Ben sormadım ama dün ocak annelerinde görünce kesin soracağım gidinceBacımlar, doğum öncesi covit testi isteniyor her hastanede malum... peki pozitif çıkma durumunda hastane kabul ediyor mu,başka yere mi sevk ediyor ,hic sordunuz mu?
Bende şimdi gördüm ocak annelerinde. Gittiğimde ilk iş bunu sormak olacak.Ben sormadım ama dün ocak annelerinde görünce kesin soracağım gidince
He tamam canım bende unutmayım koyayım o zaman bende nasip olursa inşallah normal doğum istiyorumBen normal doğum istiyorum belime sıcak su tutarız ya da doğumdan sonra saçımı yıkarım belki falan diye aldım
amann iyi etmişsin. getçi ben o kadar yürüsem göbegim kaskatı olur yürütmez. ama ilk hamileliğimde ben de yürürdüm gezerdim gez gezebildiğince sana da bebege de iyi gelir.Kızlar günaydın bazı sayfaları okuyamadım herkes iyidir inskac zamandır ders caliscam die otur otur yurumeyi unutmusum ben esimle istanbul da gezeriz die iki gece kaldık. sinav aksami kadıköy üsküdar derken hadi arabayı birakip feribotla karşıya gecelim dedik besiktasa gittik ordan bendeki cesaret ortakoye yürüdüm aman Allah im birde geri besiktasa yürüdüm ordan tekrar karsiya sonra kaldigimiz yere arabamizla gectik gece surekli agridan uyandim her yerim nasil agriyor ozellikle kuyruk sokumumdaki kemikler,ozel bolgem bile agriyordu ay hala kendime gelemedim. Heryerim agriyor iyice hantallasmisim bebekte kendini asagiya mi ne çekiyor anlamadim sürekli bir baski çişim gelmis gibi yurumemi görecektiniz
Benimde dönmediği için mide yanması çok fazla yaşıyorum , dönmesi için tavsiye bişey bana da söylemedi doktorum egzersizler var internette baktım çoğu kişi yeri elle silmek veya gırgırlamanın işe yaradığını yazmış . Bi arkadaşım da bebek hareket ettiğinde secde pozisyonunda bekle dedi denemeye de korkuyorum bir şey olacak diye umarım döner . 36. Haftaya kadar vakti varBen de 33. haftadayım. Bebek sağda ve dönmüyor. Benim de midemi çok sıkıştırıyor. Hatta kaburgamı zorluyor ve orada zaman zaman nefesimi kesen, bıçak kesiği gibi bir sancıya sebep oluyor. Son kontrolümde doktor da gördü o halimi. Magnezyum verdi ama "Bu da çok rahatlatmayacak haberin olsun. Başı yukarıda olduğu sürece böyle zorlayacak seni" dedi. Dönmesi için bir tavsiyede de bulunmadı. Ben de sormadım. Sağa sola dönüşümlü yatma olayı tam olarak nasıl oluyor? Birkaç defa art arda falan mı yapılıyor
Oyle yaptim canim bundan sonra doguma kadar gezicem insamann iyi etmişsin. getçi ben o kadar yürüsem göbegim kaskatı olur yürütmez. ama ilk hamileliğimde ben de yürürdüm gezerdim gez gezebildiğince sana da bebege de iyi gelir.
Ne olmus ki kızlar?Bende şimdi gördüm ocak annelerinde. Gittiğimde ilk iş bunu sormak olacak.
Evet yaa ne çok 2 Şubat doğumlu bebişlerimiz olucak Allah izin verirseEvettkaç hafta ve günlük oluyorsun o gün? Doktoruna söyle uygunsa o zamana not düşer.
Ayni gün hepimizinayy inşallah güzelce kavuşalım
Benimkisi pandemi hastanesi olan devlet Hastanesi'ne sevk ediyor doğuma almiyorBacımlar, doğum öncesi covit testi isteniyor her hastanede malum... peki pozitif çıkma durumunda hastane kabul ediyor mu,başka yere mi sevk ediyor ,hic sordunuz mu?
Bu tarz şeylere ben hiç cesaret edemiyorum. Bebel baş aşağı dönsün derken yanlış bir şey yapmayalım. Sadece bir yerde okuduğum şeyi deniyorum, bebek hareket ettiği zaman elinizi alt kısımlarda gezdirip bebeğe telkinde bulunun diyordu. Doğumun aşağıdan başlayacağını, o yüzden başını aşağı çevirmesi gerektiğini falan sesli şekilde söyleyin diyorduBenimde dönmediği için mide yanması çok fazla yaşıyorum , dönmesi için tavsiye bişey bana da söylemedi doktorum egzersizler var internette baktım çoğu kişi yeri elle silmek veya gırgırlamanın işe yaradığını yazmış . Bi arkadaşım da bebek hareket ettiğinde secde pozisyonunda bekle dedi denemeye de korkuyorum bir şey olacak diye umarım döner . 36. Haftaya kadar vakti var
Bende soracagim cnm kontrole gittiğimde valla parayi peşin almayi biliyorlar onada birsey yaparlar herhalde demiBacımlar, doğum öncesi covit testi isteniyor her hastanede malum... peki pozitif çıkma durumunda hastane kabul ediyor mu,başka yere mi sevk ediyor ,hic sordunuz mu?
Benimde aklıma kordon dolanırsa gibi şeyler geldi , 4 ocakta kontrolüm var o zamana kadar dönmemiş olursa doktor maalesef ki sezeryan tarihi belirleriz dedi . tek duam o zamana kadar normal doğum pozisyonuna geçerBu tarz şeylere ben hiç cesaret edemiyorum. Bebel baş aşağı dönsün derken yanlış bir şey yapmayalım. Sadece bir yerde okuduğum şeyi deniyorum, bebek hareket ettiği zaman elinizi alt kısımlarda gezdirip bebeğe telkinde bulunun diyordu. Doğumun aşağıdan başlayacağını, o yüzden başını aşağı çevirmesi gerektiğini falan sesli şekilde söyleyin diyordu
Kız yollarda doğurursun bir de yat aşağıOyle yaptim canim bundan sonra doguma kadar gezicem ins
Haha bir sey olmaz insKız yollarda doğurursun bir de yat aşağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?