Ah cnm beni de bırakmadı su miğde bulantısı valla ogurup duruyorum su sıra, ınsallah cok kotu olmazsın cnmGece gece midemin ve uykumun hiç kıymeti yokmuscasina oturdum bi tabak turşu yedim o kadar canım çekmişti ki aylardır aman sabahlar olmasın bana artık bu gece sabaha nolur onuda kestiremiyorum bulantı açısından
Valla benim eşim evi temizlemeyi bırak aylardır çocuğun avizesini takacak sözdeAyy bende bitirdim bugün dolabını da yerleştirdim çok şükürütüyü 3 oturuşta falan bitirdim bende canım elim ayağım titreyince hep ara öğün yaptım eşim de evi temizledi sağolsun bundan sonra iş yapmak zor olacak gibi
Al benden de o kadar. Birde kız evde koşturup bağırıp duruyor vallahi kafamın içinde horon tepiliyor sanki o kadar başım ağrıyor. Allah yardımcımız olsunAy bende bilmiyorum ya bizde annemle çanta hazırladık biraz dolap yerleştirdik, sanki üstümden kamyon geçmiş gibi öyle yorgunum ki.. Bide ben cok yorulunca uyuyamam, bu gece uyku yok bana
Benim çocuğum yok ona rağmen zorlanıyorum valla 2.3 çocuğu olanların Allah yardımcılari olsunAl benden de o kadar. Birde kız evde koşturup bağırıp duruyor vallahi kafamın içinde horon tepiliyor sanki o kadar başım ağrıyor. Allah yardımcımız olsun
Valla oyle değişik bi bulqnti ki ilk aylardaki tiksinme falan asla yok her şeyi yiyip sonra kusuyorum veya sabah aç karnına kusuyorum gercekten ben geçecek diye beklemiyorum bile artık muhtemelen doğmadan geçmeyecekAh cnm beni de bırakmadı su miğde bulantısı valla ogurup duruyorum su sıra, ınsallah cok kotu olmazsın cnm
Bende diyorum ya bazen delirtiyorlar bana da çıkmış nasıl valizle gideceğiz ya diye şaşırıyor aylardır anlatıyorumValla benim eşim evi temizlemeyi bırak aylardır çocuğun avizesini takacak sözdeaylar önce aldığım ıslak mendiller kolisiyle alt katta duruyor asla elini sürmüyor hiçbir şeye. Delirtecek beni en sonunda atıcam herifi evden o olcak
Bende de yumurtadan etten tiksinme başladı ilk aylardaki gibi zorla yiyorum bu sıraValla oyle değişik bi bulqnti ki ilk aylardaki tiksinme falan asla yok her şeyi yiyip sonra kusuyorum veya sabah aç karnına kusuyorum gercekten ben geçecek diye beklemiyorum bile artık muhtemelen doğmadan geçmeyecek
Şehir efsanesi cnm oAy ben de hep konusmak istiyorum. Erkekler çok geç konusuyormus. Çevremde gördüğüm hep öyle. Kızlar daha erken bıcır bıcır konusuyor . Konusamayan çocuklara çok üzülüyorum nedense
Sınav o kadar zorduki canım hamile oldugumu bile unuttum o an panik stresten yokss o da aklimdaydi ama zamanim yetmedi maalesefKızlar çok teşekkür ederim güzel mesajlarınız dualarınız için
B Birmuhendisinruyasi canım sınavda başarılar. emeğinin karşılıgını alırsın inşallah. beybin de yardımcı olur a şıkkı 1 tekme b şıkkı iki tekme diye anlaş artk
Canım çok geçmiş olsun bol bol vitaminle suyla kuruyemişlerle atlatırsın inşallah hemencik
Cok gecmis olsun canim
Cok geçmiş olsun cnm inşallah hafif atlatırsıniz
Benim bebiş her gün beş altı kez mutlaka hickiriyor canım normal merak etmeKızlar bir şeyler yedikten sonra hep hıçkırık hissediyorum.
Normal dimi her yemekten sonra yapması?
Çok geçmiş olsun canım, umarım hiç ağırlaşmadan atlatırsınız biran önce şifalar diliyorum hepinizeÇok teşekkürlerUmarım siz iyisinizdir :) bir süredir okuyorum ara ara ama yazamadım. Yetişemiyorum günlük hayatımıza, yeni eve yerleşemedim, eski evi teslim etmeye hazırladım, günlük yapmam gereken alışveriş-yemek-çamaşır işleri bu kadar çabuk yorulurken zorluyor.
bebiş iyi galiba, bugun çok hareketli değil henüz, ama daha yeni uyandım. Hastayım yine bu sabahçarşamba günü eşim hasta uyandı. Perşembe kızım ve ben hasta olduk. Cuma test yaptık, üçümüz de pozitifiz çok ağır geçirmiyoruz ama saati saatine tutmuyor. Misal dün çok iyiydim. Taşınmadan kalan kutuların bir kısmını yerleştirdim. Bugun boğazım acıyor, konusmamaya çalışıyorum.
İnternette hamilelik ve covid diye araştırınca bir sürü kötü sey çıkıyor, o nedenle okumadım. Christmas tatili olduğu için doktorumla da konuşmadım ama doğru düzgün birşey demeyeceğini de biliyorum.
Doğrusu sanırım tüm bu kargaşanın içinde hamile oldugumu unutuyorum. Ultrasona gidip bebeği de göremiyoruz. Gerçi bıdığım kendini bol bol hissettiriyor:) Benim doğurmaya da niyetim yok :) okuyorum sizler doğum için heyecanlı ve sabırsızsınız, benimse hiç doğum ve bebek ile ilgili bir hevesim, heyecanım yok. Kafamda da herşey hallolur kafasındayım. Gider doğururuz. Geliriz arada mama veririz, kendim zaten emziririm, evet ilk haftalar yara olur geçer falan diye düşünüyorum. Böyle çok salmış mı desem güvenli mi desem bir kafa yapısı içindeyim.
