Gerçekten o başkasına muhtaç olma hissi beni de çok daraltıyor.O da dün yürüdüğün için olmustur canım. Artık hiç kalkma yemeğini bile yatarak ye gerekirse . Böylece 36 ya kadar dayanır insallah .benmde aynı sorun seni çok iyi anlıyorum. Ağlıyorum bazen kendi işimi kendim göremiyorum diye. Ama napalım geçici bi süreç
Ben öksürük için tereyagina pekmez koyup yiyorum birde bitter çikolata iyi geliyor.kızlar bir şey soracağım , boğazım hala çok kötü ve öksürüyorum , test verdim negatifim şükür. bugün kadındoğumcuma sordum majezik veya tantum verde kullanabilirsin dedi ama internette prospektüslerine baktım yeterli çalışma yok diyor hamileler için. size vermiş miydi doktorunuz böyle bir şey yaşayanlar neler yaptı varsa tabii
Benden daha beteri varmış nazar etmeyeyim kendimeGunaydin cnm herkesin aci eşiği farkli cnm ben ilk kizimdayken kac saat suni sanci aldim hic hissetmedim ve acilma olmadigi icin sezeryan olmustum anneme çekmişim diyorum anneminde suyu falan gidermiş 3 yada 4 güne doğururmus
İnşallah bulasmamistir cnm şu sıralar dikkkat edelim hepimiz dogumumuza ne kaldi
Ozaman sana maşallah diyeyim cnmgece 2 de uyaniyorum sabaha kadar uyuyamıyorum
Öyle böyle mutlu sona az kaldi İnşallah saglikla aldığımız gununde görürüz
Evet canım öyle gerçekten de yer yok benimde elimle bakınca hemen vajinanin üzerinde gibi kafası ama kanala falan girmedi daha sen 40 a kadar durursun bu gidişle üzülme artıkYa annemlerde öyle diyor canım iddalaşıyorum ben de
Ama doktor ultrason ile bakarken resmen vajinamdan baktı kafasına. Daha ne kadar inecek ki bu bebiş. Acaba boyu falan uzun diye mi böyle. Annem ananem de inatlasıyor benmle ayakları daha yukarıda aşağı inse boşalır üst karnın diyorlar. Ay öyleyse insallah canım yaa valla çok sevindim
Canım annemler hep şöyle diyor kız çocuğunun ağrısı kasiklarda olur erkek çocuğunun ağrısı bel ve sırtta olur oradan başlar diyorlar sen ikisini de deneyimledin sayılır var mı öyle bisy kızından hatirliyormusunBende öyleyim canım sırtım belim kasıklarım ağrıyor dün anneme geldim tüm gün yattım ama genede ağrıyorböyle böyle gidecek artık heralde ağrıyla sızıyla gittiği yere kadar devam yapacak birşey yok gibi
E süper kuzum ben senden daha tehlikeliyim 27 mm idi 29 da 32 de gittim gene 27 idi umarım gene 27 çıkar kısalmamıştırServiks dünden beri henüz ölçülmedi canım.
Pazartesi kontrole gelmiştim hatta 35 mm'di.
Benim ameliyattan sonra uzadı tabi ilaçlar dinlenme falan.
