- 8 Ocak 2021
- 699
- 509
- 53
Bana nexium verdi çok iyi geldi 20 mg bir defa içtim aç karnına 3 gündür rahatımKızlar midem çok yanıyor 3 gündür sanki bogazimda surekli bir sey var ne yapcam ay
Evde yok olmadi yarin eşime aldirayim sagol canımAzcik tahin helvası denesene cnm beni rahatlatıyor biraz
Haftaya bende gidecem gecmezse söyleyeyim doktora olmadi bana da bisiler versin.hep istanbulda 2 gun kalinca dışarda yedim hep mahvetti beniBana nexium verdi çok iyi geldi 20 mg bir defa içtim aç karnına 3 gündür rahatım
Eveeet ben de matematikEvet cnm bursadayim İngilizce öğretmeniyimsende mi öğretmensin
Uyuyamama sorunu artmış sanırım dün en fazla 3 saat uyudum işe gittim erken geldimGunaydin kizlar sabaha kadar sağ sola dönmekten uyuyamadim
Küçük kizim yanima geliyor ben başka odaya geçiyorum bir bakmışsım yine yanimda insllah doğumda sonrada hep beraber yatmayiz diye umut ediyorum
Rennie duo veya tablet alabilirsin canım doktoruna sorupKızlar midem çok yanıyor 3 gündür sanki bogazimda surekli bir sey var ne yapcam ay
Ahahahha valla süpersin yaBende diyorum anne bak senin için düşünüyorum ikisi birarada büyüyüverir
Ben uykudan ümidimi kestim artık uyumaya çalışmak yerine kalktım oturdum dunUyuyamama sorunu artmış sanırım dün en fazla 3 saat uyudum işe gittim erken geldimkestirmişim biraz bebeğe mi hazırlıyor bünye bizi acaba sürekli uyu uyan rutini için
Yaaa teşekkür ederim sayende öğrenmiş oldum(terslemene gerek yok kötü birşey yazmamıştım espri yaptım sadece)ve bu tür şeyleri endişe edip canınızı sıkmayın demek istedim size hayırlı doğumlarDoktorunuz bir terslik görseydi söylerdi muhakkak , benimde aklıma gelmedi zaten böyle bişeyi sormak kendisi söyledi . Bu platform konuşmak için var ya zaten o yüzden konuşuyoruz
Tamam canim sagol gecmezse öyle yapicam insRennie duo veya tablet alabilirsin canım doktoruna sorup
Eğer çok şiddetliyse pulcet var.dr um vermişti sabah güne başlarken onu içiyorum efsane bişi.bazen renie bile fayda etmeyince onu içiyorum.dr un reçete edebilir cnm.Kızlar midem çok yanıyor 3 gündür sanki bogazimda surekli bir sey var ne yapcam ay
Tamam canım sağolEğer çok şiddetliyse pulcet var.dr um vermişti sabah güne başlarken onu içiyorum efsane bişi.bazen renie bile fayda etmeyince onu içiyorum.dr un reçete edebilir cnm.
HahaBenim de gece yatmadan tatlı bişeyler istiyo hep canım yaa, bu tehlikeli galibanapalım hele bi doğuralım dikkat ederiz.
(Etmiycek)
Aa bunu da ilk duyuyorum, asıl hemen banyo olurlar ki süt insin.Kızlar bizde anneye bir hafta hatta bazilari on gün banyo yaptırmıyor banyo yapınca o sarı süt sulaniyormus bende iki oğlumda bir hafta yapmamıştım tabi insan zor dayaniyor o duruma ama öyle dedikleri için bende uydum bilmiyorum ne kadar doğru
Pis kan çıksın diye karnına bastiriyolar yaBak onu çok merak ettim, acaba nedir nedir
Benimde öyle kuzum rengi duo verdi doktor biraz fayda ediyor.Kızlar midem çok yanıyor 3 gündür sanki bogazimda surekli bir sey var ne yapcam ay
+1 canım bir aydır var bende ayakkabılarım olmuyorKızlar iyi akşamlar bu hafta ayak bileklerim hafif şişmeye başladı cok ayakta kalmasamda bi şişkinlik var gibi bileklerimde ve ayak ustumde aranızda bıyle olan var mı bileklerinizde odem var mı sizinde
Evet benmde bu hafta şişkinlik ve ödem basladı. Doktorum normal çok artarsa idrarına baktır dedi. Ama hafif şekilde var. Suyu çoğaltmak lazım işe yarıyor ciddenKızlar iyi akşamlar bu hafta ayak bileklerim hafif şişmeye başladı cok ayakta kalmasamda bi şişkinlik var gibi bileklerimde ve ayak ustumde aranızda bıyle olan var mı bileklerinizde odem var mı sizinde
Kızlar iyi akşamlar bu hafta ayak bileklerim hafif şişmeye başladı cok ayakta kalmasamda bi şişkinlik var gibi bileklerimde ve ayak ustumde aranızda bıyle olan var mı bileklerinizde odem var mı sizinde
Ah canım benim gelmiş geçmiş olsun en acilinden rabbim şifalar versin bebeğin ve sana Allah’ın izni ile kolaycacık geçiririsin inşalalhRica ederim cnm.Hepimiz stressiz bi şekilde vakitli zamanlı bebeklerimizi kucaklarımıza alalım inşallahben hala koronayım endokrin ve kadın doğumcuyla telefonda görüştüm değerlerin normal dedi. Rejime devam ediyorum.Geçen cuma acile gittim nefesim tıkandı. Doğum doktoru detaylıca baktı bebeğe. Bi sorun yok dedi. Çok şükür insulinlik bi durumum yok. Rejimine uy günlük an az 3 lt su iç ve günlük ortalama yarım saat yuruyuş yap düzene giriyor şeker.
Ya kötü bişey olmasından korktum normal heralde bu haftalarda o zaman+1 canım bir aydır var bende ayakkabılarım olmuyor
Su zaten 2-2,5 lt içiyordum az daha arttırayım o zamanEvet benmde bu hafta şişkinlik ve ödem basladı. Doktorum normal çok artarsa idrarına baktır dedi. Ama hafif şekilde var. Suyu çoğaltmak lazım işe yarıyor cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?