- 24 Ağustos 2016
- 3.752
- 6.293
- 158
Çok geçmiş olsun tatlımÇok teşekkürlerUmarım siz iyisinizdir :) bir süredir okuyorum ara ara ama yazamadım. Yetişemiyorum günlük hayatımıza, yeni eve yerleşemedim, eski evi teslim etmeye hazırladım, günlük yapmam gereken alışveriş-yemek-çamaşır işleri bu kadar çabuk yorulurken zorluyor.
bebiş iyi galiba, bugun çok hareketli değil henüz, ama daha yeni uyandım. Hastayım yine bu sabahçarşamba günü eşim hasta uyandı. Perşembe kızım ve ben hasta olduk. Cuma test yaptık, üçümüz de pozitifiz çok ağır geçirmiyoruz ama saati saatine tutmuyor. Misal dün çok iyiydim. Taşınmadan kalan kutuların bir kısmını yerleştirdim. Bugun boğazım acıyor, konusmamaya çalışıyorum.
İnternette hamilelik ve covid diye araştırınca bir sürü kötü sey çıkıyor, o nedenle okumadım. Christmas tatili olduğu için doktorumla da konuşmadım ama doğru düzgün birşey demeyeceğini de biliyorum.
Doğrusu sanırım tüm bu kargaşanın içinde hamile oldugumu unutuyorum. Ultrasona gidip bebeği de göremiyoruz. Gerçi bıdığım kendini bol bol hissettiriyor:) Benim doğurmaya da niyetim yok :) okuyorum sizler doğum için heyecanlı ve sabırsızsınız, benimse hiç doğum ve bebek ile ilgili bir hevesim, heyecanım yok. Kafamda da herşey hallolur kafasındayım. Gider doğururuz. Geliriz arada mama veririz, kendim zaten emziririm, evet ilk haftalar yara olur geçer falan diye düşünüyorum. Böyle çok salmış mı desem güvenli mi desem bir kafa yapısı içindeyim.
Ne çok yazdım di mi :)
Hepinize sağlıklı günler arkadaşlar :)
olsun canım elinden geleni yapmıssındır inşallah iyi sonuçlanırSınav o kadar zorduki canım hamile oldugumu bile unuttum o an panik stresten yokss o da aklimdaydi ama zamanim yetmedi maalesef
ben de sorucam artk bir dahaki kontrolde canım. bında şekere odaklandım bişey soramadım. bu arada tarihin çok güzel saglıkla gelsin BelizBenimki 39 dolsun diyo canım, 2 Şubata gün verdi
doğuruncaBu sırt ağrıları ne zaman geçecek
Amin kuzucum çoook teşekkürler, senin prensesin de hepimizinki de inşallahben de sorucam artk bir dahaki kontrolde canım. bında şekere odaklandım bişey soramadım. bu arada tarihin çok güzel saglıkla gelsin Beliz
süt vermeye başlamışlar . Çok şükür kilosuda artıyor . Ciğer geliştiriciyi yatışım yapıldığında bir kere vurdular üzerinden 24 saat geçmesini beklediler tekrar yapabilmek için ama doğum başlayınca süre dolmadan vurup doğuma aldılar.Benm de 34+3 şuan. Her an gelebilir veya 2 haftada dayanabilir dedi doktorum. Full yatıyorum. 2.300 civarı kilosu. Bebeğiniz nasıl şimdi ciğer geliştirici iğne olmusmuydunuz?
gebito çok geçmiş olsun,Rabbim şifa versin ❣
Çok geçmiş olsun canım, umarım hiç ağırlaşmadan atlatırsınız biran önce şifalar diliyorum hepinize
Çok geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun tatlımçabucak iyileşin
Gunaydin :)Gunaydin kizlar sabaha kadar sağ sola dönmekten uyuyamadim
Küçük kizim yanima geliyor ben başka odaya geçiyorum bir bakmışsım yine yanimda insllah doğumda sonrada hep beraber yatmayiz diye umut ediyorum
Canim ablasi var akşam yatarken birlikte yatiyorlar ama gece bir bakmissim yanimda sorduğumda korkuyorum yada seninle yatmak istiyorum diyor hep bir bahanesi var yaniGunaydin :)
Ben kendimi dogumdan sonra hep birlikte yatmaya hazirliyorum :) hatta annem gelecek kizimla ayni odada kalacaklar, su an ise kizim yanima gelince esim kizin odasina gidiyor, annem gelince bunu nasil organize edecegiz onu dusunuyorum :)
Ben bu surecte karsi koymadan ilerlemeyi planliyorum. bebek ve benim yanimda yatmak istiyorsa yatabilir. Eminim bir sure sonra kabullenecektir bu durumu donecektir yatagina.
Kızlar sabah eşim annesini aradı. Hastalanmış. Bunu duyan eşim koşa koşa arabaya binip gitti annesinin yanına. Bana ilaç sordu eşim ne önerirsin vs diye. Vitamin falan önerdim.
Daha sonra bi geçmiş olsun diyeyim istersen dedim. Eşim hemen çok sevindi verdi telefona annesini.
Geçmiş olsun anne nasılsın dedim öyle soğuk konustu tabii ki. Benim halimi hatrımıda hiç sormadı :)) sesi kötü geliyordu gerçi. Allaha emanet ol dedim kapattık sonra.
Yani iyi mi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum ama eşim için yapmalıymışım gibi hissettim. Ve eşim yıllardır konusmamız için çabalıyordu. Büyüklük bende kalsın dedim. Umarım eşim kıymetimi bilir. Zaten doğum yaptığımda da aramazsa veya gelmezse eşimin yüzüne de vururum. Haksız olan taraf onlardı çünkü. Sizlere içimi dökmek istedim
Evett2 Şubat harika bir tarih bende cok isterdim denk gelmesini02.02.2022
Benim doğumda 2 Şubat görünüyor şimdilikçok güzel bir tarih inşallah o tarih olur çok alıştım 2 şubata
Ayni gün hepimizinBenimki 39 dolsun diyo canım, 2 Şubata gün verdi
Bende öyle yiyorum cok şükür, arada çıkartıyorum ben cnm, ay sorma annem de bana diyor seninki dogmadan gecmicek sanırım diyoValla oyle değişik bi bulqnti ki ilk aylardaki tiksinme falan asla yok her şeyi yiyip sonra kusuyorum veya sabah aç karnına kusuyorum gercekten ben geçecek diye beklemiyorum bile artık muhtemelen doğmadan geçmeyecek
Benim arada iştah azalmasi oluyor cnm ilk aylardaki gibi değil cok şükür ama gerçekten zorluyor, bende diyorum geçsin su zaman da kavuşalım sağlıklaAynıyım daha bu sabah yine dişimi fırçalarken yediğim tüm kahvaltıyı cikardim şuan bile nasıl bı bulantı var çok şükür çıkarma kırk yılda bir oluyor ama bulantı hep var iştah yok doğum beni korkutuyordu diğer doğumlar aklıma gelince inan artık zaman gecsinde dogurayim hemen diyorum korku bile gitti sırf bu bulantı ve çektiğim ağrılar yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?