2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Gece gece midemin ve uykumun hiç kıymeti yokmuscasina oturdum bi tabak turşu yedim o kadar canım çekmişti ki aylardır aman sabahlar olmasın bana artık bu gece sabaha nolur onuda kestiremiyorum bulantı açısından
Ah cnm beni de bırakmadı su miğde bulantısı valla ogurup duruyorum su sıra, ınsallah cok kotu olmazsın cnm

Valla benim eşim evi temizlemeyi bırak aylardır çocuğun avizesini takacak sözde aylar önce aldığım ıslak mendiller kolisiyle alt katta duruyor asla elini sürmüyor hiçbir şeye. Delirtecek beni en sonunda atıcam herifi evden o olcak

Ay bende bilmiyorum ya bizde annemle çanta hazırladık biraz dolap yerleştirdik, sanki üstümden kamyon geçmiş gibi öyle yorgunum ki.. Bide ben cok yorulunca uyuyamam, bu gece uyku yok bana
Al benden de o kadar. Birde kız evde koşturup bağırıp duruyor vallahi kafamın içinde horon tepiliyor sanki o kadar başım ağrıyor. Allah yardımcımız olsun

Al benden de o kadar. Birde kız evde koşturup bağırıp duruyor vallahi kafamın içinde horon tepiliyor sanki o kadar başım ağrıyor. Allah yardımcımız olsun
Benim çocuğum yok ona rağmen zorlanıyorum valla 2.3 çocuğu olanların Allah yardımcılari olsun

Ah cnm beni de bırakmadı su miğde bulantısı valla ogurup duruyorum su sıra, ınsallah cok kotu olmazsın cnm
Valla oyle değişik bi bulqnti ki ilk aylardaki tiksinme falan asla yok her şeyi yiyip sonra kusuyorum veya sabah aç karnına kusuyorum gercekten ben geçecek diye beklemiyorum bile artık muhtemelen doğmadan geçmeyecek

Bende diyorum ya bazen delirtiyorlar bana da çıkmış nasıl valizle gideceğiz ya diye şaşırıyor aylardır anlatıyorum hastane çantasını çanta sanıyor küçük

Valla oyle değişik bi bulqnti ki ilk aylardaki tiksinme falan asla yok her şeyi yiyip sonra kusuyorum veya sabah aç karnına kusuyorum gercekten ben geçecek diye beklemiyorum bile artık muhtemelen doğmadan geçmeyecek
Bende de yumurtadan etten tiksinme başladı ilk aylardaki gibi zorla yiyorum bu sıra

Sınav o kadar zorduki canım hamile oldugumu bile unuttum o an panik stresten yokss o da aklimdaydi ama zamanim yetmedi maalesef

Çok geçmiş olsun canım, umarım hiç ağırlaşmadan atlatırsınız biran önce şifalar diliyorum hepinize

Aynıyım daha bu sabah yine dişimi fırçalarken yediğim tüm kahvaltıyı cikardim şuan bile nasıl bı bulantı var çok şükür çıkarma kırk yılda bir oluyor ama bulantı hep var iştah yok doğum beni korkutuyordu diğer doğumlar aklıma gelince inan artık zaman gecsinde dogurayim hemen diyorum korku bile gitti sırf bu bulantı ve çektiğim ağrılar yüzünden

Ah bu kocalar ahhhhh

Bende diyorum ya bazen delirtiyorlar bana da çıkmış nasıl valizle gideceğiz ya diye şaşırıyor aylardır anlatıyorum hastane çantasını çanta sanıyor küçük
Benimkide tatile mi çıkıyoruz diyor al birini vur diğerine demek ki hepsi böyle bunların

Çok geçmiş olsun canım

Çok geçmiş olsun. Umarım zararsız şekilde atlatırsınız bu süreci. Az kaldı doğumumuza relax olmak daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…