Aynen canım doğum yapmış olan biri hemen anlar zatenAhahhah anladım malesef bende bi tek ondan korkuyorumo an değil mi ya ilkinde enfeksiyon kalmıştı dikislerim simdide idrar yolu enfeksiyonuyla çok uğraşınca yine kesin olacak diye çok korkuyorum doktrla konuştum önlemini alırız o senin düşünecegin bi durum değil dedi ama işte insan unutamiyormus demek ki
Kızlar bizde anneye bir hafta hatta bazilari on gün banyo yaptırmıyor banyo yapınca o sarı süt sulaniyormus bende iki oğlumda bir hafta yapmamıştım tabi insan zor dayaniyor o duruma ama öyle dedikleri için bende uydum bilmiyorum ne kadar doğruAy ilk günlerde o bende de olur. Dokunmak acıtmıyor ama psikolojik olarak acır gibi geliyor. Su geçirmeyen bantla ertesi gün duş alınabilir hem süt iner hemen. Eşine yaptirirsin sen yapamazsan,ben öyle yapacağım
Seninde mi sezeryan? Benim ki sadece sezeryan sonrası yapılan bişey
Bak onu çok merak ettim, acaba nedir nedirAy ilk günlerde o bende de olur. Dokunmak acıtmıyor ama psikolojik olarak acır gibi geliyor. Su geçirmeyen bantla ertesi gün duş alınabilir hem süt iner hemen. Eşine yaptirirsin sen yapamazsan,ben öyle yapacağım
Seninde mi sezeryan? Benim ki sadece sezeryan sonrası yapılan bişey
Ahh ah cooook ya böyle elimi koyuyorum inatçı mıdır nedir geri de çekmiyor anca çat çut vuruyorYok canım benimde hep yandan çıkıyor ayaklari poposu midenin altında ayaklarını kafasına yakın tekrar aşağı uzatiyordur çok tatlı ama değil mi minicik
Ay ne güzel anlıyorsun cnm, bende ikincide anlarim inşallahBende anlamıyordum ilkinde şimdi doktor gösteriyordu ama biliyorum bende önceden her yerde hareket ediyor gibi geliyordu ilkte yani şimdi az hareket ettiği yer kafası oluyor orada hıçkırık oluyor genelde ayakta cidden minicik topuk gibi surtuyor yanıma boydan boya
Ahahahq benim annemde sürekli böyle diyordu kabullendi yazıkAy ne güzel anlıyorsun cnm, bende ikincide anlarim inşallahanneme desem gebertir beni geçen gün yıkadik ya oğlumun kıyafetlerini, eldiven corap cok almışım ay dedim bunlar kalsın duruma göre yikariz yada 2. Giyer delirdi kadın daha ilki Doğurmadan ne ikincisi diye ( ben öğretmenim o bakicak da )
Doktorunuz bir terslik görseydi söylerdi muhakkak , benimde aklıma gelmedi zaten böyle bişeyi sormak kendisi söyledi . Bu platform konuşmak için var ya zaten o yüzden konuşuyoruzKorkmayın canım ya iki doğum yaptım hiç öyle endişelerim olmadı doktorada hiç sormamistim döndümu diye onlar bile söylememiştibende doğum başlayınca gidip yapıyordum enteresan bir şekilde yani sonuna kadar dönecek olan bebek mutlaka dönüyor düşünmeyin böyle şeyleri ama tabi doktorunuz dan bilgi alın son haftalarda bende bunda sorarım artık o kadar çok konustunuzki endişelendim resmen
Canım ben bugün duta başladım da yarım çay bardağı mi su bardağı mi su olacak ondan emin olamadımCnm brnim bundan 3 hafta önce cok fazlaydi.
3 gün boyunca sabah , aksam 1 kaşık bEyaz dut yarim bardak su ile kaynatttim içtim , hemen gecti.
Çamaşırlarımi 90 da yikayip , utuledim.
Günlük ped kullaniyorsan kullanma bazen oda alerji yapiyor enfeksiyona neden olur. Ve tabiki bol bol su .
Carsamba idrar verdim temiz çıktı benim icin mucize idi.
