2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ahahahah bi hamişin görebileceği en mantıklı rüya bence

Ay ilk günlerde o bende de olur. Dokunmak acıtmıyor ama psikolojik olarak acır gibi geliyor. Su geçirmeyen bantla ertesi gün duş alınabilir hem süt iner hemen. Eşine yaptirirsin sen yapamazsan,ben öyle yapacağım
Bence hepimiz benzer şeyden korkuyoruz
Seninde mi sezeryan? Benim ki sadece sezeryan sonrası yapılan bişey

Kızlar merhaba valla 3günde ne birikmiş şey var hepsini okumaya çalıştım. Herşey çok rahat giderken vajinamın ucunda hafif ağrı olmaya başladı ama normal sanırım. Bir de ben güzel yediğim halde kilo almıyorum hatta veriyorum. Doktora sordum daha ne istiyorsun doğum sonrası bişey kalmıcak işte dedi. Şuana kadar toplamda 8 kg almış oldum

Ben burda hiç doğum hikayemi anlatmadım anlatmayıda düşünmüyorum etkilenen olmasın diye. Bende bu yüzden çok korkuyorum işte. Doğum esnasında ve sonrasında yaşadıklarım bende travma yarattı. O yüzden kara kara düşünüyorum doğum yaklaştıkça ne yapacağım diye ..

Daha çok sabırsızım ben. Doğum yapinca yenilenecegimi düşünüyorum,kuş gibi hafifleyecegim sanki.
Ya ne güzel umarım bende o kafaya girebilirim Sanki içinden çıkılmaz bi hal alacakmış herşey gibi geliyor. Sanki hayatım bi kaosun içine sürükleniyor gibi. Hem bir an önce oğlumu kucağıma almak istiyorum hem korkuyorum ya yapamazsam diye. Sonra diyorum sen 21 yaşında anne oldun aslanlar gibi kimseye muhtaç olmadan baktın büyüttün gene yaparsın ama yok gene bi yanım düşüncelere dalıp gidiyor

Ben 20 kg yuvarladım bile olsun mutluyum pişman değilim aklım hala yiyemediklerimde lohusalık sonrası zaten sıkı bir diyet programına gireceğim için keyfini çıkarma modundayım

Ben 20 kg yuvarladım bile olsun mutluyum pişman değilim aklım hala yiyemediklerimde lohusalık sonrası zaten sıkı bir diyet programına gireceğim için keyfini çıkarma modundayım
Ya ben de hüç kısmasım kendimi 6 aya kadar da 10 kgdan fazla almıştım ama 7yre girdiğimden beri ekmwği kestiğim üçin olabilir belki ama kilo veriyorum ama tahlil vb hiç bişeyde sıkıntı yok. Doğum sonrası spor da şart tabii eskiden yiyip kilo almayanları çok kıskanırdım şimdi o haldeyim

Aman aman maşallah benim kilo almamın sebebi hep eşimdir gece 10-11 arası karnıma çıktı deyip ya tost yapıyor ya bişeyler yapıyor e kokuyor burnuma nasıl yemiyim sonra meyve saati çay saati vs hepsi üst üste.. boğazına benim kocam kadar düşkün olup kilo almayan dünya üzerinde kaç kişi var merak ediyorum. Onun yedikleri de bana yarıyor bence

Evett kaç hafta ve günlük oluyorsun o gün? Doktoruna söyle uygunsa o zamana not düşer.

Ayni gün hepimizin ayy inşallah güzelce kavuşalım
38+2 oluyorum canim. Dogum şeklini halen hic konusmadik sanirim 36 dan konuscaz. Ama sezeryan olursa mutlaka isterim o günü yer olursa tabi hastanede İstanbul kalabalik sehir maalesef.

Sorma canım her şey anlık gelişti 1-2 hafta içinde. Kiradaydık, ev sahibi evinde oturmaya karar vermiş ( yalan, kiralar arttığı için daha yüksekten kiracı bulmak istiyor) hazirana kadar süre verdi. Babam da bana ev almıştı sıfır 4+1 havuzlu falan ama uzak diye şehir merkezine pek orada oturmak istememiştim. Şimdi mecbur kaldık, ben de daha fazla kirada oturmayalım madem dedim eşime, nakliye şirketi tutucaz, bazı şirketler herşeyi hallediyor paketlemesine kadar
Şubatta doğurup martta taşınmak mi vay bu ne cesaret yiğidim diye bi replik vardi sana onu armağan ediyorum marta dair tek hayalim 40 imin çıkması

Kız ben de bu sabah toplamda 9 kilo aldığımı görünce üzülmüştüm, sevineyim o zaman Şaka bir yana bebeğim sağlıklı doğsun da başka bir şey istemem, sen de takma verirsin canım

Kız ben de bu sabah toplamda 9 kilo aldığımı görünce üzülmüştüm, sevineyim o zaman Şaka bir yana bebeğim sağlıklı doğsun da başka bir şey istemem, sen de takma verirsin canım
Asla takmıyorum, daha öncede demiştim kızımda 35 kilo alıp 1 yaş doğum gününde 60 kg idim sonra 57 ye kadar düşüp orda kendim durdurdum ideal kilom diye. Ama bunda hedefimi 55 de kitleyeceğim 55 iyidir çok hızlı kilo alabildiğim gibi çok hızlı verebiliyorum bu yüzden kilolar bünyeme yerleşmiyor almakta vermekte kolay benim için

Yok canım normal doğumda bende doğum anından korkuyorum

Su halimiz daha zor değil mi sencede? Hersey zor, yatakta sağa sola dönmek bile...
Doğum sonrası en azından vucudumuz kendine gelecek.
38+2 oluyorum canim. Dogum şeklini halen hic konusmadik sanirim 36 dan konuscaz. Ama sezeryan olursa mutlaka isterim o günü yer olursa tabi hastanede İstanbul kalabalik sehir maalesef.
Hayırlı vakitte gelsinler cnm ,ben isterim ki doğum tarihini kendi seçsin.

Bosver canım sizin için iyi biseye vesile olacak belki yardıma gelecek birileri varsa inşallah kolayca hallolur yeni ev yeni bebek

Kızlar benim her yerimden ayak çıkıyor hep soldaydı iki gündür sağdan çıkmaya başladı. baş aşağı duruyor demişti doktor iki aydır ama şimdi ayakları sağdan çıktığına göre yan mı yatıyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…