Canım doktorunu değiştirmeyi dusunuyormusun düzenli mi sancilarTansiyon ilaclarini kestim tansiyon duzene girdi. Burdaki doktor cok ilgisiz ankaradaki devamli ariyor. Nstde 60a kadar cikti sancim ama acilma olmadigi icin bekliyoruz. Bi bak iyiyim diyorum bi bak sancim geliyor. Rabbim hayirlisini nasip etsin cok yoruldum artık .....
Haklısın valla. Bebeğimi düşünüp negatif şeyleri atıyorum kafamdanİçeyim o zaman mecbur
Boşver bu kezde tesekkur ediyim diye mi aradin der erkek milleti
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah sancıyı durdururDoktoruma ulaştım canım hastaneye gel dedi.
Nst'de sancılarım çıktı.
Yatış verildi şuan ne olacak bilmiyorum.
Covid testi verdim sonuç bekliyorum.
Çok geçmiş olsun canım ama çoğu gitti azı kaldı öyle düşünBende bide panik atak var ikisi biraraya gelince cok fena oluyorum
Sizde tercihe göre mi oluyor ortaokul veya lise olmasıYa ne güzel cnm darısı başıma inşallah, ben meslek lisesindeyim malesef, ilk görev yerim ortaokuldu cok memnundum
Aman kuzum 14 senelik evliyim hergunum acabalar geçti yaşım 31 ama kendimi 60 yaşındakiler gibi hissediyorum onun icin değersizler için kendini üzmeye değmiyor hayatBunlar da öyle. Kendi aramıyor eltime arattırıp ağzımıZdan laf alıyorlar. Doğumdan sonra eltimin arayıp meraklı meraklı bişeyler sorduğunu duyayım ne cok merak ediyosunuz diye bağırıcam telefondan. Zaten benim ki bebeğin resmini gönderecek çok eminim. Orda ayrı bi kavga çıkacak
İnşallah bakalımCanım bir şey olmayacak Allah in izniyle, ilaç veriyorlar sancılar düzeliyor
Karnim sertlesiyordu birde bel ağrım var.Cnm insllah sanciyi durdurlar sadece belirti olarak kasilmami vardi cnm
Testi yatış yapmak için istiyorlar canım negatif çıktı odadayim şimdiKuzum benim ya neyse sakin kal stres yapma test neden aldılar bisry dediler mi cok iyi olmuş hemen yazman
İnşallah ne olacak bakalımayy hayırlısı olsun inşallah.
Alttan muayene etti hemşire. Açıklık falan var mı diye baktı herhalde de bir şey demedi. Durum ne bilmiyorum odaya geçtim. Sabah dikkat ettiğimde 5 dakikada bir kasılmam vardı. Nst'de dakikaya dikkat etmedim ama sık geliyordu. Çok yüksek değildi sanırım 55 falan görüyordum.Canım muayene oldun mu durum ne? Sadece sancı mı var kaç dk da bir geliyor
Ağrı kesici fitil serum vs takılır canım endişe etme. Bi de muayene olursun rahim kısalığı için. Adalat nidicard tarzı ilaç kullanıyomuydunİnşallah bakalım
Karnim sertlesiyordu birde bel ağrım var.
Şuanda da ara ara ağrım oluyor ama çok şiddetli değil
Testi yatış yapmak için istiyorlar canım negatif çıktı odadayim şimdi
İnşallah ne olacak bakalım
Alttan muayene etti hemşire. Açıklık falan var mı diye baktı herhalde de bir şey demedi. Durum ne bilmiyorum odaya geçtim. Sabah dikkat ettiğimde 5 dakikada bir kasılmam vardı. Nst'de dakikaya dikkat etmedim ama sık geliyordu. Çok yüksek değildi sanırım 55 falan görüyordum.
