2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Gunaydin kizlar sabaha kadar sağ sola dönmekten uyuyamadim
Küçük kizim yanima geliyor ben başka odaya geçiyorum bir bakmışsım yine yanimda insllah doğumda sonrada hep beraber yatmayiz diye umut ediyorum
Uyuyamama sorunu artmış sanırım dün en fazla 3 saat uyudum işe gittim erken geldim kestirmişim biraz bebeğe mi hazırlıyor bünye bizi acaba sürekli uyu uyan rutini için

Uyuyamama sorunu artmış sanırım dün en fazla 3 saat uyudum işe gittim erken geldim kestirmişim biraz bebeğe mi hazırlıyor bünye bizi acaba sürekli uyu uyan rutini için
Ben uykudan ümidimi kestim artık uyumaya çalışmak yerine kalktım oturdum dun zaten uyuyamıyorum yat kalk yat kalk yoruluyorum en azından kendime işkence yapmamış oldum

Doktorunuz bir terslik görseydi söylerdi muhakkak , benimde aklıma gelmedi zaten böyle bişeyi sormak kendisi söyledi . Bu platform konuşmak için var ya zaten o yüzden konuşuyoruz
Yaaa teşekkür ederim sayende öğrenmiş oldum(terslemene gerek yok kötü birşey yazmamıştım espri yaptım sadece)ve bu tür şeyleri endişe edip canınızı sıkmayın demek istedim size hayırlı doğumlar

Benim de gece yatmadan tatlı bişeyler istiyo hep canım yaa, bu tehlikeli galiba napalım hele bi doğuralım dikkat ederiz.
(Etmiycek )
Haha2 sene emzirme süreci var , canımız ne istiyorsa yemek hakkimiz
Aa bunu da ilk duyuyorum, asıl hemen banyo olurlar ki süt insin.
Bak onu çok merak ettim, acaba nedir nedir
Pis kan çıksın diye karnına bastiriyolar ya
Kızlar midem çok yanıyor 3 gündür sanki bogazimda surekli bir sey var ne yapcam ay
Benimde öyle kuzum rengi duo verdi doktor biraz fayda ediyor.

Kızlar iyi akşamlar bu hafta ayak bileklerim hafif şişmeye başladı cok ayakta kalmasamda bi şişkinlik var gibi bileklerimde ve ayak ustumde aranızda bıyle olan var mı bileklerinizde odem var mı sizinde

Kızlar iyi akşamlar bu hafta ayak bileklerim hafif şişmeye başladı cok ayakta kalmasamda bi şişkinlik var gibi bileklerimde ve ayak ustumde aranızda bıyle olan var mı bileklerinizde odem var mı sizinde
Evet benmde bu hafta şişkinlik ve ödem basladı. Doktorum normal çok artarsa idrarına baktır dedi. Ama hafif şekilde var. Suyu çoğaltmak lazım işe yarıyor cidden

Evet hatta ödemden bugün akşam basarken acıyordu artık ayaklarım bende korktum tansiyon olctum hemen ama normal artık herhalde suya falan özellikle dikkat ediyorum ayakta durmaktan olabilir belki

Ah canım benim gelmiş geçmiş olsun en acilinden rabbim şifalar versin bebeğin ve sana Allah’ın izni ile kolaycacık geçiririsin inşalalh Bide o halinle bana yazmışsın fikirler tavsiyeler vermişsin Allah sıkıntılarını gidersin inşallah seninde Sağ Salim hayırlısyla kavuşmamızı nasip etsin bebişlerimize sende iyileşince yaz bize tekrar . Doktor nefes zorluğun için ne verdi ilaç kullanıyor musun ?

+1 canım bir aydır var bende ayakkabılarım olmuyor
Ya kötü bişey olmasından korktum normal heralde bu haftalarda o zaman haftaya doktor randevum var o zaman detaylı sorarım Dıye dusundum artık

Evet benmde bu hafta şişkinlik ve ödem basladı. Doktorum normal çok artarsa idrarına baktır dedi. Ama hafif şekilde var. Suyu çoğaltmak lazım işe yarıyor cidden
Su zaten 2-2,5 lt içiyordum az daha arttırayım o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…