Ufak tefek eksikler var canım onun dışında tamamladım çantayı. Hatta dün kardeşime makyaj çantamı koymadım dedim onu hemen ayarlamam lazım diye kız biberon falan da koymadın diye dalga geçti benlegünaydın güzel annelerrr nasılsınız ? uykularım haram oldu uyuyamıyorum hiç. hastane çantalarınızı yaptınız mı
Canım kafana takma bak ne güzel herşey kontrol altında orada. Hep güzel düşün iyi düşün canım. Dualarım hep sizinleGünaydın kızlar.
1 hafta daha tutmamız lazım bebeği dedi doktor. 32. Haftayı geçmemiz lazım.
Ara ara sancım oluyor dedim evet devam ediyor dedi.
Sabah çekilen nst'de 45 gördüm bir ara.
Bugün de burdaymışımız inşallah tamamen durursa yarın çıkarız herhalde.
Biraz moralim bozuk.
Benim kızın duracağı yok Ocak gibi gelecek diye hissediyorum.
Kendisi nefes alacak mı kuvozde ne kadar durur nasıl bir süreç olacak iyi olacak mı kafamda çok soru var.
Hamilelikte hiç olmadı canım ama ballı ılık süt yapıyorum ben normalde iyi geliyo. Dr da bana abartmadan ıhlamur içebilirsin demişti.kızlar bir şey soracağım , boğazım hala çok kötü ve öksürüyorum , test verdim negatifim şükür. bugün kadındoğumcuma sordum majezik veya tantum verde kullanabilirsin dedi ama internette prospektüslerine baktım yeterli çalışma yok diyor hamileler için. size vermiş miydi doktorunuz böyle bir şey yaşayanlar neler yaptı varsa tabii
Aa iyiymiş bende bi bakayım teşekkür ederimBen instagramda nisaa_atolye diye bi sayfada yaptırdım çokta memnun kaldım. Ödemesini ürünü hazırladıktan sonra beğenirsen ödüyorsun. Hemen kargo yapıyorlar
Canım 34+5 olmuyormu senin. Benim 34+2 çıktı bugün doktorda benden 3 gün öndesin34+0dan herkese günaydın
Canım dr um bana 28 de endol u ağız yoluyla kullanılanı vermişti ağrı kesici olarak 32 den sonra kullanılmaz demişti acaba fitil ve oral yolla alınan faklı mıP Poouh canım yanlış hatırlamıyorsam bi ara antibiyotik ishal yapmıştı sana, ilacını değiştirmişmiydin neyapmıştın? Bende pzt sancı çıkınca endol vermişti makattan fitil, o günden beri ishalim, enf.da cıkınca toz la antibiyotik hap verdi, tozu içtim dr a böyle böyle hapı bu durumda kullanabilirmiyim dedim, ilaçların yan etkisi o kullan dedi,anlamadım
Bilmiyorumki, bi şikayetim yoktu ama nst de sancı çıktı, durdurmazsak doğumu başlatır bu şekilde dedi, fitil verdi sadece 1 tane, sonra 1 saat sonra tekrar nst çekti o normal çıktı, dr da fitilden dedi ama inşallah bi zararı olmazCanım dr um bana 28 de endol u ağız yoluyla kullanılanı vermişti ağrı kesici olarak 32 den sonra kullanılmaz demişti acaba fitil ve oral yolla alınan faklı mı
İnan ben de aynıyım. 5 yıldır tedavi gördüm bebek için her hafta doktora gitmeler vs o kadar sıkıldım ki. Tüp bebek olunca da hep bir stresle biraz sorunlu gebelik geçti doktordan bıktım. Özel hastanelerden de bu süreçte sağolsun zam üstüne zam her şeye artı para. Gidip devlette doğurmak istiyorum. Sonra diyorum bır terslik olur da pişman olursam. Çok kararsizimKizlar soguk terleme neden olur. Buzz gibi terliyorum yüzüm ve sırtım buzluktan çıkmış gibi. Yüzüm bembeyaz sanki kanım çekilmis gibi. Artik doktora gitmek aramak istemiyorum nefret ettim doktordan. Dogumada Rabbim yardim eder normal olursa devletemi gitsem diyorum. Bu adama bosu bosuna 6milyar vermek istemiyorumDevlettede adam akilli kimse yok. Allahim napcam ben.....
