2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Reflor aldırayım yarın çok yok canım 2 gün iç dedi. Muz yiyorum sürekli o bile fayda etmedi. Sırayla hepsini deneyeyim .

Off ben de öyleydim işte wc ye zor yürüyordum inan ki. Hemen aşağıma iniyordu. Hala öyle canım. Gerektiğince yat ihmal etme git baktır doktora. Ben normal sanıp sanıp erteledim bi gittim 20 mm e inmiş şok olduk nasıl 3 hafta içinde inebildi çok iş yapmamıstım halbuki

Yataktan kalkabilsem keşke koltuktan bile dogrulamiyorum düşecek gibi karnım sabah biseyim yoktu öğleden sonra oldu anlamadım neden oldu bi anda
Bugun bende ayniyim.canim ya belim ve kasığıma agri girdi bebegin kafası bunda sol tarafa gecmis ayakklari sağda doktor suyun kanama sancin olursa gel dedi dun bebegin kilosu 2 hafta onden gidiyor dedi insllah zamaninda gelir
Doktora diyorum sanci nasil birsey hic yaşamadım hocam diyorum kadin güldü adet agrisi gibi yattiginda geçmeyen nefes alimini zorlastiran diye öğrenmiş oldu yani

Reflor aldırayım yarın çok yok canım 2 gün iç dedi. Muz yiyorum sürekli o bile fayda etmedi. Sırayla hepsini deneyeyim .
Canim kizlar yazmis kesinlikle dene faydasini görürsün bol bol su icmeyi ihmal etme
Geçmiş olsun bu arada cnm

Bu hafta son ins canim daha da uzun sure oturmayacam bi sürü oturmak zorunda kaldigimda aklimda bulunsun o durum cok sagol

evet şikayetlerimiz aynı.allah sonumuzu hayır etsin.bende ağlaya ağlaya kalkıyorum ayağa.

Ağrılar genel olarak hepimizde var sanırım bu aylarda bende yürüyemiyorum sekerek gidiyorum çok ağrım var magnezyum kullanıyormusun canım?
Doktor ikiye çıkarabilirsin dedi bugün bana çok ağrım olduğunu söyleyince.

Ah aynı sey bende de var 4 yaşında oğlum var 32 haftalık hamileym vajinam ağryo doktor ayağa kalkma dyo ama oğlumun yemeğı oyunu derken mecbur ayaktaym hep
Evet o yüzden allah yardımcımız olur bence işlerimiz rast gider.. İnancım hep bu yönde birine birşey olmasın diye öbür yavrumu kaderine terk edemeyiz ki.. Rabbim hepsini korusun

Dayan diyor öldürcek bu adam beni.kemiğime dayamış kafasını ve kilosu fazla olduğu içinmiş
Benim doktorla muhabbetim çok komik zaten nutkum tutuluyor ama diyor ki bana oh oh 4 hafta önden gidiyor oh oh serviks olmuş 27 mm yemene içmene dikkat et istirahat et. Hocam doğurmam demi daha yolumuz vardır inşallah diyorum öngöremeyiz çok yorarsan kendini doğum başlayıverir bilemeyiz diyor deliriceeeğm bu doktorlardan ben

Valla ben koydum Bilal’di babasının adı yanına Efe koydum üzmedim hiç eşimi. Yalnız şu var, eşim kızımın adına hiç karışmadı ne istersen koyabilirsin dedi ve koydum bu sebeple bende oğlumda onu kırmadım. Ama bana kızımda karışsaydı Allah biliyor ya ölse geberse koymazdım babasının adını yani yanına kendi istediğin ismi ekleyip koyabilirsin istemiyorsan da koyma zorla koyduracak halleri yok bişeye de rahat versinler biz taşıyoruz karnımızda ya

Benimki buzdolabı gibi maaşallah doğurayım bi daha semtine bile uğramam

Kendimi senin yerine koyarak cevap yazıyorum şuanda.
İsim koyarken onların büyüdüğü zamanı düşünerek koymalıyız. Ramazan ismi çok güzel evet ama zamanlarına uygun olmaz. Bir isimde sen koy, ikinci isim olarak koy ama. Mesela Ramazan Kayra diyelim R.Kayra olarak kullanır sonra.
Evi bosver kuzum iyileşmeye bak sen. Benim oğlan da atesleniyor akşamdan beri,Allah herkese şifa versin.
Cnm geçmiş olsun. Reflor iyi gelir ama hamilelikte kullanilir mi bilmiyorum hiç. Bol muz ,patates ve su tüket.

Ben tek doz sinovac oldum daha da olmadim tek doz da bile 1 hafta cok etkilendim onun icin 2 dozu yaptirmak istemiyorum insallah hastalığa yakalanmadan hamilelik surecimi atlatirim.
Bende aynı durumdayım martta corona oldum mayısta hamileydim doktorum biraz geç ol dedi tetnozlardan sonra oldum ama zaten ciğerim kendinde değildi ilk aşı biontec beni çarptı kol ağrısını geçtim nefes darlığı deli gibi çarpıntı beni bitirdi korkuttu ikinci doz gelmedi daha ocağın ilk haftası napıcam bilmiyorum

Ya ben kendimi biliyorum baya iş yaptım canım 4 5 gündür çok yoruldum gündüzde pilates yaptım ama dinlenemiyorum bile dinlenirkende ağrım var 10 gün sonra gideceğim aslında hiç gidesim yok canım kar var her tarafta kendim gidemem zorlayacak gitmek istesem

Ya olmuyor ki evde 4.5 yaşında oyun bekleyen bir kızım var istesemde yatamıyorum tüm gün

Çok zor ya, küçük çocukla çocuk beklemek
Valla bende de 6 yaşında oğlan var
Sürekli sana bi şey diim mi
Anne oynayalım mı
Anne bana bak, anne anne anneeeeeeeee

Kızlar bir şey soracağım eşimin iş için 14-15-16 Ocakta şehir dışına gitmesi gerekiyor. Sizce o günlerde doğurma ihtimalim olabilir mi ya çok korkuyorum kafamda böyle evde salonda doğurma yetisememe planları falan yaptım hamileliğim full yatış risk + progestanlar ile geçtiği için ve bende 36.haftada doğduğum için biraz endişe ettim. Tam 36ya denk geliyor ya ne diyorsunuz? Gidip annemlerde mi kalsam nolur nolmaz

O sancidanda hariç canım benimki acı gibi bazende sancı kasılma oluyor hepimizinki aynı anda atağa geçti herhalde

evet şikayetlerimiz aynı.allah sonumuzu hayır etsin.bende ağlaya ağlaya kalkıyorum ayağa.
Bu bugün ben işte ya ben böyle oldum geçer mi hiç bilmiyorum parol attım biraz rahatlattı ama hala kalkıp oturamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…