2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Evet hatta ödemden bugün akşam basarken acıyordu artık ayaklarım bende korktum tansiyon olctum hemen ama normal artık herhalde suya falan özellikle dikkat ediyorum ayakta durmaktan olabilir belki
Ay bende bugun basarken ayaklarım acıyodu resmen bıde dizimde acıyo bazen kilo mu baskı yaptı acaba falan dıyorum kendımkendıme, bende tansıyon olcuyorum normal cıkıyo canım inşallah hersey yolundadır

İnşallah canım ya hayırlısyla yarın normalde kontrolüm vardı ama aradılar bebeğin yatağın gelecekmiş mecbur Evde bekleyeceğim bi kaç gün sonra gideceğim kontrole ozaman bakalım kendi doktorum ne yorumlayacak . Bende öyle cesur değilimdir bi kaç sorup öğreneyim bari o hareketleri

Kızlar iyi akşamlar bu hafta ayak bileklerim hafif şişmeye başladı cok ayakta kalmasamda bi şişkinlik var gibi bileklerimde ve ayak ustumde aranızda bıyle olan var mı bileklerinizde odem var mı sizinde
Dr kağan kocatepe var canım youtube da o anlatmıştı normalmiş zaten benimde bazı günler oluyor tuz kullanmamaya su içmeye gayret ediyorum işte olacak artık bazen masaj da iyi geliyor

Dr kağan kocatepe var canım youtube da o anlatmıştı normalmiş zaten benimde bazı günler oluyor tuz kullanmamaya su içmeye gayret ediyorum işte olacak artık bazen masaj da iyi geliyor
At kılından masaj taragı gibi bısey var bakalım bugun onu kullandım ınsallah bıraz rahatlatır

At kılından masaj taragı gibi bısey var bakalım bugun onu kullandım ınsallah bıraz rahatlatır
Çok iyi canım bende losyonlarla yukarı doğru ovmaya çalışıyorum varislerime de iyi geliyor zaten varis de ödem yapıyor biraz

Çok iyi canım bende losyonlarla yukarı doğru ovmaya çalışıyorum varislerime de iyi geliyor zaten varis de ödem yapıyor biraz
Cok şükğr varis falan yok henuz ama bu haftaya kadar hıc gobek catlagımda olmamıstı ödemimde olmamıstı bu hafta ile basladılar baldırlarımda ve gobegımın alt kısmında kırmızı bıkac cızgı olusmus bıle halbukı krem kullanıyordum umarım artmaz

Daha hastaneden çıktım kapıdan içeri girdiğim an delirmiş gibi kendimi banyoya attım Ve en fazla 2-3 gün duş almadan durabildim sürekli banyo yapardım ki hala öyle. Sadece saçlarım çok uzun kalçamdan sarkıyorlar bu sebeple de banyo yapmak ölüm gibi geliyor kurutması 1 saat sürüyor

Yeni cihaz aldım canım valla nazar değmesin çok iyi çıkıyor. Çok şükür ki. Ama tabii ki tatlı ekmek hamurişi falan yok. Aklıma neler geliyor neler doğurunca sırayla hepsini yicem inşallah
Şükür düzene girmiş canım ne kaldımsurda az daha dayan dogumdan sonra hepsını yersın ohh sınırlama olmadan

Yemekten sonra karnım öyle bir sertleşti ki nefes alamadım
Eğilip kalkamadım, aha karnım yırtılacak dedim, nefes almak cok zor oldu
Dış aldım sonrasında yumuşadı karnım ya
Bu sıra benımde sertleşiyo bıseyler yedıkten sonra

Ya kötü bişey olmasından korktum normal heralde bu haftalarda o zaman haftaya doktor randevum var o zaman detaylı sorarım Dıye dusundum artık
Her bünye farklı canım valla kimisi ödem tutuyor kimisi tutmuyor ben kontrollerin hepsini oldum hepsi temiz çıktı su da çok içiyorum tuz şeker dikkat ediyorum ama oluyo maalesef geçicek inşallah az kaldı

Her bünye farklı canım valla kimisi ödem tutuyor kimisi tutmuyor ben kontrollerin hepsini oldum hepsi temiz çıktı su da çok içiyorum tuz şeker dikkat ediyorum ama oluyo maalesef geçicek inşallah az kaldı
İnşallah canım saglıkla kavusalımda

Benim tuvaletim gelince bekleyemiyorum taş kesiliyor karnım o zaman daha da baskı oluyor

Yeni cihaz aldım canım valla nazar değmesin çok iyi çıkıyor. Çok şükür ki. Ama tabii ki tatlı ekmek hamurişi falan yok. Aklıma neler geliyor neler doğurunca sırayla hepsini yicem inşallah
Bende her hastaneye gelecek olan kardeşime babama anneme bi tatli adı söylüyorum bana doğum hediyesi sunu alın diye genelde bi tatli var dönüp dolaşıp onu istiyorumda şimdi gece gece kimsenin aklına düşürmeyelim

Dun gece ben doguruyorum sandim çok yemedim ama ne oldu anlamadım yemekten bir saat sonra asiri sertleşmiş karnım bebek durmaksizin hareket ediyor çocuğa bisey oldu sandım gece de devam etti sabah baya tuvalete çıktım karnım bozulmuş gibiydi onunla geçti ama karın ağrısı değil baya yalancı sancı çektim gece boyunca

Bu sıra benımde sertleşiyo bıseyler yedıkten sonra

Benim tuvaletim gelince bekleyemiyorum taş kesiliyor karnım o zaman daha da baskı oluyor

Yalancı sancı değildi büyük ihtimalle bebek kendini dışarıya doğru itti öylece uyuya kaldı iki büklüm durunca nefes aldım.

Eşim diyor sen ilk cocukta böyle değildin
Tabi değildim, o zaman 30 yaşındaydım şimdi 36
O zaman masa bası çalışıyordum şimdi sabah 8 akşam 5 masa başındayım
O zamanlar günde bir saat yürüyordum şimdi haftada 1 saat yürümüyordum
Veeee o zamanlar başka cocuğum yoktu şimdi 6 yasında bana muhtac bir evlat var

Tamam tamam sormadım say diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…