Anladım canım sağlıkla gelsinler İNŞALLAHSata göre öyle canım ama dra ilk zamanlar gittiğimde gelişimine göre bi kaç gün geç döllenmiş dedi uygulamada öyle ayarladım. Burada hala sata göre ama
Tamam canım sağol sorayım bende o ilaçları çünkü antibiyotiği iç dedi, patates falan yiyorum hiç işe yaramadıCanim ilk önce bırak dedi doktor yazmıştım hatta burada bende rahatsızlığım geçmedi diyince devam et reflor veya raxerin al eczaneden ondan kullan dedi evde reflor vardi iki defa attım sanırım ertesi gün hemen düzeldi ishalim antibiyotigi bitirdim hiç ara vermeden ama günde bi defa demişti reflor içinde o galiba probiyotikmis eczacıya da sorabilirsin başka ihtimal yok sanırım
Bende ağrı hiç yoktu ama nst de sancı vardı,ama dediğin gibi bebek kendini sertleştirince kasılmaymış,bilmiyordum kiBen de 33 deyken endol fitil attım 1 tane. Ağrımı kesmişti. Göbeğim inmişti resmen ağrıdan kasım kasım kasılıyormus meğersem. Yumusacık olmustu karnım
Ben alışverişi bıraktım artıkİyi bari ya bugün ayakkabı alıcaktım yarım numara büyük ama muhtemelen doğumdan sonra giyemezdim dedim bekle biraz daha elinde kalmasın
Buraya bak istersen benim de haftaya geliyor çok güzel bence ürünlerGünaydın kızlarbebiş için kapı süsü takı yastığı yaptıran var mı aranızda kızlar bi türlü aklıma yatan bi sayfa bulamadım da
Benim iki makine gelip ütülediler bugün de bir makine vardır sonradan aldıklarım valla tamamlayamadan bıraktım yarın devam gücüm yk sona bırakmamak lazım bence 7. Ayda yap bitir kaldır en güzeliKızlar bana bir ates lazım bebisin kiyafetlerini yikadim kuruduydu ütü bekliyor ama hic yapasim gelmiyor ay moron gibi izleyemedigim filmleri izliyorumbebisin beşiğini silip ütüye baslamam lazim baslayamiyorum daha hastane çantasini da hazirlamadim ben boyle giderse dogururum ben ondan sonra telaş
Benim ilk oğlumda öyleydi sümüğümsü kanlı akıntı gibi sabaha doğum olduÇok afedersin sümük gibi kanlı akıntı oluyor.
Bazılarında kan olmuyormus kıvamı yeni aynı şekilde oluyor ama.
Tereyağ pekmez kesin denemelisin oğlumda yaptım bıçak gibi kesti günlerdir süren öksürüğükızlar bir şey soracağım , boğazım hala çok kötü ve öksürüyorum , test verdim negatifim şükür. bugün kadındoğumcuma sordum majezik veya tantum verde kullanabilirsin dedi ama internette prospektüslerine baktım yeterli çalışma yok diyor hamileler için. size vermiş miydi doktorunuz böyle bir şey yaşayanlar neler yaptı varsa tabii
Nerdesiniz ki siz şehir olarakKizlar soguk terleme neden olur. Buzz gibi terliyorum yüzüm ve sırtım buzluktan çıkmış gibi. Yüzüm bembeyaz sanki kanım çekilmis gibi. Artik doktora gitmek aramak istemiyorum nefret ettim doktordan. Dogumada Rabbim yardim eder normal olursa devletemi gitsem diyorum. Bu adama bosu bosuna 6milyar vermek istemiyorumDevlettede adam akilli kimse yok. Allahim napcam ben.....
Tamam bi bakayım teşekkür ederimBuraya bak istersen benim de haftaya geliyor çok güzel bence ürünler
Amiiin canımm hepimizin inşallahAnladım canım sağlıkla gelsinler İNŞALLAH
Yok canım ya bende hiç etki etmedi patates yiyemiyorum zaten şekerden dolayı ama muz yedim oda sayılı olunca mı bilmiyorum yiyecekler hiç toparlamadiTamam canım sağol sorayım bende o ilaçları çünkü antibiyotiği iç dedi, patates falan yiyorum hiç işe yaramadı
Normal cnm kilolari cok degisken bizimki iki haftadir bu kg civarinda, 4 haftasi kaldi anca 3.5 doğsa şükrederim.Benimki de normal o zaman. 35 haftayla uyumlu deyince doktor acaba ona göre mi gün verecek diye düşündüm. Teşekkür ederim
Canım çok geçmiş olsun sonuçta tedbir alınmış ciğer geliştirici iğne olmuşsun Allah'ın izniyle Bu haftadan sonra bir şey olmaz hiç merak etme. Daha bugün 25 haftalık doğan ikiz bebeklerin hikayesini dinledim annelerinden şimdi ikisi de çok sağlıklıKızlar bende şimdi hastaneden geldim nstde sancı çıktı doktor hemen iki serum taktırdı bir de ciğer geliştirici iğne oldum gece dörtte yine gideceğim diğerini vurdurmayasukur ikinci nstde rahatlamisti sancılar iki gündür ara ara sancım oluyordu benim kızda erken davranacak galiba ama çok korktum doguracagim diye inşallah 36. Haftayı geçeriz de öyle doğar bari
Ben sadece bir takım aldım. Hastane çıkışında da hamile taytımı ve normal kazak giyerimGaliba pijama alma hastalığına yakalandım lohusalik vesilesiyle bugün bu takimi aldım bu zamana kadar aldıklarımin içinde en beğendiğimdi ama dayanamadım ya vicdanımı rahatlatmaya çalışıyorum giyerim hepsini değil mi
AA bende önce buraya bakmıştım sonra başka bir yere yaptırdım dbcraft_desıgn diye biraz daha uygundu fiyatıBuraya bak istersen benim de haftaya geliyor çok güzel bence ürünler
Nst ye bağlan canım devam ederse. Noluyo bu şubat analarına bilmiyorum yaBende kaç gündür iyiyim iyiyim diyordum sadece ayak şişmesi problemim vardı şu an çok şiddetli bir regl sancım başladı20 dakikadır falan ağrıyor eğer 1 saat boyunca geçmezse bir hastaneye giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?