İyi sevindim
Bu sabaha da hıçkırarak başladık
Korkmayın canım ya iki doğum yaptım hiç öyle endişelerim olmadı doktorada hiç sormamistim döndümu diye onlar bile söylememişti35. Haftamda olcam o zaman, 36 bitikten sonra dönme ihtimali çok düşükmüş bebeğin yeri daraldığı için
Ay o durum bende de var ya aslında çok rahatsızım 40 a kadar durmaz inşallah diyordum hep ama hazır değil gibiyim bende korkuyorumda galiba doğum sancisindan değil yine doğum anından korkuyorum halbuki sancı daha zordu öyle hatırlıyorum sonrası beni aşırı aşırı korkutuyor yine hastanede kalırsak veya çok alırsa dikişler diye rüyalarıma giriyor ben galiba ilk doğumun etkisini yeniden yaşıyorumBenim 30’unda idi aslında ama çok kalabalık olur tam yılbaşı arifesi diye 3’ünde gitmeyi planlıyorum hafta başında. Çok özlerim miniğimi birde tabi merak içindeyim kısalma vs olmuşmu diye. Ya çok garip önceden bir an evvel doğsun istiyordum bu ara korku sardı hem erken doğum riskim var diye korkuyorum hem de sanki vaktinde doğsa bile ben hazır değilmişim gibi hissediyorum. Bilmiyorum bi buhran içindeyim bence beni çok ağır lohusalık sendromu bekliyor şöyle eli maşalısizin duygu durumlarınız nasıl kızlar?
Şubatta doğurup martta taşınmak mi vay bu ne cesaret yiğidim diye bi replik vardi sana onu armağan ediyorumBu sefer ben lohusalık depresyonu almayayımYeni ev aldık mart gibi taşınma durumları var, güzel heyecanlar peşinde olmak istiyorum
Daha çok sabırsızım ben. Doğum yapinca yenilenecegimi düşünüyorum,kuş gibi hafifleyecegim sanki.Benim 30’unda idi aslında ama çok kalabalık olur tam yılbaşı arifesi diye 3’ünde gitmeyi planlıyorum hafta başında. Çok özlerim miniğimi birde tabi merak içindeyim kısalma vs olmuşmu diye. Ya çok garip önceden bir an evvel doğsun istiyordum bu ara korku sardı hem erken doğum riskim var diye korkuyorum hem de sanki vaktinde doğsa bile ben hazır değilmişim gibi hissediyorum. Bilmiyorum bi buhran içindeyim bence beni çok ağır lohusalık sendromu bekliyor şöyle eli maşalısizin duygu durumlarınız nasıl kızlar?
O değilde sütun akmaya başlar canım sakın sıkmayın bile göğsünüzü diyorlar yazık o sarı süt akmasın çocuk emsin onun için muhteşem bir takviye o ilk süt bağışıklık güçlendirici antibiyotik niyetine yada kilo alması açısından bebeğe çok yararlı dikakt et canımYaaa gerçekten korktum şimdi birde evde tekimkendi kendime neler yaptım Allah'ım yaaa
Dikisler benimde kabusum en çok ondan korkuyorum bide biseyden daha ama yazmayayım kızlar korkmasın gerçi biranlik birşey oda ama olsunAy o durum bende de var ya aslında çok rahatsızım 40 a kadar durmaz inşallah diyordum hep ama hazır değil gibiyim bende korkuyorumda galiba doğum sancisindan değil yine doğum anından korkuyorum halbuki sancı daha zordu öyle hatırlıyorum sonrası beni aşırı aşırı korkutuyor yine hastanede kalırsak veya çok alırsa dikişler diye rüyalarıma giriyor ben galiba ilk doğumun etkisini yeniden yaşıyorum
Kolay gelsin canımSelam kızlarrbugun kızlarımın kıyafetlerını yıkamaya basladım şimdiden 4 makine calıstı bıle inşallah ütü işinide zorlanmadan halledıp tamamlarım Saglıkla uzerlerınde gorecegımız gunler olsun inşallah
