Kesinlikle doğru canim yakınlığın derdi ayrı uzaklığın derdi daha bi ayrı bence imtihan oluyor herkes bi şekilde çevresiyle ben bu defa çocuklarımın önünde hiç biseyi tutmayı düşünmüyorum su an 2 yılım hatta 3 yılım onlara ait gerisi dünya yansa umrumda olmayacak inşallah kendime öyle söz verdim onların kıymetini ve nimetini yaşamak için getiriyorum onlari dünyaya bu zamanlarına başka gölge düşürmek istemiyorumKızlar benim kocam tarafı da ayrı bi hikayeannesi babası çok önceden ayrılmış, kayınpeder bizim düğüne bile teşrif etmedi, kayınvalidem geldi sanki düğün yapmış gibi salındı bi çeyrek altın bile takmadı, düğünü eşimin amcası yaptı durumu çok iyi olduğu ve kayınpederin yapmadıklarını yapmak kocamı eksik bırakmamak için, anlıycağınız benim kv ve kpden 1g altın bir mendil hediyem yoktur. Sonra eşim babasıyla barıştı annesiyle küstü. Ben ikisiyle de hep konuştum, yine de saygıda kusur etmedim, eşim konuşmasa da aradım hal hatır sordum, çocuklarından haberleri olsun en azından dedim, kv arayıp bebeği beni sorar arada, çok sever beni ama oğluyla konuşmadığı için gelemiycek doğumda, kp zaten hasta gelemez büyük ihtimalle, ikisi de başka şehirdeler, zaten hiç bi katkıları da olmayacak doğal olarak, beklentim de yok, bazen böyle olması iyi kafam rahat diyorum, bazen keşke daha farklı olsaydı diyorum. İşte böyle hepsi çeşit çeşit anlıycağınız, yapacak bişey yok. Yeter ki biz de bebeklerimiz de iyi olalım da hepsi uzak olsun, kimse başımızı ağrıtmasın
En güzeli cnm nasıl için rahat ediyorsa öyle yap, aslinda söylemek lazım icinden çıkar en azındanBenimkide öyle ama huyu o ben sadece bana öyle saniyordum şimdi bende kafama geleni yapıyorum bozuluyor iki gun sonra normale dönüyor napiyim bende bozuldum hep kimse sormadı bana neyin var diye
İnşallah cok kalıp da huzurunuzu bozmaz cnmSehirdisindan gelecek ama çok uzak sayılmaz, bizim c.tesi gidip pazar döndüğümüz çok oldu ama o gelince kendini 1 ay kalmak zorunda hissediyordu hep,inşallah öyle yapmaz artik
Söylesek evet gelin hakli olabilir demez oturur ağlar huzur muzur bırakmaz da inşallah uzun sureli gelmez,lohusaliga vurup her şeyi demeyi düşünüyorum.bide şöyle bisey var,ben aşı olamadim,annemler biraz daha yakında,baban dışarı çıkıyor ya bisey olursa , apartmanda biri pozitif çıksa gorusmeselerde sakin gelme apartman içinde bisey falan olur diyorlar,eşim çalışıyorum diye çok dikkat ediyor, kv nin yaninda durduğu çocuğu kalabalıkta çalışıyor Allah korusun ya bisey varsa demiyorlar,olursa olur diyorlar tamam olursa olur da tedbirini de alacaksın
Başka ilde malesef ama bu durum bir gün durup gitmesine engel değilaynen öyle yapcam inş gerek kalmazda.aslında kendimden çok annem için canım sıkılıyor yoksa ben odaya girer kapımı kapatırım umursamam
Hahah, sesli güldüm valla
İnşallah canım
İnşallah canım, aynen öyle
Kiz üzülme ne güzel işte bi ara çok ani almıştın belki de alman gereken kiloyu qldi durdu vücudun bebek kilo aliyor ama tartida oynamıyor benim çok garip ama oyle takılma bu durumaKızlar kasım ayından beri sadece 1 kg almışım. Gerçekten sinirim bozulmaya basladı. Bebeğin kilosu zaten sınırda. Yediklerim nereye gidiyor ya?
