Ya yerim güçlü minnoşuGecenin bu saati bir uyutmadınız der gibi onu arayan hemşireye tekme atan canım yavrum.
Rahat bırak der gibi tepki gösterdi resmen.
Bazen iyi gibi hissediyorum bazen karnım ağrıyor gibi oluyor şuan bende çözemedim iyi miyim değil miyim.Ya yerim güçlü minnoşu
Nasil oldun cnm biraz sancin hafifledi mi?
Benimde öyleydi önce,34+4 te kafası kaburganın altına gelmiş ama dr suyu ve hareketleri iyi tekrar döner dedi o yüzden içini ferah tut,takılıyor onlar içerdeDogum pozisyonunu almış demisti dr canim 32.haftamda. ondan döndüyse iyi degil yaniaynen ya hemen yoruluyorum
Gunaydin cnm herkesin aci eşiği farkli cnm ben ilk kizimdayken kac saat suni sanci aldim hic hissetmedim ve acilma olmadigi icin sezeryan olmustum anneme çekmişim diyorum anneminde suyu falan gidermiş 3 yada 4 güne doğururmusGünaydın kizlar. Valla çok şükür midem biraz kötü onun dışında da bişeyim yok. Valla benim sıkıntım sınavmış stres bitti dert bitti Allah ima şükür. Bende dönerken kalkarken zorlaniyorum ama onada alıştım galiba. Birde ben diyorum bi taraflarını kaşı nazar degdircen kendine istanbuldan geleli 3 gun oldu covid bulaşsa anlaşılırdı dimi kızlar simdiye? Aşımı olucam da esim yilbasi günü nobetci tekim o yuzden 1 ocakta olmayi düşünüyorum bulaşmadan bi yırtsaydım diyorum kendime. Birde ben iki kere uyandim ama tuvalet icin cok sukur hemende uyuyorum.kizim tekmeliyor anne azicik don rahatsiz oldum der gibibirde benim annemin sancısı cok olmamış suyu gelmiş sonra 1 saat olmus dogmusuz falan ondan tırsıyorum bende hic sanci falan yok mu yoksa ben mi hissetmiyorum
bende de başladı burnum hep şiş ve tıkalı sanki özellikle yataken 2 yastıkla yatıyorum yine de uykuya gecmesi çok zor çünkü burnumdan nefes alamıyorum. az kaldı az. 1 ay kaldı inşallah sonra da başka sebeplerden uyuyamucazNefesim yetmiyor kızlar yaaa…Aldığım oksijen tam ciğerlerimi dolduramıyormuş gibi bir his sürekli ve ne kadar temizlesem de burnum da hep tıkalı gibiGeceleri uyumak zor artık iyice, dönmek bile sağdan sola eziyet, yine de buna şükür Bu gebeliğimde de hiç kusmadım mesela iyi taraflarından bakmaya çalışıyorum…Doğumuma 37 gün kaldı , geri sayım başladı
Haha o da dogruBenimde öyleydi önce,34+4 te kafası kaburganın altına gelmiş ama dr suyu ve hareketleri iyi tekrar döner dedi o yüzden içini ferah tut,takılıyor onlar içerdenapsın bebiş haftalarca aynı şekilde durup canı mi sıkılsın kendine eğlence arıyordur belki
Valla canım umarim saglikla az sancili ve acili dogururuzGunaydin cnm herkesin aci eşiği farkli cnm ben ilk kizimdayken kac saat suni sanci aldim hic hissetmedim ve acilma olmadigi icin sezeryan olmustum anneme çekmişim diyorum anneminde suyu falan gidermiş 3 yada 4 güne doğururmus
İnşallah bulasmamistir cnm şu sıralar dikkkat edelim hepimiz dogumumuza ne kaldi
Ozaman sana maşallah diyeyim cnmgece 2 de uyaniyorum sabaha kadar uyuyamıyorum
Öyle böyle mutlu sona az kaldi İnşallah saglikla aldığımız gununde görürüz
Tansiyonun nasıl canım benim 3 4 gün şişliğim oldu ayakkabılarım oluyordu ama bebeğin karnında gelişim geriliği oluştuKızlar bir şey soracağım benim geçen hafta ellerim şişmişti böyle kapatamiyordum acıyordu. Son 3 gündürde elim ve ayağım inanılmaz şiş. Yani nasıl söyleyeyim eşimin 44 numara ayakkabısı ayağıma anca oluyor hatta sıkıyor. normal basit bir ödem değil yani üste doğru şişti ayaklarım ve ellerim normal mi acaba ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?