2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kesinlikle doğru canim yakınlığın derdi ayrı uzaklığın derdi daha bi ayrı bence imtihan oluyor herkes bi şekilde çevresiyle ben bu defa çocuklarımın önünde hiç biseyi tutmayı düşünmüyorum su an 2 yılım hatta 3 yılım onlara ait gerisi dünya yansa umrumda olmayacak inşallah kendime öyle söz verdim onların kıymetini ve nimetini yaşamak için getiriyorum onlari dünyaya bu zamanlarına başka gölge düşürmek istemiyorum

Benimkide öyle ama huyu o ben sadece bana öyle saniyordum şimdi bende kafama geleni yapıyorum bozuluyor iki gun sonra normale dönüyor napiyim bende bozuldum hep kimse sormadı bana neyin var diye
En güzeli cnm nasıl için rahat ediyorsa öyle yap, aslinda söylemek lazım icinden çıkar en azından

İnşallah cok kalıp da huzurunuzu bozmaz cnm

Kızlar kasım ayından beri sadece 1 kg almışım. Gerçekten sinirim bozulmaya basladı. Bebeğin kilosu zaten sınırda. Yediklerim nereye gidiyor ya?
Kiz üzülme ne güzel işte bi ara çok ani almıştın belki de alman gereken kiloyu qldi durdu vücudun bebek kilo aliyor ama tartida oynamıyor benim çok garip ama oyle takılma bu duruma

Evet kullaniyordum nidicard.
Valla bilmiyorum da kurbanlık koyun gibi hissediyorum şuan korkuyorum
Korkma cnm Allahın izniyle bişey olmucak.. Ah bu şubat bebekleri ne fena ya be aceleci minikler ya

Kızlar kasım ayından beri sadece 1 kg almışım. Gerçekten sinirim bozulmaya basladı. Bebeğin kilosu zaten sınırda. Yediklerim nereye gidiyor ya?
Cnm kilo zaten faydalı bişey değil ki bebeğinin gelişimi de iyi önemli olan o üzülme

Canım bebeğin doğum kilosu genetik olarak ana rahmine düştüğü andan itibaren belliymiş sen yediklerinle en fazla 200-300 gram etkiliyormuşsun Kağan Kocatepe’nin böyle bir videosu vardı. Sen canını sıkma o alacağını alıyordur senden, yoksa Afrikada doğan bebekler hiç kilo alamazdı. Sağlıkla zamanında gelsin inşallah kuzularımız

Ağrın varmiydi cnm sanci çıktığın da
İnşallah zamaninda gelir bebisin yarin güzel haberler alirsin

Merhaba kızlar bizim de bugun kontrol vardı. Sat a göre 34+0 ama baş karın bacak çevresi hepsi birbirinden farkli oluyor hep ultrason kağıdında sizin de öylemi. Karın çevresi 2 hafta geriydi 2 hafta önce. Şimdi 2 haftada 3 haftaya yakın büyümüş şükür daha geriye gitmemiş. Şimdi de başı 2 hafta kadar büyük haftasına göre. Daha fazla artmadikca sorun yok dedi doktor. Sizlerin de öyle mi hep birbirne uyumlu mu olur şaşırıyorum. Kilosu da 2200 çıktı. İlk defa nst ye girdim. Tüp bebek benimkisi. Sana bağlı istersen sezeryan yaparız 38 de dedi. Fikrim yok açıkçası hangisi iyidir diye. Ha bir de bizim doğum fiyatlari da normal 3800 sezeryan 4400 olmuş. Nst de 25 TL :)

Kiz üzülme ne güzel işte bi ara çok ani almıştın belki de alman gereken kiloyu qldi durdu vücudun bebek kilo aliyor ama tartida oynamıyor benim çok garip ama oyle takılma bu duruma
Ne bileyim canım ya haklısın benm almamam çok iyi birşey tabii. Bebiş alsın da o da az alıyor gibi ona moralim bozuldu biraz

Aa öylemiymiş doğru olabilir canım. Görümcem de hep kilolu çocuklar doğuruyordu. Hiç öyle yemeside fazla yoktu. 37. Haftada 4 kg doğurmuştu kendimizi yıpratmayalım o zaman bosuna. Ayy gece gündüz durmadan yiyorum ki kg alsın diye. Artık midem dolup taşıyor rahatsızlanıyorum . Amiinn insallah hepimizin canım

Ne bileyim canım ya haklısın benm almamam çok iyi birşey tabii. Bebiş alsın da o da az alıyor gibi ona moralim bozuldu biraz
Yok canım bozma moralini doğunca dirençli olur hızlı toparlar zayıf olmasına takılma lütfen ki 2 hafta önce topigin toromanlqriydi bizim oğlanlar hatırlarsan sen elinden geleni yap biraz yatsınlar dursunlar yerlerinde bir haftadaha hem riskine de etki etmemiş olur kilo almazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…