Haklısın canım çok haklısın. Bazen diyorum kim ne yaparsa yapsın müdahale etme papatya. Elimde olmuyor işteAman kuzum 14 senelik evliyim hergunum acabalar geçti yaşım 31 ama kendimi 60 yaşındakiler gibi hissediyorum onun icin değersizler için kendini üzmeye değmiyor hayat
Sen eşinle cocugunla mutluysan gerçekten gerisini kafana bile takmayacaksin
Bizimde gelinimiz var hic kimseye eyvallahı yok kimseyi takmaz en iyisi öyle olmak diye düşünüyorum bazen
Doğru söyledin canm. Benm ki tüp bebek birde. Ne cok çabaladık. Hiçbir değerleri olmayan kişiler için üzüyoruz kendimizi. Şimdi neyse de lohusayken hiç takmamamız lazım sütümüz gider Allah korusun.Amaaan kızlar bosverelim 3.kişileri, kimimiz bu bebekleri aylarca yıllarca bekledi ve çok şükür içimizde atan minik kalpler varAllah herkesin gönlüne gore versin, kotu niyetlilere fırsat vermesin.hepimiz mis kokulularımızı sağlıkla kolay dogumlarla kucagimiza alalım, sağlıkla mutlulukla büyütelim inşallah, 2022 bizim senemiz olsun
Çok geçmiş olsun canım, inşallah her şey yolunda gider, bebiş sağlıkla zamanını bekler ama içini ferah tut artık çok güçlü yavrularımız çok şükürAlttan muayene etti hemşire. Açıklık falan var mı diye baktı herhalde de bir şey demedi. Durum ne bilmiyorum odaya geçtim. Sabah dikkat ettiğimde 5 dakikada bir kasılmam vardı. Nst'de dakikaya dikkat etmedim ama sık geliyordu. Çok yüksek değildi sanırım 55 falan görüyordum.
Evet kullaniyordum nidicard.Ağrı kesici fitil serum vs takılır canım endişe etme. Bi de muayene olursun rahim kısalığı için. Adalat nidicard tarzı ilaç kullanıyomuydun
Çok şükür içimi rahatlatan o biraz.Çok geçmiş olsun canım, inşallah her şey yolunda gider, bebiş sağlıkla zamanını bekler ama içini ferah tut artık çok güçlü yavrularımız çok şükür
Tamam cnm.insllah herşey yolunda gider dualarimda olacaksin zamaninda gelir bebisin insllah cnmKarnim sertlesiyordu birde bel ağrım var.
Şuanda da ara ara ağrım oluyor ama çok şiddetli değil
Gamsiz insanlara bazen çok özeniyorum ne güzel diyorum kafalarina birsey takmiyorlar hayat onlara göre çok güzel ilerliyorHaklısın canım çok haklısın. Bazen diyorum kim ne yaparsa yapsın müdahale etme papatya. Elimde olmuyor işte
Canim seninkiler ne guzelmis valla kiz uzak olmalari herzaman iyidir bosver kafan rahat oluyorKızlar benim kocam tarafı da ayrı bi hikayeannesi babası çok önceden ayrılmış, kayınpeder bizim düğüne bile teşrif etmedi, kayınvalidem geldi sanki düğün yapmış gibi salındı bi çeyrek altın bile takmadı, düğünü eşimin amcası yaptı durumu çok iyi olduğu ve kayınpederin yapmadıklarını yapmak kocamı eksik bırakmamak için, anlıycağınız benim kv ve kpden 1g altın bir mendil hediyem yoktur. Sonra eşim babasıyla barıştı annesiyle küstü. Ben ikisiyle de hep konuştum, yine de saygıda kusur etmedim, eşim konuşmasa da aradım hal hatır sordum, çocuklarından haberleri olsun en azından dedim, kv arayıp bebeği beni sorar arada, çok sever beni ama oğluyla konuşmadığı için gelemiycek doğumda, kp zaten hasta gelemez büyük ihtimalle, ikisi de başka şehirdeler, zaten hiç bi katkıları da olmayacak doğal olarak, beklentim de yok, bazen böyle olması iyi kafam rahat diyorum, bazen keşke daha farklı olsaydı diyorum. İşte böyle hepsi çeşit çeşit anlıycağınız, yapacak bişey yok. Yeter ki biz de bebeklerimiz de iyi olalım da hepsi uzak olsun, kimse başımızı ağrıtmasın
Aynen canım, takmiycaz, bende iki kez aşılama oldum, tüp bebek ya da bi kez daha aşılama yapalım diye beklerken araya ramazan girdi, sonra çok şükür kendim hamile kaldım.Allah her şeyi çok güzel ayarlıyor, yoluna koyuyor o yüzden yeni felsefemiz : çokta tın tın tııınDoğru söyledin canm. Benm ki tüp bebek birde. Ne cok çabaladık. Hiçbir değerleri olmayan kişiler için üzüyoruz kendimizi. Şimdi neyse de lohusayken hiç takmamamız lazım sütümüz gider Allah korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?