2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Çok geçmiş olsun tatlım çabucak iyileşin

bu arada şekeri olan arkadaşlarım tam bugday ekmek yiyordum ama yeidğim öğün şekerim yüksek çıkıyordu. wasa yiyorum şimdi ekmek yerine. tam bugday ekmeklerin içinde normal un da oluyor. bunda sadece çavdar unu var. büyük marketlerde oluyor ekmek gibi yumusak degil etimek gibi ama sabahları onu yiyorum üstüne bişwyler sürüp. kesinlikle baya düşürüyor şekeri. aklınızda olsun.

Benm de 34+3 şuan. Her an gelebilir veya 2 haftada dayanabilir dedi doktorum. Full yatıyorum. 2.300 civarı kilosu. Bebeğiniz nasıl şimdi ciğer geliştirici iğne olmusmuydunuz?
süt vermeye başlamışlar . Çok şükür kilosuda artıyor . Ciğer geliştiriciyi yatışım yapıldığında bir kere vurdular üzerinden 24 saat geçmesini beklediler tekrar yapabilmek için ama doğum başlayınca süre dolmadan vurup doğuma aldılar.

Gunaydin kizlar sabaha kadar sağ sola dönmekten uyuyamadim
Küçük kizim yanima geliyor ben başka odaya geçiyorum bir bakmışsım yine yanimda insllah doğumda sonrada hep beraber yatmayiz diye umut ediyorum
Gunaydin :)
Ben kendimi dogumdan sonra hep birlikte yatmaya hazirliyorum :) hatta annem gelecek kizimla ayni odada kalacaklar, su an ise kizim yanima gelince esim kizin odasina gidiyor, annem gelince bunu nasil organize edecegiz onu dusunuyorum :)
Ben bu surecte karsi koymadan ilerlemeyi planliyorum. bebek ve benim yanimda yatmak istiyorsa yatabilir. Eminim bir sure sonra kabullenecektir bu durumu donecektir yatagina.

Günaydın guzel anneler ahhh hepimiz ayniyiz gercekten kucuk kizimla yatiyorum uyuturken kontrol ediyor beni ve gece surekli bakiyorum ustu acikmi diye dogumdsn sonrada umarim anne yani besigi yanimiza almamiz yeterli olur

Canim ablasi var akşam yatarken birlikte yatiyorlar ama gece bir bakmissim yanimda sorduğumda korkuyorum yada seninle yatmak istiyorum diyor hep bir bahanesi var yani
babasi kizimin yatağında yatiyor kizim benimle yatiyor ama hep devamli yatmak istiyor
Aynen bu bir surec bebek doğunca artik bir şekilde yoluna koyariz

bunu anlayan , taktir eden koca
sırrını çözen bana gelsin
annem der, Allah için yap, o bilir fanilere takılma.

Kızlar günaydın bazı sayfaları okuyamadım herkes iyidir ins kac zamandır ders caliscam die otur otur yurumeyi unutmusum ben esimle istanbul da gezeriz die iki gece kaldık. sinav aksami kadıköy üsküdar derken hadi arabayı birakip feribotla karşıya gecelim dedik besiktasa gittik ordan bendeki cesaret ortakoye yürüdüm aman Allah im birde geri besiktasa yürüdüm ordan tekrar karsiya sonra kaldigimiz yere arabamizla gectik gece surekli agridan uyandim her yerim nasil agriyor ozellikle kuyruk sokumumdaki kemikler,ozel bolgem bile agriyordu ay hala kendime gelemedim. Heryerim agriyor iyice hantallasmisim bebekte kendini asagiya mi ne çekiyor anlamadim sürekli bir baski çişim gelmis gibi yurumemi görecektiniz

2 Şubat harika bir tarih bende cok isterdim denk gelmesini 02.02.2022
Evett kaç hafta ve günlük oluyorsun o gün? Doktoruna söyle uygunsa o zamana not düşer.
Benim doğumda 2 Şubat görünüyor şimdilik çok güzel bir tarih inşallah o tarih olur çok alıştım 2 şubata

Benimki 39 dolsun diyo canım, 2 Şubata gün verdi
Ayni gün hepimizin ayy inşallah güzelce kavuşalım

Valla oyle değişik bi bulqnti ki ilk aylardaki tiksinme falan asla yok her şeyi yiyip sonra kusuyorum veya sabah aç karnına kusuyorum gercekten ben geçecek diye beklemiyorum bile artık muhtemelen doğmadan geçmeyecek
Bende öyle yiyorum cok şükür, arada çıkartıyorum ben cnm, ay sorma annem de bana diyor seninki dogmadan gecmicek sanırım diyo

Benim arada iştah azalmasi oluyor cnm ilk aylardaki gibi değil cok şükür ama gerçekten zorluyor, bende diyorum geçsin su zaman da kavuşalım sağlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…