2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ben çikolatadeposundan yaptırdım elit markanın çikolataları tadını gayet beğendik. Birde kolonya şişesi arıyorum şuan süslü bişeyler henüz bulamadım onuda bulursam tamam sayılır.
Dediğin sayfaya bende baktım fiyatlari cok uygunmuş baskısı filan nasil ?

Hanımlar merhaba
Son 3 gündür hangi tarafa yatsam bebek o tarafa geçiyor gibi ve tekme atıyor allta kaldığı için mi acaba?
Bir de çok fazla idrar miktarı var en son ki kontrolümde herşey normal di. Hem mide bulantısı hem vücut ağrısı var bebek hareketlerinde azalma oldu biraz yani sert vuruyor ama eskisi gibi çok hissedemiyorum sanki
Yarın doktoruma gitcem ama içim icimi yiyor

Gecen haftasonu ctesi-pazar ciger gelirstirici igneleri vurdurdum. Doktor hareketleri 1-2 gun yavaslicak dedi. Bugun 1 hafta oldu istedigim gibi vurmuyor bebek. İcim icimi yiyor surekli karnimi sarsıyorum Piskolojim bozuldu resmen. Sali gunu kontrolmüz var bakalim iyidir inşaallah.

Üzülme canim sen elinden geleni yapmışsın kıymet bilmezlerse bile sen o halinle Allah rızası için yaptım de öyle düşün onlar utansın bilmezlerse

Bizimkiler hastaydi gecen hafta canım kvlemler eşim aynı öyle gitti geldi maskeyle 2 gün içinde aldı hemen test yaptirmislardi allahtan negatifti içim rahattı ama odadan çıkarmadım ilk gün ikinci günde anneme gittim hiç kimseyle görüşmedim öyle atlattık gitme demek olmuyor malesef olmaz yani benimde annem hasta olsa üzülürdüm ama sen tedbir al senin için önemini hatırlat

Hic endişe etme büyüdükçe hareketleri değişiyor benimki bir hafta on gündür 3 4 saat hiç hareket etmiyor mesela uyumayı öğrendi bence ilk günler korktum ama rutine cevirdi bu durumu meyve yediğim anda hareketleniyor dinlediğinde hareket etmiyorsa o zaman kork

Teşekkür ederim
Dinlendiğimde bir iki vuruyor o kadar.
Son dakika bişey olacak diye korku girdi bu haftalarda

Benim de aynı hep sağ tarafımda ve dönmedi bu yüzden çok endişeliyim dönmeyecek diye 33. Haftadayım
Ben de 33. haftadayım. Bebek sağda ve dönmüyor. Benim de midemi çok sıkıştırıyor. Hatta kaburgamı zorluyor ve orada zaman zaman nefesimi kesen, bıçak kesiği gibi bir sancıya sebep oluyor. Son kontrolümde doktor da gördü o halimi. Magnezyum verdi ama "Bu da çok rahatlatmayacak haberin olsun. Başı yukarıda olduğu sürece böyle zorlayacak seni" dedi. Dönmesi için bir tavsiyede de bulunmadı. Ben de sormadım. Sağa sola dönüşümlü yatma olayı tam olarak nasıl oluyor? Birkaç defa art arda falan mı yapılıyor

Merhaba
Üzülmeyin bu aylar haftalarda normalmiş umarım bir problem yoktur sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

Uzulme canim takma kafana da bu aile mevzuları ne uzaliyor ne kisaliyor. 1 sene öncesi sinirlenip yiprandigimiz şeye 1 sene sonra üzülüyoruz. Esin ailesi sana kendi ailen esine bı yere kadar gülüm balım oluyor. Esimizi sevip değer verelim yeter geri kalan aile efradini miş gibi yapalim Sen iyi yapmışsın hal hatır sormakla. Doğum da aramazsa da boşver kendini sinirlendirme sütüne moraline yazık

Teşekkür ederim
Dinlendiğimde bir iki vuruyor o kadar.
Son dakika bişey olacak diye korku girdi bu haftalarda
Benimde 3 gundur azaldi hareketleri cok ayakta durduktan sonra sola yatinca hareketleniyor, uyumayı ogrendikleri icin artık az ve sert vuruşlar olur.

Çık bence cnm ya hava almak iyi gelir, ama cok da yorma kendini cok yürüme
Kız bi markete gideyim dedim arabayla arabasız gidemem uzakta, göbekten yanaşamadım direksiyona hem güldüm kendime hem ağlayasım geldi yoldan geri dönecektim nerdeyse

Dediğin sayfaya bende baktım fiyatlari cok uygunmuş baskısı filan nasil ?
Yani benimki gayet güzel geldi baskısı falan. Fiyatlarda olması gerektiği gibi şişirilmemiş. Aslında uygun değil olması gerektiği fiyatlar bir sayfa gördüm melodi markasının çikolatalarını iki katına satıyor ki elit ondan bin kat daha güzel. Biz pastacı olduğumuz için çikolata fiyatları vs hepsine hakimiz. Bu dediğim sayfa da aynen olması gerektiği fiyatlara yapıyor çikolataları. Biz pastalar için toptan alınca da bu fiyatlara geliyor çikolatamız.

İyi yapmışsın canım,küçüklüğünü yapmışsın. Sıra onda,adim atmazsa ben elimden geleni yatım deyip çekilirsin kenarı.

Çünkü artık bilinçli hareket ediyor, uyku süresi de uzadı,düzenlendi filan. Daha az ama sert hissediyorum bende.

Evet doğru söylüyorsun canım. Takmayacağım hiç kafama. Sadece eşimin görmesini istiyorum artık . O da görüyor da görmemezlikten geliyor gibi. Ona sadece üzülüyorum. İnsallah doğduktan sonra problemler yaşanmaz

İyi yapmışsın canım,küçüklüğünü yapmışsın. Sıra onda,adim atmazsa ben elimden geleni yatım deyip çekilirsin kenarı.
Evet sırf o yüzden aradım zaten. Eşim için yaptım. İnsallah kıymet bilinir canım

Ben haciseriften alicaktim da onun fiyatlara göre cok cok uygun geldi cnm

Ah sanırım çoğumuzda var bu sorun benimki de sırtını poposunu başını dayıyor diyaframıma . Üst karnıma çıkmış ve yan yatıyor . Ben yana yatarsam bu seferde karnımdan yana bastırıyor yere değmek ister gibi haftasında ağır da değil ama baya zorluyor . Bir yere oturduğumda kalkmak için yuvarlanıyorum resmen . Sizi çok iyi anlıyorum umarım biran önce dönerler doğum pozisyonuna .

Ben çikolatadeposundan yaptırdım elit markanın çikolataları tadını gayet beğendik. Birde kolonya şişesi arıyorum şuan süslü bişeyler henüz bulamadım onuda bulursam tamam sayılır.
Çok teşekkürler canım, benim de beğendiğim sayfa elit çikolata koyuyor kutunun içine, merak ediyordum iyi midir çikolatası diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…