Amin inşallahBenim de kontrolüm 7 ocak'ta inşallah güzel haberler alırız
Ahahahah bi hamişin görebileceği en mantıklı rüya benceBen de dün gece rüyamda yeni doktorumu gördüm son anda doktor değiştirdiğim için endişelerim bilinçaltıma yansımış galiba. Doktorum apartman altında bir depoda kadının tekini 2.000 TL ye yasal olmayacak şekilde sezeryan doğum yaptırtiyodu
Bence hepimiz benzer şeyden korkuyoruzBende sezeryan sonrası bi şeyden korkuyorum anlık bisey ama yine de hep aklıma geliyor
Ay ilk günlerde o bende de olur. Dokunmak acıtmıyor ama psikolojik olarak acır gibi geliyor. Su geçirmeyen bantla ertesi gün duş alınabilir hem süt iner hemen. Eşine yaptirirsin sen yapamazsan,ben öyle yapacağımBen sezeryandan sonra hiçbir zaman dikişlerimin olduğu yere bakıp dokunamayacak mışım gibi geliyor yani o ilk duş almayı nasıl yapacağım çok korkuyorum su değecek ya oraya. Su geçirmeyen bant bile koysalar ne o bantı takabilirim ne çıkartabilirim . Bak tüylerim diken diken oldu
Seninde mi sezeryan? Benim ki sadece sezeryan sonrası yapılan bişeyBence hepimiz benzer şeyden korkuyoruz
Ben burda hiç doğum hikayemi anlatmadım anlatmayıda düşünmüyorum etkilenen olmasın diye. Bende bu yüzden çok korkuyorum işte. Doğum esnasında ve sonrasında yaşadıklarım bende travma yarattı. O yüzden kara kara düşünüyorum doğum yaklaştıkça ne yapacağım diye ..Ay o durum bende de var ya aslında çok rahatsızım 40 a kadar durmaz inşallah diyordum hep ama hazır değil gibiyim bende korkuyorumda galiba doğum sancisindan değil yine doğum anından korkuyorum halbuki sancı daha zordu öyle hatırlıyorum sonrası beni aşırı aşırı korkutuyor yine hastanede kalırsak veya çok alırsa dikişler diye rüyalarıma giriyor ben galiba ilk doğumun etkisini yeniden yaşıyorum
Ya ne güzel umarım bende o kafaya girebilirimDaha çok sabırsızım ben. Doğum yapinca yenilenecegimi düşünüyorum,kuş gibi hafifleyecegim sanki.
Ben 20 kg yuvarladım bileKızlar merhaba valla 3günde ne birikmiş şey var hepsini okumaya çalıştım. Herşey çok rahat giderken vajinamın ucunda hafif ağrı olmaya başladı ama normal sanırım. Bir de ben güzel yediğim halde kilo almıyorum hatta veriyorum. Doktora sordum daha ne istiyorsun doğum sonrası bişey kalmıcak işte dedi. Şuana kadar toplamda 8 kg almış oldum
Ya ben de hüç kısmasım kendimi 6 aya kadar da 10 kgdan fazla almıştım ama 7yre girdiğimden beri ekmwği kestiğim üçin olabilir belki ama kilo veriyorum ama tahlil vb hiç bişeyde sıkıntı yok. Doğum sonrası spor da şart tabiiBen 20 kg yuvarladım bileolsun mutluyum pişman değilim aklım hala yiyemediklerimde lohusalık sonrası zaten sıkı bir diyet programına gireceğim için keyfini çıkarma modundayım
Aman aman maşallahYa ben de hüç kısmasım kendimi 6 aya kadar da 10 kgdan fazla almıştım ama 7yre girdiğimden beri ekmwği kestiğim üçin olabilir belki ama kilo veriyorum ama tahlil vb hiç bişeyde sıkıntı yok. Doğum sonrası spor da şart tabiieskiden yiyip kilo almayanları çok kıskanırdım şimdi o haldeyim
38+2 oluyorum canim. Dogum şeklini halen hic konusmadik sanirim 36 dan konuscaz. Ama sezeryan olursa mutlaka isterim o günü yer olursa tabi hastanedeEvettkaç hafta ve günlük oluyorsun o gün? Doktoruna söyle uygunsa o zamana not düşer.
Ayni gün hepimizinayy inşallah güzelce kavuşalım
Şubatta doğurup martta taşınmak mi vay bu ne cesaret yiğidim diye bi replik vardi sana onu armağan ediyorummarta dair tek hayalim 40 imin çıkması
Ben 20 kg yuvarladım bileolsun mutluyum pişman değilim aklım hala yiyemediklerimde lohusalık sonrası zaten sıkı bir diyet programına gireceğim için keyfini çıkarma modundayım
Asla takmıyorum, daha öncede demiştim kızımda 35 kilo alıp 1 yaş doğum gününde 60 kg idim sonra 57 ye kadar düşüp orda kendim durdurdum ideal kilom diye. Ama bunda hedefimi 55 de kitleyeceğim 55 iyidirKız ben de bu sabah toplamda 9 kilo aldığımı görünce üzülmüştüm, sevineyim o zamanŞaka bir yana bebeğim sağlıklı doğsun da başka bir şey istemem, sen de takma verirsin canım
Yok canım normal doğumda bende doğum anından korkuyorumAy ilk günlerde o bende de olur. Dokunmak acıtmıyor ama psikolojik olarak acır gibi geliyor. Su geçirmeyen bantla ertesi gün duş alınabilir hem süt iner hemen. Eşine yaptirirsin sen yapamazsan,ben öyle yapacağım
Seninde mi sezeryan? Benim ki sadece sezeryan sonrası yapılan bişey
Su halimiz daha zor değil mi sencede? Hersey zor, yatakta sağa sola dönmek bile...Ya ne güzel umarım bende o kafaya girebilirimSanki içinden çıkılmaz bi hal alacakmış herşey gibi geliyor. Sanki hayatım bi kaosun içine sürükleniyor gibi. Hem bir an önce oğlumu kucağıma almak istiyorum hem korkuyorum ya yapamazsam diye. Sonra diyorum sen 21 yaşında anne oldun aslanlar gibi kimseye muhtaç olmadan baktın büyüttün gene yaparsın ama yok gene bi yanım düşüncelere dalıp gidiyor
Hayırlı vakitte gelsinler cnm ,ben isterim ki doğum tarihini kendi seçsin.38+2 oluyorum canim. Dogum şeklini halen hic konusmadik sanirim 36 dan konuscaz. Ama sezeryan olursa mutlaka isterim o günü yer olursa tabi hastanedeİstanbul kalabalik sehir maalesef.
Bosver canım sizin için iyi biseye vesile olacak belki yardıma gelecek birileri varsa inşallah kolayca hallolur yeni ev yeni bebekSorma canım her şey anlık gelişti 1-2 hafta içinde. Kiradaydık, ev sahibi evinde oturmaya karar vermiş ( yalan, kiralar arttığı için daha yüksekten kiracı bulmak istiyor) hazirana kadar süre verdi. Babam da bana ev almıştı sıfır 4+1 havuzlu falan ama uzak diye şehir merkezine pek orada oturmak istememiştim. Şimdi mecbur kaldık, ben de daha fazla kirada oturmayalım madem dedim eşime, nakliye şirketi tutucaz, bazı şirketler herşeyi hallediyor paketlemesine kadar
Rabbim acisiz kurtarsın hepimizi ❣Yok canım normal doğumda bende doğum anından korkuyorum
Minnaklar yaHer sabah oğlumu okula uyandirirken saat tam 7de bizde güne hickiriklarla başlıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?