2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bizimki gecenlerde eve kiz bebek alalim dedi, olabilir kizim ama bebek cabuk alinamiyor dedim :) belki dediginiz gibidir, bugun eeime acaba uzgunum dediginde teselli etmeye calismasak ve kendi cozmesi icin mi biraksak dedim. Sonra birlikte sicak cikolata pisirdik cok mutlu oldu. Uzun zamandir birlikte bisiler pisirrmiyirduk dedi. Kardes haberinin kotu etkilemesinden cekinmiyirum da okulla ilgili sorunlari cozememekten korkuyorum. Sehrin en yuksek puanli okulunun yakinina tasindik sirf o iyi bir okula gidebilsin diye ki boyle biz boyle dusunurken onun muteuz olmasi acaba hic tasinmasaymiydik diye ile dusundurdu bana.
Canım şimdiden söylesen alışması açısından iyi olmazmı? Son 3 aylık döneme girdik artık anca alışır bence
Bazen cok dilimin ucuna geliyor tutuyorum kendimi. Benim anneligin boyle. Belki de yanlis yapiyorum. Mesela okullarin acilacaginiz 1 gun once soyledim. Ayni sekilde turkiyeden ayrilacagimiz zaman da bir gun once soylemistim. Tatil, dogum gunu gibi seyleri biraz daha onceden soyleyebiliyorum :)
Benim annemde de tam tersi misal. Gelinin bebeginden benim bebegim diye bahsediyor, benim bebegimle ilgili konusurken konuyu degistiriyor. Kizlar valla benim annem hadi bir sekilde cekiyorum ama geline cok uzuluyorum. Gecenlerde gelin dogum yaptiktan sonra gelinin annesini gelinlerin eve davet etmis, anne dedim sana ne oluyor, sen ne hakla kendi evinmis gibi dunur davet edersin. Dogumdan once de surekli lohusalikla ilgili yaptiklarini anlatiyordu “anne lohusa sen degilsin gelin” dedim “olur mu hic oyle lohusalik bizim” dedi. Ne kaynanalar var diye bizzat annemde goruyorum valla soyledigim hic bir sey de etki etmiyor. Gelin simdi cekiyor ama eminim birkac sene sonra fena patlayacak.
Ben kızımda 85 kilo ile doğuma girdim gayet rahat doğurdum hatta bi akrabam 100 kilonun üstünde oda normal doğum yaptı sende yaparsın Böyle şeyleri takma kafana bence
Ben kizima 60kilo ile hamile kalmistim, 90 civari tartilmayi biraktim. Gayet de 39+5te sikintisiz normal dogum yaptim. Cok takilmayin :)
Haha insan hayatinda kac defa hali aliyor zaten cok iyi yapmissin :)

Kolu agriyan var mi? Gecenlerde sol kolum agriyip gecmeyince doktora gittim sinir sikismasi hamilelikte olur dedi. Bugun de sag kolum agriyor.

Ne gundu! Sabah 7de kalktim, 11de geri uyudum. 3e kadar uyumusum ki kizi 3te almam gerekiyordu ben uyuyorum diye babasi gitmis. Saat 10 bile degil yine yatsam yine uyurum.

Iki gundur kahvalti ettikten sonra kotu oluyorum. Karnim kasiliyor. Dun sancim mi var diye endiselendim.

Bir de bisiler yedikten sonra basim agriyor, galiba sekerdeb sali gunu 75lik yukleme yaptirqcqgim. Bu hafta tatliyi tamamen kestim. Pilav ve makarna yok. Sadece ekmek cok yemek istiyorum o da arasina koydugum peynir yuzunden diye dusunuyorum :)

Bebişnin hıçkırıklarını hissedeniniz varmı ben kıyamıyorum o hickirinca ya ki kendimde hiç sevmem hickirmayi ogluslarda çok üzülürdüm durmadan hickiriyor minik yavrum
Hıçkırık diye düşünüyorum bazen zıplıyo içerde düzenli şekilde o hıçkırıktır sanırım

Bebişnin hıçkırıklarını hissedeniniz varmı ben kıyamıyorum o hickirinca ya ki kendimde hiç sevmem hickirmayi ogluslarda çok üzülürdüm durmadan hickiriyor minik yavrum
Dün ilk kez hıçkırık olduğuna emin oldum. Bugüne kadar hep hıçkıriyor galiba diyordum Midesi büyüyor,diyafram gelişiyor sanırım gayet yararlı bisey onlar için hıçkırık

