2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kiz girme öyle atraksiyonlu şeylere . Rahmini uyarirsin

Merhaba evet bana söylemiştin e yaptım. Geçwn hafta farklı bi dra gittim ve dönmüştü bakalım bu hafta kendi doktoruma gidicem ne durumda

35. Haftamda olcam o zaman, 36 bitikten sonra dönme ihtimali çok düşükmüş bebeğin yeri daraldığı için
Evet ama nadiren de olsa dönen oluyormuş. Bir de 35 hala biraz erken. Sezaryen tarihi için belki biraz daha beklenebilir. Bilemedim
Valla kızlar normal dogumda nasıl olacak hakikaten... Aşı olanlardan istemeseler keşke.
Bana çok anlamlı gelmedi ama o sırada akıl edip de soramadım. Normal doğumun ne zaman olacağı belli değil sonuçta. İki günde bir test mi yaptıracaklar. Saçma bir şey

Ben pompa kettle sıcak su torbası gibi ikinci derece belki lazım olabilecek şeyleri başka poşet yapıp arabada bırakmayı düşünüyorum, lazım olursa alırız arabadan, ana kucağını da çıkarken getiririz arabadan, ilk etapta odaya çıkarmaya gerek yok bence, boşa kalabalık hem hijyenleri gitmesin boşa

Aman canım sakın yapma bi daha rahmi uyarıp doğumu başlatırsın Allah korusun, ya da süt gelir kolostrum mu deniyo neyse işte ilk kıymetli süt onu ziyan etme

Ayni benim kiz bende bugun eşime dedim ki siz birlikte yatin ben kizlarin odasinda yatayim hem kolay oluyoor yataktan kalkmasi dedim
Doğunca hep beraber yatariz canim
Valla biz ne yapacağız bilmiyorum gece olunca evin içinde bir trafik var bizim. Ben çişe kalkıyorum, kızım odasından kalkıp yanıma geliyor. Babası onun odasına gidiyor. Kız çok deli yatınca ben kızın odasına gidip eşimi bizim odaya gönderiyorum kız uyanıyo beni istiyo tekrar kalk vs derken sabaha kadar evde bir trafik yaşanıyor ve herkes dinlenmiş uyanırken biz maaile yorgun uyanıyoruz gezmekten

Benimde aklıma gelmişti iyiki denememişim . Geçen süt kokuyordum baktım benden de su gelmiş ön hazırlık işte bunlar ne güzel hepimizin bol sütü olsun inşallah ben mochiyi birinden emzirirken diğerinden toplasın diye aldım bakalım yaşayıp deneyeceğiz

Çok iyiymiş

Ayy darısı başımıza bende 14 ocakta gideceğim kontrole inşallah dönerler Zaman geçmiyor
Benim 30’unda idi aslında ama çok kalabalık olur tam yılbaşı arifesi diye 3’ünde gitmeyi planlıyorum hafta başında. Çok özlerim miniğimi birde tabi merak içindeyim kısalma vs olmuşmu diye. Ya çok garip önceden bir an evvel doğsun istiyordum bu ara korku sardı hem erken doğum riskim var diye korkuyorum hem de sanki vaktinde doğsa bile ben hazır değilmişim gibi hissediyorum. Bilmiyorum bi buhran içindeyim bence beni çok ağır lohusalık sendromu bekliyor şöyle eli maşalı sizin duygu durumlarınız nasıl kızlar?

Ben gop yeniyüzyılda yapacağım kısmetse 7500 doğum . Anestezi farketmiyormuş . Ocakta zamlanacak fotoğraf çekimi ile 10 bini gözden çıkardık çok yüksek fiyatlar artık ama hastane donanımlı ona ve doktora güveniyoruz

Ben daha çok heyecanlıyım geçen nst bağlarken hemşire dedi sezeryan mı istiyorsun yok dedim normal olsun en normalinden . Ben korkuyorum valla normal doğumdan diyor dedim bende sezeryandan korkuyorum bebeğimizi ne kadar sevdiğimize ona bakmaya odaklanalım bence sendrom kalmaz :) tabi etrafımızdan da güzel desteklerlerse inşallah

Bu sefer ben lohusalık depresyonu almayayım Yeni ev aldık mart gibi taşınma durumları var, güzel heyecanlar peşinde olmak istiyorum

Ben arabada bırakıcam canım lazım olursa arabadan alınır

Ayni benim kiz bende bugun eşime dedim ki siz birlikte yatin ben kizlarin odasinda yatayim hem kolay oluyoor yataktan kalkmasi dedim
Doğunca hep beraber yatariz canim
Biz çocuklarımın yaş arasında çok olmadığı için ikiside bebekti dördümüz çok beraber yattık yatakalrina gitmiyorlar diye ama sabah eşimle benim pertimiz çıkmış vaziyette utanıyorduk nasıl büyüdüler sigmadik yatağa gece onlar uyur uyumaz eşim yataklrina götürdü ama hangisi uyansa yine soluğu bizim yatakta alıyordu neyseki şimdi uykulari agirda çok nadir geliyorlar yanımıza kocaman olduklari halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…