- 13 Mayıs 2021
- 3.498
- 5.702
- 108
Bunu bende duydum ama suan oyle bi haldeyim ki buna bakarak bu asla dogurmaz icinde tutar dersinizoyle miskin oyle usengecc
![]()
Aynen benim doğurasım yok sanırım

Bu aralar sürünüyorum. Ne sağa ne sola yatabiliyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu bende duydum ama suan oyle bi haldeyim ki buna bakarak bu asla dogurmaz icinde tutar dersinizoyle miskin oyle usengecc
![]()
Evet benimde aklıma sen geldin. Hep diyorsun ya ocağı beklemiycem diye alAa bu ben![]()
Şimdi öyle şeyler yapma. Uslu uslu bekleBu çok doğru ilk çocuğumda evi temizlemiştim, cam bile silmiştim kış günü, ertesi gün çöp poşetiçin eğildiğimde birden suyum gelmişti![]()
Ya ben 20 kilo aldım siz ne diyonuz![]()
Nöbetçiler el kaldırsın![]()
Kız tuvalete zor gidiyorum,Evet benimde aklıma sen geldin. Hep diyorsun ya ocağı beklemiycem diye al
Şimdi öyle şeyler yapma. Uslu uslu bekle![]()
Günaydın tam olarak gününüz nedir biz bugün 37+0 olduk yarin kontrol var ve çatı muayenesi yapılacakGünaydın kızlar
Sabah sabah asm'ye gittim tansiyona baktırayım diye
Ebe dedi ki 2 hafta sonra doğum olabilir hazırlıklı ol
Benim ilkinde bile 41den sonra oldu dedim
O da doğumların birçoğu 38den sonra başlar dedi.
Takvimimde de aynısı yazıyor
Beni bi heyecan sardı![]()
En hayırlı zamanda sağlıkla gelsin bebisler. 37den sonra miadi basliyor zatenGünaydın kızlar
En son asm kontrolünde ebe bebeğin sarılık olmaması için saat başı alarm kurup mutlaka emzirmem gerektiğini söyledi normalde 2 saatte bir diye çevreden duymuşumdur bilginiz olsun kaderdaşlarımBi de doğumdan sonra 5.gün topuk kanı vermek için asm'ye gitmek gerekiyormuş.
Hastanede de doğunca alıyorlar topuk kanını.
Kullandığımız takviyelere demir ilacına doğumdan sonra 3 ay daha devam etmek gerekiyormuş.
Bana öyle geliyor ki aramızda ilk sen doğuracaksınGünaydın kızlar
Ben üçüncü dogumumu dikişsiz yapmıştım hemen ayağa kalkmıştım çok rahattı bunda da aynı performansı bekliyorum kendimdenDikişsiz kesisiz doğuranlar da var nasıl beceriyorlar bilmiyorum helal olsun
Kesiyi asla hissetmiyorsun çünkü o an sancılar çekiyorsun ve ıkınmaya odaklısın
Dikerken uyuşturuyor ben onda da acı hissetmedim ama uzun sürmüştü benim acı olmuyor ama rahatsızlık hissetmiştim ben artık bitsin diye. hem dikişim çoktu hem de benim doktor estetik dikiş atıyormuş o yüzden uzun sürmüştü.
Yani doğurmam 15 dk, dikiş yarım saat sürmüştü.
36+1 benim bugün, çatı için 38de dedi doktorum ama 2.gebelikte neden çatıya bakılır anlamıyorum doktorum o an 2.gebelik olduğunu unuttu falan diye düşünüyorum.Günaydın tam olarak gününüz nedir biz bugün 37+0 olduk yarin kontrol var ve çatı muayenesi yapılacak
Ben bebek ne zaman isterse veriyordum hiç saate falan bakmazdım ama 2 saati de geçmiyordu benim.En son asm kontrolünde ebe bebeğin sarılık olmaması için saat başı alarm kurup mutlaka emzirmem gerektiğini söyledi normalde 2 saatte bir diye çevreden duymuşumdur bilginiz olsun kaderdaşlarım![]()
Hayırlısı canım hepimiz için deBana öyle geliyor ki aramızda ilk sen doğuracaksınBen bile heyecanlandım. Vaktinde zamanında hayırlısı ile gelsin inşallah
![]()
Ay hadi inşallah bana da nasip olsun dicem de zor.Ben üçüncü dogumumu dikişsiz yapmıştım hemen ayağa kalkmıştım çok rahattı bunda da aynı performansı bekliyorum kendimden![]()
Geçmiş olsun canım, babası yanında değil mi?Kızlar nstye girdim bugün ağrı çıktı doktor yatış verdi ağrılar geçene kadar, evdekiler pozitif bırakamıyorum, çocukta var
Benim doğumlar üst üste olduğu için üçüncüsü çok kolaydı gerçi ikincide de çok az dikis vardı hissetmedim bile seninki de öyle olur umarımAy hadi inşallah bana da nasip olsun dicem de zor.![]()
Söylenilene göre benim 1 haftam mı kaldı doguma36+1 benim bugün, çatı için 38de dedi doktorum ama 2.gebelikte neden çatıya bakılır anlamıyorum doktorum o an 2.gebelik olduğunu unuttu falan diye düşünüyorum.
Ben bebek ne zaman isterse veriyordum hiç saate falan bakmazdım ama 2 saati de geçmiyordu benim.
Geceleri bebeğim uyuyordu ben de uyuyakalıyordum 4 saat bile emzirmediğim olmuştur ama gece de 3 saati geçmesin diyorlar ilk ay.
Geçmiş olsunKızlar nstye girdim bugün ağrı çıktı doktor yatış verdi ağrılar geçene kadar, evdekiler pozitif bırakamıyorum, çocukta var