2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Tamam canım sağol sorayım bende o ilaçları çünkü antibiyotiği iç dedi, patates falan yiyorum hiç işe yaramadı

Ben de 33 deyken endol fitil attım 1 tane. Ağrımı kesmişti. Göbeğim inmişti resmen ağrıdan kasım kasım kasılıyormus meğersem. Yumusacık olmustu karnım
Bende ağrı hiç yoktu ama nst de sancı vardı,ama dediğin gibi bebek kendini sertleştirince kasılmaymış,bilmiyordum ki fitil sonrası düzeldi nst

İyi bari ya bugün ayakkabı alıcaktım yarım numara büyük ama muhtemelen doğumdan sonra giyemezdim dedim bekle biraz daha elinde kalmasın
Ben alışverişi bıraktım artık işe giderken giyecekler im var evde de idare ediyorum doğumdan sonra hiç biri kullanılamıyor

Günaydın kızlar bebiş için kapı süsü takı yastığı yaptıran var mı aranızda kızlar bi türlü aklıma yatan bi sayfa bulamadım da
Buraya bak istersen benim de haftaya geliyor çok güzel bence ürünler

Eklentiler

• 8BA0CBA9-E6A7-4F23-9B3D-17CBE1B3F3BA.webp
    45 KB · Görüntüleme: 45
Benim iki makine gelip ütülediler bugün de bir makine vardır sonradan aldıklarım valla tamamlayamadan bıraktım yarın devam gücüm yk sona bırakmamak lazım bence 7. Ayda yap bitir kaldır en güzeli

Tereyağ pekmez kesin denemelisin oğlumda yaptım bıçak gibi kesti günlerdir süren öksürüğü

Nerdesiniz ki siz şehir olarak

Tamam canım sağol sorayım bende o ilaçları çünkü antibiyotiği iç dedi, patates falan yiyorum hiç işe yaramadı
Yok canım ya bende hiç etki etmedi patates yiyemiyorum zaten şekerden dolayı ama muz yedim oda sayılı olunca mı bilmiyorum yiyecekler hiç toparlamadi

Galiba pijama alma hastalığına yakalandım lohusalik vesilesiyle bugün bu takimi aldım bu zamana kadar aldıklarımin içinde en beğendiğimdi ama dayanamadım ya vicdanımı rahatlatmaya çalışıyorum giyerim hepsini değil mi

Eklentiler

• Screenshot_20211229-190242_Chrome.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 61
Benimki de normal o zaman. 35 haftayla uyumlu deyince doktor acaba ona göre mi gün verecek diye düşündüm. Teşekkür ederim
Normal cnm kilolari cok degisken bizimki iki haftadir bu kg civarinda, 4 haftasi kaldi anca 3.5 doğsa şükrederim.

Kızlar bende şimdi hastaneden geldim nstde sancı çıktı doktor hemen iki serum taktırdı bir de ciğer geliştirici iğne oldum gece dörtte yine gideceğim diğerini vurdurmayasukur ikinci nstde rahatlamisti sancılar iki gündür ara ara sancım oluyordu benim kızda erken davranacak galiba ama çok korktum doguracagim diye inşallah 36. Haftayı geçeriz de öyle doğar bari

Canım çok geçmiş olsun sonuçta tedbir alınmış ciğer geliştirici iğne olmuşsun Allah'ın izniyle Bu haftadan sonra bir şey olmaz hiç merak etme. Daha bugün 25 haftalık doğan ikiz bebeklerin hikayesini dinledim annelerinden şimdi ikisi de çok sağlıklı

Ben sadece bir takım aldım. Hastane çıkışında da hamile taytımı ve normal kazak giyerim bu ürün cok guzelmiş ama

Bende kaç gündür iyiyim iyiyim diyordum sadece ayak şişmesi problemim vardı şu an çok şiddetli bir regl sancım başladı 20 dakikadır falan ağrıyor eğer 1 saat boyunca geçmezse bir hastaneye giderim
Nst ye bağlan canım devam ederse. Noluyo bu şubat analarına bilmiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…