Kuzum olacak olduktan sonra yatarkende olur.Dün ufak bir kaçamak yapmıştık hastaneden sonra yemek yedik bi alışveriş yaptık demek ki yapmamak gerekiyormuş.
Durdurmaya çalışıyorlar durmazsa o zaman benim minik gelebilir şuan daha belli değil yani
İnşallah şuan iyiyim ama bakalım yarın ne diyecek doktor. Sağol canım iyi geliyor mesajlarınızKuzum olacak olduktan sonra yatarkende olur.
Sen şimdi kendini üzmemeye çalış. İlaçlarla durur doğum, sonuçta yüksek tansiyon yok, suyu bitmemiş. Diğer şeyler inan durdurulabilir şeyler.
Her şey çok güzel olacakİnşallah şuan iyiyim ama bakalım yarın ne diyecek doktor. Sağol canım iyi geliyor mesajlarınız
Benmki de hiç gelmiyor doktor sadece wc ye kalkcaksın dedi. Azıcık mutfakta 10 dk ayakta dursam baslıyor aşağıya bastırmaya. İki büklüm oluyorum. Yatalım canım full napalım doğana kadarEvet tabiki öyle ama insan yinede suçlu hissediyor.
Gerçi 5 ocaktan sonra zaten doktor serbest bırakacakti. Demek ki serbest olmaya gelmiyor bizim ki
Canım idrar tahlili yaptır mutlaka. Yaptırmamıs mıydınKızlar bir şey soracağım benim geçen hafta ellerim şişmişti böyle kapatamiyordum acıyordu. Son 3 gündürde elim ve ayağım inanılmaz şiş. Yani nasıl söyleyeyim eşimin 44 numara ayakkabısı ayağıma anca oluyor hatta sıkıyor. normal basit bir ödem değil yani üste doğru şişti ayaklarım ve ellerim normal mi acaba ya
benimde hiç biri birbiri ile aynı hafta çıkmıyor, bana 35ci hafta gel dedi, haftaya gidecem belki bu sefer değişmiştir
ama hiç önemsemedi değişkenliği, normal dedi. her doğum özel iyiki sezaryan oldum diyen da var, iyi ki normal doğurdum diyende var. sanırım acı eşiğimiz ile alakalı :)
En son gittiğimde idrar yolu enfeksiyonu için yaptırmıştım 9 Aralık'ta ama o zaman şişme problemim yoktu. Bir sonraki randevum 7 Ocak'taCanım idrar tahlili yaptır mutlaka. Yaptırmamıs mıydın
Canım çok normal benim ayakkabilarim eylülden beri olmuyor ödem yoktu görünürde ona rağmen ayak numaran dogumdan sonra az küçülecek 4 5 ay sonra normale dönecek normalde 36 ayak numaram 40 a çıkmıştı hamileyken ilkinde ve baya 6 aylık olduğunda ancak giyebildjm 36 numarayı 37 oluyordu o zamana kadar ayağımaKızlar bir şey soracağım benim geçen hafta ellerim şişmişti böyle kapatamiyordum acıyordu. Son 3 gündürde elim ve ayağım inanılmaz şiş. Yani nasıl söyleyeyim eşimin 44 numara ayakkabısı ayağıma anca oluyor hatta sıkıyor. normal basit bir ödem değil yani üste doğru şişti ayaklarım ve ellerim normal mi acaba ya
İdrarda protein yoksa ve tansiyon düşükse normalmiş ödem. Önemli olan 3u aynı anda olmamasi. Bir de bol su içmekte el ayak odemini azaltirmisKızlar bir şey soracağım benim geçen hafta ellerim şişmişti böyle kapatamiyordum acıyordu. Son 3 gündürde elim ve ayağım inanılmaz şiş. Yani nasıl söyleyeyim eşimin 44 numara ayakkabısı ayağıma anca oluyor hatta sıkıyor. normal basit bir ödem değil yani üste doğru şişti ayaklarım ve ellerim normal mi acaba ya
Bende normalde eylülden beri bir numara büyük ayakkabı giyiyorum ama şimdi çok acıyor ayaklarımın üstü dokunamiyorum normal mi acaba diye korktumCanım çok normal benim ayakkabilarim eylülden beri olmuyor ödem yoktu görünürde ona rağmen ayak numaran dogumdan sonra az küçülecek 4 5 ay sonra normale dönecek normalde 36 ayak numaram 40 a çıkmıştı hamileyken ilkinde ve baya 6 aylık olduğunda ancak giyebildjm 36 numarayı 37 oluyordu o zamana kadar ayağıma
Dogum pozisyonunu almış demisti dr canim 32.haftamda. ondan döndüyse iyi degil yaniDönmeside yorulmamızda normal sanırım artık, bende çok yoruluyorum az ayakta dursam sırtım çatlıyor
Nolur nolmaz bir idrar tahlili yaptir cnm , birde tansiyon tabiki aşırı şiş de mutlaka yapilmasi gerekiyir.Bende normalde eylülden beri bir numara büyük ayakkabı giyiyorum ama şimdi çok acıyor ayaklarımın üstü dokunamiyorum normal mi acaba diye korktum
Yok cnm konuşcam ama haftaya salı randevum var, epidural yapabilir miyim acaba diye endişe ediyorum açıkçasıburcu bende de var panik atagımsı bişeyler. doğumla ilgili doktorla konustun mu
Canım 3 4 hafta önce benim de öyleydi tuzu neredeyse sıfıra indirdim içtiğim su miktarını da artırdım. Artık çok az oluyo ödem hepsi dr da en etkili az tuz bol su demişti.Kızlar bir şey soracağım benim geçen hafta ellerim şişmişti böyle kapatamiyordum acıyordu. Son 3 gündürde elim ve ayağım inanılmaz şiş. Yani nasıl söyleyeyim eşimin 44 numara ayakkabısı ayağıma anca oluyor hatta sıkıyor. normal basit bir ödem değil yani üste doğru şişti ayaklarım ve ellerim normal mi acaba ya
iyi haberler canım. Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşallahİnşallah şuan iyiyim ama bakalım yarın ne diyecek doktor. Sağol canım iyi geliyor mesajlarınız
ben sordum canım doktoruma. spinal istiyorum ama kötü olursam grnele de dönebilir miyiz diye. tabii dedi. o hareket edememe duygusu bana ne hissettirir bilmiyorum. ilk doğumum spinaldi çok kısa süren ve keyifli bir süreçti yeniden tatmak istityorum ama o zmaan böyle sıkıntılarım yoktuYok cnm konuşcam ama haftaya salı randevum var, epidural yapabilir miyim acaba diye endişe ediyorum açıkçası
Cnm korkutmak istemiyorum ama bu kadar şiş olması normal değil. Yarın mutlaka doktoruna ulaşıp sor olur mu?Kızlar bir şey soracağım benim geçen hafta ellerim şişmişti böyle kapatamiyordum acıyordu. Son 3 gündürde elim ve ayağım inanılmaz şiş. Yani nasıl söyleyeyim eşimin 44 numara ayakkabısı ayağıma anca oluyor hatta sıkıyor. normal basit bir ödem değil yani üste doğru şişti ayaklarım ve ellerim normal mi acaba ya
Doktorum 3 haftada bir tekrarla dedi. İdrar çok değişken oluyor. 7 ocağı beklemden sağlık ocağında idrar tahlili ver canım. Bol su içtiğin halde ödem oluyorsa mutlaka baktırEn son gittiğimde idrar yolu enfeksiyonu için yaptırmıştım 9 Aralık'ta ama o zaman şişme problemim yoktu. Bir sonraki randevum 7 Ocak'ta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?