2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar oturmaktan popo kemiklerim acıyor artık gece de sızlıyorlar bi onerisi olan var mi? Ay birde benim popo tahta gibu zati yok hep mahvoldum
Canım oturma simidi alabilirsin eğer uzun süreli oturmaya devam ediceksen. Ortası boş oluyor minder gibi düşün, basıncı azaltıyor. Normalde hemoroidi olanlar kullanıyor ama ablam sürekli oturarak çalıştığı için o da kullanıyor

Kızlar iki gündür neler çekiyorum ishal oldum. Bağırsak sancsından kramplardan kendime gelemedim. Gaz mahvetti beni. Öyle olunca bebekte kasılıp duruyor. Doktorum erken doğumu iyice tetikler bu durum dedi. İshal önleyici herseyi yaptım bana mısın demiyor. Sizin önerebileceğiniz bişey varmı

Geçmiş olsun canım. Öncelikle stresi bırak artık doğum olsa da sorun olmaz ki ben de çok afedersin gece sırf büyük için kalkıyorum uyandırıyor yani. Bol muz haşlanmış patates kefir yoğurt tüket. Pırasa ıspanak kızartma gibi şeylerden de uzak dur ve miden bulanana kadar su iç

Iyi aksamlar kizlar birsey danisacagim bu isim konusu bizde çok sorun oluyor hala o yuzden magnet ve tulum bile yaptirmadim esim.babasinin adini koymak istiyor ama ismi cok eski geliyor bana kaba duruyor Ramazan babasinin ismi oldugu icin degil sadece kaba geldigi icin istemiyorum ama hala anlamiyor cok mu abartiyorum valla yemek basinda bile az once snir etti beni kalktim size yaziyorum cok canim sikiliyor bu konuya

Biraz kocakarı karışımı olacak ama çocuklara ishal için bu yapılıyor canım 3 yk yoğurda 1 yemek kaşığı buğday nişastası koy bir iki çay kaşığı da kuru nane koyup karıştırıp ye bize çok iyi gelmişti iki kez yemiştim

Kafanda iki seçenek oluştur onun da iki hakkı olsun ve sadece bunlardan biri olabileceğini söyle. Kısıtlar yani

Türk kahvesine limon sık canım iç ama soğuk suya karıştır limonu karıştır öyle yap çok geçmiş olsun doktor ishal kesici ilac önermişti bana çok kötü olduğumda ilac vermiyor mu

Kizlar öğleden beri o kadar kötüyüm ki yattığım yerde bile belim popom çatı kemiğim ağrıyor asla oturup kalkamıyorum esimde hastalandı atesi var öksürük muhtemelen influenza ayrı takılıyoruz ama oğlumla ilgilenemiyorum bu halde oda bakamıyor ev berbat halde ağlamak istiyorum parol ictim biraz geçti acı ama kasılmalarim hala oluyor arada resmen bütün ağırlık leğen kemigimde sanki taşıyamıyor gibiyim

Herkes aynı durumda galiba ya. Yataktan kalkınca dinlenmiş olmam gerekirken dayak yemiş gibi uyanıyorum

Türk kahvesine limon sık canım iç ama soğuk suya karıştır limonu karıştır öyle yap çok geçmiş olsun doktor ishal kesici ilac önermişti bana çok kötü olduğumda ilac vermiyor mu
Çok sağol canım deneyeyim annem demişti de yapmadım. Flagyl verdi enfeksiyon var büyük ihtimal dedi. Valla Allah sonumuzu hayır etsin

Herkes aynı durumda galiba ya. Yataktan kalkınca dinlenmiş olmam gerekirken dayak yemiş gibi uyanıyorum
Yataktan kalkabilsem keşke koltuktan bile dogrulamiyorum düşecek gibi karnım sabah biseyim yoktu öğleden sonra oldu anlamadım neden oldu bi anda

Tamam canım kefirde kararsız kalmıstım yarın aldırıp içeyim şimdilik muz yoğurt falan yaptım. Sağolasın streste neden oluyor bence dün resmen doğum sancısı çektim bağrsaklarımdan gram birşey yiyemedim

Iki isim koyabilirsin canim hem senin istedigin olur hemde eşinin

Yataktan kalkabilsem keşke koltuktan bile dogrulamiyorum düşecek gibi karnım sabah biseyim yoktu öğleden sonra oldu anlamadım neden oldu bi anda
Akşama doğru vücut ağırlaşıyor ister istemez. Artık bebişler de iyice büyüdü. Normal bence hepsi. Bi de ikinci çocuk olunca birinciye de enerji gidiyor vs vs

Allah razı olsun canım evde var deneyeyim hemen

Çok sağol canım deneyeyim annem demişti de yapmadım. Flagyl verdi enfeksiyon var büyük ihtimal dedi. Valla Allah sonumuzu hayır etsin
Ay canim o yapmıştır benide yaptı ya geçen hafta antibiyotik daha çok mu var ilacın bitmesine bana reflor veya raxerin diye bi ilac önerdi bi defa içtim anında kesti küçük haftalarda raxerin içmiştim geçen hafta reflor bide muz ye

32 haftadayz bizde 2040 gr olmuş 42 cm de boyu var zayıf mı doğar acaba 12.02 de görünüyo doğum
Yoo doktorum kilosu için çok iyi dedi , dün 32+4’tüm. Kızım 5 sene önce 3.400 doğmuştu, erkek bebek daha iri vs oluyor genelde ve daha kilolu, 3.400’ü geçer diye düşünüyorum, sizin de öyle olur bence. Benim doğumum da belli oldu sezaryen doğacağı için, 4 şubatta doğacak oğlum kısmetse…

Yaklaştıkça insan telaş oluyor. Bi an önce olsun diye sabırsızlıkla bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…