Yüzünde de şişlik var mı. Bana ödemin ihmale gelmeyeceğini önemli olduğunu söylediler bence baktırmalısın canım için rahat etsinKızlar bir şey soracağım benim geçen hafta ellerim şişmişti böyle kapatamiyordum acıyordu. Son 3 gündürde elim ve ayağım inanılmaz şiş. Yani nasıl söyleyeyim eşimin 44 numara ayakkabısı ayağıma anca oluyor hatta sıkıyor. normal basit bir ödem değil yani üste doğru şişti ayaklarım ve ellerim normal mi acaba ya
Yani ben 20 kg aldım neredeyse 80 kiloyum şuan Buna rağmen ödemim yok yüzüklerim hala parmağımda. Bencede bi baktırmalı tahlillerine yaz hamileliğinde ödem çok oluyor da havalar da sıcak olmadığı için tedbir almakta fayda varKızlar bende hic odem yok cok sukur gunde 2 litre en az su içiyorum. Ne kadar masa basinda otursamda cok sukur olmadi.yuzugum bile oluyor yani fark yok. Benim bildigim şeker, tansiyon ya da ellerde varsa ozellikle gebelik zehirlenmesi olabiliyormus. Endise etmemek lazim ama yinede dr ile görüşmek gerek bence ne olur ne olmaz. Benim bunyem belki boyledir sizinki biraz sisiyordur ama 4 numara birden büyümesi bence normal olmayabilir biz ne dersek nafile doktorla gorusmek lazim.ben her gittigimde artik doktor ayak bileklerime bakıyor mesela şişlik var mi diye.o yuzden sisliginiz varsa bence yinede görünün tedbir bizden
Bana da o his değişik geliyor bide hani ayakları hissetmiceksin ya bi sure ne bileyim bazen kendime güvenemiyorum pek, bi yandan da diyorum sonuçta oğlumu ben görücem ilk diye gaza getiriyorum kendimiben sordum canım doktoruma. spinal istiyorum ama kötü olursam grnele de dönebilir miyiz diye. tabii dedi. o hareket edememe duygusu bana ne hissettirir bilmiyorum. ilk doğumum spinaldi çok kısa süren ve keyifli bir süreçti yeniden tatmak istityorum ama o zmaan böyle sıkıntılarım yoktu
A anneolmayolu kuzum bence de o kadarı çok normal değil gibi, 44 numara diyosun, ben kontrole gittiğimde doktorun ilk sorduğu şeylerden biri ödemdir hep, sen biran önce git önlemini al, bi sıkıntı yoksa da için rahat eder en azından, B Birmuhendisinruyasi dediğin gibi ben de 11kg aldım mesela hala alyansım bol oluyo, aynı ayakkabıları giyiyorum, belki de yapı meselesidir bu iş, hiç bi sıkıntı yoktur canımcımKızlar bende hic odem yok cok sukur gunde 2 litre en az su içiyorum. Ne kadar masa basinda otursamda cok sukur olmadi.yuzugum bile oluyor yani fark yok. Benim bildigim şeker, tansiyon ya da ellerde varsa ozellikle gebelik zehirlenmesi olabiliyormus. Endise etmemek lazim ama yinede dr ile görüşmek gerek bence ne olur ne olmaz. Benim bunyem belki boyledir sizinki biraz sisiyordur ama 4 numara birden büyümesi bence normal olmayabilir biz ne dersek nafile doktorla gorusmek lazim.ben her gittigimde artik doktor ayak bileklerime bakıyor mesela şişlik var mi diye.o yuzden sisliginiz varsa bence yinede görünün tedbir bizden
Benim de öyle. Bu gece de sabahlıcaz anlaşılan. Biraz da sancım var benim şuan panik panik bekliyorumUykusuz her gece………
Bende ayni durumdayim. Allahim saglicakla bi dogursaydik. Akintimda cok yine. Vajinal agri var bu seferde muthis derecede sirtima vuruyoBenim de öyle. Bu gece de sabahlıcaz anlaşılan. Biraz da sancım var benim şuan panik panik bekliyorum
