2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bence risk alma doktorunu dinle he icine sinmiyorsa farkli bir doktor gorusu al icin rahat eder ama bu sefer oda hayir yapabilirsin ders kafan hepten corba olur bence hangisine guvenecegini sasirirsin
Haklısın kafam karışabilir. Bide şöyle bişey var. Normal doğum diye başladı ve ilerlemedi diyelim sezaryen olursa bu sefer iğneyi kesemem kanamam çok olur.
Sanmam ya o kadar yapacağını.Yine de başka doktordan fikir alabilirsin ama risk alma hiç boşver sağlıkla kavuşmak önemli olanı .
Sağlıkla kavuşmak en önemlisi ama ben sezaryenden de korkuyorum

Haklısın kafam karışabilir. Bide şöyle bişey var. Normal doğum diye başladı ve ilerlemedi diyelim sezaryen olursa bu sefer iğneyi kesemem kanamam çok olur.

Ameliyattan 1-2 gün önce kesmiyorlar mı iğneyi? Bilmiyorum ama öyle tahmin ettim.

Ayy kızlar bugun aynada karnıma baktım düşmüş aşaaa ben bu ayın sonuna kalmam birde suyum az az geliyor bez koymaya basladım doktorum pazartesi gel dedi salı gününe randevun vardı o zaman gidicem sizin karınlar duruyormu yerınde

Kızlar aramızda yada çevresinde çatı biraz dar denilerek normal doğum yapan var mı? Girişinde biraz darlık var yan ve arka kısımları gayet iyi dedi muayenede doktorum. Haftaya 38 hafta oluyor tekrar çağırdı takip edelim dedi henüz kanala da inmemiş keyfi gayet tıkırında parmaklarını emiyordu 🤭😇
Yani çevremde varda yanlıs bıseye yönlendirmek istemem riske girme derim çünkü senın gbi dedıler baya dikiş atıldı zorlandı arkadaşım . Çok yardılar dedi o yüzden inşallah sağlıkla hayırlısı hangisiyse o olur. O biraz inat etti normal doğsun darsada dedi doktorda mümkün ama zorlar demişti onada

Evet normal olursa zamanını kestiremedigin için iğne yapılmış olur ama sezeryan tercih edersen iğneyi tarihinde bırakırsın sıkıntı yaşamazsın . Bence risk alma önemli olan sağlık

Ayy kızlar bugun aynada karnıma baktım düşmüş aşaaa ben bu ayın sonuna kalmam birde suyum az az geliyor bez koymaya basladım doktorum pazartesi gel dedi salı gününe randevun vardı o zaman gidicem sizin karınlar duruyormu yerınde
Beni gören herkese göre düşmüş 😂 bana hala normal geliyor ama bana sanki küçülmüş gibi geliyo 🤔 olabilir mi böyle bi şey 😂

Benim duruyor daha yerinde. Suyunun az az geldiğini nasıl anladın?

Bir gün önceden kesiyolarmış. İğnenin etkisi 12 saatmiş. Benm arkadaşım kesemeden suyu geldi. 3 ünite kan kaybetmişti
Riske atma canım bence ama madem normal doğuma engeldi neden kullandırmış ki doktorun suyun için muhakkak kullanman mı gerekiyordu?
Hayırlısı olsun, istersen farklı bi doktor görüşü daha al.

Beni gören herkese göre düşmüş 😂 bana hala normal geliyor ama bana sanki küçülmüş gibi geliyo 🤔 olabilir mi böyle bi şey 😂
Bılmıuorum valla ya babaneme sordumda ben babanem 10güne kalmaz doğuruursun dedi 😂 büyükler anlıyor diye ona sorayım dedm 😂

Riske atma canım bence ama madem normal doğuma engeldi neden kullandırmış ki doktorun suyun için muhakkak kullanman mı gerekiyordu?
Hayırlısı olsun, istersen farklı bi doktor görüşü daha al.
Benim 2. Kez azaldı bu suyum. Perinatolog’a gittim 2. Kez düşünce hani başka bişey mi var diye. Covidte geçirmiştim ya. Bide tek cepte 2.5 cc olmuştu. Perinatologla beraber doktor kan sulandırıcı iğne başlayalım dediler. Çünkü coraspirini 32. De keseceklerdi. Kesilince iyice azalmasından korktular. Şuan su tek cepte 4.5 cc

Küçülmüş hissi bana da geliyor 😀eşime söylüyorum gülüyor daha da büyümüş diyor. 😀
Alıştık herhalde göre göre 😂
Ben de anneme diyorum küçülmüş gibi diye, annem de olmaz öyle şey gayet de büyük diyor
Bence popom büyüdükçe karnım gözüme küçük geliyor 🙈

Benim duruyor daha yerinde. Suyunun az az geldiğini nasıl anladın?
Ben dün biraz stresliydim gerginlik vardı bez koydum ıslandı altım sonra bezi değiştim gene ıslandı bende doktora attım fotosunu cekıp 😂 az az suyum geliyor olabılırmi dedm evet dedi ama çiş olsa sarı olurdu diye kendi kendime yorum yaptım baktım baya su ama akıntı falan yok renksiz su seklınde

Korkma hiç inan kafanda büyüttüğn gibi değil

Benim göbeğim de düştü zira nasıl anlıyorum göğüs ile göbek arasına bir el girecek kadar bosluk oluştu ama zaten inmesi normal.Şurda ne kaldı

Birde hala burun fısfısıyla duruyorum nefes alamıyorum basım agrıyor fısfıs olmadan yokum burnumda yok dudaklarım çatladı hep nefesi ağzımdan almaktan onuda salı günü gidince sölicem atlatamadım nefes problemini 🙄

Bılmıuorum valla ya babaneme sordumda ben babanem 10güne kalmaz doğuruursun dedi 😂 büyükler anlıyor diye ona sorayım dedm 😂
Aynısını annem de dedi. Doktor muayenede 2 hafta sonra doğurursun dedi, annem gördü göbeğin düşmüş 2 haftaya doğurursun dedi. Ultrasonsuz nstsiz tarih verdi 😂 eskiler anlıyo bence de tecrübe sonuçta 😂

Korkma hiç inan kafanda büyüttüğn gibi değil

Benim göbeğim de düştü zira nasıl anlıyorum göğüs ile göbek arasına bir el girecek kadar bosluk oluştu ama zaten inmesi normal.Şurda ne kaldı

Yanlarda mı ortada mı boşluk oluyorBenim sağlı sollu göğüs altında boşluk var ama ortası dolu.

Back
X