- 8 Eylül 2021
- 1.893
- 2.893
- 83
Ankarada sadece şehir hastanesi kabul ediyormuş, ya da anlaştığınız hastanenin bir katını komple parasını ödeyip kapatiyosunuz kendi dr nuz özel kıyafetle geliyor doğumunuzaBacımlar, doğum öncesi covit testi isteniyor her hastanede malum... peki pozitif çıkma durumunda hastane kabul ediyor mu,başka yere mi sevk ediyor ,hic sordunuz mu?
Evet en çokda aman vaktini bekleyecek mi sağlıkla doğacak mı vs düşünceleri zor ama işte ne bileyim kafam karışık bu ara. Herşeyi üst üste yaşadım ya ondan sanırım bu kafa karışıklığıSu halimiz daha zor değil mi sencede? Hersey zor, yatakta sağa sola dönmek bile...
Doğum sonrası en azından vucudumuz kendine gelecek.
Hayırlı vakitte gelsinler cnm ,ben isterim ki doğum tarihini kendi seçsin.
Bende konuştum gündüz, devlet hastanesine sevk ediyorlarmış. Çok acil olursa kabuk ediliyormuş ama. Gerek kalmaz Allah'in izniyle.Ankarada sadece şehir hastanesi kabul ediyormuş, ya da anlaştığınız hastanenin bir katını komple parasını ödeyip kapatiyosunuz kendi dr nuz özel kıyafetle geliyor doğumunuza
Senin üst üste geldi ondandır kuzum.Evet en çokda aman vaktini bekleyecek mi sağlıkla doğacak mı vs düşünceleri zor ama işte ne bileyim kafam karışık bu ara. Herşeyi üst üste yaşadım ya ondan sanırım bu kafa karışıklığı
Aynı durumdayım. İlkinde hiçbişeyden haberim yoktu heyecanla güle oynaya gittim hastaneye. Bunda başıma geleceği biliyorum. Korkuyorum son 1 ay diyip duruyorum. Kendimi hazır hissetmiyorumBenim 30’unda idi aslında ama çok kalabalık olur tam yılbaşı arifesi diye 3’ünde gitmeyi planlıyorum hafta başında. Çok özlerim miniğimi birde tabi merak içindeyim kısalma vs olmuşmu diye. Ya çok garip önceden bir an evvel doğsun istiyordum bu ara korku sardı hem erken doğum riskim var diye korkuyorum hem de sanki vaktinde doğsa bile ben hazır değilmişim gibi hissediyorum. Bilmiyorum bi buhran içindeyim bence beni çok ağır lohusalık sendromu bekliyor şöyle eli maşalısizin duygu durumlarınız nasıl kızlar?
Cnm inan aynıyım bende. Yemek bana bakıyor ben yemeğe, asla canım istemiyor akşamları.Ay kızlar ya yemek sofrasından yazıyorum şuan. Bir dilim börek yedim ve kesildim ikinciyi aldım nefes alamıyorum akiam yemekleri böyle olmaya başladı. Sabahları yiyebiliyorum ama akşam aşırı kesiliyorum 3-4 gündür napıcam aç mı gezicem
Ay kızlar ya yemek sofrasından yazıyorum şuan. Bir dilim börek yedim ve kesildim ikinciyi aldım nefes alamıyorum akiam yemekleri böyle olmaya başladı. Sabahları yiyebiliyorum ama akşam aşırı kesiliyorum 3-4 gündür napıcam aç mı gezicem
Ben de 1 haftadır aynıyım. İştahım sıfır. Hmen tıkanıyorm zaten. Omega 3 takviyemi içmeye basladım. İştahımı arttırdı şükür. İştah olmalı ki bebeğim kilo alsın . Ne kadar alsa o kadar iyidir abandım yemeğe valla kaç kg aldığm umrumda değil. 15 kg a kadar yolu varCnm inan aynıyım bende. Yemek bana bakıyor ben yemeğe, asla canım istemiyor akşamları.