Ya doğumun başladığını hastaneye gitmem gerektiğini nasıl anlıcam onu da bilmiyorum? İlk hamileliğim benim. Daha 32.haftadayım. Nefesim kesiliyor gibi oluyor dik duramıyorum bir kaç saniye sonra geçiyor. Hamilelikten zevk alanlara maşallah diyorum bir an önce haftamı tamamlayıp bu stresten kurtulmak istiyorumKarnimin alt tarafina yayildi agri vajinamda zonkluyo resmen. Kasilmamda var yine. Allahim sen yardim et saglicakla aldir yavrularimizi kucagimiza. Bu ana kadar geldik sen dayanma gücü ver. Hicbir hamilenin üzülmesine izin verme. Kurtar bizide yavrularimizi da saglicakla insaAllah
Aaaa çok geçmiş olsun canım. Tansiyon bugün de mi fırladı ? İyi ki kanamış burnun yoksa Allah korusun beyin kanaması bile yapardı o kadar basınçEger burnum cesmeden boşalır gibi ikisi birden kanamasaydi bugun ne halde olurdum bilmiyorum. Rabbime sonsuz sukurler olsun
Tiroid değerlerindeki oynamalar da ödem şişlik vs yapar canım. Endokrin ya da dahiliyeden tiroid değerlerine baktır mutlakaEn son gittiğimde idrar yolu enfeksiyonu için yaptırmıştım 9 Aralık'ta ama o zaman şişme problemim yoktu. Bir sonraki randevum 7 Ocak'ta
Aaa geçmiş olsun canım, inşallah daha bekler minnoşİnşallah şuan iyiyim ama bakalım yarın ne diyecek doktor. Sağol canım iyi geliyor mesajlarınız
Yok canim ankaradan geldim ya ordada dusuremediler gece hastanede burnum kanadi onu dedim. Aklima geldikce sukrediyorum halime. Ankaradaki doktorda oyle dedi eger kanamasaydi beyin kanamasi gecirebilirdi diye.....Aaaa çok geçmiş olsun canım. Tansiyon bugün de mi fırladı ? İyi ki kanamış burnun yoksa Allah korusun beyin kanaması bile yapardı o kadar basınç
Güzel ve hayırlı haberlerle dön canımYarin randevu günü kızlar bakalim minnoş ne alemde , 2 gundur baya kasilmalarim ve bel ağrım var nst sonucunu baya merak ediyorum.
Ahh canimm ahh benim ucuncu dogum olacak ben bile anlayamiyorum sen nasil anlayacan?Ya doğumun başladığını hastaneye gitmem gerektiğini nasıl anlıcam onu da bilmiyorum? İlk hamileliğim benim. Daha 32.haftadayım. Nefesim kesiliyor gibi oluyor dik duramıyorum bir kaç saniye sonra geçiyor. Hamilelikten zevk alanlara maşallah diyorum bir an önce haftamı tamamlayıp bu stresten kurtulmak istiyorum
Amin canım inşallahAhh canimm ahh benim ucuncu dogum olacak ben bile anlayamiyorum sen nasil anlayacan?Burdan yuksek tansiyonla suyun patlamis diye acil sevkli ankaraya gonderildimde doktorlar bile anlayamadi. Saglicakla alalim hepimiz kucagimiza insaAllah
Benim de aynen öyle. Çok nefessiz kalıyorum. Burnum bir kapanıyor, hiç bir şeyin faydası olmuyor. Daha da nefessiz kalıyorum.Nefesim yetmiyor kızlar yaaa…Aldığım oksijen tam ciğerlerimi dolduramıyormuş gibi bir his sürekli ve ne kadar temizlesem de burnum da hep tıkalı gibiGeceleri uyumak zor artık iyice, dönmek bile sağdan sola eziyet, yine de buna şükür Bu gebeliğimde de hiç kusmadım mesela iyi taraflarından bakmaya çalışıyorum…Doğumuma 37 gün kaldı , geri sayım başladı
İnşallah inşallah canım benimHer şey çok güzel olacakiyi düşünelim iyi olsun kuzucum
Öyle olacak gibi duruyor gerçekten bakalım nasol ilerleyeceğiz.Benmki de hiç gelmiyor doktor sadece wc ye kalkcaksın dedi. Azıcık mutfakta 10 dk ayakta dursam baslıyor aşağıya bastırmaya. İki büklüm oluyorum. Yatalım canım full napalım doğana kadar
İnşallah bakalım minnoş duracak mıAaa geçmiş olsun canım, inşallah daha bekler minnoşUyusun bakiiim annesinin karnında, en güvenli yer orası
Amin inşallahiyi haberler canım. Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?