2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Uyku tulumu giydiriyorum canim kalın örgü battaniyelerinden örttüm basta ama durdurmuyordu hep öyle yaz kış
Sağol canım ben de kalın bir battaniye bakacaktım yorganlar zaten çok hafif oluyor aslında battaniye daha alerjik geliyor bana . Hemde kılıf geçiriliyor yorgana kararsız kaldım

Kizlaaer lcwda BAMBASKA50 KODU ILE 50 TL INDIRIM OLUYOR 100 TL USTUNE IHTIYACI OLAN VARSA.
Canım sağolasın, şaka gibi valla site dondu. Ödeme kısmına bir türlü geçemedim. Daha sonra kampanya geçersiz uyarısı verdi. Ama yine indirimli 4 tulum aldım

Günaydın kızlar ben aşırı şiştim ellerim ve ayaklarım ağrıyor su içiyorum ama niye böyle çözmüş değilim daha 6. Aydayım 3.5 ay nasıl geçecek var mı benim gibi şişen
Benimde özellikle geceleri ellerim çok şişiyor karnım davul gibi geriliyor yemekten sonra.

Instagramdaki indirim sayfalarından duyuyorum.
Ben almadim cnm bebegin kiyafet ihtiyaci yok şimdilik.
Sağolasın canım bana hiiç denk gelmiyor indirim söyleyenler yaa . Ben de takip edeyim onları kimlerse zaten öyle bir dondu ki site çöktü resmen. Ne pc den ne telefondan yapamadım alışverişi düşn yani. Astronot tulumlar 150Ye düşmüştü

Login • Instagram addi tesettur indirimi ama her inidrim haberi var.

Bu dörtlü her indirimi paylasiyor cnm.

Merhaba kızlar acilen bugün serklaj yapıldı bana.
Kaç gündür çektiğim doğum sancısıymış sanırım. Bugün de kanamam olunca hastaneye geldik hemen
Ucundan döndük dedi doktor.

Lütfen hiçbir belirtinizi ihmal etmeyin.
Ben umursamayıp evde dursam belki de bebeğim bu haftada dogacakti ve kaybedecektim.
Allah hepimizin yardımcısı olsun

Canım çok geçmiş olsun. Allahtan hemen müdahale edilmiş. Aman dikkat et hiç yorma kendini.

Çok geçmiş olsun canım, serklajdan sonra daha da güvende olucaz inşallah Zamanında sağlıkla doğsun inşallah bütün bebişler

Çok geçmiş olsun canım, serklajdan sonra daha da güvende olucaz inşallah Zamanında sağlıkla doğsun inşallah bütün bebişler
Aynen öyle inşallah her şey yoluna girecek.
Yormayalım kendimizi minikler zamaninda gelsin

Ah canim cok geçmiş olsun cok dikkat et kendine.

Ya canım cok cok üzüldüm çok geçmiş olsun ya nasıl sancılarındı allah allah yaa .. sık sık kasılmanmı oluyordu noluyordu . Neyse ki önlemi alınmıs sürekli yat sadece wc ye kalk rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bunu bende düşünüyorum, park beşik alacağım, uyku seti uygun olur mu bilemiyorum. Yorgan pek kullanılmıyor ama çarşaf lazım.
Ah canim çok geçmiş olsun, randevum haftaya yazmistin,keske hemen gitsen diyecektim rahim ağzın kısa olduğu için. Neyse ki sorun hallolmus. Vaktinde gelsin hepsi inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…