2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Benimde böyle sancılarım olunca doktor magnezyumu günde 2 ye çıkartmıştı canım çok geçmiş olsun

Gunaydin kizlar sabaha kadar sağ sola dönmekten uyuyamadim
Küçük kizim yanima geliyor ben başka odaya geçiyorum bir bakmışsım yine yanimda insllah doğumda sonrada hep beraber yatmayiz diye umut ediyorum
Valla benim kız her gece bizim odaya gelip babasına “ hadi baba ben geldim sen gidip benim yatağıma yat “ diyor kız benle yatıyor babası kızın odasında yatıyor kardeşi doğunca napacağız bilmiyorum

İnşallah iyi sonuçlar alırsın canım bende markete hastaneye gidip gelirken bile aşağı doğru çekiliyorum sanki bir de tuvalet Allahın emri artık Az kaldı inşallah

Bende çok arada kaldım süt pompasında canım ama benim evim hastaneye yakın o yüzden evde bıraktım . Evim uzak olsa kesin yanıma alırdım telaşesine değmez çünkü . mochi aldım süt toplama aletimi elle sağarım masaj da olmuş olur diye . Görümcemde elle sağmıştım sıcak uygulama yapmıştım baya çoğalmıştı sütü sezeryandı bir de.

Birde mama vermemiz gerekirse su ısıtmak için küçük kahve makinelerinden götüreyim diyorum ama hastanede sıcak su bulamaz mıyız bilemedim

sadece biberon götürmen yeterli,
ihtiyac duyarlarsa hemşire mamasını hazırlayıp verir sana
onu bile şırıngayla içiriyorsun zaten.

Bacımlar, doğum öncesi covit testi isteniyor her hastanede malum... peki pozitif çıkma durumunda hastane kabul ediyor mu,başka yere mi sevk ediyor ,hic sordunuz mu?
Medikal muhasebe bize de hem anne adayı hem refakatçiye test dedi ama normal doğum olursa testi neye göre yapıyorlar ki?
Benimde aklıma kordon dolanırsa gibi şeyler geldi , 4 ocakta kontrolüm var o zamana kadar dönmemiş olursa doktor maalesef ki sezeryan tarihi belirleriz dedi . tek duam o zamana kadar normal doğum pozisyonuna geçer
Allah korusun tabii bilemiyoruz ters bir şeylere sebep olabiliriz. Bir de bizimki tüp bebek. Zaten bu zamana kadar korkularla kaygılarla geldik. Hiç hiç riske atasım yok o yüzden. 4 ocak'ta kaç haftalık olmuş oluyor ki. Az bir ihtimal de olsa aslında 39'a kadar dönebiliyormuş. Benim de 7 ocak kontrolüm ama 34 hafta yeni bitiyor olacak o zaman. Bakalım ne diyecek

Kizlar memorial e giden varmi dogum fiyatlari sizin sehirlerde fark ediyor mu acaba memorialde

Bende oğlumunkileri hurçladım, kendiminkini yapıp bakım çantamızı hazırlayacağım en son. Yarı oldu yarı olmadı yani bizimki ben götüreceğim süt pompasını çünkü ilk etapta süt gelmeyebiliyor uyarmak lazım göğsü. Normal doğum yapmama rağmen yeterli gelmemişti sütüm mama takviyesi yapmışlardı gece. Ertesi gün eve geçince sağdım sütümü ondan sonra çok şükür açıldı

Ayni benim kiz bende bugun eşime dedim ki siz birlikte yatin ben kizlarin odasinda yatayim hem kolay oluyoor yataktan kalkmasi dedim
Doğunca hep beraber yatariz canim

İnşallah iyi sonuçlar alırsın canım bende markete hastaneye gidip gelirken bile aşağı doğru çekiliyorum sanki bir de tuvalet Allahın emri artık Az kaldı inşallah
Zor kuzum herkese zormus sinav ama panik olunca yapacagimi da yapamadim hayırlısı artik takmamaya çalışıyorum. Evet bir anda oluyor 2 dk iyi yürüyorum sonra bi asagiya cekiyor aman Allah im bi bes dakika sonra duruyorum duzeliyor falan kağnı gibi yürüdük bizdeaynen canim saglikla kavusalim ins

Bende şimdi gördüm ocak annelerinde. Gittiğimde ilk iş bunu sormak olacak.
Sezeryan tamam da önceden test yapılsın ama biz napicaz bilmiyorum 2 3 güne bir test mi vereceğiz ki çok değişik ki üzücü yani sezeryanda olsa planladigin hastanenin almamsi

Birde mama vermemiz gerekirse su ısıtmak için küçük kahve makinelerinden götüreyim diyorum ama hastanede sıcak su bulamaz mıyız bilemedim
Bende oyle düşündüm canm birde ben göğsüme sıcak suya batirilmis havluyla masaj yapıyordum süt gelsin diye o yüzden alacaktım çantaya sığmadı arabaya koyacağım ama almak çok mantıklı kantine her defasında soğukta inip gitmesinler yanımdakiler diye düşündüm bide burada arkadaşın biri sıcak su torbası demişti onuda alırım muhtemelen

Tünaydın kızlar ben de hastane çantasına sadece ek zıbın koyucam bebek için 4. olucak o da, bugün çikolata siparişlerini verdim melodiden. 58 tane fıstıklı 40 tane sütlü normal verdim. serin yerde muhafaza ederim artık diye düşünüyorum. Her şeyin yolunda gittiğini düşününce biran önce doğsun istiyorum ama sonra stres basıyor birden ya öyle olursa ya böyle olursa diye , rabbim hepimize kolay ve sağlıklı doğumlar nasip etsin <3

35. Haftamda olcam o zaman, 36 bitikten sonra dönme ihtimali çok düşükmüş bebeğin yeri daraldığı için

Kızlar çok enteresan bir şey oldu mochi almıştım sterilize etmeden bı deneyeyim bu şey nasıl çalışıyor acaba dedim(fazla merak) sağ göğsüme oturttum ne kadar kuvvetli bı şeymiş bu yaaaa biraz su gibi bı şey geldi gogusumden süt mü yani anlamadım çok korktum hemen çıkarttım sonrada kendime yarım saat güldüm acemilik

Ne olmus ki kızlar?
40. haftasında planlı sezeryani vardi bi arkadaşın. Covit testi pozitif çıkmış, hastane doğumu kabul etmiyormuş. Baya araştırdı en sonunda kabul edecek bi doktor buldu.
Evet yaa ne çok 2 Şubat doğumlu bebişlerimiz olucak Allah izin verirse beraber doğum günlerini de kutlarız burdan inşallah
Ah inşallah, hayali bile ne güzel
Benimkisi pandemi hastanesi olan devlet Hastanesi'ne sevk ediyor doğuma almiyor
Önceden kabul edip etmediğini bilmek çok iyi b planı oluşturur, panik olmazsın en azından. Ben de soracağım kontrolde.
Hemşire pompaya gerek yok dedi. Almadım da zaten,ihtiyaç olursa hastaneninkini kullanırım .
Kabul etmemeleri o kadar saçma ki... 9 ay aynı doktora git git,son anda seni bıraksın... inanılır gibi değil.

Sezeryan tamam da önceden test yapılsın ama biz napicaz bilmiyorum 2 3 güne bir test mi vereceğiz ki çok değişik ki üzücü yani sezeryanda olsa planladigin hastanenin almamsi
Valla kızlar normal dogumda nasıl olacak hakikaten... Aşı olanlardan istemeseler keşke.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…