Evet cnm 3 kademe de var bizde, üçünde de görev AlabiliyoruzSizde tercihe göre mi oluyor ortaokul veya lise olması
Korkma cnm Allahın izniyle bişey olmucak.. Ah bu şubat bebekleri ne fena ya be aceleci minikler yaEvet kullaniyordum nidicard.
Valla bilmiyorum da kurbanlık koyun gibi hissediyorum şuan korkuyorum
İnşallahTamam cnm.insllah herşey yolunda gider dualarimda olacaksin zamaninda gelir bebisin insllah cnm
Bu benimkinin ikinci gelmeye kalkışıKorkma cnm Allahın izniyle bişey olmucak.. Ah bu şubat bebekleri ne fena ya be aceleci minikler ya
Cnm kilo zaten faydalı bişey değil ki bebeğinin gelişimi de iyi önemli olan o üzülmeKızlar kasım ayından beri sadece 1 kg almışım. Gerçekten sinirim bozulmaya basladı. Bebeğin kilosu zaten sınırda. Yediklerim nereye gidiyor ya?
Biliyorum ya seninki Yaramaz valla daha simdiden böyleBu benimkinin ikinci gelmeye kalkışı
İnşallah zamanını bekler canım geçmiş olsunBu benimkinin ikinci gelmeye kalkışı
Canım bebeğin doğum kilosu genetik olarak ana rahmine düştüğü andan itibaren belliymiş sen yediklerinle en fazla 200-300 gram etkiliyormuşsun Kağan Kocatepe’nin böyle bir videosu vardı. Sen canını sıkma o alacağını alıyordur senden, yoksa Afrikada doğan bebekler hiç kilo alamazdı. Sağlıkla zamanında gelsin inşallah kuzularımızKızlar kasım ayından beri sadece 1 kg almışım. Gerçekten sinirim bozulmaya basladı. Bebeğin kilosu zaten sınırda. Yediklerim nereye gidiyor ya?
Ağrın varmiydi cnm sanci çıktığın daŞubat bebişlerinin pek durmaya niyetleri yok gibi doktor 37 gibi alabiliriz daha fazla bekleyemeyiz dedi bebek için.
Dün nst de sancı çıktı korktum valla daha erken gelicek diye yarın tekrar kontrol umarım herşey yolunda gider hepimiz için
İsyan üstüne isyan seninki çok fena olacak vallaBu benimkinin ikinci gelmeye kalkışı
Ne bileyim canım ya haklısın benm almamam çok iyi birşey tabii. Bebiş alsın da o da az alıyor gibi ona moralim bozuldu birazKiz üzülme ne güzel işte bi ara çok ani almıştın belki de alman gereken kiloyu qldi durdu vücudun bebek kilo aliyor ama tartida oynamıyor benim çok garip ama oyle takılma bu duruma
Doğru söylüyorsun canım bebişte çok kg alsın istiyorum bu ara baya da bi yiyorum şaşkınım. Belki bi anda yine alırım yineCnm kilo zaten faydalı bişey değil ki bebeğinin gelişimi de iyi önemli olan o üzülme
Aa öylemiymişCanım bebeğin doğum kilosu genetik olarak ana rahmine düştüğü andan itibaren belliymiş sen yediklerinle en fazla 200-300 gram etkiliyormuşsun Kağan Kocatepe’nin böyle bir videosu vardı. Sen canını sıkma o alacağını alıyordur senden, yoksa Afrikada doğan bebekler hiç kilo alamazdı. Sağlıkla zamanında gelsin inşallah kuzularımız
Yok canım bozma moralini doğunca dirençli olur hızlı toparlar zayıf olmasına takılma lütfen ki 2 hafta önce topigin toromanlqriydi bizim oğlanlar hatırlarsan sen elinden geleni yap biraz yatsınlar dursunlar yerlerinde bir haftadaha hem riskine de etki etmemiş olur kilo almazsaNe bileyim canım ya haklısın benm almamam çok iyi birşey tabii. Bebiş alsın da o da az alıyor gibi ona moralim bozuldu biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?