Benim dr uyuz ki.Kuzu benim sezeryan bana 6 şubat gibi doğum olur dedi gecen hafta kontrolde 2 hafta onde gidiyor diyor bakalim
Ama senin bebişde öndeydi sanki sen benden önce pıtlayacaksin gibi bacı
Benim ilk doğumum sezaryendi canım 5 sene önce. Şimdi de öyle olacak, çatı kemiği ağrısı deniyor ona, benim de ağrıyor, doktor magnezyum verdi, suda eriyenlerden ve soda içmemi önerdiKizlar kesin sezeryan olanakların da alt taraf kemikleri ağrıyor mu. İki bacağımın birini saga birini sola çekip koparacaklar gibi bir ağrı zor ayağa kalkıp yürüyorum akşamları ve sabah yataktan kalkarken. Gün içinde fazla hissetmiyorum. İlk doğum olacak. Normal doğum için iyi bir şey mi acaba kendimce acaba kemiklerim açılıyor genişliyor mu diyorumbildiğimden değil tamamen kendi yorumum. Doğruluk payı olabilir mi tecrübeli anneler
Çok teşekkürlergebito Gebitocum iyi misin sesin çıkmıyo, bebiş iyi mi?
Canim cok gecmis olsun. Ama hafif atlatmaniza sevindim. Umarım bu şekilde atlatırsınız. Kendinize cok cok dikkat edin. Acil şifalar.Çok teşekkürlerUmarım siz iyisinizdir :) bir süredir okuyorum ara ara ama yazamadım. Yetişemiyorum günlük hayatımıza, yeni eve yerleşemedim, eski evi teslim etmeye hazırladım, günlük yapmam gereken alışveriş-yemek-çamaşır işleri bu kadar çabuk yorulurken zorluyor.
bebiş iyi galiba, bugun çok hareketli değil henüz, ama daha yeni uyandım. Hastayım yine bu sabahçarşamba günü eşim hasta uyandı. Perşembe kızım ve ben hasta olduk. Cuma test yaptık, üçümüz de pozitifiz çok ağır geçirmiyoruz ama saati saatine tutmuyor. Misal dün çok iyiydim. Taşınmadan kalan kutuların bir kısmını yerleştirdim. Bugun boğazım acıyor, konusmamaya çalışıyorum.
İnternette hamilelik ve covid diye araştırınca bir sürü kötü sey çıkıyor, o nedenle okumadım. Christmas tatili olduğu için doktorumla da konuşmadım ama doğru düzgün birşey demeyeceğini de biliyorum.
Doğrusu sanırım tüm bu kargaşanın içinde hamile oldugumu unutuyorum. Ultrasona gidip bebeği de göremiyoruz. Gerçi bıdığım kendini bol bol hissettiriyor:) Benim doğurmaya da niyetim yok :) okuyorum sizler doğum için heyecanlı ve sabırsızsınız, benimse hiç doğum ve bebek ile ilgili bir hevesim, heyecanım yok. Kafamda da herşey hallolur kafasındayım. Gider doğururuz. Geliriz arada mama veririz, kendim zaten emziririm, evet ilk haftalar yara olur geçer falan diye düşünüyorum. Böyle çok salmış mı desem güvenli mi desem bir kafa yapısı içindeyim.
Ne çok yazdım di mi :)
Hepinize sağlıklı günler arkadaşlar :)
Çok teşekkürlerUmarım siz iyisinizdir :) bir süredir okuyorum ara ara ama yazamadım. Yetişemiyorum günlük hayatımıza, yeni eve yerleşemedim, eski evi teslim etmeye hazırladım, günlük yapmam gereken alışveriş-yemek-çamaşır işleri bu kadar çabuk yorulurken zorluyor.
bebiş iyi galiba, bugun çok hareketli değil henüz, ama daha yeni uyandım. Hastayım yine bu sabahçarşamba günü eşim hasta uyandı. Perşembe kızım ve ben hasta olduk. Cuma test yaptık, üçümüz de pozitifiz çok ağır geçirmiyoruz ama saati saatine tutmuyor. Misal dün çok iyiydim. Taşınmadan kalan kutuların bir kısmını yerleştirdim. Bugun boğazım acıyor, konusmamaya çalışıyorum.
İnternette hamilelik ve covid diye araştırınca bir sürü kötü sey çıkıyor, o nedenle okumadım. Christmas tatili olduğu için doktorumla da konuşmadım ama doğru düzgün birşey demeyeceğini de biliyorum.