+9 da benden, sanki anlaşıp yiyoruz senleKız ben de bu sabah toplamda 9 kilo aldığımı görünce üzülmüştüm, sevineyim o zamanŞaka bir yana bebeğim sağlıklı doğsun da başka bir şey istemem, sen de takma verirsin canım
Bende 3 haftada 3 kilo aldım ya aslında çok da yemiyorum ama anlamadım bi ekmeği çoğalttim doymuyorum su sira32ci haftaya kadar toplam 6 kilo almıştım
Bugün 34 cü hafta 2 haftada bi an da 2 kg almışım
istemsizce ama aşırı yemeğe başladım
Özelikle akşam yemeklerini
Son 6 Hafta Arap geçmem umarım
Yok canım benimde hep yandan çıkıyor ayaklari poposu midenin altında ayaklarını kafasına yakın tekrar aşağı uzatiyordur çok tatlı ama değil mi minicikKızlar benim her yerimden ayak çıkıyorhep soldaydı iki gündür sağdan çıkmaya başladı. baş aşağı duruyor demişti doktor iki aydır ama şimdi ayakları sağdan çıktığına göre yan mı yatıyor acaba
Sabah ve öğlen çok güzel yiyorum akşam iştahım olmuyor.Ben de 1 haftadır aynıyım. İştahım sıfır. Hmen tıkanıyorm zaten. Omega 3 takviyemi içmeye basladım. İştahımı arttırdı şükür. İştah olmalı ki bebeğim kilo alsın . Ne kadar alsa o kadar iyidir abandım yemeğe valla kaç kg aldığm umrumda değil. 15 kg a kadar yolu var
Ya ben hiç anlamıyorum neresi nerde diyeYok canım benimde hep yandan çıkıyor ayaklari poposu midenin altında ayaklarını kafasına yakın tekrar aşağı uzatiyordur çok tatlı ama değil mi minicik
Ben de aynı durumdayım iştahım gayet açık ama akşam yemeğinde nefes nefese kalıyorum özellikle sıcak yemeklerde nefesim kesiliyo ocak başında yemek yaparken de aynı sıcak buhar mı etkiliyo bilmiyorumAy kızlar ya yemek sofrasından yazıyorum şuan. Bir dilim börek yedim ve kesildim ikinciyi aldım nefes alamıyorum akiam yemekleri böyle olmaya başladı. Sabahları yiyebiliyorum ama akşam aşırı kesiliyorum 3-4 gündür napıcam aç mı gezicem
Ya bizde öyleyiz kaynanam bizdelerdi aksama bakiyorum biriniz sabah bakiyorum biriniz yatıyorsunuz diyor ben anne sabaha kadar kaç yer değiştiriyoruz bir görsen halimiz dedimValla biz ne yapacağız bilmiyorum gece olunca evin içinde bir trafik var bizim. Ben çişe kalkıyorum, kızım odasından kalkıp yanıma geliyor. Babası onun odasına gidiyor. Kız çok deli yatınca ben kızın odasına gidip eşimi bizim odaya gönderiyorum kız uyanıyo beni istiyo tekrar kalk vs derken sabaha kadar evde bir trafik yaşanıyor ve herkes dinlenmiş uyanırken biz maaile yorgun uyanıyoruz gezmekten
Sizin iş daha zormuş canim benim kardesimin de cocuklarinin yaslari yakin yatakta 4 kişi yatiyoruz diyor kiz dedim iyi rahat ediyon dedimBiz çocuklarımın yaş arasında çok olmadığı için ikiside bebekti dördümüz çok beraber yattık yatakalrina gitmiyorlar diye ama sabah eşimle benim pertimiz çıkmış vaziyette utanıyorduk nasıl büyüdüler sigmadik yatağa gece onlar uyur uyumaz eşim yataklrina götürdü ama hangisi uyansa yine soluğu bizim yatakta alıyorduneyseki şimdi uykulari agirda çok nadir geliyorlar yanımıza kocaman olduklari halde
Bende anlamıyordum ilkinde şimdi doktor gösteriyordu ama biliyorum bende önceden her yerde hareket ediyor gibi geliyordu ilkte yani şimdi az hareket ettiği yer kafası oluyor orada hıçkırık oluyor genelde ayakta cidden minicik topuk gibi surtuyor yanıma boydan boyaYa ben hiç anlamıyorum neresi nerde diyeilk gebelik olduğu için mi acaba, yanlardan baya bastırıyor bazen onlar mi ayakları elleri mi acaba
Bana yemek yapmaktan nefret geldi bugün yaptigim yemekte asla kalmıyor ertesi güne ölçüm tam tutuyor artık tam kendimize göre yapıyorum galiba gözüne bakıyorum bari öğleye kalsa diye yok öyle zor geliyor ki sıcak basıyor mutfakta bide bi sürü bulaşık çıkıyor tezgaha göbekten yetişemiyorum yani aksama kadar temizlik yapsam bisey yok ama yemek bi saat içinde gidince gözüme gorunmuyor tezgah basinda durmak daha zor geliyorBen de aynı durumdayım iştahım gayet açık ama akşam yemeğinde nefes nefese kalıyorum özellikle sıcak yemeklerde nefesim kesiliyo ocak başında yemek yaparken de aynı sıcak buhar mı etkiliyo bilmiyorum
Benim de gece yatmadan tatlı bişeyler istiyo hep canım yaa, bu tehlikeli galibaSabah ve öğlen çok güzel yiyorum akşam iştahım olmuyor.
Gece yatmadan yiyorum ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?