Ay bende bugun basarken ayaklarım acıyodu resmen bıde dizimde acıyo bazen kilo mu baskı yaptı acaba falan dıyorum kendımkendıme, bende tansıyon olcuyorum normal cıkıyo canım inşallah hersey yolundadırEvet hatta ödemden bugün akşam basarken acıyordu artık ayaklarım bende korktum tansiyon olctum hemen ama normal artık herhalde suya falan özellikle dikkat ediyorum ayakta durmaktan olabilir belki
İnşallah canım ya hayırlısyla yarın normalde kontrolüm vardı ama aradılar bebeğin yatağın gelecekmiş mecbur Evde bekleyeceğim bi kaç gün sonra gideceğim kontrole ozaman bakalım kendi doktorum ne yorumlayacak . Bende öyle cesur değilimdir bi kaç sorup öğreneyim bari o hareketleriAçıkcası ben yine vajinamda pıtırtı hissediyodum ama doktor dönmüş deyince çok şaşırdım. Elleri olabilir dedi, hiçbir şey yapmadım dönmesi için bilsem de cesaret edemem sanırım korkağım birazSadece doktora gitmeden 2-3 gün çok hareketliydi ben dans ediyo heralde içerde diyodum belki o zaman dönmüştür. Son haftalara kadar dönebiliyormuş ama bence döner ya da dönmüştür bile :)
Dr kağan kocatepe var canım youtube da o anlatmıştı normalmiş zaten benimde bazı günler oluyor tuz kullanmamaya su içmeye gayret ediyorum işte olacak artık bazen masaj da iyi geliyorKızlar iyi akşamlar bu hafta ayak bileklerim hafif şişmeye başladı cok ayakta kalmasamda bi şişkinlik var gibi bileklerimde ve ayak ustumde aranızda bıyle olan var mı bileklerinizde odem var mı sizinde
At kılından masaj taragı gibi bısey var bakalım bugun onu kullandım ınsallah bıraz rahatlatırDr kağan kocatepe var canım youtube da o anlatmıştı normalmiş zaten benimde bazı günler oluyor tuz kullanmamaya su içmeye gayret ediyorum işte olacak artık bazen masaj da iyi geliyor
Bulursan çareyi bana da gönderKızlar bel ağrısına çare bulan varmı
Şekerin aclık tokluk duzene girdimi canım senınİştahı kapanan arkadaşlar benim çok açık ama yiyemiyorum şekerden hep açım. Herkes kendinde olmayanı ararmıs
Çok iyi canım bende losyonlarla yukarı doğru ovmaya çalışıyorum varislerime de iyi geliyor zaten varis de ödem yapıyor birazAt kılından masaj taragı gibi bısey var bakalım bugun onu kullandım ınsallah bıraz rahatlatır
Cok şükğr varis falan yok henuz ama bu haftaya kadar hıc gobek catlagımda olmamıstı ödemimde olmamıstı bu hafta ile basladılarÇok iyi canım bende losyonlarla yukarı doğru ovmaya çalışıyorum varislerime de iyi geliyor zaten varis de ödem yapıyor biraz
Daha hastaneden çıktım kapıdan içeri girdiğim an delirmiş gibi kendimi banyoya attımKızlar bizde anneye bir hafta hatta bazilari on gün banyo yaptırmıyor banyo yapınca o sarı süt sulaniyormus bende iki oğlumda bir hafta yapmamıştım tabi insan zor dayaniyor o duruma ama öyle dedikleri için bende uydum bilmiyorum ne kadar doğru
Yeni cihaz aldım canım valla nazar değmesin çok iyi çıkıyor. Çok şükür ki. Ama tabii ki tatlı ekmek hamurişi falan yok. Aklıma neler geliyor nelerŞekerin aclık tokluk duzene girdimi canım senın
Şükür düzene girmiş canım ne kaldımsurda az daha dayan dogumdan sonra hepsını yersın ohh sınırlama olmadanYeni cihaz aldım canım valla nazar değmesin çok iyi çıkıyor. Çok şükür ki. Ama tabii ki tatlı ekmek hamurişi falan yok. Aklıma neler geliyor nelerdoğurunca sırayla hepsini yicem inşallah
Bu sıra benımde sertleşiyo bıseyler yedıkten sonraYemekten sonra karnım öyle bir sertleşti ki nefes alamadım
Eğilip kalkamadım, aha karnım yırtılacak dedim, nefes almak cok zor oldu
Dış aldım sonrasında yumuşadı karnım ya
Her bünye farklı canım valla kimisi ödem tutuyor kimisi tutmuyor ben kontrollerin hepsini oldum hepsi temiz çıktı su da çok içiyorum tuz şeker dikkat ediyorum ama oluyo maalesef geçicek inşallah az kaldıYa kötü bişey olmasından korktum normal heralde bu haftalarda o zamanhaftaya doktor randevum var o zaman detaylı sorarım Dıye dusundum artık
İnşallah canım saglıkla kavusalımdaHer bünye farklı canım valla kimisi ödem tutuyor kimisi tutmuyor ben kontrollerin hepsini oldum hepsi temiz çıktı su da çok içiyorum tuz şeker dikkat ediyorum ama oluyo maalesef geçicek inşallah az kaldı
Benim tuvaletim gelince bekleyemiyorum taş kesiliyor karnım o zaman daha da baskı oluyorYemekten sonra karnım öyle bir sertleşti ki nefes alamadım
Bende her hastaneye gelecek olan kardeşime babama anneme bi tatli adı söylüyorum bana doğum hediyesi sunu alın diye genelde bi tatli var dönüp dolaşıp onu istiyorumda şimdi gece gece kimsenin aklına düşürmeyelimYeni cihaz aldım canım valla nazar değmesin çok iyi çıkıyor. Çok şükür ki. Ama tabii ki tatlı ekmek hamurişi falan yok. Aklıma neler geliyor nelerdoğurunca sırayla hepsini yicem inşallah
Dun gece ben doguruyorum sandim çok yemedim ama ne oldu anlamadım yemekten bir saat sonra asiri sertleşmiş karnım bebek durmaksizin hareket ediyor çocuğa bisey oldu sandım gece de devam etti sabah baya tuvalete çıktım karnım bozulmuş gibiydi onunla geçti ama karın ağrısı değil baya yalancı sancı çektim gece boyuncaYemekten sonra karnım öyle bir sertleşti ki nefes alamadım
Bu sıra benımde sertleşiyo bıseyler yedıkten sonra
Benim tuvaletim gelince bekleyemiyorum taş kesiliyor karnım o zaman daha da baskı oluyor
Dun gece ben doguruyorum sandim çok yemedim ama ne oldu anlamadım yemekten bir saat sonra asiri sertleşmiş karnım bebek durmaksizin hareket ediyor çocuğa bisey oldu sandım gece de devam etti sabah baya tuvalete çıktım karnım bozulmuş gibiydi onunla geçti ama karın ağrısı değil baya yalancı sancı çektim gece boyunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?