Amin canım. Geçte kötü erkenden kötü. Sen kan sulandirici kullanmıyorsun değil mi? Tüp bebek annelerine normal doğum her doktor yapmıyor buna çok sinir oluyorum bu yüzden ilk doğumum sezeryandi yine sezeryan olacak benim maalesef.Valla ne bileyim canım hayırlı zaman ne zamansa öyle olsun. Ben insallah normal doğururum diye dua ediyorum. 37 de olsa zamanı gelmiş olur nasılsa. Daha cok gec doğumdan korkuyorum o sancı gelmiyor vs daha zorlu geliyor bana
Gelmesinler hemen ya acık daha büyüsünler, daha bi sürü eksiğim var onları bi tamamlıyım daAnaa gerçektenmi
Dün sabah aklıma geldi 28 deyim şimdi . 38 de doğursam 10 haftam kaldı dedim . Alla alla bi an o kadar az geldi ki zaman bana. Haftalar zaten su gibi geçip gidiyorBir de erken doğum olursa Allah korusun
Ya ben 4 defa kan vereceğini bilmiyordum şimdi öğrendim şoktayım, aç verdim şimdi verdim birer saat arayla gene verecekmişim ve açlıktan başıma sancılar giriyor. Nasıl dayandınız ya evime de çok uzak yaban ellerde kendimi aç susuz çok kötü hissediyorummmmGeçmiş olsun canım. Benim 75 likte açlık 80 tokluk 146 ikinci tokluk 82 çıktı normal dedi dr şeker yok. Malesef şekerin yaş ile ilgisi yok bir arkadaşım ilk bebeğini 25 yaşında şeker ile doğurmuş ikincisi 32 yaşında hiç birşey çıkmamış
Tekmisin cnm allah yardimcin olsun ben ilk cocuktan deneyimli olunca yaptirmadim yükleme o stresi yaasamak istemedim suan kendimi seker varmış gibi düşünüp diyete baslattim. Insallah sağlıkla atlatiriz su günleri.Ya ben 4 defa kan vereceğini bilmiyordum şimdi öğrendim şoktayım, aç verdim şimdi verdim birer saat arayla gene verecekmişim ve açlıktan başıma sancılar giriyor. Nasıl dayandınız ya evime de çok uzak yaban ellerde kendimi aç susuz çok kötü hissediyorummmm
Sagol cnm.Geçmiş olsun, okudum bende.. Süt diş degil mi kanal tedavisi yapılmasına şaşırdım, inş bidaha gerek kalmaz
Cnm magnezyum kullaniyormusun.Günaydın
Birkaç gündür çok yorgun hissediyorum.ve kabızlıkla uğraşıyorum
Bende arada onları okuyorumOcak anneleri doğurmaya başladı erkenden
Okudukça gerildim bidaha bakmiyim en iyisi.
Bende çok küçükken olmuştu boyle bi defa yıllardır hiç gormuyorduk ki ben 2 şiddetinde olanı bile hissediyordum en son Antalya da olmuştu oyle olunca çok tedirgin oluyorum şimdi sen tam deprem bolgesindesin bence kesin deprem çantası yap canım tedbir almakta fayda varGeçmiş olsun canim. 5 yil konya da yaşadım hic depreme denk gelmedim korkarım baya bi.simdi ise gölcükte yaşıyorum en korkulu rüyam sırf bu yüzden evi tepelerden tuttum tusunami falan olur diye Allah korusun cidden herkesi yasatmasin bur daha
Canım çok teşekkür ederim, hepimiz iyi sonuçlar alalım inşallah her zamanCnm 50Lik yuksek cikartiyormus insallah kolay atlatırsın iyi sonuc alirsin
Yok cnm iyiki uyardın ya dikkat etmemiz lazımSen bilirsin tabiki ama özellikle sles maddesi çok zararlı diye okumuştum.Bende ne alsam diye düşünüyorum, az önce biri yazmıştı burda etiket nasıl yapılıyor bilmiyorum ama, siveno ve incia diye onlarda temiz gibi sanki
Kullanıyorum cnm magnorm benimki .ben Demir hapından şüpheleniyorum.geçen ay dr um başka bir hap verdi ondan sonra başladı ama 1 haftadır daha kötü olduCnm magnezyum kullaniyormusun.
Ben magosit diye bir magnezyum kullaniyorum resmen gunde 3 kere wcye çıkıyorum diye bıraktım 2 gundur icmeyince bu seferde kabiz gibi oldum.
Ya Aralık var daha çok erken değil mi ocak basladiysa sıra bize gelecek gibi düşünüyordum benOcak anneleri doğurmaya başladı erkenden
Okudukça gerildim bidaha bakmiyim en iyisi.
Bende ayni şeyi düşündüm sadece 1 tane 10lu hastane çıkışımız var dahaGelmesinler hemen ya acık daha büyüsünler, daha bi sürü eksiğim var onları bi tamamlıyım daşaka bi yana bütün kuzularımız tam zamanında sağlıkla gelsin inşallah
Oyy kıyamam miniğe..anladım canim geçmiş olsun tekrarSagol cnm.
Arka azı dişleri 8 -10 yaş arasi dökuluyormus.
2 gündür yavrum yemek yiyemiyordu ağrıdan mecbur yaptirdik.
Coraspin kullanıyorum. İğneye gerek yok dedi doktorlar. Doktorum normal düşünüyor son ana kadar beklicez insallah canım. Evet ben de çalıştığım zaamnlarda tüp bebek yaptıranlar normale hiç yanasmıyordu. Artık doktorlarda yanasmıyor. Ama zaten bizim ki normal bir gebelik gibi. O yüzden normali zorlucam 40 a kadar beklerim olmazsa sezaryen olur . Bakalım nasip kısmetAmin canım. Geçte kötü erkenden kötü. Sen kan sulandirici kullanmıyorsun değil mi? Tüp bebek annelerine normal doğum her doktor yapmıyor buna çok sinir oluyorum bu yüzden ilk doğumum sezeryandi yine sezeryan olacak benim maalesef.
Demir hapı bana aynısını yapıyor, seker yoksa akşamdan cam kavanoza kuru kayisi ve kuru erik koyun çokça, üzerini geçecek kadar da su, ağzını kapatın sabah açken 5 6 yudum için bana iyi geliyor.Fayda etmezse öğün arasında 1 kase ev yoğurdu içine yarımın yarısı caybardagi yulaf kepeği unu koyup yiyin bu daha etkiliGünaydın
Birkaç gündür çok yorgun hissediyorum.ve kabızlıkla uğraşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?