2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Dün ufak bir kaçamak yapmıştık hastaneden sonra yemek yedik bi alışveriş yaptık demek ki yapmamak gerekiyormuş.
Durdurmaya çalışıyorlar durmazsa o zaman benim minik gelebilir şuan daha belli değil yani
Kuzum olacak olduktan sonra yatarkende olur.
Sen şimdi kendini üzmemeye çalış. İlaçlarla durur doğum, sonuçta yüksek tansiyon yok, suyu bitmemiş. Diğer şeyler inan durdurulabilir şeyler.

Kuzum olacak olduktan sonra yatarkende olur.
Sen şimdi kendini üzmemeye çalış. İlaçlarla durur doğum, sonuçta yüksek tansiyon yok, suyu bitmemiş. Diğer şeyler inan durdurulabilir şeyler.
İnşallah şuan iyiyim ama bakalım yarın ne diyecek doktor. Sağol canım iyi geliyor mesajlarınız

Evet tabiki öyle ama insan yinede suçlu hissediyor.
Gerçi 5 ocaktan sonra zaten doktor serbest bırakacakti. Demek ki serbest olmaya gelmiyor bizim ki
Benmki de hiç gelmiyor doktor sadece wc ye kalkcaksın dedi. Azıcık mutfakta 10 dk ayakta dursam baslıyor aşağıya bastırmaya. İki büklüm oluyorum. Yatalım canım full napalım doğana kadar

Kızlar bir şey soracağım benim geçen hafta ellerim şişmişti böyle kapatamiyordum acıyordu. Son 3 gündürde elim ve ayağım inanılmaz şiş. Yani nasıl söyleyeyim eşimin 44 numara ayakkabısı ayağıma anca oluyor hatta sıkıyor. normal basit bir ödem değil yani üste doğru şişti ayaklarım ve ellerim normal mi acaba ya

Canım idrar tahlili yaptır mutlaka. Yaptırmamıs mıydın

Ben de kesin şöyle olsun böyle olsun diye net bir düşünceye sahip değilim şimdilik. doktor da normal doğumu savunan birisi aslında normal gebeliklerde sancı olana kadar bekliyormuş ama Tup bebek hastalarimda genelde karşılıklılık sezeryan tercih ediyoruz gibi konuştu. 2 hafta sonra 36 olacak bakalım o zaman ne diyecek. Nette biraz bakındım kafası haftasından büyük olmaya devam ederse normal doğum olması zorlaşır diyor Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Canım çok normal benim ayakkabilarim eylülden beri olmuyor ödem yoktu görünürde ona rağmen ayak numaran dogumdan sonra az küçülecek 4 5 ay sonra normale dönecek normalde 36 ayak numaram 40 a çıkmıştı hamileyken ilkinde ve baya 6 aylık olduğunda ancak giyebildjm 36 numarayı 37 oluyordu o zamana kadar ayağıma

İdrarda protein yoksa ve tansiyon düşükse normalmiş ödem. Önemli olan 3u aynı anda olmamasi. Bir de bol su içmekte el ayak odemini azaltirmis

Bende normalde eylülden beri bir numara büyük ayakkabı giyiyorum ama şimdi çok acıyor ayaklarımın üstü dokunamiyorum normal mi acaba diye korktum

Bende normalde eylülden beri bir numara büyük ayakkabı giyiyorum ama şimdi çok acıyor ayaklarımın üstü dokunamiyorum normal mi acaba diye korktum
Nolur nolmaz bir idrar tahlili yaptir cnm , birde tansiyon tabiki aşırı şiş de mutlaka yapilmasi gerekiyir.

Kızlar bende hic odem yok cok sukur gunde 2 litre en az su içiyorum. Ne kadar masa basinda otursamda cok sukur olmadi.yuzugum bile oluyor yani fark yok. Benim bildigim şeker, tansiyon ya da ellerde varsa ozellikle gebelik zehirlenmesi olabiliyormus. Endise etmemek lazim ama yinede dr ile görüşmek gerek bence ne olur ne olmaz. Benim bunyem belki boyledir sizinki biraz sisiyordur ama 4 numara birden büyümesi bence normal olmayabilir biz ne dersek nafile doktorla gorusmek lazim.ben her gittigimde artik doktor ayak bileklerime bakıyor mesela şişlik var mi diye.o yuzden sisliginiz varsa bence yinede görünün tedbir bizden

Canım 3 4 hafta önce benim de öyleydi tuzu neredeyse sıfıra indirdim içtiğim su miktarını da artırdım. Artık çok az oluyo ödem hepsi dr da en etkili az tuz bol su demişti.

Yok cnm konuşcam ama haftaya salı randevum var, epidural yapabilir miyim acaba diye endişe ediyorum açıkçası
ben sordum canım doktoruma. spinal istiyorum ama kötü olursam grnele de dönebilir miyiz diye. tabii dedi. o hareket edememe duygusu bana ne hissettirir bilmiyorum. ilk doğumum spinaldi çok kısa süren ve keyifli bir süreçti yeniden tatmak istityorum ama o zmaan böyle sıkıntılarım yoktu

Cnm korkutmak istemiyorum ama bu kadar şiş olması normal değil. Yarın mutlaka doktoruna ulaşıp sor olur mu?

En son gittiğimde idrar yolu enfeksiyonu için yaptırmıştım 9 Aralık'ta ama o zaman şişme problemim yoktu. Bir sonraki randevum 7 Ocak'ta
Doktorum 3 haftada bir tekrarla dedi. İdrar çok değişken oluyor. 7 ocağı beklemden sağlık ocağında idrar tahlili ver canım. Bol su içtiğin halde ödem oluyorsa mutlaka baktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…