Doğrusu sanırım tüm bu kargaşanın içinde hamile oldugumu unutuyorum. Ultrasona gidip bebeği de göremiyoruz. Gerçi bıdığım kendini bol bol hissettiriyor:) Benim doğurmaya da niyetim yok :) okuyorum sizler doğum için heyecanlı ve sabırsızsınız, benimse hiç doğum ve bebek ile ilgili bir hevesim, heyecanım yok. Kafamda da herşey hallolur kafasındayım. Gider doğururuz. Geliriz arada mama veririz, kendim zaten emziririm, evet ilk haftalar yara olur geçer falan diye düşünüyorum. Böyle çok salmış mı desem güvenli mi desem bir kafa yapısı içindeyim.
Ne çok yazdım di mi :)
Hepinize sağlıklı günler arkadaşlar :)
İyi yapmışsın canım en azından eşin için.Kızlar sabah eşim annesini aradı. Hastalanmış. Bunu duyan eşim koşa koşa arabaya binip gitti annesinin yanına. Bana ilaç sordu eşim ne önerirsin vs diye. Vitamin falan önerdim.
Daha sonra bi geçmiş olsun diyeyim istersen dedim. Eşim hemen çok sevindi verdi telefona annesini.
Geçmiş olsun anne nasılsın dedim öyle soğuk konustu tabii ki. Benim halimi hatrımıda hiç sormadı :)) sesi kötü geliyordu gerçi. Allaha emanet ol dedim kapattık sonra.
Yani iyi mi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum ama eşim için yapmalıymışım gibi hissettim. Ve eşim yıllardır konusmamız için çabalıyordu. Büyüklük bende kalsın dedim. Umarım eşim kıymetimi bilir. Zaten doğum yaptığımda da aramazsa veya gelmezse eşimin yüzüne de vururum. Haksız olan taraf onlardı çünkü. Sizlere içimi dökmek istedim
2 şubata aldık,38+4 oluyor. Daha fazla beklemeler kesin sezeryan olacaksa.Kızlar sezeryan tarihi alan var mı. Doktorum 38 artılarda alırız dedi ama sanırım ben 39 bitsin istiyorum. Çok fark eder mi acaba. Sizin doktorlar ne diyor?
Biz dogum seklini hic konusmadik ama sezeryan olsa 38 artilarda alinsin isterim. Yengeminde oyle olmustu. Son haftalar hem zor hemde telasli geciyor bence. Birde kordon dolanma meselesi beni korkutuyor. Birde kaka yapma meselesi var tabi. Karnimda durcagina kucagimda olsa sanki dahami iyi olur bilemedim. Birde benim gebelik sorunluydu başından beri ondan oyle düşünüyorum belkide. Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin.Kızlar sezeryan tarihi alan var mı. Doktorum 38 artılarda alırız dedi ama sanırım ben 39 bitsin istiyorum. Çok fark eder mi acaba. Sizin doktorlar ne diyor?
Benim doktorum geçmiş doğumu dikkate alarak 37+5 te alırım dedi ilk doğumum 36 haftada sezeryan olunca…Kızlar sezeryan tarihi alan var mı. Doktorum 38 artılarda alırız dedi ama sanırım ben 39 bitsin istiyorum. Çok fark eder mi acaba. Sizin doktorlar ne diyor?
2 Şubat harika bir tarih bende cok isterdim denk gelmesini2 şubata aldık,38+4 oluyor. Daha fazla beklemeler kesin sezeryan olacaksa.
Bana da 38+5 te alırız kendiliğinden gelmeye karar vermezse dedi. Her şey yolunda giderse ben biraz daha dursa diyorum ama nasip planlandığı gibi olmuyor hayatKızlar sezeryan tarihi alan var mı. Doktorum 38 artılarda alırız dedi ama sanırım ben 39 bitsin istiyorum. Çok fark eder mi acaba. Sizin doktorlar ne diyor?
Benim doğumda 2 Şubat görünüyor şimdilik2 şubata aldık,38+4 oluyor. Daha fazla beklemeler kesin sezeryan olacaksa.
Evet ya oğlum Ağustos du geberiyordum sıcaktan doğum için kış iyi sadece kıyafet sorunBen zaten hiç sevmezdim sıcağı şimdi hepten bunalıyorum valla, diyorum Allah'tan kisa geldi son aylar, yazin olsa daha cok zorlanirdik
Benim dr uyuz ki.benimde sezeryan ama adam illa beklicek.geçen kntde benim zorumla en erken 5 şubatta alabilirim dedi.
Aynı benimde canım ekstra kilo almadım ama yukarıdalarBen de yan yatınca yatağa kadar değiyor hareketleri. Her türlü şeyi yapmak zor sahiden. Otururken de zorlanmaya başladım ben, çok kilo almadığım ve karnım da fazla çıkmadığı halde çünkü direkt yukarıya yaslanmış durumda. İnşallah baş aşağı dönerler
Cnm 6 şubat dedi benim doktorumKızlar sezeryan tarihi alan var mı. Doktorum 38 artılarda alırız dedi ama sanırım ben 39 bitsin istiyorum. Çok fark eder mi acaba. Sizin doktorlar ne diyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?