Bende istesem de fazla yedirmiyor hatta aç olduğumu hissetmediğimden ellerim falan titreyince anlıyorum az sık yemeye çalışıyorum32ci haftaya kadar toplam 6 kilo almıştım
Bugün 34 cü hafta 2 haftada bi an da 2 kg almışım
istemsizce ama aşırı yemeğe başladım
Özelikle akşam yemeklerini
Son 6 Hafta Arap geçmem umarım
Haklısın canım, her şer’de bir hayır vardır belki de bizim bilmediğimizBosver canım sizin için iyi biseye vesile olacak belki yardıma gelecek birileri varsa inşallah kolayca hallolur yeni ev yeni bebek
Kız bu ne beraber aynı evde olup , paralel evrende mi yaşıyoruz yoksa+9 da benden, sanki anlaşıp yiyoruz senlehep aynı kilo alimimiz ama su 3 haftada ben cok fena aldım ya tek fazla yediğim şey ekmek sanırım o aldırdı kilo
Benmki çok net belli . Kaburgalarımın heemn altında ayakları var öyle bir çıkartıyor ki topuğu belli oluyor nerdeyseYa ben hiç anlamıyorum neresi nerde diyeilk gebelik olduğu için mi acaba, yanlardan baya bastırıyor bazen onlar mi ayakları elleri mi acaba
Allah kolaylk versin gerçekten zor. Ben mutfağın yüzünü unuttum annem sağolsun. Erken doğum ağrısı olmasaydı bile kaburgalarım izin vermiyor. Canım o kadar yanıyor ki eğilmek mümkün değilBana yemek yapmaktan nefret geldi bugün yaptigim yemekte asla kalmıyor ertesi güne ölçüm tam tutuyor artık tam kendimize göre yapıyorum galiba gözüne bakıyorum bari öğleye kalsa diye yok öyle zor geliyor ki sıcak basıyor mutfakta bide bi sürü bulaşık çıkıyor tezgaha göbekten yetişemiyorum yani aksama kadar temizlik yapsam bisey yok ama yemek bi saat içinde gidince gözüme gorunmuyor tezgah basinda durmak daha zor geliyor
Burcu canım sen demi öğretmensinAy ne güzel anlıyorsun cnm, bende ikincide anlarim inşallahanneme desem gebertir beni geçen gün yıkadik ya oğlumun kıyafetlerini, eldiven corap cok almışım ay dedim bunlar kalsın duruma göre yikariz yada 2. Giyer delirdi kadın daha ilki Doğurmadan ne ikincisi diye ( ben öğretmenim o bakicak da )
Ahahahq benim annemde sürekli böyle diyordu kabullendi yazıkhamile olduğumu haber verirken videoya çektim annem sok kazara mi oldu diyor bide
Evet cnm bursadayim İngilizce öğretmeniyimBurcu canım sen demi öğretmensinsanırım bursadaydın sende branşın neydi
Hakkaten bu kadar aynı olur yaKız bu ne beraber aynı evde olup , paralel evrende mi yaşıyoruz yoksaValla canım 5 sene önce kızımda +15 ile doğuma girmiştim, 78 kg’da. Her hamilelik farklıymış cidden, bunda daha az kg aldım belki ama erkek bebek daha yorucu karnım kızımda yayvandı ve basenlerim dolmuştu, bunda arkadan gören hamile olduğuma asla inanmaz, sadece önden sivri bir göbek var, biraz da gıdım oluştu Bu gebeliğimde çabuk yoruluyorum, kızımda doğumdan 1 gün önce bile koşar adım yürüdüğümü hatırlıyorum. Ama buna şükür tabiki, iki gebeliğimde de mide bulantısı yaşamadım.
Ay bende takip edeyim bakayım anlicam mi, bazen cok ittiriyor aha diyorum kesin kafasıBenmki çok net belli . Kaburgalarımın heemn altında ayakları var öyle bir çıkartıyor ki topuğu belli oluyor nerdeyseelleride aşağıda yandan ittiriyor kafasını ittirince zaten ben bayılacak gibi oluyorum acıdan direk mesaneme bastırıyor çünkü
Azcik tahin helvası denesene cnm beni rahatlatıyor birazKızlar midem çok yanıyor 3 gündür sanki bogazimda surekli bir sey var ne yapcam ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?