2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ağrın sızın mı vardı kuzum serviks uzunluğun ne kadar birde? Çok şükür kritik evreleri geçmişsin bana doktor gerin doğabilir dediğinde 29 haftalıktım düşünsene çok şükür 34 e geldim. Bol bol istirahat et ve kötü düşünme. Ocağın 15 ini görsek yeter herşey daha garanti olur en azından ama görmesekte önemli değil artık küvezde bile en fazla 2-3 gün kalırlar belki kalmazlar bile. Hayırlı ve doğru zamanda gelir o annesi sen merak etme

Kizlar bebeğin kg haftasıyla uyumlu cıktı doktor yaptığın diyet ise yaramış diyor.
Dedim diyet yapmadim sadece günlük portakal yerdim onu kestim, portakaldaki seker direk bebeğe kilo yapıyormuş bebisine kg aldirmak isteyen anneler portakali da ekleyin menunuze faydasi olur belki.

Çok sevindim canım benim Allah razı olsun. Keske doktorlarda böyle anlatsa. Benm yanlıs serum takan doktora kalsa bu hafta doğuruyordum İnsallah sağlıkla vakitlice alalım bebişlerimizi kucağımıza
Senden de canım
Hepimiz sağlıkla kavuşacağız Allah' in izniyle, şurada max 1 ay daha dursalar süper olur.

Canım o bembeyaz akıntı nasıl anlasılacak bilmiyorum. Benm hep akıntm var yeşil renkte. Sarı da oluyor. Bolca geliyor insallah karıştırmam nişanla
Yok sarı yeşil enfeksiyon yada normal vajinal akıntılar canım. Nişan genelde kanlı oluyor zaten, nadiren hiç lekesiz bembeyaz oluyormuş. Oldu ki seninkide beyaz geldi diyelim anlarsın çünkü o kdar temiz bişey ki nasıl yani dedim çamaşırımda görünce. Bu kadar temiz bişey vajinadan nasıl çıkar diye düşünmüştüm. Hatta direkt belkide annelik içgüdüsü ile nişan olduğunu düşündüm ama annemler nişan kanlı olur deyip beni geçiştirdiler. Gecede duş aldım bir bardak süt içtim koltuktan ayağa kalktım ve foşşşşş diye su boşaldı. Sonrası zaten hastane vs doğum derken en az 4-5 saatlik mevzu. Yani çocuk dediğimiz şey öyle pırt diye doğmuyor her halükarda anlayıp hastanede olursunuz Kızlar bunları çok düşünmeyin

Canım ciğer gelştirici iğnesini olmustu endişelenme 1 hafta demesine bakma doktorların. Benm doktora kalsa bugunlerde doğruyordum. Ama hala çok şükür bak duruyor. Tahmini bilgi veriyorlar üzülme . Sen yat hiç kalkma kabız olma wc de fazla durma yeter

Çok sevindim canım benim Allah razı olsun. Keske doktorlarda böyle anlatsa. Benm yanlıs serum takan doktora kalsa bu hafta doğuruyordum İnsallah sağlıkla vakitlice alalım bebişlerimizi kucağımıza
Evet gerçekten doktor tutumu çok önemli, o değiştirdim doktorun bana sürekli çantan hazır değil mi çantan kapıda değil mi her an her şey olabilir diye beni strese sokuyordu bu yeni doktorum gayet rahat bakalım şubat'a kadar duracak mı her şey yolunda falan dedi. Eski doktor yüzünden sürekli ay acaba doğuruyor muyum ay bu erken doğum belirtisi mi diye psikolojim bozulmuştu

Haklısın canım sağol ya benim yengem canlı örnekti valla. Kadın 7 cm açılması oldu ne sancı ne nişan ne suyu geldi kadının. Hemde ilk doğumuydu. Normal rutin kontrolune gidiyor doktor 7 cm açılman var diyor . Beni aradı kadın doğumda çalışıyordum. İnanmadım kesin yanlıs baktılar dedim. Apar topar geldiler gerçekten öyleymiş 2 saatte doğurdu tabi ben de böyle şans olacağını düşünmüyorum da

