Bence bu beklentini yok et canım eşler asla kendi aileleri söz konusu olunca tamam sen haklısın demez bilse bile en iyi ihtimalle susar heleki anneci ise asla kendini üzme diye diyorum böyle olduğunu kabullenEvet doğru söylüyorsun canım. Takmayacağım hiç kafama. Sadece eşimin görmesini istiyorum artık . O da görüyor da görmemezlikten geliyor gibi. Ona sadece üzülüyorum. İnsallah doğduktan sonra problemler yaşanmaz
Evet canım ben usuttugumde veya yorulduğumda boyle oluyorum bacaklarım falan öyle kötü ağrıyor ki kesin hastayım diye düşünüyorum parol içince geçiyorKızlar 2 gündür akşamları hiç tadım olmuyor. Halsizlik geliyor bir anda dökülüyo gibiyim. Ama hastalık gibi bir durumum da yok sanki çok şükür ne boğazda ne burunda bişi var. Ateş ölçüyorum normal. Ama kırılıyorum sanki. Bir anda vuruyor. Ödüm kopuyo her seferinde hasta mı oluyorum diye. Böyle olan var mı?
Evet canım geliyor qrtik sütler benim Bayadır sonuktu geçen baya damar şeklinde sizi olduKızlar memelerinizde sancı oluyor mu arada, sızlama gibi ? Benim son günlerde olmaya başladı, doğum yaklaştığından sütler dolmaya başladı sanırım
Canim cok gecmis olsun. Ama hafif atlatmaniza sevindim. Umarım bu şekilde atlatırsınız. Kendinize cok cok dikkat edin. Acil şifalar.
Çok geçmiş olsun, biran önce sağlıkla atlatmanız dileğiyle. 3 gün geçmiş bile, önümüzdeki haftayı da bitirdiğinizde sonlanıyor inşallah. :)
gebito canım cok geçmiş olsun böyle hafif atlatırsın umarım ama dinlenmem lazım. Ev yerleşir acelen yok önce iyileşmeye bak
gebito cnm geçmiş olsun insllah sağlıkla hemen atlatirsiniz
Canım çok geçmiş olsun bol bol vitaminle suyla kuruyemişlerle atlatırsın inşallah hemencikÇok teşekkür ederim hepinize.
Aslında kızım ve benim pozitif çıkacağımızı hiç düşünmemiştim. Hayta burada testi veriyorlar evde yapıyorsunuz, önce eşimden başladım o negatif çıksaydı bize yapmayacaktım bile.
Kızımın ilk sabah halsizliği oldu. Biraz da ateşi olur gibi oldu ama hani anne hisseder ya sadece çocugundaki farklılıgı öyleydi, derece ateşini yüksek göstermedi. Benim de öğleden sonra vucud ağrım başladı, ama gece iyi uyumamıştım, omdan mı acaba diye düşündüm. İki kez yattım bir türlü uykuya dalamadım, o zaman anladım bu benim kendi yorgunluğum değil çünkü haftalardır gün içinde uyumak konusunda zirvedeyim. Sonra banyo yapıp rahatladım, gayet iyiydim ki yatağa bi yattım, nefessiz kaldım. Geniz akımtısı doldu hemen. Zaten test merkezine gidince de yatamıyorum diyince test verdiler.
Değişik bir hastalık. Ben normalde dirayetliyimdir, hastalıkları da önemsemem ama ilk defa test bile yaptırmadan önce planlarımızı iptal ettim, kendimi insanlara bulaştırır hissettim.
Şimdi bir hafta evden çıkmamız yasak yasal olarak. Ailece evde takılıyoruz. Bir gün iyi bir gün halsiz gibiyiz.
Ben sadece geceler yatarken bir tane tylhot içiyorum yoksa yatınca nefes alamıyorum.
Yalnız şöyle bir şey var biz gerçekten çok izoleydik. Görüştüğüm 3 arkadasım vardı mesela sadece. Pazar günü başka bir aile ile yemeğe gittik. Onlar da biz de hastayız. Restoranda kaptık büyük olasılıkla. Sizler de çok dikkatli olun.
Endişelenme canım 33 haftalık benim bebiş daha dönmediMerhaba arkadaşlar
ben 31+3 oldum bebeğim hep sağda durmak istiyor. Dolayısıyla midede çok şişkinlik yanma gaz hissediyorum. Doktorum zaten dün söylemişti doğum pozisyonunu alması için bı sağa bı sola yat ve secde yap demişti. Onları yaptım bugün. Sizin bebekleriniz ne zaman döndü ? Yersiz mi endiseleniyorum daha erken mi ?
Aminn cnmben 28 haftaliktim sorduğumda doktora oda 6 şubat diye dedi bakalim degismezse senin tarihte iyimis
Ya sağlıkla gelsinler bakalim yavru kuşlar
Cok gecmis olsun canimÇok teşekkür ederim hepinize.
Aslında kızım ve benim pozitif çıkacağımızı hiç düşünmemiştim. Hayta burada testi veriyorlar evde yapıyorsunuz, önce eşimden başladım o negatif çıksaydı bize yapmayacaktım bile.
