2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Gerçekten o başkasına muhtaç olma hissi beni de çok daraltıyor.
Doğumdan sonra acısını çıkartacağız artık Ben iyi olur olmaz koltukta zıplamak istiyorum
Benim omurgada platin olduğu için yarı yatar pozisyon beni zorluyor malesef canım o yüzden ya tam uzanmam lazım ya da oturmam. Yemeği yine oturarak yerim ama sıkıntı olmaz herhalde o şekilde 7 haftayı geçirdik çok şükür.
Bizim bebişler çabucak gelmeye çalışıyor annesi.
Sabırsız insanlar için annenin karnından kaç aylık doğdun derler ya şuan daha iyi anlıyorum o cümleyi

kızlar bir şey soracağım , boğazım hala çok kötü ve öksürüyorum , test verdim negatifim şükür. bugün kadındoğumcuma sordum majezik veya tantum verde kullanabilirsin dedi ama internette prospektüslerine baktım yeterli çalışma yok diyor hamileler için. size vermiş miydi doktorunuz böyle bir şey yaşayanlar neler yaptı varsa tabii

Ben öksürük için tereyagina pekmez koyup yiyorum birde bitter çikolata iyi geliyor.
Burda bir arkadaşa daha önermiştim bunları daha iyiyim demişti. Bence bir dene canım geçer inşallah Rabbim şifa versin

Benden daha beteri varmış nazar etmeyeyim kendime

Evet canım öyle gerçekten de yer yok benimde elimle bakınca hemen vajinanin üzerinde gibi kafası ama kanala falan girmedi daha sen 40 a kadar durursun bu gidişle üzülme artık

Canım annemler hep şöyle diyor kız çocuğunun ağrısı kasiklarda olur erkek çocuğunun ağrısı bel ve sırtta olur oradan başlar diyorlar sen ikisini de deneyimledin sayılır var mı öyle bisy kızından hatirliyormusun

Serviks dünden beri henüz ölçülmedi canım.
Pazartesi kontrole gelmiştim hatta 35 mm'di.
Benim ameliyattan sonra uzadı tabi ilaçlar dinlenme falan.
E süper kuzum ben senden daha tehlikeliyim 27 mm idi 29 da 32 de gittim gene 27 idi umarım gene 27 çıkar kısalmamıştır bol bol dinlen canım benimde bugün bel ağrılarım çok fazla uzanıyorum hep böyle böyle geçireceğiz bu günleri de inşallah

Evetttt kesinlikle haklılar hayatımda böyle bel ağrısı sırt ağrısı ben yaşamadım hiç. Ağlıyorum bazen doğuracak mıyım noluyor diye o kadar ağrım oluyor. Kızımda da kasıklarım ağrırdı ve daha hafiftim yürürdüm gezerdim evi temizlerken hiç zorlandığımı hatırlamam öyle ki elektrik süpürgesini alt kattan üst kata taşırdım düşün. Bunda kendimi taşıyamıyorum kilo olarak kızımda daha kiloluydum hemde bu kilo ile alakalı da değil kemik yapısı vs heralde. Ama bu bel ağrısı gerçekten çok betermiş belimi kesip atasım var

İnşallah
Bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler.
En azından fark edildi hepimizde önlem alındı çok çok şükür
Seninki de güzelce götürür merak etme zaten sonlarına geldik

Ben ilkinde bel ağrısı genelde değil de doğumda omurgamdan kuyruk sokumuna kadar cekistiriyorlardi sanki o zaman farketmistim bunda da gerçekten sanki belimde bi halka var boydan boya ağrıyor akşamları sürekli

Bende çok sevindim benimde karnım hala sipsivri yukarıda çok şükür başkalarından duyunca kesin bilgi gibi oluyor annem deyince çok aldırmazdım her sabah uyanıp aynadan bakıyorum karnım düşmüş mü diye tepede görünce oh diyorum o zaman inşallah geç doğsunlar da yeter artık lan falan diye isyan edelim erken doğum korkusundan öldük kaç haftadır

Ben ilkinde bel ağrısı genelde değil de doğumda omurgamdan kuyruk sokumuna kadar cekistiriyorlardi sanki o zaman farketmistim bunda da gerçekten sanki belimde bi halka var boydan boya ağrıyor akşamları sürekli
Evet benimde öyle tam kuyruk sokumunun üstünde ortada bi kemik varya kalça çukuru falan derler orası kopuyor bildiğin sızım sızım sürekli.

Aynen canım ben de öyle diyorum. Squat hareketleri yapalım doğuramayınca yürüyüşlere çıkalım valla doğuramayanları görünce iç çekerek bakıyorum. Her iş yapıyolar yine de tık yok

Evet canım öyle gerçekten de yer yok benimde elimle bakınca hemen vajinanin üzerinde gibi kafası ama kanala falan girmedi daha sen 40 a kadar durursun bu gidişle üzülme artık
Şubatı geçiyormuş bi de doğum valla ne gülerim annemler herkese yaydı erken doğuracak papatya diye. Millette arayıp soruyor ne durumda diye. Böyle böyle daha cok ararlar inşallah

Şubatı geçiyormuş bi de doğum valla ne gülerim annemler herkese yaydı erken doğuracak papatya diye. Millette arayıp soruyor ne durumda diye. Böyle böyle daha cok ararlar inşallah
Ahahahqqh herkesi dumura uğratacak senin oğlun gör bak

yine de maşAllah her şeye rağmen 32ci haftayı buldunuz,
bu saatten sonrası başımız gözümüz üstüne,
endişelenme küvezde çok uzun bi ayrılık olmayacak inşAllah
benim kuzen 29 haftalık doğdu şu an 1ci sınıfa gidiyor

Sabah mesaisjnden merhaba oyyle uykum var ki midem uyutmuyor hem acıkıp hem nasıl bulanıyor tebrik etmek lazım 9 aydır midemin performansını
Bendensin, yesem bulanıyor yemesem bulanıyor napçagimi şaşırıyorumaksam da yengem tutturdu tansiyondan bulanıyordur Allah'ım ya strese soktu beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…