2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bence bu beklentini yok et canım eşler asla kendi aileleri söz konusu olunca tamam sen haklısın demez bilse bile en iyi ihtimalle susar heleki anneci ise asla kendini üzme diye diyorum böyle olduğunu kabullen

Evet canım ben usuttugumde veya yorulduğumda boyle oluyorum bacaklarım falan öyle kötü ağrıyor ki kesin hastayım diye düşünüyorum parol içince geçiyor

Kızlar memelerinizde sancı oluyor mu arada, sızlama gibi ? Benim son günlerde olmaya başladı, doğum yaklaştığından sütler dolmaya başladı sanırım
Evet canım geliyor qrtik sütler benim Bayadır sonuktu geçen baya damar şeklinde sizi oldu

Canim cok gecmis olsun. Ama hafif atlatmaniza sevindim. Umarım bu şekilde atlatırsınız. Kendinize cok cok dikkat edin. Acil şifalar.

Çok geçmiş olsun, biran önce sağlıkla atlatmanız dileğiyle. 3 gün geçmiş bile, önümüzdeki haftayı da bitirdiğinizde sonlanıyor inşallah. :)

gebito canım cok geçmiş olsun böyle hafif atlatırsın umarım ama dinlenmem lazım. Ev yerleşir acelen yok önce iyileşmeye bak

gebito cnm geçmiş olsun insllah sağlıkla hemen atlatirsiniz

Çok teşekkür ederim hepinize.
Aslında kızım ve benim pozitif çıkacağımızı hiç düşünmemiştim. Hayta burada testi veriyorlar evde yapıyorsunuz, önce eşimden başladım o negatif çıksaydı bize yapmayacaktım bile.
Kızımın ilk sabah halsizliği oldu. Biraz da ateşi olur gibi oldu ama hani anne hisseder ya sadece çocugundaki farklılıgı öyleydi, derece ateşini yüksek göstermedi. Benim de öğleden sonra vucud ağrım başladı, ama gece iyi uyumamıştım, omdan mı acaba diye düşündüm. İki kez yattım bir türlü uykuya dalamadım, o zaman anladım bu benim kendi yorgunluğum değil çünkü haftalardır gün içinde uyumak konusunda zirvedeyim. Sonra banyo yapıp rahatladım, gayet iyiydim ki yatağa bi yattım, nefessiz kaldım. Geniz akımtısı doldu hemen. Zaten test merkezine gidince de yatamıyorum diyince test verdiler.
Değişik bir hastalık. Ben normalde dirayetliyimdir, hastalıkları da önemsemem ama ilk defa test bile yaptırmadan önce planlarımızı iptal ettim, kendimi insanlara bulaştırır hissettim.
Şimdi bir hafta evden çıkmamız yasak yasal olarak. Ailece evde takılıyoruz. Bir gün iyi bir gün halsiz gibiyiz.
Ben sadece geceler yatarken bir tane tylhot içiyorum yoksa yatınca nefes alamıyorum.

Yalnız şöyle bir şey var biz gerçekten çok izoleydik. Görüştüğüm 3 arkadasım vardı mesela sadece. Pazar günü başka bir aile ile yemeğe gittik. Onlar da biz de hastayız. Restoranda kaptık büyük olasılıkla. Sizler de çok dikkatli olun.

Canım çok geçmiş olsun bol bol vitaminle suyla kuruyemişlerle atlatırsın inşallah hemencik

Endişelenme canım 33 haftalık benim bebiş daha dönmedi

eğer erken gelmezse kızım kendi istegiyle 39a kadar bekelese daha iyi olır gibi düşünüyorum. ama 38 artıda doğarsa da eşim sömestr tatilinde evde. onın için de iyi olur diyorum. bir sonraki konyrolumde 36 bitmiş olacak sanırım kesin bir tarih verir doktor. ikinvi sezeryanı cok bekletmek istemiyo da olabilir tabii

Kizlar bebek icin gediyelik neler yaptırdınız memnun kaldiginiz yer var mi acaba

Cok gecmis olsun canim

Bence bu beklentini yok et canım eşler asla kendi aileleri söz konusu olunca tamam sen haklısın demez bilse bile en iyi ihtimalle susar heleki anneci ise asla kendini üzme diye diyorum böyle olduğunu kabullen
Canım zaten o şekilde kabullendim aksini düşünmüyorum . Ama en azından dediklerimi yapsa bari. Bebeğimle ve benmle ilgili bilgi verme dememe rağmen gidip anlatıyor. Onlar sormadığı halde. Bebeğin resminide çekip atacak kesınlıkle istemiyorum . Ama gel de anlat. Amacı barıştırmak bizi. İstemiyorlar işte adım atmıyorlar diyorum anlamıyor. Ailesinin bizi dışladığını görmesini istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum

Oo bir gold sever daha gel şöyle yanıma
Melodi elitten daha uygun aslında ama işte yaptırdığın yerle alakalı hepsi kafasına göre fiyat biçiyor anlamadım ne iş yani canı sıkılan etiketle oynuyor e dolarda düştü ne iş? Biz pastalara kahve dünyasının fıstıklı drajesini kullanıyoruz ama çok pahalı gelene gidene vermeye kıyamam onu onlar bana ne veriyor ki ? Oturup kendim yiyorum onları ben

Ben havlu koymadım da gerekli mi acaba

Onlarda muhtemelen eşinden duyacaklarıni duyduğu için sana adım atmıyorlar ama onun ailesi bildiğin paylaşıyor mutlu olduğu için kötü niyetle yapmıyorlar aslında ama asla aradaki dengeyi anlamıyorlar

Valla çamaşırları yıkayıp yerleştirdim yemin ederim ölüyorum ayaklarım titriyor resmen şuan nolcak böyle bu halimiz ya
Ayy bende bitirdim bugün dolabını da yerleştirdim çok şükür ütüyü 3 oturuşta falan bitirdim bende canım elim ayağım titreyince hep ara öğün yaptım eşim de evi temizledi sağolsun bundan sonra iş yapmak zor olacak gibi

Gece gece midemin ve uykumun hiç kıymeti yokmuscasina oturdum bi tabak turşu yedim o kadar canım çekmişti ki aylardır aman sabahlar olmasın bana artık bu gece sabaha nolur onuda kestiremiyorum bulantı açısından

Cok geçmiş olsun cnm inşallah hafif atlatırsıniz

Valla çamaşırları yıkayıp yerleştirdim yemin ederim ölüyorum ayaklarım titriyor resmen şuan nolcak böyle bu halimiz ya
Ay bende bilmiyorum ya bizde annemle çanta hazırladık biraz dolap yerleştirdik, sanki üstümden kamyon geçmiş gibi öyle yorgunum ki.. Bide ben cok yorulunca uyuyamam, bu gece uyku yok bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…