2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Aynen canım doğum yapmış olan biri hemen anlar zatenbenimde ilk doğumdan sonra dikişler çok geç iyileşti çok ağrım oldu oturmak bile işkenceyi neyseki ikincisinde öyle sorunlar yaşamadım ama ondada doğumdan sonra bir hafta kadar doğum sancısı çektim o çok yipratmisti beni bebek emince ağrı dahada artıyordu bazen emzirmeden alın su bebeği dediğim zaman çok oldu inşallah bunda yaşamam yaşamayız (amin)

Kızlar bizde anneye bir hafta hatta bazilari on gün banyo yaptırmıyor banyo yapınca o sarı süt sulaniyormus bende iki oğlumda bir hafta yapmamıştım tabi insan zor dayaniyor o duruma ama öyle dedikleri için bende uydum bilmiyorum ne kadar doğru

Bak onu çok merak ettim, acaba nedir nedir

Yok canım benimde hep yandan çıkıyor ayaklari poposu midenin altında ayaklarını kafasına yakın tekrar aşağı uzatiyordur çok tatlı ama değil mi minicik
Ahh ah cooook ya böyle elimi koyuyorum inatçı mıdır nedir geri de çekmiyor anca çat çut vuruyor ayy teşekkür ederim korktum döner diye bu saatten sonra

Ay ne güzel anlıyorsun cnm, bende ikincide anlarim inşallahanneme desem gebertir benigeçen gün yıkadik ya oğlumun kıyafetlerini, eldiven corap cok almışım ay dedim bunlar kalsın duruma göre yikariz yada 2. Giyerdelirdi kadın daha ilki Doğurmadan ne ikincisi diye ( ben öğretmenim o bakicak da )

Ahahahq benim annemde sürekli böyle diyordu kabullendi yazık hamile olduğumu haber verirken videoya çektim annem sok kazara mi oldu diyor bide

Doktorunuz bir terslik görseydi söylerdi muhakkak , benimde aklıma gelmedi zaten böyle bişeyi sormak kendisi söyledi . Bu platform konuşmak için var ya zaten o yüzden konuşuyoruz

Canım ben bugün duta başladım da yarım çay bardağı mi su bardağı mi su olacak ondan emin olamadım

32ci haftaya kadar toplam 6 kilo almıştım
Bugün 34 cü hafta 2 haftada bi an da 2 kg almışım
istemsizce ama aşırı yemeğe başladım
Özelikle akşam yemeklerini
Son 6 Hafta Arap geçmem umarım
Bende istesem de fazla yedirmiyor hatta aç olduğumu hissetmediğimden ellerim falan titreyince anlıyorum az sık yemeye çalışıyorum

+9 da benden, sanki anlaşıp yiyoruz senlehep aynı kilo alimimiz ama su 3 haftada ben cok fena aldım ya tek fazla yediğim şey ekmek sanırım o aldırdı kilo
Kız bu ne beraber aynı evde olup , paralel evrende mi yaşıyoruz yoksa Valla canım 5 sene önce kızımda +15 ile doğuma girmiştim, 78 kg’da. Her hamilelik farklıymış cidden, bunda daha az kg aldım belki ama erkek bebek daha yorucu karnım kızımda yayvandı ve basenlerim dolmuştu, bunda arkadan gören hamile olduğuma asla inanmaz, sadece önden sivri bir göbek var, biraz da gıdım oluştu Bu gebeliğimde çabuk yoruluyorum, kızımda doğumdan 1 gün önce bile koşar adım yürüdüğümü hatırlıyorum. Ama buna şükür tabiki, iki gebeliğimde de mide bulantısı yaşamadım.

Ya ben hiç anlamıyorum neresi nerde diye ilk gebelik olduğu için mi acaba, yanlardan baya bastırıyor bazen onlar mi ayakları elleri mi acaba
Benmki çok net belli . Kaburgalarımın heemn altında ayakları var öyle bir çıkartıyor ki topuğu belli oluyor nerdeyse elleride aşağıda yandan ittiriyor kafasını ittirince zaten ben bayılacak gibi oluyorum acıdan direk mesaneme bastırıyor çünkü

Allah kolaylk versin gerçekten zor. Ben mutfağın yüzünü unuttum annem sağolsun. Erken doğum ağrısı olmasaydı bile kaburgalarım izin vermiyor. Canım o kadar yanıyor ki eğilmek mümkün değil

Burcu canım sen demi öğretmensinsanırım bursadaydın sende branşın neydi

Ahahahq benim annemde sürekli böyle diyordu kabullendi yazık hamile olduğumu haber verirken videoya çektim annem sok kazara mi oldu diyor bide
Bende diyorum anne bak senin için düşünüyorum ikisi birarada büyüyüverir

Hakkaten bu kadar aynı olur yavalla 10la kapatmak istiyodum ben ama olmucak sanırım ya, neyse ki bende sadece göbekten aldım, bi komşu geldi aidat getirmeye, az kaldı doğuma 1 au civarı dedim aa küçücük ama karnin diyor

Ay bende takip edeyim bakayım anlicam mi, bazen cok ittiriyor aha diyorum kesin kafası bazen de diyorum acaba göbeği mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…