Olmuyor canım demek ki. Benimki ağrı kesiciydi demek ki farklı ilaçlar. Ben ismi aynı olunca sorayım dedimBilmiyorumki, bi şikayetim yoktu ama nst de sancı çıktı, durdurmazsak doğumu başlatır bu şekilde dedi, fitil verdi sadece 1 tane, sonra 1 saat sonra tekrar nst çekti o normal çıktı, dr da fitilden dedi ama inşallah bi zararı olmaz
Hahahaha yaaaa vallahi benim annemAhahahha aynılar yaaben anneme dedim ki Anne kimseye birşey söyleme arayıp duracaklar bizi bunaltacaklar. Yok kime dedim ki ben. Dakika bir gol bir aramış söylemiş kulaktan kulağada yayılmış al basına belayı. Bide acındıra acındıra anlatıyor. Allahım sabır ver . Doğuma girdiğimi söylersen birine fena bozuşuruz dedim
Hahaha Al işte al birini vur ötekine bu kadarmı olurHahahaha yaaaa vallahi benim annembirde diyor ki telefonda napalım bizim herşeyimiz böyle zor oluyor, millet kedi yavrusu gibi ard arda doğuruyor bizimkini pamuklara sarıp yatırıyoruz gene bişeyler oluyo deme millete şunları üstlerine alınırlar diyorum alınsınlar yalan mı diyor kapışıcaz doğum aralığı birileriyle diye korkuyorum
Benim kızımda tüp bebek tedavisiyle oldu. Doğum yapacağım hastane 5750 liradan 8300 liraya çıkardı fiyatı. Aklıma devlet hastanese gidip doğurmak geliyor ama plasentam aşağıda, doğumda kan nakli olacak ve kam sulandirici kullanıyorum. Tüm bunları anlatmak yeniden dosya açtırmak filan riskli geliyor cesaret edemiyorum.İnan ben de aynıyım. 5 yıldır tedavi gördüm bebek için her hafta doktora gitmeler vs o kadar sıkıldım ki. Tüp bebek olunca da hep bir stresle biraz sorunlu gebelik geçti doktordan bıktım. Özel hastanelerden de bu süreçte sağolsun zam üstüne zam her şeye artı para. Gidip devlette doğurmak istiyorum. Sonra diyorum bır terslik olur da pişman olursam. Çok kararsizim
Ben de 33 deyken endol fitil attım 1 tane. Ağrımı kesmişti. Göbeğim inmişti resmen ağrıdan kasım kasım kasılıyormus meğersem. Yumusacık olmustu karnımCanım dr um bana 28 de endol u ağız yoluyla kullanılanı vermişti ağrı kesici olarak 32 den sonra kullanılmaz demişti acaba fitil ve oral yolla alınan faklı mı
Nazar değecek algısı mı var ne var bilmiyorum tamam muhteşem durumda değiliz yata kalka geçiriyoruz ama milleti onu bunu niye karıştırıyorsun deki Ecenin zor geçiyor hamileliği yata kalka vakit doldurmaya çalışıyor ama bunada şükür. Yokkk illaki ağlamaklı ses tonu ile ah vah edecekHahaha Al işte al birini vur ötekine bu kadarmı oluro laf bizde de meşhur bizim herşeyimiz zor oluyor hahaha. Allahım yaa daha ne kadar acındırılacam acaba. Millette çok kötü durumum sanıyor. Kuzenim yazmış ki suyun falanmı bitti of of şimdi gülüyorum ama gerçekten çok sinirleniyorum
Esimde ayni diyor Allah korusun birsey olursa o kafani cok vurarsin....İnan ben de aynıyım. 5 yıldır tedavi gördüm bebek için her hafta doktora gitmeler vs o kadar sıkıldım ki. Tüp bebek olunca da hep bir stresle biraz sorunlu gebelik geçti doktordan bıktım. Özel hastanelerden de bu süreçte sağolsun zam üstüne zam her şeye artı para. Gidip devlette doğurmak istiyorum. Sonra diyorum bır terslik olur da pişman olursam. Çok kararsizim
Bana fayda etmedi ağrımı kesmedi meğerse kas sıkışıyormuş bebek pozisyonundan dolayı minnoş yer değiştirince geçtiBen de 33 deyken endol fitil attım 1 tane. Ağrımı kesmişti. Göbeğim inmişti resmen ağrıdan kasım kasım kasılıyormus meğersem. Yumusacık olmustu karnım
Yalnız deilsinnnBen böyle hissediyorum kendimi nolur bana yalnız değilsin deyin
Aynen canım normal ağrın olsa kesmemesi mümkün değil kullanan herkes bıçak gibi ağrıyı kesiyor diyorBana fayda etmedi ağrımı kesmedi meğerse kas sıkışıyormuş bebek pozisyonundan dolayı minnoş yer değiştirince geçti
Anlamadım canım. Daha ileri gitmiyor o el. Sadece parmaklarıyla açıyor diye biliyorum. Mesela geçen hafta yaptı doktor 2 parmağıyla yaptı. Ama ileriki aşamalarda o parmak sayısı çoğalıyor sanırımKızlar çatı muayenesiyle açıklık muayenesi aynı şekilde mi yapılıyor acaba?
Yani aynı yere kadar mı kontrol ediyorlar bilginiz var mı?
Benm annem de övmeme hastalığı var. İyi şeyimi bile övmez nazar değer diye. Ananem de annem de aynıdır. Bebek için arayan olunca direk ses tonu değişir yoğun bakımlık durumdaymışm gibi anlatılır. Benide böyle fitil ederlerNazar değecek algısı mı var ne var bilmiyorum tamam muhteşem durumda değiliz yata kalka geçiriyoruz ama milleti onu bunu niye karıştırıyorsun deki Ecenin zor geçiyor hamileliği yata kalka vakit doldurmaya çalışıyor ama bunada şükür. Yokkk illaki ağlamaklı ses tonu ile ah vah edecekalıştım artık napayım gülüp geçiyorum
Aynen canım gaz olunca da sanki karnım kasılıyormuş gibi hissediyorum bende gaz geçince o da geçiyor Allah hepimizin yardımcısı olsun sağ salim kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallahAynen canım normal ağrın olsa kesmemesi mümkün değil kullanan herkes bıçak gibi ağrıyı kesiyor diyordoktoruma sordum hatta ben kutuyu bitireyimmi ağrım oldugunda kullanayımmı dedim. Doktorum asla dedi çok sıkışınca kulllanacaksın dedi beni gaz sancısı fena yapıyor. Aşağıyada baskı yapıyor makatımda ağrıyor. Gazım geçtiğinde şikayetlerimde azalıyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?