Canım o bembeyaz akıntı nasıl anlasılacak bilmiyorum. Benm hep akıntm var yeşil renkte. Sarı da oluyor. Bolca geliyor insallah karıştırmam nişanla
Ben de bütün hamileliğim boyunca full idrar yolu enfeksiyonu ile uğraştım sürekli değişik değişik akıntılarım oluyor nişanım gelirse asla anlamayacağım bence

Ay ne kadar güzel bir doğum olmuş İnşallah hepimiz böyle jet hızında doğururuz

Öyle canım doğurmayacaksak bile onlar yüzünden doğurur insan. Bu nasıl psikolojik şiddettir anlamadım gitti. Bi de diyor ki ne kafana takıyorsun . İlaç bile vermedi düşün zaten serumuda yanlıs takmıstı. Ay koşa koşa kaçtım kabus gibiydi. Rabbim iyi insanlarla karsılastırsın

Ben gittiğimde 4 cm idi açılmam 1.30 du gece sabah 05.37 de kuzum doğmuştu benimde nispeten ilk doğuma göre Kısa sürdü çok şükür de işte bakalım bu nasıl olacak Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah

Ben de bütün hamileliğim boyunca full idrar yolu enfeksiyonu ile uğraştım sürekli değişik değişik akıntılarım oluyor nişanım gelirse asla anlamayacağım bence
Ben de öyle canım idrar yolu vajinal mantar hiç geçmedi ne kadar ilaçlar kullandım. Nişanıda anlamam heralde. Kanlı olsunda anlayalım bari hazırlığımı yapaym sancı gelmeden haberim olsun diyorum daha doğum çantasına koymadıklarım var

İnşallah ya.
Bazen endişeden tevekkülü unutuyorum.
Rabbim en hayırlısını en güzelini verecek.
İnşallah iyi olacak evimize döneceğiz. Hastanede olmakta psikolojimi kötü etkiliyor galiba. Eşim de çalışıyor. Dünden beri sadece 10 dakika gördüm. O olsa da sanırım biraz daha iyi olurdum.
Karın sertleşmesi yaşadım canım sık geldiğini fark ettim doktora söyledim gel dedi. Gerçekten 50leri bulan düzenli sancılarım çıktı.
Yatış verdi doktor durdurulmaya çalışılıyor.
Ahh o erken haftaların korkusunu çok iyi bilirim ben 23. Haftada eve o kadar umutsuz dönmüştüm ki. Şükür biz de 7 haftayı geride bıraktık. Hedefe 1 hafta vardı. Kızım yine gelmeye kalktı gerçi bende dün biraz fazla yürüdüm.
Bu defa hiç zorlamayacağım.
Çok şükür sen de 34'ü gördün daha da göreceksin inşallah Hepimiz sağlıklı olarak göreceğiz Allah'ın izniyle
Sonra buralar bebiş elleri ayakları dolacak..

İnsallah bu da böyle kolay olur. Su gibi kolay geçer doğumun. Hepimizn insallah

Yok kuzu doktorumun hedefi 32ydi o yüzden 1 hafta daha durması lazım diyor.
Ben sadece yine gelmeye kalkacağını düşünüyorum. Ha tabi Allah ne yazdıysa o olacak inşallah zamanında doğar benim sabırsızım.
Aynen dikkat ediyorum sağol desteğin için

Canım Allah in izniyle sağlıkla kavuşacaksın bebeğine, tecrübeli anneler kritik zamanın geçtiğini soyluyorlar bak

O da dün yürüdüğün için olmustur canım. Artık hiç kalkma yemeğini bile yatarak ye gerekirse . Böylece 36 ya kadar dayanır insallah .benmde aynı sorun seni çok iyi anlıyorum. Ağlıyorum bazen kendi işimi kendim göremiyorum diye. Ama napalım geçici bi süreç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…