2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Gecenin bu saati bir uyutmadınız der gibi onu arayan hemşireye tekme atan canım yavrum.
Rahat bırak der gibi tepki gösterdi resmen .
Ya yerim güçlü minnoşu
Nasil oldun cnm biraz sancin hafifledi mi?

Ya yerim güçlü minnoşu
Nasil oldun cnm biraz sancin hafifledi mi?
Bazen iyi gibi hissediyorum bazen karnım ağrıyor gibi oluyor şuan bende çözemedim iyi miyim değil miyim.

Az önce nst çekildi hemşire sancı yok sabahta bakarız dedi.
Kağıdı azıcık gördüm düzenli şekilde minik sancılar var gibiydi. Herhalde küçük olduğu için önemsiz.

Günaydın kizlar. Valla çok şükür midem biraz kötü onun dışında da bişeyim yok. Valla benim sıkıntım sınavmış stres bitti dert bitti Allah ima şükür. Bende dönerken kalkarken zorlaniyorum ama onada alıştım galiba. Birde ben diyorum bi taraflarını kaşı nazar degdircen kendine istanbuldan geleli 3 gun oldu covid bulaşsa anlaşılırdı dimi kızlar simdiye? Aşımı olucam da esim yilbasi günü nobetci tekim o yuzden 1 ocakta olmayi düşünüyorum bulaşmadan bi yırtsaydım diyorum kendime. Birde ben iki kere uyandim ama tuvalet icin cok sukur hemende uyuyorum.kizim tekmeliyor anne azicik don rahatsiz oldum der gibi birde benim annemin sancısı cok olmamış suyu gelmiş sonra 1 saat olmus dogmusuz falan ondan tırsıyorum bende hic sanci falan yok mu yoksa ben mi hissetmiyorum

Dogum pozisyonunu almış demisti dr canim 32.haftamda. ondan döndüyse iyi degil yani aynen ya hemen yoruluyorum
Benimde öyleydi önce,34+4 te kafası kaburganın altına gelmiş ama dr suyu ve hareketleri iyi tekrar döner dedi o yüzden içini ferah tut,takılıyor onlar içerde napsın bebiş haftalarca aynı şekilde durup canı mi sıkılsın kendine eğlence arıyordur belki

Gunaydin cnm herkesin aci eşiği farkli cnm ben ilk kizimdayken kac saat suni sanci aldim hic hissetmedim ve acilma olmadigi icin sezeryan olmustum anneme çekmişim diyorum anneminde suyu falan gidermiş 3 yada 4 güne doğururmus
İnşallah bulasmamistir cnm şu sıralar dikkkat edelim hepimiz dogumumuza ne kaldi
Ozaman sana maşallah diyeyim cnm gece 2 de uyaniyorum sabaha kadar uyuyamıyorum
Öyle böyle mutlu sona az kaldi İnşallah saglikla aldığımız gununde görürüz

bende de başladı burnum hep şiş ve tıkalı sanki özellikle yataken 2 yastıkla yatıyorum yine de uykuya gecmesi çok zor çünkü burnumdan nefes alamıyorum. az kaldı az. 1 ay kaldı inşallah sonra da başka sebeplerden uyuyamucaz

A anneolmayolu benim ilk hamilleiğimde 36 giyerken son ay 38 ayakkabı giyitordum çok ödemim vardı. kaşıntım da. bazı hamilelerde kötü birşey olmadan da olabiliyor ödem son ay. ama tedbir almakta fayda var bence ertelemeden doktorunla konusup testlreini yaptır canım inşallah birşey yoktur.

Haha o da dogru

Valla canım umarim saglikla az sancili ve acili dogururuz bende bebis doğunca uyuyamayacam mantığıyla uyuyorum valla uyansam da geri uyuyorum

Tansiyonun nasıl canım benim 3 4 gün şişliğim oldu ayakkabılarım oluyordu ama bebeğin karnında gelişim geriliği oluştu

Herkese günaydın, oğlusumu gördüm geldim cok şükür bir sıkıntımız yok seker icinde dahiliye ile görüştüm ilaclik, insülinlik bir durum yok düzenli beslen , diyetine dikkat et az kalmış filan dedi.
2 hafta sonra diger randevumuz o zaman gidince anestezi ile gorusucem ve sezeryan tarihi vericek doktorumuz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…