2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Amin canım. Geçte kötü erkenden kötü. Sen kan sulandirici kullanmıyorsun değil mi? Tüp bebek annelerine normal doğum her doktor yapmıyor buna çok sinir oluyorum bu yüzden ilk doğumum sezeryandi yine sezeryan olacak benim maalesef.

Anaa gerçektenmi
Dün sabah aklıma geldi 28 deyim şimdi . 38 de doğursam 10 haftam kaldı dedim . Alla alla bi an o kadar az geldi ki zaman bana. Haftalar zaten su gibi geçip gidiyor Bir de erken doğum olursa Allah korusun
Gelmesinler hemen ya acık daha büyüsünler, daha bi sürü eksiğim var onları bi tamamlıyım da şaka bi yana bütün kuzularımız tam zamanında sağlıkla gelsin inşallah

Ya ben 4 defa kan vereceğini bilmiyordum şimdi öğrendim şoktayım, aç verdim şimdi verdim birer saat arayla gene verecekmişim ve açlıktan başıma sancılar giriyor. Nasıl dayandınız ya evime de çok uzak yaban ellerde kendimi aç susuz çok kötü hissediyorummmm

Tekmisin cnm allah yardimcin olsun ben ilk cocuktan deneyimli olunca yaptirmadim yükleme o stresi yaasamak istemedim suan kendimi seker varmış gibi düşünüp diyete baslattim. Insallah sağlıkla atlatiriz su günleri.

Günaydın
Birkaç gündür çok yorgun hissediyorum.ve kabızlıkla uğraşıyorum

Günaydın
Cnm magnezyum kullaniyormusun.
Ben magosit diye bir magnezyum kullaniyorum resmen gunde 3 kere wcye çıkıyorum diye bıraktım 2 gundur icmeyince bu seferde kabiz gibi oldum.

Bende çok küçükken olmuştu boyle bi defa yıllardır hiç gormuyorduk ki ben 2 şiddetinde olanı bile hissediyordum en son Antalya da olmuştu oyle olunca çok tedirgin oluyorum şimdi sen tam deprem bolgesindesin bence kesin deprem çantası yap canım tedbir almakta fayda var

Cnm 50Lik yuksek cikartiyormus insallah kolay atlatırsın iyi sonuc alirsin
Canım çok teşekkür ederim, hepimiz iyi sonuçlar alalım inşallah her zaman Keşke baştan 75’lik ya da 100’lük isteseydi doktor, iki iş olacak şimdi ama napalım sağlık olsun

Yok cnm iyiki uyardın ya dikkat etmemiz lazım

Cnm magnezyum kullaniyormusun.
Ben magosit diye bir magnezyum kullaniyorum resmen gunde 3 kere wcye çıkıyorum diye bıraktım 2 gundur icmeyince bu seferde kabiz gibi oldum.
Kullanıyorum cnm magnorm benimki .ben Demir hapından şüpheleniyorum.geçen ay dr um başka bir hap verdi ondan sonra başladı ama 1 haftadır daha kötü oldu

Ocak anneleri doğurmaya başladı erkenden
Okudukça gerildim bidaha bakmiyim en iyisi.
Ya Aralık var daha çok erken değil mi ocak basladiysa sıra bize gelecek gibi düşünüyordum ben

Gelmesinler hemen ya acık daha büyüsünler, daha bi sürü eksiğim var onları bi tamamlıyım da şaka bi yana bütün kuzularımız tam zamanında sağlıkla gelsin inşallah
Bende ayni şeyi düşündüm sadece 1 tane 10lu hastane çıkışımız var daha hızlanmalıyız tabi ama zamanında gelsinler inş

Coraspin kullanıyorum. İğneye gerek yok dedi doktorlar. Doktorum normal düşünüyor son ana kadar beklicez insallah canım. Evet ben de çalıştığım zaamnlarda tüp bebek yaptıranlar normale hiç yanasmıyordu. Artık doktorlarda yanasmıyor. Ama zaten bizim ki normal bir gebelik gibi. O yüzden normali zorlucam 40 a kadar beklerim olmazsa sezaryen olur . Bakalım nasip kısmet

Gercekten cok zor canım ama dayan biraz temiz hava al dışarıya çıkmaya çalış

Günaydın kızlar 2li rakamlara düşmüşüz oğlumla cok heyecanlandimbugün gittim sağlık ocağına ilac yazdırmaya, tetanozu da aradan çıkarttım, bi ay önce biontech olmustum, tetanoz geç kaldı, tek Doz yeter dedi hemsire, doktoruma sorucam bi dahaki kontrolde bakalım ne dicek, ay bide kızdırdı beni ya 10 gün sonra sağlık ocağında izlemim varmış dedim yapalım şimdi olmaz dedi neymiş o riski alamazmis, haftaya bebeğin kalp atışını dinleyip yazicakmis ona göre, boş yere uğraştıricak beni

Günaydın
Demir hapı bana aynısını yapıyor, seker yoksa akşamdan cam kavanoza kuru kayisi ve kuru erik koyun çokça, üzerini geçecek kadar da su, ağzını kapatın sabah açken 5 6 yudum için bana iyi geliyor.Fayda etmezse öğün arasında 1 kase ev yoğurdu içine yarımın yarısı caybardagi yulaf kepeği unu koyup yiyin bu daha etkili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…