Ne çok yazdım di mi :)
Hepinize sağlıklı günler arkadaşlar :)
Aynıyım daha bu sabah yine dişimi fırçalarken yediğim tüm kahvaltıyı cikardim şuan bile nasıl bı bulantı var çok şükür çıkarma kırk yılda bir oluyor ama bulantı hep var iştah yok doğum beni korkutuyordu diğer doğumlar aklıma gelince inan artık zaman gecsinde dogurayim hemen diyorum korku bile gitti sırf bu bulantı ve çektiğim ağrılar yüzündenAh cnm beni de bırakmadı su miğde bulantısı valla ogurup duruyorum su sıra, ınsallah cok kotu olmazsın cnm
Ah bu kocalar ahhhhhValla benim eşim evi temizlemeyi bırak aylardır çocuğun avizesini takacak sözdeaylar önce aldığım ıslak mendiller kolisiyle alt katta duruyor asla elini sürmüyor hiçbir şeye. Delirtecek beni en sonunda atıcam herifi evden o olcak
Benimki 39 dolsun diyo canım, 2 Şubata gün verdiKızlar sezeryan tarihi alan var mı. Doktorum 38 artılarda alırız dedi ama sanırım ben 39 bitsin istiyorum. Çok fark eder mi acaba. Sizin doktorlar ne diyor?
Benimkide tatile mi çıkıyoruz diyorBende diyorum ya bazen delirtiyorlar bana da çıkmış nasıl valizle gideceğiz ya diye şaşırıyor aylardır anlatıyorumhastane çantasını çanta sanıyor küçük
Çok geçmiş olsun canımÇok teşekkür ederim hepinize.
Aslında kızım ve benim pozitif çıkacağımızı hiç düşünmemiştim. Hayta burada testi veriyorlar evde yapıyorsunuz, önce eşimden başladım o negatif çıksaydı bize yapmayacaktım bile.
Kızımın ilk sabah halsizliği oldu. Biraz da ateşi olur gibi oldu ama hani anne hisseder ya sadece çocugundaki farklılıgı öyleydi, derece ateşini yüksek göstermedi. Benim de öğleden sonra vucud ağrım başladı, ama gece iyi uyumamıştım, omdan mı acaba diye düşündüm. İki kez yattım bir türlü uykuya dalamadım, o zaman anladım bu benim kendi yorgunluğum değil çünkü haftalardır gün içinde uyumak konusunda zirvedeyim. Sonra banyo yapıp rahatladım, gayet iyiydim ki yatağa bi yattım, nefessiz kaldım. Geniz akımtısı doldu hemen. Zaten test merkezine gidince de yatamıyorum diyince test verdiler.
Değişik bir hastalık. Ben normalde dirayetliyimdir, hastalıkları da önemsemem ama ilk defa test bile yaptırmadan önce planlarımızı iptal ettim, kendimi insanlara bulaştırır hissettim.
Şimdi bir hafta evden çıkmamız yasak yasal olarak. Ailece evde takılıyoruz. Bir gün iyi bir gün halsiz gibiyiz.
Ben sadece geceler yatarken bir tane tylhot içiyorum yoksa yatınca nefes alamıyorum.
Yalnız şöyle bir şey var biz gerçekten çok izoleydik. Görüştüğüm 3 arkadasım vardı mesela sadece. Pazar günü başka bir aile ile yemeğe gittik. Onlar da biz de hastayız. Restoranda kaptık büyük olasılıkla. Sizler de çok dikkatli olun.
Çok geçmiş olsun. Umarım zararsız şekilde atlatırsınız bu süreci. Az kaldı doğumumuza relax olmak daha iyiÇok teşekkürlerUmarım siz iyisinizdir :) bir süredir okuyorum ara ara ama yazamadım. Yetişemiyorum günlük hayatımıza, yeni eve yerleşemedim, eski evi teslim etmeye hazırladım, günlük yapmam gereken alışveriş-yemek-çamaşır işleri bu kadar çabuk yorulurken zorluyor.
bebiş iyi galiba, bugun çok hareketli değil henüz, ama daha yeni uyandım. Hastayım yine bu sabahçarşamba günü eşim hasta uyandı. Perşembe kızım ve ben hasta olduk. Cuma test yaptık, üçümüz de pozitifiz çok ağır geçirmiyoruz ama saati saatine tutmuyor. Misal dün çok iyiydim. Taşınmadan kalan kutuların bir kısmını yerleştirdim. Bugun boğazım acıyor, konusmamaya çalışıyorum.
İnternette hamilelik ve covid diye araştırınca bir sürü kötü sey çıkıyor, o nedenle okumadım. Christmas tatili olduğu için doktorumla da konuşmadım ama doğru düzgün birşey demeyeceğini de biliyorum.
Doğrusu sanırım tüm bu kargaşanın içinde hamile oldugumu unutuyorum. Ultrasona gidip bebeği de göremiyoruz. Gerçi bıdığım kendini bol bol hissettiriyor:) Benim doğurmaya da niyetim yok :) okuyorum sizler doğum için heyecanlı ve sabırsızsınız, benimse hiç doğum ve bebek ile ilgili bir hevesim, heyecanım yok. Kafamda da herşey hallolur kafasındayım. Gider doğururuz. Geliriz arada mama veririz, kendim zaten emziririm, evet ilk haftalar yara olur geçer falan diye düşünüyorum. Böyle çok salmış mı desem güvenli mi desem bir kafa yapısı içindeyim.
Ne çok yazdım di mi :)
Hepinize sağlıklı günler arkadaşlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?