2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bacımlar, doğum öncesi covit testi isteniyor her hastanede malum... peki pozitif çıkma durumunda hastane kabul ediyor mu,başka yere mi sevk ediyor ,hic sordunuz mu?
Ben sormadım ama dün ocak annelerinde görünce kesin soracağım gidince

amann iyi etmişsin. getçi ben o kadar yürüsem göbegim kaskatı olur yürütmez. ama ilk hamileliğimde ben de yürürdüm gezerdim gez gezebildiğince sana da bebege de iyi gelir.

Benimde dönmediği için mide yanması çok fazla yaşıyorum , dönmesi için tavsiye bişey bana da söylemedi doktorum egzersizler var internette baktım çoğu kişi yeri elle silmek veya gırgırlamanın işe yaradığını yazmış . Bi arkadaşım da bebek hareket ettiğinde secde pozisyonunda bekle dedi denemeye de korkuyorum bir şey olacak diye umarım döner . 36. Haftaya kadar vakti var

hayır yani hamileliğin başında midesi bulanmayan ben
şu son 1 hafta ya kusuyorum ya mide bulantısı yaşıyorum
bebeğin keyfi yerinde çok şükür ama mide bulantısı olayına gıcık oluyorum

amann iyi etmişsin. getçi ben o kadar yürüsem göbegim kaskatı olur yürütmez. ama ilk hamileliğimde ben de yürürdüm gezerdim gez gezebildiğince sana da bebege de iyi gelir.
Oyle yaptim canim bundan sonra doguma kadar gezicem ins

Evett kaç hafta ve günlük oluyorsun o gün? Doktoruna söyle uygunsa o zamana not düşer.

Ayni gün hepimizin ayy inşallah güzelce kavuşalım
Evet yaa ne çok 2 Şubat doğumlu bebişlerimiz olucak Allah izin verirse beraber doğum günlerini de kutlarız burdan inşallah

Dün babaannem halam kayinvalidem vs herkes arayıp sen daha çanta hazırlamadın mı diye sıkıştırınca sonunda eşim hastane çantasının iki zıbın konan bir sırt çantası olmadığını idrak etti ve hazırladık emzirme Atleti almayı unutmuşum onu Alicam. Birde bütün emzik biberon kalkan falan onları sterilize edicem.
Hastaneye süt pompasını götürecek misiniz acaba alsam mı yanıma kızlar

Bebek için:
Hastane çıkışı, ameliyathaneye verilecek takım + 5 yedek takım, ağız mendili, bez, ıslak mendil, müslin örtü, çarşaf, mama, biberon, emzik, temizleme pamuğu
Kendim için:
2 gecelik 1 pijama takımı, depend, lohusa pedi, çorap, terlik, emzirme atleti, sabahlık, göğüs kalkanı birde göğüs kremi aldım.
Eksik var mı sizce kızlar??

Birde mama vermemiz gerekirse su ısıtmak için küçük kahve makinelerinden götüreyim diyorum ama hastanede sıcak su bulamaz mıyız bilemedim

Bu tarz şeylere ben hiç cesaret edemiyorum. Bebel baş aşağı dönsün derken yanlış bir şey yapmayalım. Sadece bir yerde okuduğum şeyi deniyorum, bebek hareket ettiği zaman elinizi alt kısımlarda gezdirip bebeğe telkinde bulunun diyordu. Doğumun aşağıdan başlayacağını, o yüzden başını aşağı çevirmesi gerektiğini falan sesli şekilde söyleyin diyordu

Kızlar merhaba bayadır giremiyordum buraya inşallah herkes iyidir doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütsün inşallah
Bende ağırlaştığımı hissediyorum özellikle uykuda beni yakalayan bacak krampları yaşıyorum uyuyamıyorum 4,5 kere uyanıyorum bide ara ara adet ağrısı gibi kramp giriyor karnıma benim durumumda olan birileri var mı sizler de sancı çekiyor musunuz kontrolüm 4 ocakta acaba bebeğim dönmeye mi çalışıyor

Bacımlar, doğum öncesi covit testi isteniyor her hastanede malum... peki pozitif çıkma durumunda hastane kabul ediyor mu,başka yere mi sevk ediyor ,hic sordunuz mu?
Bende soracagim cnm kontrole gittiğimde valla parayi peşin almayi biliyorlar onada birsey yaparlar herhalde demi
Gelinimiz de pozitifti kardesim tartışma cikardi doğumu öyle oldu
Insllah bizde böyle birseyle karşılaşmayiz

Benimde aklıma kordon dolanırsa gibi şeyler geldi , 4 ocakta kontrolüm var o zamana kadar dönmemiş olursa doktor maalesef ki sezeryan tarihi belirleriz dedi . tek duam o zamana kadar normal doğum pozisyonuna geçer

Kız yollarda doğurursun bir de yat aşağı
Haha bir sey olmaz ins abime diyorum ki bizi bi bursaya götür bi uludağa çıkalım dogurmadan cok bunaldim kuzum valla artık bebiş oluncada gezemem ne kadar gezsem azben cok gezente biriydim aslinda evlenene kadar sonra evlenince de devam esim de tam tersi evcimen haha o da bana ayak uydurduydu mecbur ocaktan beri kurstu sinavdi bilmem neydi gezemedim ki simdi tam zamanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…