelik olduğunu unuttu falan diye düşünüyorum.
En son asm kontrolünde ebe bebeğin sarılık olmaması için saat başı alarm kurup mutlaka emzirmem gerektiğini söyledi normalde 2 saatte bir diye çevreden duymuşumdur bilginiz olsun kaderdaşlarım🤭🤍
Ben bebek ne zaman isterse veriyordum hiç saate falan bakmazdım ama 2 saati de geçmiyordu benim.
Geceleri bebeğim uyuyordu ben de uyuyakalıyordum 4 saat bile emzirmediğim olmuştur ama gece de 3 saati geçmesin diyorlar ilk ay.

36+1 benim bugün, çatı için 38de dedi doktorum ama 2.gebelikte neden çatıya bakılır anlamıyorum doktorum o an 2.gebelik olduğunu unuttu falan diye düşünüyorum.

Ben bebek ne zaman isterse veriyordum hiç saate falan bakmazdım ama 2 saati de geçmiyordu benim.
Geceleri bebeğim uyuyordu ben de uyuyakalıyordum 4 saat bile emzirmediğim olmuştur ama gece de 3 saati geçmesin diyorlar ilk ay.
Söylenilene göre benim 1 haftam mı kaldı doguma 😶 şaka bi yana ne ara 37 oldum bilmiyorum ocağı beklemicek bu kız hiç sancım çıkmadı bu zamana kadar ama 🥲

Back
X