Kızımın ilk sabah halsizliği oldu. Biraz da ateşi olur gibi oldu ama hani anne hisseder ya sadece çocugundaki farklılıgı öyleydi, derece ateşini yüksek göstermedi. Benim de öğleden sonra vucud ağrım başladı, ama gece iyi uyumamıştım, omdan mı acaba diye düşündüm. İki kez yattım bir türlü uykuya dalamadım, o zaman anladım bu benim kendi yorgunluğum değil çünkü haftalardır gün içinde uyumak konusunda zirvedeyim. Sonra banyo yapıp rahatladım, gayet iyiydim ki yatağa bi yattım, nefessiz kaldım. Geniz akımtısı doldu hemen. Zaten test merkezine gidince de yatamıyorum diyince test verdiler.
Değişik bir hastalık. Ben normalde dirayetliyimdir, hastalıkları da önemsemem ama ilk defa test bile yaptırmadan önce planlarımızı iptal ettim, kendimi insanlara bulaştırır hissettim.
Şimdi bir hafta evden çıkmamız yasak yasal olarak. Ailece evde takılıyoruz. Bir gün iyi bir gün halsiz gibiyiz.
Ben sadece geceler yatarken bir tane tylhot içiyorum yoksa yatınca nefes alamıyorum.
Yalnız şöyle bir şey var biz gerçekten çok izoleydik. Görüştüğüm 3 arkadasım vardı mesela sadece. Pazar günü başka bir aile ile yemeğe gittik. Onlar da biz de hastayız. Restoranda kaptık büyük olasılıkla. Sizler de çok dikkatli olun.
Canım zaten o şekilde kabullendim aksini düşünmüyorum . Ama en azından dediklerimi yapsa bari. Bebeğimle ve benmle ilgili bilgi verme dememe rağmen gidip anlatıyor. Onlar sormadığı halde. Bebeğin resminide çekip atacak kesınlıkle istemiyorum . Ama gel de anlat. Amacı barıştırmak bizi. İstemiyorlar işte adım atmıyorlar diyorum anlamıyor. Ailesinin bizi dışladığını görmesini istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorumBence bu beklentini yok et canım eşler asla kendi aileleri söz konusu olunca tamam sen haklısın demez bilse bile en iyi ihtimalle susar heleki anneci ise asla kendini üzme diye diyorum böyle olduğunu kabullen
Valla çamaşırları yıkayıp yerleştirdim yemin ederim ölüyorum ayaklarım titriyor resmen şuan nolcak böyle bu halimiz yaOy kıyamam sanabende o gobekle yuvarlaniyorum saga sola
Oo bir gold sever daha gel şöyle yanımaRenk kombinasyonu da çok iyi olmuş canım, kızımda Melodi’den yaptırmıştım, tasarımını kendim yapmıştımçikolatası çok lezzetliydi ama antep fıstıklıydı koca koca, ama şimdi kaç para oldu kim bilir kutusunu hala saklıyorum Bu bahsettiğin yere ben de bakayım sağol
Ben havlu koymadım da gerekli mi acabaAnneler hastane çantam tam hazir diyorum eksik aklima geliyor iyi mi :)simdide atlet koymayı unuttuğum aklima geldi. Bebegin elyaf kundağı, kalin pelus battaniyesi , havlu , carsaf bunlari vakumlu posete koydum vakumladim baya az yer kapladı tavsiye ederim.
Onlarda muhtemelen eşinden duyacaklarıni duyduğu için sana adım atmıyorlar ama onun ailesi bildiğin paylaşıyor mutlu olduğu için kötü niyetle yapmıyorlar aslında ama asla aradaki dengeyi anlamıyorlarCanım zaten o şekilde kabullendim aksini düşünmüyorum . Ama en azından dediklerimi yapsa bari. Bebeğimle ve benmle ilgili bilgi verme dememe rağmen gidip anlatıyor. Onlar sormadığı halde. Bebeğin resminide çekip atacak kesınlıkle istemiyorum . Ama gel de anlat. Amacı barıştırmak bizi. İstemiyorlar işte adım atmıyorlar diyorum anlamıyor. Ailesinin bizi dışladığını görmesini istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum
Ayy bende bitirdim bugün dolabını da yerleştirdim çok şükürValla çamaşırları yıkayıp yerleştirdim yemin ederim ölüyorum ayaklarım titriyor resmen şuan nolcak böyle bu halimiz ya
Ben normal doğum istiyorum belime sıcak su tutarız ya da doğumdan sonra saçımı yıkarım belki falan diye aldımBen havlu koymadım da gerekli mi acaba
Cok geçmiş olsun cnm inşallah hafif atlatırsınizÇok teşekkür ederim hepinize.
Ay bende bilmiyorum ya bizde annemle çanta hazırladık biraz dolap yerleştirdik, sanki üstümden kamyon geçmiş gibi öyle yorgunum ki.. Bide ben cok yorulunca uyuyamam, bu gece uyku yok banaValla çamaşırları yıkayıp yerleştirdim yemin ederim ölüyorum ayaklarım titriyor resmen şuan nolcak böyle bu halimiz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?