2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Aslinda uzerinden 7-8 sene gectigi icin nedense endiselerim yoktu ama su extradan ucret istenmesi durumu beni gerdi o da sadece fiyattan degil. Deniyor ki acil bir durum icin ekip/ameliyathane hazir bulunur o hyuzden de bu fazladan ucret olarak yansir. Tamam anliyorum ama ilk dogum yapacak bir kadin da normal dogum diye gidip sezeryana donebiliyo, yine bir ekip/ameliyathane hazir bulunmuyo mu? Orada da risk yok mu sonucta o da acil olmus olacak. Neden sezeryan sonrasi icin bu kadar geriliyoruz hastalar, doktorlar, hemsireler, sigorta sirketleri fln:)
Normal dogum yaparken oyle bir ekip beklemiyor 🤔 tabiki risk mevcut ama akisa bagli. Soyle diyim nornal dogumda ikinma vb sebeblerle daha onceki dikislerinin yirtilma ihtimali var bu senin icinde gecerli ssvd ile karin bolgendekilerde atabilir ki gerilme kaynakli bu hafife alinabilecek bir duurum degil o sebeble senin icin ozel ekip bulundurulmasi bebce guzel

Normal dogum yaparken oyle bir ekip beklemiyor 🤔 tabiki risk mevcut ama akisa bagli. Soyle diyim nornal dogumda ikinma vb sebeblerle daha onceki dikislerinin yirtilma ihtimali var bu senin icinde gecerli ssvd ile karin bolgendekilerde atabilir ki gerilme kaynakli bu hafife alinabilecek bir duurum degil o sebeble senin icin ozel ekip bulundurulmasi bebce guzel

Aynen dikis konusuyla alakali ama normal dogum beklenirken sezeryan olan cok var orda da ameliyat sonucta degil mi?

Aynen dikis konusuyla alakali ama normal dogum beklenirken sezeryan olan cok var orda da ameliyat sonucta degil mi?
Tabiiii ama iki durum birbirinden farkli sende zaman kaybedemezler ama normalden sezeryana donerken bile belli elastik sure mevcut simdi tibbi terimleri vs bilemicem ama 🤭🤭

Tabiiii ama iki durum birbirinden farkli sende zaman kaybedemezler ama normalden sezeryana donerken bile belli elastik sure mevcut simdi tibbi terimleri vs bilemicem ama 🤭🤭

Bir iki daha dogum yapsan sen o terimleri de cozersin:)) Cuma olsun da bi goruseyim buraya da yazarim benzer durumda olan cilgin arkadaslara da fikir verir belki:)

Simdi uyananlar da ilk benim mesajlari gorecek:)) Bir anda gelen telasla ortami gerdigim icin kusura bakmayin:) Bu ssvd beni bozdu bi anda, neyse gecelim Daha normal seylerden bahsedelim, ne diyoduk terlik isi noldu en son ben daha almadim valla:))

Simdi uyananlar da ilk benim mesajlari gorecek:)) Bir anda gelen telasla ortami gerdigim icin kusura bakmayin:) Bu ssvd beni bozdu bi anda, neyse gecelim Daha normal seylerden bahsedelim, ne diyoduk terlik isi noldu en son ben daha almadim valla:))
Oncelikle Uykusuz ve yorgun annenin diyarı İstanbul dan herkese selam 😀

Ne kusuru yahu kafamiza takilanlari bu paylasamicaksak neden variz ki 🤔🤔 ama kibar bi davrnis oldu o ayri 🤭🤭
1 dolar kac tl haberin varmi al hemen alllll 🤣🤣🤣🤣🤣
Aaaa ohaa kontrolum var venim unuttummm yatiom ne guzel sicak sicak 🤦🤦

Tüp bağlatmak için sezaryen mi olmak gerekiyormuş peki?
Aslında normal doğum sonrası 40 ımız çıkınca laparoskopik denilen bir yöntemle küçük bir kesiyle yapılıyormuş ama 2 kere sıkıntı çekmiş olurum diyorum. Bana göre sezeryan olursam bir taşla iki kuş vurmuş olurum ☺️

Gunaydin kizlarr cümleten 😊 dün yavaş yavaş isim konusunda netleşmeye başladık isimleri eleye eleye bi kaç seçeneğe düştük 😊 Zeynep melis , ece melis ,yağmur melis yada melis defne olacak sanırım bu gidişle 😊😊 melis isminee kafayı takmış bulunmaktayiz😊😂

Doktorum cok notr bu konuda. Sadece bir engelin yok diyor. Ucret de benim sigortamdan dolayi sanirim kapsama giriyor. Yani insallah sonunda bi supriz olmaz. Ay ne riskler var acaba korkudan girip bakamiyorum ssvd nin:KK43:(
benim doktorum desteklemiyordu. ben 2017 sonunda sezeryan oldum. hatta bunda bir umut dedim belki normal yaparım. ama doktorum %10-15 anne ve bebekte komplikasyon oluşabilir dedi. onu göze alamam dedi. sen istesende ben yapmam dedi. sanıyorum sezaryen kesiğinin olduğu yerdeki bağlar eskisi gibi kuvvetli olmadığından o kısımda sorun oluşabilir dedi.

Kizlar ciktim hastaneden. Bebegin suyu sinirda suan yani onceye gore cok daha iyi cok sukur 🥰🥰 eger devam etseydi fazlalik 37.h da sonlandiricaktim dedi ama sinirda oldugundan bi sorun yok beklicez 39 40h yi dedi 🥰🥰 tabi diete devammm 🤦🤦
Çoook şükür cnm😊😊dikkat etmeye devam o zaman😙😍

Çoook şükür cnm😊😊dikkat etmeye devam o zaman😙😍
Evet canim 3 gunde bir takip ediliyor su fazlaligindan dolayi cuma yine gelicem. Mutlu oldum walllahi gerci 37 de olaydi sezeryan olucakti fena olmazdi 🤭🤭 olecem sezeryan die die 🤣🤣 ama minigim sanirim kendisi karar vermek istiyor hayirlisi bu demekki gayet huzur buldum gordum tombis yanaklari yine 🥰🥰

Evet canim 3 gunde bir takip ediliyor su fazlaligindan dolayi cuma yine gelicem. Mutlu oldum walllahi gerci 37 de olaydi sezeryan olucakti fena olmazdi 🤭🤭 olecem sezeryan die die 🤣🤣 ama minigim sanirim kendisi karar vermek istiyor hayirlisi bu demekki gayet huzur buldum gordum tombis yanaklari yine 🥰🥰
Yaa yerim😊 bizde geçen gittiğimizde doktor masallah baya yanaklı dedi çok tombikkkk deilmis ama yanaklari tombikmis sanirim😍😗😙😘 bide baya saçları var dedi😁

Cok sevindim sağlıkla kucağına al insallah. Ama soyle dusun normal olacaksa bile suni sancı ile olmayacak, kendi sancınla olacak belki de. O bile rahatlatıcı diye düşünüyorum

Cok sevindim sağlıkla kucağına al insallah. Ama soyle dusun normal olacaksa bile suni sancı ile olmayacak, kendi sancınla olacak belki de. O bile rahatlatıcı diye düşünüyorum
Ayyy kesinliklee zaten daha cok korkum suni elimde degil tamam oda cok kotu bisi degil belki ama pskolojik hep hayalimde suyum nisanim gelecek apar topar gidecegiz dusuncesi istegi var yikamiyorum suni lafi gecince deliriyorum insallah hayalimdeki olur tabi hepimizin

Back
X