Ahahhah anladım malesef bende bi tek ondan korkuyorumDikisler benimde kabusum en çok ondan korkuyorum bide biseyden daha ama yazmayayım kızlar korkmasın gerçi biranlik birşey oda ama olsun
Teşekkür ederim canım benimKolay gelsin canım
Tansıyon oynaması cınlama yapbiliyor canım belkı o yuzden olmustur cidden, ama devam ederse bı doktora gıt muhakkakKızlar benim kulağımda durup dururken çınlama oluyor 2 defa falan oldu dunden beri tansiyonum düştüğü için olabilir mi tansiyonum düşük çıkıyor ama alet çok iyi değil emin olamıyorum ondan yüksek olunca öyle bi etkisi olur mu sizde var mi
Ayy canım sakın bidaha deneme doğumunu baslatırsın Allah muhafaza. Ben göğüslerime dokunmuyorum bile hemen uyarılıyorlar. Süt sağma makinemide gebelikten önce denemiştim çok kuvvetli çekmişti canımdan can gitmiştiKızlar çok enteresan bir şey oldumochi almıştım sterilize etmeden bı deneyeyim bu şey nasıl çalışıyor acaba dedim(fazla merak) sağ göğsüme oturttum ne kadar kuvvetli bı şeymiş bu yaaaa biraz su gibi bı şey geldi gogusumden süt mü yani anlamadım çok korktum hemen çıkarttım sonrada kendime yarım saat güldüm acemilik
Ben de dün gece rüyamda yeni doktorumu gördüm son anda doktor değiştirdiğim için endişelerim bilinçaltıma yansımış galiba. Doktorum apartman altında bir depoda kadının tekini 2.000 TL ye yasal olmayacak şekilde sezeryan doğum yaptırtiyoduAy o durum bende de var ya aslında çok rahatsızım 40 a kadar durmaz inşallah diyordum hep ama hazır değil gibiyim bende korkuyorumda galiba doğum sancisindan değil yine doğum anından korkuyorum halbuki sancı daha zordu öyle hatırlıyorum sonrası beni aşırı aşırı korkutuyor yine hastanede kalırsak veya çok alırsa dikişler diye rüyalarıma giriyor ben galiba ilk doğumun etkisini yeniden yaşıyorum
Bende sezeryan sonrası bi şeyden korkuyorum anlık bisey ama yine de hep aklıma geliyorDikisler benimde kabusum en çok ondan korkuyorum bide biseyden daha ama yazmayayım kızlar korkmasın gerçi biranlik birşey oda ama olsun
Bizim hastane sabitlemeyi kabul etmedi ne yazık ki sadece ocağın ilk haftası olsaydı yardımcı olabilirdik dediBenim hastanemde 4400 dedi bu ayin sonuna kadar biz sabitledik ocaktan sonra 5bin kusurlu dedi
Ben sezeryandan sonra hiçbir zaman dikişlerimin olduğu yere bakıp dokunamayacak mışım gibi geliyor yani o ilk duş almayı nasıl yapacağım çok korkuyorum su değecek ya oraya. Su geçirmeyen bant bile koysalar ne o bantı takabilirim ne çıkartabilirim . Bak tüylerim diken diken olduBende sezeryan sonrası bi şeyden korkuyorum anlık bisey ama yine de hep aklıma geliyor
Benim de kontrolüm 7 ocak'ta inşallah güzel haberler alırızMedikal muhasebe bize de hem anne adayı hem refakatçiye test dedi ama normal doğum olursa testi neye göre yapıyorlar ki?
Allah korusun tabii bilemiyoruz ters bir şeylere sebep olabiliriz. Bir de bizimki tüp bebek. Zaten bu zamana kadar korkularla kaygılarla geldik. Hiç hiç riske atasım yok o yüzden. 4 ocak'ta kaç haftalık olmuş oluyor ki. Az bir ihtimal de olsa aslında 39'a kadar dönebiliyormuş. Benim de 7 ocak kontrolüm ama 34 hafta yeni bitiyor olacak o zaman. Bakalım ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?