- 7 Kasım 2020
- 277
- 663
- 53
- 33
Şubatı beklemeyen aceleci ocak bebeleri koyalım. Sağlıkla doğurlaım da ocak şubat fark etmez. Hepimiz sağlıklı ve hayırlı doğumlar yapalım inşallahBu grubun adını Ocak anneleri 2. Etap falan mı koysakpatır patır dökülüyoruz resmen güya Şubat annesi olacaktık
Son kontrolde doktorum bana bundan sonra hareketler daha az hissedilecek tedirgin olma demişti canım, dediğin gibi az ama daha kuvvetliBenimde 3 gundur azaldi hareketleri cok ayakta durduktan sonra sola yatinca hareketleniyor, uyumayı ogrendikleri icin artık az ve sert vuruşlar olur.
Ben de yan yatınca yatağa kadar değiyor hareketleri. Her türlü şeyi yapmak zor sahiden. Otururken de zorlanmaya başladım ben, çok kilo almadığım ve karnım da fazla çıkmadığı halde çünkü direkt yukarıya yaslanmış durumda. İnşallah baş aşağı dönerlerAh sanırım çoğumuzda var bu sorun benimki de sırtını poposunu başını dayıyor diyaframıma . Üst karnıma çıkmış ve yan yatıyor . Ben yana yatarsam bu seferde karnımdan yana bastırıyor yere değmek ister gibi haftasında ağır da değil ama baya zorluyor . Bir yere oturduğumda kalkmak için yuvarlanıyorum resmen . Sizi çok iyi anlıyorum umarım biran önce dönerler doğum pozisyonuna .
Hacı Şerif’ten küçük renkli draje çikolata alıp bi kısım, içine karıştırabilirsin canım kutunun. Bende kahve dünyasından alacağım renkli drajeler içine karıştırıcam biraz.Ben haciseriften alicaktim da onun fiyatlara göre cok cok uygun geldi cnm
Banada net bişey söylemedi. Ben gece kendim dönüyorum çünkü zaten rahat edemiyorum yazdıklarının aynısını yaşıyorum. Sağ kaburgam ağrıyorBen de 33. haftadayım. Bebek sağda ve dönmüyor. Benim de midemi çok sıkıştırıyor. Hatta kaburgamı zorluyor ve orada zaman zaman nefesimi kesen, bıçak kesiği gibi bir sancıya sebep oluyor. Son kontrolümde doktor da gördü o halimi. Magnezyum verdi ama "Bu da çok rahatlatmayacak haberin olsun. Başı yukarıda olduğu sürece böyle zorlayacak seni" dedi. Dönmesi için bir tavsiyede de bulunmadı. Ben de sormadım. Sağa sola dönüşümlü yatma olayı tam olarak nasıl oluyor? Birkaç defa art arda falan mı yapılıyor
Güzel canım az önce başka arkadaşa da söyledim ben bi kısım da kahve dünyasının renkli drajelerinden karıştırıcam kutunun içine. Yakın akrabalara arkadaşlara kahve servis ederim bu çikolatanın yanına 2 küçük draje de koyarım onlara diye düşündümÇok teşekkürler canım, benim de beğendiğim sayfa elit çikolata koyuyor kutunun içine, merak ediyordum iyi midir çikolatası diye
Yatarken sola yatıyorum ama gece boyunca sağa sola çok dönüyorum. Planlı değil, kendiliğinden oluyor. Yürüyüş yapmaya çalışıyorum. Her gün yarım saat yürü demişti doktor ama diğer hareketlere pek cesaretim yok. Ara ara sağ kalçamda sinir sıkışması gibi bir şey oluyor sanki bir acı giriyorBanada net bişey söylemedi. Ben gece kendim dönüyorum çünkü zaten rahat edemiyorum yazdıklarının aynısını yaşıyorum. Sağ kaburgam ağrıyoryürüyüş yap. Sağa sola dön yatarken, secdede kal dedi. Ben internetten baktım başka egzersizlerde var gebe ütopyası sayfasında vardı hatta . Ama haftasına dikkat etmek.lazim bazı hareketler tehlikeli olabilir.
Bunu bilmiyordum ben canim öyleymiş ya. Teşekkür ederimÇünkü artık bilinçli hareket ediyor, uyku süresi de uzadı,düzenlendi filan. Daha az ama sert hissediyorum bende.
