Canım yediklerine dikkat edebilirsin ben şeker diyetinden önce çok sisiyordum ki o zaman daha çok küçüktü haftası diyet yaptıktan sonra sisligim geçti ödem olmuyorum kolay kolayGünaydın kızlar ben aşırı şiştim ellerim ve ayaklarım ağrıyor su içiyorum ama niye böyle çözmüş değilim daha 6. Aydayım 3.5 ay nasıl geçecek var mı benim gibi şişen
Yediklerimiz çok etkiliyor aslındaBen hergün farklı şeklde şişiyorum bazen çok şişiyorum bazen az. Ama genel olarak şişim. Tuzu azaltınca suyu fazlalaştırınca şişliğim indi
Aslında bu nefes almaya alıştırma hareketiymis canım hıçkırık dediğimiz şey onlarda farklı sanırım benim oglanin bi lafı var atlayıp zıplarken bakın bu benim yeni hareketim diye değişik şeyler yapar bizde dalga geçiyoruz eşimle hareketlerini hissettikce küçüğün Buda diyor bakın yeni hareketime diye diyoruz onun gibiEvet canım hıçkırık onlar cok sevimli geliyor ama kendim sevmediğim için hickirmayi bebisede üzülüyorum nedense
Ayni sorun bendede var dün şans eserim ayak bilegime bakayim dedim resmen bileyim yok olmuş şişmekten.Günaydın kızlar ben aşırı şiştim ellerim ve ayaklarım ağrıyor su içiyorum ama niye böyle çözmüş değilim daha 6. Aydayım 3.5 ay nasıl geçecek var mı benim gibi şişen
Ben nevresim hala kullanamiyorum canım oğluma üzerini ortmuyor bence durumuna göre sonra al nevresim yastık ve çarşaf aldım buna da sadece yada tek cesit alırsın ama standart oluyor sanırım çarşaf park yatağa büyük gelmişti altına sikistirmjstim daha kolay oldu mesela büyük yatağa geçince her gün kayiyorduBen de nevresim takımı yorgan vs favoriye ekledim . İndiirm zamanı geldiğinde bakıcam seçip alıcam. Kızlar nevresim olarak hangi boyutlarda alacaksınız?
Yorgan boyutu falan beşiğe büyük geliyor ama beşik zaten max 1 yıl kullanacak sürekli yorgan değişmek istemiyorum
Tuzu azaltmak ilk günlerde fayda etse de tuz eksikliğinden de şişlik oluyormuş canım ben normal yemeye devam ediyorum protein eksikliğinden olabilirmiş multivitamin kullanıyoruz ama anlayamadımBen hergün farklı şeklde şişiyorum bazen çok şişiyorum bazen az. Ama genel olarak şişim. Tuzu azaltınca suyu fazlalaştırınca şişliğim indi
Anladım canım. Yorgan almadın mı yani. Ne örtüyordun bebişin üstüneBen nevresim hala kullanamiyorum canım oğluma üzerini ortmuyor bence durumuna göre sonra al nevresim yastık ve çarşaf aldım buna da sadece yada tek cesit alırsın ama standart oluyor sanırım çarşaf park yatağa büyük gelmişti altına sikistirmjstim daha kolay oldu mesela büyük yatağa geçince her gün kayiyordu
Sodyum oranına baktır tahlil ile. İdrarına baktır mutlaka. Bunlar normalse önemsemez doktor sanırım. Ben şişlikten bahsettiğimde hep bunlara bakılıyor. Karbonhidratı azaltmak ve şekersiz beslenmekte faydalıTuzu azaltmak ilk günlerde fayda etse de tuz eksikliğinden de şişlik oluyormuş canım ben normal yemeye devam ediyorum protein eksikliğinden olabilirmiş multivitamin kullanıyoruz ama anlayamadım
Tamam canım gittiğimde baktırayımSodyum oranına baktır tahlil ile. İdrarına baktır mutlaka. Bunlar normalse önemsemez doktor sanırım. Ben şişlikten bahsettiğimde hep bunlara bakılıyor. Karbonhidratı azaltmak ve şekersiz beslenmekte faydalı
Yok canım erken değil ben uzun süredir hissediyorum daha dikkatli davranirsan hissedeceksin nasıl birşey olduğunu bilmediğin için fark etmemissindirYa emin olamadım sanki daha erken gibi geldi ama bi defa hissettim galiba kafası asagidaydi alt kısma baya ritmik oldu hareket
Ben hem levotron kullanıyorum hem iyot alıyorum, kanda da idrarda da çok düşük çıkmıştı iyot, doğumdan sonraya kadar kullanmam gerekiyormuş.Kızlar iyot logol takviyesi alan var mı
Şuan çok şaşırdım ve de mutlu oldum, bende nasıl bu kadar hızlı vuruyor peşpeşe acaba bisey mi oldu diye endiseleniyordumCanım uzun süre pıt pıt yapıyorlar defalarca hemde hemen anlarsın karnın en alt kısmında ayaktaysan bile hissedebiliyorsun
ben de 3 yaşından önce yorgan örtmeidm hiç. battaniye örtülüyo ya da uyku tulumu. kızımın bebeklik battaniyesini ve nevresim takımını hiç kullanılmamış şekilde buldum hurçta. bunda da kullanmam eminim ki. bebekler için yorgan tehlikeli canım allah korusun üstünü örtebilir açamazAnladım canım. Yorgan almadın mı yani. Ne örtüyordun bebişin üstüne
Yatağın üstüne ne yayicaz peki benimde su sıra aklımda alsam mi nevresim takımı diye, battaniye var zaten e yastığa da gerek yok ilk zamanlardaben de 3 yaşından önce yorgan örtmeidm hiç. battaniye örtülüyo ya da uyku tulumu. kızımın bebeklik battaniyesini ve nevresim takımını hiç kullanılmamış şekilde buldum hurçta. bunda da kullanmam eminim ki. bebekler için yorgan tehlikeli canım allah korusun üstünü örtebilir açamaz
çarşaf koyuyordum üstünde reflu yatagı vardı yatakta ilk 6 ay. o kadar canım. yatarken de battaniye örtüyosunYatağın üstüne ne yayicaz peki benimde su sıra aklımda alsam mi nevresim takımı diye, battaniye var zaten e yastığa da gerek yok ilk zamanlarda
Uyku tulumu giydiriyorum canim kalın örgü battaniyelerinden örttüm basta ama durdurmuyordu hep öyle yaz kışAnladım canım. Yorgan almadın mı yani. Ne örtüyordun bebişin üstüne
Ben ilkinde de çok az hissetmistim hickirigiYok canım erken değil ben uzun süredir hissediyorum daha dikkatli davranirsan hissedeceksin nasıl birşey olduğunu bilmediğin için fark etmemissindir
Anladım, peki bebek görmeye gelenler oldugunda ne seriyosunuz beşiğe? Uyku seti gibimi oluyo pek bilmiyorum da. Ben görenler geleceği zaman sererim diyordum güzel bir nevresimben de 3 yaşından önce yorgan örtmeidm hiç. battaniye örtülüyo ya da uyku tulumu. kızımın bebeklik battaniyesini ve nevresim takımını hiç kullanılmamış şekilde buldum hurçta. bunda da kullanmam eminim ki. bebekler için yorgan tehlikeli canım allah korusun üstünü örtebilir açamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?