Evetttt kesinlikle haklılar hayatımda böyle bel ağrısı sırt ağrısı ben yaşamadım hiç. Ağlıyorum bazen doğuracak mıyım noluyor diye o kadar ağrım oluyor. Kızımda da kasıklarım ağrırdı ve daha hafiftim yürürdüm gezerdim evi temizlerken hiç zorlandığımı hatırlamam öyle ki elektrik süpürgesini alt kattan üst kata taşırdım düşün. Bunda kendimi taşıyamıyorumCanım annemler hep şöyle diyor kız çocuğunun ağrısı kasiklarda olur erkek çocuğunun ağrısı bel ve sırtta olur oradan başlar diyorlar sen ikisini de deneyimledin sayılır var mı öyle bisy kızından hatirliyormusun
İnşallahE süper kuzum ben senden daha tehlikeliyim 27 mm idi 29 da 32 de gittim gene 27 idi umarım gene 27 çıkar kısalmamıştırbol bol dinlen canım benimde bugün bel ağrılarım çok fazla uzanıyorum hep böyle böyle geçireceğiz bu günleri de inşallah
Ben ilkinde bel ağrısı genelde değil de doğumda omurgamdan kuyruk sokumuna kadar cekistiriyorlardi sanki o zaman farketmistim bunda da gerçekten sanki belimde bi halka var boydan boya ağrıyor akşamları sürekliEvetttt kesinlikle haklılar hayatımda böyle bel ağrısı sırt ağrısı ben yaşamadım hiç. Ağlıyorum bazen doğuracak mıyım noluyor diye o kadar ağrım oluyor. Kızımda da kasıklarım ağrırdı ve daha hafiftim yürürdüm gezerdim evi temizlerken hiç zorlandığımı hatırlamam öyle ki elektrik süpürgesini alt kattan üst kata taşırdım düşün. Bunda kendimi taşıyamıyorumkilo olarak kızımda daha kiloluydum hemde bu kilo ile alakalı da değil kemik yapısı vs heralde. Ama bu bel ağrısı gerçekten çok betermiş belimi kesip atasım var
Bende çok sevindim benimde karnım hala sipsivri yukarıda çok şükür başkalarından duyunca kesin bilgi gibi oluyor annem deyince çok aldırmazdımYa annemlerde öyle diyor canım iddalaşıyorum ben de
Ama doktor ultrason ile bakarken resmen vajinamdan baktı kafasına. Daha ne kadar inecek ki bu bebiş. Acaba boyu falan uzun diye mi böyle. Annem ananem de inatlasıyor benmle ayakları daha yukarıda aşağı inse boşalır üst karnın diyorlar. Ay öyleyse insallah canım yaa valla çok sevindim
Evet benimde öyle tam kuyruk sokumunun üstünde ortada bi kemik varya kalça çukuru falan derler orası kopuyor bildiğin sızım sızım sürekli.Ben ilkinde bel ağrısı genelde değil de doğumda omurgamdan kuyruk sokumuna kadar cekistiriyorlardi sanki o zaman farketmistim bunda da gerçekten sanki belimde bi halka var boydan boya ağrıyor akşamları sürekli
Aynen canım ben de öyle diyorum. Squat hareketleri yapalım doğuramayınca yürüyüşlere çıkalımBende çok sevindim benimde karnım hala sipsivri yukarıda çok şükür başkalarından duyunca kesin bilgi gibi oluyor annem deyince çok aldırmazdımher sabah uyanıp aynadan bakıyorum karnım düşmüş mü diye tepede görünce oh diyorum o zaman inşallah geç doğsunlar da yeter artık lan falan diye isyan edelim erken doğum korkusundan öldük kaç haftadır
Şubatı geçiyormuş bi de doğumEvet canım öyle gerçekten de yer yok benimde elimle bakınca hemen vajinanin üzerinde gibi kafası ama kanala falan girmedi daha sen 40 a kadar durursun bu gidişle üzülme artık
Daha dur kazen,yedek silikon başlık almaya baslamadinizAma Allah'm bu fiyatlar nedir?
UltraAir emzik 100 TL
Anti-colic biberon 100 TL
Patron çıldırmış
Ahahahqqh herkesi dumura uğratacak senin oğlun gör bakŞubatı geçiyormuş bi de doğumvalla ne gülerim annemler herkese yaydı erken doğuracak papatya diye. Millette arayıp soruyor ne durumda diye. Böyle böyle daha cok ararlar inşallah
Cnm benim oğlum 28 de kanala girmişti, ayakları göbek deligimin yukarısina bile çıkmamıştı. Karnim çok asagidaydi hatta kafasını bile olcemiyordu doktor aşağıda olduğu için. Buna rağmen bu şekilde tam 7 hafta durdu. Yine dururdu belki suyum bittiği için doğuma alındım sanciyla filan değil yani.
O yüzden aşağıda olan bebeğin ayakları kaburgaya dayanmaz mantığa aykırı
Bendensin, yesem bulanıyor yemesem bulanıyor napçagimi şaşırıyorumSabah mesaisjnden merhaba oyyle uykum var ki midem uyutmuyor hem acıkıp hem nasıl bulanıyor tebrik etmek lazım 9 aydır midemin performansını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?