2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
35. Haftamda olcam o zaman, 36 bitikten sonra dönme ihtimali çok düşükmüş bebeğin yeri daraldığı için
Korkmayın canım ya iki doğum yaptım hiç öyle endişelerim olmadı doktorada hiç sormamistim döndümu diye onlar bile söylememiştibende doğum başlayınca gidip yapıyordum enteresan bir şekilde yani sonuna kadar dönecek olan bebek mutlaka dönüyor düşünmeyin böyle şeyleri ama tabi doktorunuz dan bilgi alın son haftalarda bende bunda sorarım artık o kadar çok konustunuzki endişelendim resmen

Ay o durum bende de var ya aslında çok rahatsızım 40 a kadar durmaz inşallah diyordum hep ama hazır değil gibiyim bende korkuyorumda galiba doğum sancisindan değil yine doğum anından korkuyorum halbuki sancı daha zordu öyle hatırlıyorum sonrası beni aşırı aşırı korkutuyor yine hastanede kalırsak veya çok alırsa dikişler diye rüyalarıma giriyor ben galiba ilk doğumun etkisini yeniden yaşıyorum

Bende 10 gündür kocamı salondaki kanepeye gönderiyorum. İki kere dirseği karnıma çarptı, huylandim. Doğuma kadar yanıma yatma hakkını kaybetti
Oğlum ben yanında yatayım diyor ama oda çok deli yattigi için kabul etmiyorum. Şimdilik koca yatağın keyfini sürüyorum yani

Bu sefer ben lohusalık depresyonu almayayım Yeni ev aldık mart gibi taşınma durumları var, güzel heyecanlar peşinde olmak istiyorum
Şubatta doğurup martta taşınmak mi vay bu ne cesaret yiğidim diye bi replik vardi sana onu armağan ediyorum marta dair tek hayalim 40 imin çıkması

Daha çok sabırsızım ben. Doğum yapinca yenilenecegimi düşünüyorum,kuş gibi hafifleyecegim sanki.

Yaaa gerçekten korktum şimdi birde evde tekim kendi kendime neler yaptım Allah'ım yaaa
O değilde sütun akmaya başlar canım sakın sıkmayın bile göğsünüzü diyorlar yazık o sarı süt akmasın çocuk emsin onun için muhteşem bir takviye o ilk süt bağışıklık güçlendirici antibiyotik niyetine yada kilo alması açısından bebeğe çok yararlı dikakt et canım

Selam kızlarr bugun kızlarımın kıyafetlerını yıkamaya basladım şimdiden 4 makine calıstı bıle inşallah ütü işinide zorlanmadan halledıp tamamlarım Saglıkla uzerlerınde gorecegımız gunler olsun inşallah

Dikisler benimde kabusum en çok ondan korkuyorum bide biseyden daha ama yazmayayım kızlar korkmasın gerçi biranlik birşey oda ama olsun

Kolay gelsin canım

Kızlar benim kulağımda durup dururken çınlama oluyor 2 defa falan oldu dunden beri tansiyonum düştüğü için olabilir mi tansiyonum düşük çıkıyor ama alet çok iyi değil emin olamıyorum ondan yüksek olunca öyle bi etkisi olur mu sizde var mi

Dikisler benimde kabusum en çok ondan korkuyorum bide biseyden daha ama yazmayayım kızlar korkmasın gerçi biranlik birşey oda ama olsun
Ahahhah anladım malesef bende bi tek ondan korkuyorum o an değil mi ya ilkinde enfeksiyon kalmıştı dikislerim simdide idrar yolu enfeksiyonuyla çok uğraşınca yine kesin olacak diye çok korkuyorum doktrla konuştum önlemini alırız o senin düşünecegin bi durum değil dedi ama işte insan unutamiyormus demek ki

Tansıyon oynaması cınlama yapbiliyor canım belkı o yuzden olmustur cidden, ama devam ederse bı doktora gıt muhakkak

Ayy canım sakın bidaha deneme doğumunu baslatırsın Allah muhafaza. Ben göğüslerime dokunmuyorum bile hemen uyarılıyorlar. Süt sağma makinemide gebelikten önce denemiştim çok kuvvetli çekmişti canımdan can gitmişti

Ben de dün gece rüyamda yeni doktorumu gördüm son anda doktor değiştirdiğim için endişelerim bilinçaltıma yansımış galiba. Doktorum apartman altında bir depoda kadının tekini 2.000 TL ye yasal olmayacak şekilde sezeryan doğum yaptırtiyodu

Bende sezeryan sonrası bi şeyden korkuyorum anlık bisey ama yine de hep aklıma geliyor
Ben sezeryandan sonra hiçbir zaman dikişlerimin olduğu yere bakıp dokunamayacak mışım gibi geliyor yani o ilk duş almayı nasıl yapacağım çok korkuyorum su değecek ya oraya. Su geçirmeyen bant bile koysalar ne o bantı takabilirim ne çıkartabilirim . Bak tüylerim diken diken oldu

Benim de kontrolüm 7 ocak'ta inşallah güzel haberler alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…