Kiz girme öyle atraksiyonlu şeylere . Rahmini uyarirsinKızlar çok enteresan bir şey oldumochi almıştım sterilize etmeden bı deneyeyim bu şey nasıl çalışıyor acaba dedim(fazla merak) sağ göğsüme oturttum ne kadar kuvvetli bı şeymiş bu yaaaa biraz su gibi bı şey geldi gogusumden süt mü yani anlamadım çok korktum hemen çıkarttım sonrada kendime yarım saat güldüm acemilik
Yaaa gerçekten korktum şimdi birde evde tekimKiz girme öyle atraksiyonlu şeylere . Rahmini uyarirsin
Merhaba evet bana söylemiştin e yaptım. Geçwn hafta farklı bi dra gittim ve dönmüştü32. Haftada çatır çatır döndü. Noluyor diye ağlayarak uyandım o kdar canım yandı ki. Artık büyüdükleri için dönmeleri anne tarafından bariz şekilde hissediliyor. Secde konusunda doğru demiş birde gırgır .. bir arkadaşa daha söylemiştim ben banyoları şarjlı minik el süpürgesi ile çektiriyorum ona gırgır muamelesi yapıp o pozisyonda çektirmiştim bi süre. Sonuç döndüumarım sizinde döner kafanıza takmayın
Yaaa gerçekten korktum şimdi birde evde tekimkendi kendime neler yaptım Allah'ım yaaa
Evet ama nadiren de olsa dönen oluyormuş. Bir de 35 hala biraz erken. Sezaryen tarihi için belki biraz daha beklenebilir. Bilemedim35. Haftamda olcam o zaman, 36 bitikten sonra dönme ihtimali çok düşükmüş bebeğin yeri daraldığı için
Bana çok anlamlı gelmedi ama o sırada akıl edip de soramadım. Normal doğumun ne zaman olacağı belli değil sonuçta. İki günde bir test mi yaptıracaklar. Saçma bir şeyValla kızlar normal dogumda nasıl olacak hakikaten... Aşı olanlardan istemeseler keşke.
Dün babaannem halam kayinvalidem vs herkes arayıp sen daha çanta hazırlamadın mı diye sıkıştırınca sonunda eşim hastane çantasının iki zıbın konan bir sırt çantası olmadığını idrak etti ve hazırladıkemzirme Atleti almayı unutmuşum onu Alicam. Birde bütün emzik biberon kalkan falan onları sterilize edicem.
Hastaneye süt pompasını götürecek misiniz acaba alsam mı yanıma kızlar
Ben pompa kettle sıcak su torbası gibi ikinci derece belki lazım olabilecek şeyleri başka poşet yapıp arabada bırakmayı düşünüyorum, lazım olursa alırız arabadan, ana kucağını da çıkarken getiririz arabadan, ilk etapta odaya çıkarmaya gerek yok bence, boşa kalabalık hem hijyenleri gitmesin boşaBende çok arada kaldım süt pompasında canım ama benim evim hastaneye yakın o yüzden evde bıraktım . Evim uzak olsa kesin yanıma alırdım telaşesine değmez çünkü . mochi aldım süt toplama aletimi elle sağarım masaj da olmuş olur diye . Görümcemde elle sağmıştım sıcak uygulama yapmıştım baya çoğalmıştı sütü sezeryandı bir de.
Aman canım sakın yapma bi daha rahmi uyarıp doğumu başlatırsın Allah korusun, ya da süt gelir kolostrum mu deniyo neyse işte ilk kıymetli süt onu ziyan etmeKızlar çok enteresan bir şey oldumochi almıştım sterilize etmeden bı deneyeyim bu şey nasıl çalışıyor acaba dedim(fazla merak) sağ göğsüme oturttum ne kadar kuvvetli bı şeymiş bu yaaaa biraz su gibi bı şey geldi gogusumden süt mü yani anlamadım çok korktum hemen çıkarttım sonrada kendime yarım saat güldüm acemilik
Bu yilin fiyatini uygulariz ocak sonu olunca diyorlar 6.150 canim insallah degistirmezler artikNe kadar diyorlar canim doğuma
Yok artik ya bende haftaya gidicem gidince sorayim bari ne anladim ben bu iştenArkadaşın biri 40. Haftada sezeryan olacakken test vermiş pozitif çıkmış almiyormus hastane covid pozitif olunca çoğu hastanede almiyor alanlar fiyat arttiriyormus
Benim hastanemde 4400 dedi bu ayin sonuna kadar biz sabitledik ocaktan sonra 5bin kusurlu dediBu yilin fiyatini uygulariz ocak sonu olunca diyorlar 6.150 canim insallah degistirmezler artik
Yaaaa çok sevindim dönmesineeeeMerhaba evet bana söylemiştin e yaptım. Geçwn hafta farklı bi dra gittim ve dönmüştübakalım bu hafta kendi doktoruma gidicem ne durumda