Ben de 1 haftadır felan akşamları öyleyim. Gündüz iyiyim aksamlari burnum tıkanıyor gibi ama açık, kemiklerim sızlıyor zor oturup kalkıyorum hep yatasim oluyorKızlar 2 gündür akşamları hiç tadım olmuyor. Halsizlik geliyor bir anda dökülüyo gibiyim. Ama hastalık gibi bir durumum da yok sanki çok şükür ne boğazda ne burunda bişi var. Ateş ölçüyorum normal. Ama kırılıyorum sanki. Bir anda vuruyor. Ödüm kopuyo her seferinde hasta mı oluyorum diye. Böyle olan var mı?
Alanı çok daraldı canım eskisi gibi at koşturamıyor artık içerde o yüzden endişelenmeHanımlar merhaba
Son 3 gündür hangi tarafa yatsam bebek o tarafa geçiyor gibi ve tekme atıyor allta kaldığı için mi acaba?
Bir de çok fazla idrar miktarı var en son ki kontrolümde herşey normal di. Hem mide bulantısı hem vücut ağrısı var bebek hareketlerinde azalma oldu biraz yani sert vuruyor ama eskisi gibi çok hissedemiyorum sanki
Yarın doktoruma gitcem ama içim icimi yiyor
Evet canım ben de öyleyim. Kemiklerime varana kadar ağrım oluyor. Bi süre sonra geçiyorKızlar 2 gündür akşamları hiç tadım olmuyor. Halsizlik geliyor bir anda dökülüyo gibiyim. Ama hastalık gibi bir durumum da yok sanki çok şükür ne boğazda ne burunda bişi var. Ateş ölçüyorum normal. Ama kırılıyorum sanki. Bir anda vuruyor. Ödüm kopuyo her seferinde hasta mı oluyorum diye. Böyle olan var mı?
Oy kıyamam sanaKız bi markete gideyim dedim arabayla arabasız gidemem uzakta, göbekten yanaşamadım direksiyona hem güldüm kendime hem ağlayasım geldi yoldan geri dönecektim nerdeyse
Ay hemde nasıl. Hem sancı hem sızlama . Sağa sola dönerken bile ağrıyorlar.Kızlar memelerinizde sancı oluyor mu arada, sızlama gibi ? Benim son günlerde olmaya başladı, doğum yaklaştığından sütler dolmaya başladı sanırım
Canım bence iyi yapmissin eşin mutlu olmuştur ve bu sana yansırKızlar sabah eşim annesini aradı. Hastalanmış. Bunu duyan eşim koşa koşa arabaya binip gitti annesinin yanına. Bana ilaç sordu eşim ne önerirsin vs diye. Vitamin falan önerdim.
Daha sonra bi geçmiş olsun diyeyim istersen dedim. Eşim hemen çok sevindi verdi telefona annesini.
Geçmiş olsun anne nasılsın dedim öyle soğuk konustu tabii ki. Benim halimi hatrımıda hiç sormadı :)) sesi kötü geliyordu gerçi. Allaha emanet ol dedim kapattık sonra.
Yani iyi mi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum ama eşim için yapmalıymışım gibi hissettim. Ve eşim yıllardır konusmamız için çabalıyordu. Büyüklük bende kalsın dedim. Umarım eşim kıymetimi bilir. Zaten doğum yaptığımda da aramazsa veya gelmezse eşimin yüzüne de vururum. Haksız olan taraf onlardı çünkü. Sizlere içimi dökmek istedim
Renk kombinasyonu da çok iyi olmuş canım, kızımda Melodi’den yaptırmıştım, tasarımını kendim yapmıştımBen çikolatadeposundan yaptırdım elit markanın çikolataları tadını gayet beğendik. Birde kolonya şişesi arıyorum şuan süslü bişeyler henüz bulamadım onuda bulursam tamam sayılır.
Umarım canım , hersey evliliğimiz için zatenCanım bence iyi yapmissin eşin mutlu olmuştur ve bu sana yansır
Acaba erken mi diyordum demekki yalnız değilimAy hemde nasıl. Hem sancı hem sızlama . Sağa sola dönerken bile ağrıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?