2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Günaydın kızlar bebiş için kapı süsü takı yastığı yaptıran var mı aranızda kızlar bi türlü aklıma yatan bi sayfa bulamadım da
Ben instagramda nisaa_atolye diye bi sayfada yaptırdım çokta memnun kaldım. Ödemesini ürünü hazırladıktan sonra beğenirsen ödüyorsun. Hemen kargo yapıyorlar

Günaydın kızlar. Bebişkonun ayakları kaburgalarımda resmen. Sopa yutmus gibiyim allahtan aşağıda demek ki aşağıda olmasaymış ayakları ağzmdan falan çıkacakmış boyumda kısa oldugundan içeri sığmakta zorlanıyor yavrum
Geceleri sürekli wc ye kalkmaktan ve terden üstümü değişmekten gına geldi resmen. Üstüm açık uyuyorum ona rağmen ter ter

günaydın güzel annelerrr nasılsınız ? uykularım haram oldu uyuyamıyorum hiç. hastane çantalarınızı yaptınız mı
Günaydınlar :) Ben daha yeni yıkamaya başladım. iki üç parça kıyafeti kaldı kuzumun. Yavaştan kendi kıyafetlerimi de yıkayıp hafta sonu ütülemeyi planlıyorum nasip olursa Sonra da çantamızı hazırlarım

Kuzum bebis çok aşağıda olsa karnın da aşağıya iner ,kaburgalarda hareket hissetmezsin. Göğsünün altı boşalmış olur. Senin erken doğum yapacağını hiç sanmıyorum ben. Bakalım göreceğiz

Ya annemlerde öyle diyor canım iddalaşıyorum ben de
Ama doktor ultrason ile bakarken resmen vajinamdan baktı kafasına. Daha ne kadar inecek ki bu bebiş. Acaba boyu falan uzun diye mi böyle. Annem ananem de inatlasıyor benmle ayakları daha yukarıda aşağı inse boşalır üst karnın diyorlar. Ay öyleyse insallah canım yaa valla çok sevindim

Bende ayni durumdayim. Allahim saglicakla bi dogursaydik. Akintimda cok yine. Vajinal agri var bu seferde muthis derecede sirtima vuruyo cok sukur tansiyon dustu ama sancilar basladi
Bende öyleyim canım sırtım belim kasıklarım ağrıyor dün anneme geldim tüm gün yattım ama genede ağrıyor böyle böyle gidecek artık heralde ağrıyla sızıyla gittiği yere kadar devam yapacak birşey yok gibi

Kızlar bana bir ates lazım bebisin kiyafetlerini yikadim kuruduydu ütü bekliyor ama hic yapasim gelmiyor ay moron gibi izleyemedigim filmleri izliyorum bebisin beşiğini silip ütüye baslamam lazim baslayamiyorum daha hastane çantasini da hazirlamadim ben boyle giderse dogururum ben ondan sonra telaş

Cnm benim oğlum 28 de kanala girmişti, ayakları göbek deligimin yukarısina bile çıkmamıştı. Karnim çok asagidaydi hatta kafasını bile olcemiyordu doktor aşağıda olduğu için. Buna rağmen bu şekilde tam 7 hafta durdu. Yine dururdu belki suyum bittiği için doğuma alındım sanciyla filan değil yani.
O yüzden aşağıda olan bebeğin ayakları kaburgaya dayanmaz mantığa aykırı

Günaydın kızlar.
1 hafta daha tutmamız lazım bebeği dedi doktor. 32. Haftayı geçmemiz lazım.

Ara ara sancım oluyor dedim evet devam ediyor dedi.
Sabah çekilen nst'de 45 gördüm bir ara.
Bugün de burdaymışımız inşallah tamamen durursa yarın çıkarız herhalde.

Biraz moralim bozuk.
Benim kızın duracağı yok Ocak gibi gelecek diye hissediyorum.
Kendisi nefes alacak mı kuvozde ne kadar durur nasıl bir süreç olacak iyi olacak mı kafamda çok soru var.

,

Canım geçen hafta bu ter muhabbetine ben o kadar terlemiyorum falan yazmıştım. 2 gündür gece sırılsıklam uyanıyorum sabah duşa atıyorum kendimi bu nasıl bi terleme böyle normal mi bu durum yahu

Ablamın arkadaşlarından birisi 30 da diğeri 32 de doğurdu, şükür ikisi de sorunsuz bir şekilde atlattılar şuan 2-3 yaşındalar her şeyleri normal süreçte ilerliyor. Doktor bana erken doğum riskin var dediğinde aklıma hep onları getirip rahatlıyordum. Şükür eşiği geçtik artık gerisi Allah'ın takdiri. sorun olacaksa zamanında doğsa da olur olmayacaksa da erken doğsa da olmaz. içini ferah tut. biz dua edelim yeter

Kuzum kritik eşiği çoktan geçtin. Belki birazcık kuvezde kalır o kadar. Yeterki sağlığı yerinde olsun erken yada geç artık korkmayalım. Sende stres yapmamaya çalış. Sakin kal ki etkilenmesin kızın.

Çok sevindim canım benim Allah razı olsun. Keske doktorlarda böyle anlatsa. Benm yanlıs serum takan doktora kalsa bu hafta doğuruyordum İnsallah sağlıkla vakitlice alalım bebişlerimizi kucağımıza

Merak etme gerçekten doğum başladığında anlıyorsun. Benim ikinci olmasına rağmen hala tereddüt yaşıyorum bu neyin sancısı doğum mu başlıyor vs diye ama, kızımda iken sancıdan ziyade aniden suyum boşalmıştı. Öğle saatlerinde nişanım gelmişti ama dedikleri gibi kanlı olmadığı için nişan olduğunu sanmamıştım. Bembeyaz süt gibi kokusuz temiz bi sıvı gelmişti yapış yapış gecede suyum patlamıştı. Yani gerçek doğum başladığında anlamamak elde değil kuzum bunları düşünme

Canım geçen hafta bu ter muhabbetine ben o kadar terlemiyorum falan yazmıştım. 2 gündür gece sırılsıklam uyanıyorum sabah duşa atıyorum kendimi bu nasıl bi terleme böyle normal mi bu durum yahu
Canım ben adalat diye tansiyon ilacı kullanıyorum o çok terleme yapıyormus. O ilactan önce terleme durumum yoktu. Ama bi kaç arkadasımızda daha var ter durumu hormonlardan normaldir bence diye düşünüyorum.
Ben uykuya daldığım an sırılsıklam oluyorum düşün. Abartısız 5-6 defa atlet bluz değişiyorum

Canım o bembeyaz akıntı nasıl anlasılacak bilmiyorum. Benm hep akıntm var yeşil renkte. Sarı da oluyor. Bolca geliyor insallah karıştırmam nişanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…