Valla biz ne yapacağız bilmiyorum gece olunca evin içinde bir trafik var bizim. Ben çişe kalkıyorum, kızım odasından kalkıp yanıma geliyor. Babası onun odasına gidiyor. Kız çok deli yatınca ben kızın odasına gidip eşimi bizim odaya gönderiyorum kız uyanıyo beni istiyo tekrar kalk vs derken sabaha kadar evde bir trafik yaşanıyor ve herkes dinlenmiş uyanırken biz maaile yorgun uyanıyoruz gezmektenAyni benim kizbende bugun eşime dedim ki siz birlikte yatin ben kizlarin odasinda yatayim hem kolay oluyoor yataktan kalkmasi dedim
Doğunca hep beraber yatariz canim
Benimde aklıma gelmişti iyiki denememişim . Geçen süt kokuyordum baktım benden de su gelmiş ön hazırlık işte bunlar ne güzelKızlar çok enteresan bir şey oldumochi almıştım sterilize etmeden bı deneyeyim bu şey nasıl çalışıyor acaba dedim(fazla merak) sağ göğsüme oturttum ne kadar kuvvetli bı şeymiş bu yaaaa biraz su gibi bı şey geldi gogusumden süt mü yani anlamadım çok korktum hemen çıkarttım sonrada kendime yarım saat güldüm acemilik
Ayy darısı başımıza bende 14 ocakta gideceğim kontrole inşallah dönerlerYaaaa çok sevindim dönmesineeeegüzel haberler al inşallaj canım
Çok iyiymişValla biz ne yapacağız bilmiyorum gece olunca evin içinde bir trafik var bizim. Ben çişe kalkıyorum, kızım odasından kalkıp yanıma geliyor. Babası onun odasına gidiyor. Kız çok deli yatınca ben kızın odasına gidip eşimi bizim odaya gönderiyorum kız uyanıyo beni istiyo tekrar kalk vs derken sabaha kadar evde bir trafik yaşanıyor ve herkes dinlenmiş uyanırken biz maaile yorgun uyanıyoruz gezmekten
Benim 30’unda idi aslında ama çok kalabalık olur tam yılbaşı arifesi diye 3’ünde gitmeyi planlıyorum hafta başında. Çok özlerim miniğimi birde tabi merak içindeyim kısalma vs olmuşmu diye. Ya çok garip önceden bir an evvel doğsun istiyordum bu ara korku sardı hem erken doğum riskim var diye korkuyorum hem de sanki vaktinde doğsa bile ben hazır değilmişim gibi hissediyorum. Bilmiyorum bi buhran içindeyim bence beni çok ağır lohusalık sendromu bekliyor şöyle eli maşalıAyy darısı başımıza bende 14 ocakta gideceğim kontrole inşallah dönerlerZaman geçmiyor
Ben daha çok heyecanlıyım geçen nst bağlarken hemşire dedi sezeryan mı istiyorsun yok dedim normal olsun en normalinden . Ben korkuyorum valla normal doğumdan diyorBenim 30’unda idi aslında ama çok kalabalık olur tam yılbaşı arifesi diye 3’ünde gitmeyi planlıyorum hafta başında. Çok özlerim miniğimi birde tabi merak içindeyim kısalma vs olmuşmu diye. Ya çok garip önceden bir an evvel doğsun istiyordum bu ara korku sardı hem erken doğum riskim var diye korkuyorum hem de sanki vaktinde doğsa bile ben hazır değilmişim gibi hissediyorum. Bilmiyorum bi buhran içindeyim bence beni çok ağır lohusalık sendromu bekliyor şöyle eli maşalısizin duygu durumlarınız nasıl kızlar?
Benim 30’unda idi aslında ama çok kalabalık olur tam yılbaşı arifesi diye 3’ünde gitmeyi planlıyorum hafta başında. Çok özlerim miniğimi birde tabi merak içindeyim kısalma vs olmuşmu diye. Ya çok garip önceden bir an evvel doğsun istiyordum bu ara korku sardı hem erken doğum riskim var diye korkuyorum hem de sanki vaktinde doğsa bile ben hazır değilmişim gibi hissediyorum. Bilmiyorum bi buhran içindeyim bence beni çok ağır lohusalık sendromu bekliyor şöyle eli maşalısizin duygu durumlarınız nasıl kızlar?
Ben arabada bırakıcam canım lazım olursa arabadan alınırDün babaannem halam kayinvalidem vs herkes arayıp sen daha çanta hazırlamadın mı diye sıkıştırınca sonunda eşim hastane çantasının iki zıbın konan bir sırt çantası olmadığını idrak etti ve hazırladıkemzirme Atleti almayı unutmuşum onu Alicam. Birde bütün emzik biberon kalkan falan onları sterilize edicem.
Hastaneye süt pompasını götürecek misiniz acaba alsam mı yanıma kızlar
Biz çocuklarımın yaş arasında çok olmadığı için ikiside bebekti dördümüz çok beraber yattık yatakalrina gitmiyorlar diye ama sabah eşimle benim pertimiz çıkmış vaziyette utanıyorduk nasıl büyüdüler sigmadik yatağa gece onlar uyur uyumaz eşim yataklrina götürdü ama hangisi uyansa yine soluğu bizim yatakta alıyorduAyni benim kizbende bugun eşime dedim ki siz birlikte yatin ben kizlarin odasinda yatayim hem kolay oluyoor yataktan kalkmasi dedim
Doğunca hep beraber yatariz canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?