- 12 Ekim 2008
- 7.114
- En iyi cevaplar
- 2
- 16.325
- 773
Bizimki gecenlerde eve kiz bebek alalim dedi, olabilir kizim ama bebek cabuk alinamiyor dedim :) belki dediginiz gibidir, bugun eeime acaba uzgunum dediginde teselli etmeye calismasak ve kendi cozmesi icin mi biraksak dedim. Sonra birlikte sicak cikolata pisirdik cok mutlu oldu. Uzun zamandir birlikte bisiler pisirrmiyirduk dedi. Kardes haberinin kotu etkilemesinden cekinmiyirum da okulla ilgili sorunlari cozememekten korkuyorum. Sehrin en yuksek puanli okulunun yakinina tasindik sirf o iyi bir okula gidebilsin diye ki boyle biz boyle dusunurken onun muteuz olmasi acaba hic tasinmasaymiydik diye ile dusundurdu bana.o yaştaki çocuklarım hepsi gelgitli. canım senle ne alakası var. kızım usludur ama sakız ya da toka herhangi birşey alınca ambalajını yırtarsan evi ayaga kaldırır. düşmanı olursun. yani demem o ki hepsi böyle. senle ilgili hiçbirşey yok. bir de çocugun huyu öyleyse anne babanın çok da etkileyebilecegine inanmıyorum ben sonucta aynı ailenin içinde yetişen çocukların hepsinin huyları birbirindrn apayrı.
hem belki de kardeş haberi kötü degil iyi etkiler düşündüğün gibi olmaz. bizimki haberi almafan kardeş konusu açılınca pencereden aşagı atarım istemem diyordu. bir anda degişti. bunlara akıl sır ermiyo
Bazen cok dilimin ucuna geliyor tutuyorum kendimi. Benim anneligin boyle. Belki de yanlis yapiyorum. Mesela okullarin acilacaginiz 1 gun once soyledim. Ayni sekilde turkiyeden ayrilacagimiz zaman da bir gun once soylemistim. Tatil, dogum gunu gibi seyleri biraz daha onceden soyleyebiliyorum :)Canım şimdiden söylesen alışması açısından iyi olmazmı? Son 3 aylık döneme girdik artık anca alışır bence
Benim annemde de tam tersi misal. Gelinin bebeginden benim bebegim diye bahsediyor, benim bebegimle ilgili konusurken konuyu degistiriyor. Kizlar valla benim annem hadi bir sekilde cekiyorum ama geline cok uzuluyorum. Gecenlerde gelin dogum yaptiktan sonra gelinin annesini gelinlerin eve davet etmis, anne dedim sana ne oluyor, sen ne hakla kendi evinmis gibi dunur davet edersin. Dogumdan once de surekli lohusalikla ilgili yaptiklarini anlatiyordu “anne lohusa sen degilsin gelin” dedim “olur mu hic oyle lohusalik bizim” dedi. Ne kaynanalar var diye bizzat annemde goruyorum valla soyledigim hic bir sey de etki etmiyor. Gelin simdi cekiyor ama eminim birkac sene sonra fena patlayacak.Haklisin valla kuzum ben hamile kaldim benim hamile oldugumu kimseye soylememis kizinikini hem yayim yapti dah cinsiyeti bile kabulenemiyor kadin bilmiyorum valla benin annem babam da kaynana kayinbaba geline birsey diyemeiyorlar ki oglumuzla gecinsin diye
Ben kizima 60kilo ile hamile kalmistim, 90 civari tartilmayi biraktim. Gayet de 39+5te sikintisiz normal dogum yaptim. Cok takilmayin :)Ben kızımda 85 kilo ile doğuma girdim gayet rahat doğurdum hatta bi akrabam 100 kilonun üstünde oda normal doğum yaptı sende yaparsın Böyle şeyleri takma kafana bence
Haha insan hayatinda kac defa hali aliyor zaten cok iyi yapmissin :)Ay kızlar bugün yakın arkadaşlarımla şehir dışına gezmeye çıktık, valla çocuksuz deli danalar gibi gezdim diyebilirim şimdi girdim eve
Yalnız ben bi halt yedim
Çocuğumun eksiklerini alacağım dedim evden çıkarken eşime, iki tane salonuma halı alıp 3 bin TL ödeyip tıpış tıpış elimi koluma sallaya sallaya eve döndüm. Eşim soruyor nerede çocuğun eşyaları diye halı aldım dedim sandı ki çocuğun odasına aldım. Salona aldım deyince edebileceği tüm dırdırları edip kahveye kaçtı. Küsüz baya sanırım. Nasıl gönlünü alabilirim acil fikirleri alayım
O halıcının önünden geçmeyecektim