2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Valla ben 50 lik istedim 3 kez vermeyeyim diye zaten tokluk şekeri yüksek çıktı hemen diyete başladık şimdi evde kendim ölçüp yazıyorum takip ediyorum şimdi düzeldi diyetle
50 likte yüksek çıktığında tekrar yükleme yapıldığı için kesin tanı olması adına 75 lik yaptık bende çıkmadı ama bu aralar hiç beklemediğim gebelerimde şeker çıktı o yüzden işimi sağlama alıyorum dedi

Kızlar ben hiç kilo almadım 26. Haftadayım ama geçen hafta şeker yüklemem yüksek çıktı diyete başladım . Ailede şeker hastalığı var ne yapalım dikkat edeceğiz
Bazen sadece kilo ile alakalı olmuyor canım genetik yatkınlık yaş vs de etkin olabiliyor. Bir arkadaşımda çıktı onun ilk çocuğunda da diyet yaptırmış dr u şimdi de diyet yaparak sağ salim kucağına aldı bebeğini. İnşallah bizlerde sağsalim kucağımıza alırız bebeklerimizi

Son düzenleme:
Ocak anneleri doğurmaya başladı erkenden
Okudukça gerildim bidaha bakmiyim en iyisi.
Yaa bu aralar benimde hep bir tedirginliğim var erken doğum ile ilgili oğlum büyüdükçe alt tarafa baskı yapıyor ama yukarda da hareket ediyor. Resmen idrar torbamda zıplıyor gibi korkmaya başladım ağrı da yapıyor. İnşallah zamanında kucağımıza alırız

Sorma canım benimde ödüm kopuyor erken gelecek diye. Oğlumda erken doğmuştu. 35+1de. İnşallah hepimiz 37 leri görürüz.

Kizlae simdi ogluma kanal tedavisi yapılıyor 4.5 yasinda birer ayetel kursi okurmusunuz iyi geçsin die.
Bu arada beslenmesine sekere o kadae dikkat etmeme rağmen disleri çürük
Nedeni ise 2 yasina kadae gece emdi birakmadi.
Insallah bu bebegi bu kadar uzun gece beslenmesi yapmicam.

Kızlar günaydın, dün 50 mg şeker yüklemesinden sonra az önce 100 mg yaptırdım. Öğüre öğüre canım çıktı içene kadar oğlum pıtır pıtır vuruyor ne kadar doğru bilmiyorum minnacık yavruma bu kadar şekeri yüklemek.. Oturdum bekliyorum 1 saatin dolmasını kan vermek için.. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz da yaşadığım stres boşa olur..
Sizlerin sonuçları nasıldı açlık-tokluk şeklinde?
Dün söylemiştim benim 98-155 ve yaşım daha 25

Benim 50’likte açlık 92 tokluk 171
100’lük yapıcaz mecburen Yaşım 28 ama maalesef ailemde şeker öyküsü var.
İnşallah iyi sonuçlar alırsın canım

Okudum cnm insllah iyi gecer tedavisi
Bu arada canim diş genetik ve baba faktorunden aliyor bazen ne kadar bakarsan bak yine çürük oluyor

Gunaydin cnm ben kizimda ayni şeyi yasamistim doktor 50lik yaptirdi sonrq sinirda cikti tekrar 100lik yaptirdi yanimda kimse yoktu kizim vardi resmen bayilacaktim o kadar kötü olmuştum
Bu gebeligimde doktor 50lik hep yuksek cikar 75lik arada gibi birseyler soyledi bende 75lik yaptircagam hafataya insllah

Açlık yüksek cıkmış canim ailenizde var mi seker öyküsü? Ben aclik 78 di hep de o civarda çıkıyor benim once de sonra da.ben yukleme yaptirmadim ama kahvaltida kizartma yeyip olcturmustum 1 saat sonra 147 ve 2 saat sonra 108 çıkmıştı doktor yaptırmadı bana.

50 mgdan ziyade tek seferde 75 mg kesin tanı koyuyor. Benim 75 mg da açlık 82,1. Saat 153 ,2.saat 125 çıkmıştı. Sınır 180.
İnşallah seninde normal çıkacak canım.
Nasil ya daha cok erken kuzum boyle seyler yazma ya
Ay sorma kuzum bende öyle bi göz gezdirdim korktum kapattım hemen. Ama onlar tabi 30 hafta üstündeler.

Benim 50’likte açlık 92 tokluk 171
100’lük yapıcaz mecburen Yaşım 28 ama maalesef ailemde şeker öyküsü var.
İnşallah iyi sonuçlar alırsın canım
Cnm 50Lik yuksek cikartiyormus insallah kolay atlatırsın iyi sonuc alirsin

Okudum canım. Şimdiki çocukların sorunu bu ,gece emmesiyle alakalı mı bilmiyorum. Bizde de 3 yaşında başladı dis problemi ne yazikki

Ocak anneleri doğurmaya başladı erkenden
Okudukça gerildim bidaha bakmiyim en iyisi.
Anaa gerçektenmi
Dün sabah aklıma geldi 28 deyim şimdi . 38 de doğursam 10 haftam kaldı dedim . Alla alla bi an o kadar az geldi ki zaman bana. Haftalar zaten su gibi geçip gidiyor Bir de erken doğum olursa Allah korusun

Anaa gerçektenmi
Dün sabah aklıma geldi 28 deyim şimdi . 38 de doğursam 10 haftam kaldı dedim . Alla alla bi an o kadar az geldi ki zaman bana. Haftalar zaten su gibi geçip gidiyor Bir de erken doğum olursa Allah korusun
Öyle cnm zaman çok çabuk geçiyor. Dikkat edelim hepimiz gerisi nasip kısmet. Ben 37 yi görsem oh diyeceğim.

Geçmiş olsun, okudum bende.. Süt diş degil mi kanal tedavisi yapılmasına şaşırdım, inş bidaha gerek kalmaz

Öyle cnm zaman çok çabuk geçiyor. Dikkat edelim hepimiz gerisi nasip kısmet. Ben 37 yi görsem oh diyeceğim.
Valla ne bileyim canım hayırlı zaman ne zamansa öyle olsun. Ben insallah normal doğururum diye dua ediyorum. 37 de olsa zamanı gelmiş olur nasılsa. Daha cok gec doğumdan korkuyorum o sancı gelmiyor vs daha zorlu geliyor bana

Geçmiş olsun canım. Benim 75 likte açlık 80 tokluk 146 ikinci tokluk 82 çıktı normal dedi dr şeker yok. Malesef şekerin yaş ile ilgisi yok bir arkadaşım ilk bebeğini 25 yaşında şeker ile doğurmuş ikincisi 32 yaşında hiç birşey çıkmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…