2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar 2 gündür akşamları hiç tadım olmuyor. Halsizlik geliyor bir anda dökülüyo gibiyim. Ama hastalık gibi bir durumum da yok sanki çok şükür ne boğazda ne burunda bişi var. Ateş ölçüyorum normal. Ama kırılıyorum sanki. Bir anda vuruyor. Ödüm kopuyo her seferinde hasta mı oluyorum diye. Böyle olan var mı?

Bu grubun adını Ocak anneleri 2. Etap falan mı koysak patır patır dökülüyoruz resmen güya Şubat annesi olacaktık
Şubatı beklemeyen aceleci ocak bebeleri koyalım. Sağlıkla doğurlaım da ocak şubat fark etmez. Hepimiz sağlıklı ve hayırlı doğumlar yapalım inşallah Doğan büyüyor sonuçta ama kimse erken doğum stresine girmesin tabi Vaktinde gelsin bebeler

Benimde 3 gundur azaldi hareketleri cok ayakta durduktan sonra sola yatinca hareketleniyor, uyumayı ogrendikleri icin artık az ve sert vuruşlar olur.
Son kontrolde doktorum bana bundan sonra hareketler daha az hissedilecek tedirgin olma demişti canım, dediğin gibi az ama daha kuvvetli

Ben de yan yatınca yatağa kadar değiyor hareketleri. Her türlü şeyi yapmak zor sahiden. Otururken de zorlanmaya başladım ben, çok kilo almadığım ve karnım da fazla çıkmadığı halde çünkü direkt yukarıya yaslanmış durumda. İnşallah baş aşağı dönerler

Ben haciseriften alicaktim da onun fiyatlara göre cok cok uygun geldi cnm
Hacı Şerif’ten küçük renkli draje çikolata alıp bi kısım, içine karıştırabilirsin canım kutunun. Bende kahve dünyasından alacağım renkli drajeler içine karıştırıcam biraz.

Banada net bişey söylemedi. Ben gece kendim dönüyorum çünkü zaten rahat edemiyorum yazdıklarının aynısını yaşıyorum. Sağ kaburgam ağrıyor yürüyüş yap. Sağa sola dön yatarken, secdede kal dedi. Ben internetten baktım başka egzersizlerde var gebe ütopyası sayfasında vardı hatta . Ama haftasına dikkat etmek.lazim bazı hareketler tehlikeli olabilir.

Çok teşekkürler canım, benim de beğendiğim sayfa elit çikolata koyuyor kutunun içine, merak ediyordum iyi midir çikolatası diye
Güzel canım az önce başka arkadaşa da söyledim ben bi kısım da kahve dünyasının renkli drajelerinden karıştırıcam kutunun içine. Yakın akrabalara arkadaşlara kahve servis ederim bu çikolatanın yanına 2 küçük draje de koyarım onlara diye düşündüm

Yatarken sola yatıyorum ama gece boyunca sağa sola çok dönüyorum. Planlı değil, kendiliğinden oluyor. Yürüyüş yapmaya çalışıyorum. Her gün yarım saat yürü demişti doktor ama diğer hareketlere pek cesaretim yok. Ara ara sağ kalçamda sinir sıkışması gibi bir şey oluyor sanki bir acı giriyor

Ben de 1 haftadır felan akşamları öyleyim. Gündüz iyiyim aksamlari burnum tıkanıyor gibi ama açık, kemiklerim sızlıyor zor oturup kalkıyorum hep yatasim oluyor

Alanı çok daraldı canım eskisi gibi at koşturamıyor artık içerde o yüzden endişelenme

Evet canım ben de öyleyim. Kemiklerime varana kadar ağrım oluyor. Bi süre sonra geçiyor

Kizlar kesin sezeryan olanakların da alt taraf kemikleri ağrıyor mu. İki bacağımın birini saga birini sola çekip koparacaklar gibi bir ağrı zor ayağa kalkıp yürüyorum akşamları ve sabah yataktan kalkarken. Gün içinde fazla hissetmiyorum. İlk doğum olacak. Normal doğum için iyi bir şey mi acaba kendimce acaba kemiklerim açılıyor genişliyor mu diyorum bildiğimden değil tamamen kendi yorumum. Doğruluk payı olabilir mi tecrübeli anneler

Canım bence iyi yapmissin eşin mutlu olmuştur ve bu sana yansır

Ben çikolatadeposundan yaptırdım elit markanın çikolataları tadını gayet beğendik. Birde kolonya şişesi arıyorum şuan süslü bişeyler henüz bulamadım onuda bulursam tamam sayılır.
Renk kombinasyonu da çok iyi olmuş canım, kızımda Melodi’den yaptırmıştım, tasarımını kendim yapmıştım çikolatası çok lezzetliydi ama antep fıstıklıydı koca koca, ama şimdi kaç para oldu kim bilir kutusunu hala saklıyorum Bu bahsettiğin yere ben de bakayım sağol

Eklentiler

• A6CBFEDB-E243-49CE-ACA9-0523C13B778E.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 60
  • C50BE910-FB93-40ED-B3E0-0F207476530A.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 57
Ay hemde nasıl. Hem sancı hem sızlama . Sağa sola dönerken bile ağrıyorlar.
Acaba erken mi diyordum demekki yalnız değilim ilk doğumun üzerinden 5 sene geçince insan unutuyor bu arada kayınvalidenle konuşman iyi olmuş, büyüklük sende kalsın…sen insanlığını yapmışsın canım, doğumda da aramazsa tavrını al yine, eşin de hak verir sana zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…