Günaydın kızlar ben aşırı şiştim ellerim ve ayaklarım ağrıyor su içiyorum ama niye böyle çözmüş değilim daha 6. Aydayım 3.5 ay nasıl geçecek var mı benim gibi şişen

Alışıyorsun. Panik olmak yerine Allah’ın sana lütfettiği mucizeye odaklan. Derbeder de olsa, kusmaktan gün yüzü göremese de hamile kalabilmek için her şeyi vermeye razı olan binlerce kadın var. O yüzden sen sürecin tadını çıkarmaya çıkar canım, hayaller kur... geçici bi süreç öyle düşün.

Kizlar hergun 21.57 de başlıyor benim oğlan tam 1 saat vur allah vur :)) esim diyor kesin doğduğunda da bu saatlerde hepimizi ayaga dikecek :) cok ilginc ya saatini hic şaşırmıyor.
Canım tam da o saatlerde uyanık olacak doğduğunda oğlum da aynı öyle olmuştu biz dinlenmeye geçince onlar hareketleniyorlar maşallah kıpır kıpır olsunlar

Günaydın kızlar ben aşırı şiştim ellerim ve ayaklarım ağrıyor su içiyorum ama niye böyle çözmüş değilim daha 6. Aydayım 3.5 ay nasıl geçecek var mı benim gibi şişen
Ben hergün farklı şeklde şişiyorum bazen çok şişiyorum bazen az. Ama genel olarak şişim. Tuzu azaltınca suyu fazlalaştırınca şişliğim indi

Titreşimler hıçkırık mı oluyordu ben unutmuşum 5 sene geçince

Yaa hıçkırmak mııı nasıl oluyor acabaaa?
ben bazen bi titreşim gibi bişey hissediyorum karnımda ama vuruyor heralde diyordum, acaba o mu ki ay yicem bunları yaa :)
Benim bebişin hiç saati yok hep kafasına göre takılıyo sanırım Bazen gece hareket ediyo bazen gece hiç hissetmiyorum, bazen yemek yerken bazen yemekten sonra , düzen oluşturamamış olabilir sanırım

bu arada ben dün 3 saat ayaktaydım gezdim yani, eve geldim ayak bileklerim şişmiş, uzandım hemen kaldırdım ayaklarımı sonra kendine geldi biraz şükür artık baskı yapmaya başladılar büyük ihtimalle.

Kalp atışı gibi ritmik hareket oldu mu o hıçkırık

Dün ilk kez hıçkırık olduğuna emin oldum. Bugüne kadar hep hıçkıriyor galiba diyordum Midesi büyüyor,diyafram gelişiyor sanırım gayet yararlı bisey onlar için hıçkırık
Evet uzun zamandır hickiriyor aslında bizim minikler içerde ben tecrübeli olduğum için daha ilk hickirmasinda anlamıştım

Canım uzun süre pıt pıt yapıyorlar defalarca hemde hemen anlarsın karnın en alt kısmında ayaktaysan bile hissedebiliyorsun

Yaani o zaman hıçkırmadı hiç ya olmadı sanırım öyle bişey. Dikkat edicem bundan sonra :)

Kizlar indirimlerden uygun gördüklerimizi paylasalim olur mu .
Benim cok eksik yok ama iyi oluyor herkes için.
Bugün minoris indirimi var ama ben hala kararsızım şampuan markası konusunda, su sıra e bebekde de kıyafetlerde indirim var, trendyolda başlıcak yakında indirim, bu ay indirimler olur diyolar, bende kıyafet almadım doğru düzgün oğluma alicam inşallah, beşik dolap ve bebek arabasi hazır

Ben de nevresim takımı yorgan vs favoriye ekledim . İndiirm zamanı geldiğinde bakıcam seçip alıcam. Kızlar nevresim olarak hangi boyutlarda alacaksınız?
Yorgan boyutu falan beşiğe büyük geliyor ama beşik zaten max 1 yıl kullanacak sürekli yorgan değişmek istemiyorum

Ya emin olamadım sanki daha erken gibi geldi ama bi defa hissettim galiba kafası asagidaydi alt kısma baya ritmik oldu hareket

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…