Benimde çok azaldıBenim bu hafta vajinal agrilarim gecti doktorumda genelde 32 haftadan sonra gecmesini bekleriz dedi cok normal agrilar dedi. Nstye gerek duymadi doktorum haftalar sonra ilk kez icim rahat sekilde evime geldim şükürler olsun❤
Aminnn insallah canım hepimizinAynen canım gaz olunca da sanki karnım kasılıyormuş gibi hissediyorum bende gaz geçince o da geçiyor Allah hepimizin yardımcısı olsun sağ salim kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah
Vallahi zam üstüne zam birde Ocak sonu Şubat başı olduğu için direk etkileniyoruz doğum zammından Allah yardımcımız olsunİnan ben de aynıyım. 5 yıldır tedavi gördüm bebek için her hafta doktora gitmeler vs o kadar sıkıldım ki. Tüp bebek olunca da hep bir stresle biraz sorunlu gebelik geçti doktordan bıktım. Özel hastanelerden de bu süreçte sağolsun zam üstüne zam her şeye artı para. Gidip devlette doğurmak istiyorum. Sonra diyorum bır terslik olur da pişman olursam. Çok kararsizim
Selam canım. Senin öndeydi dimi kilosu? Şimdi kaç dedi doktor. Sakıncası yoksaKizlar bebeğin kg haftasıyla uyumlu cıktı doktor yaptığın diyet ise yaramış diyor.
Dedim diyet yapmadim sadece günlük portakal yerdim onu kestim, portakaldaki seker direk bebeğe kilo yapıyormuş bebisine kg aldirmak isteyen anneler portakali da ekleyin menunuze faydasi olur belki.
Selam canım. Bende haftasonundan beri aynı durumdayım. Dün doktoruma sordum ,hemen test yap dedi. Yaptırdım negatif çok şükür ama ilaç falan yazmadı. Kulak burun boğaz doktoruna git dedi. Saat geç olduğu için gitmedim. Boğazım için bal limon ve sıcak veya ılık suyu karıştırıp iciyorum iyi geliyor. Aşırı burun tıkanıklığım vardı. Nette araştırıp kaynamış suya viks atıp buharını içine çektim. 3 gündür rahat uyuyorum şükür. Tıkanıklığım baya azaldı ama hala geçmiş değil. Öksürük için bisey yapmadımkızlar bir şey soracağım , boğazım hala çok kötü ve öksürüyorum , test verdim negatifim şükür. bugün kadındoğumcuma sordum majezik veya tantum verde kullanabilirsin dedi ama internette prospektüslerine baktım yeterli çalışma yok diyor hamileler için. size vermiş miydi doktorunuz böyle bir şey yaşayanlar neler yaptı varsa tabii
Bende doğum başlar falan diyince hemen kullandım, şimdi diyorum resmini çekip tam adına gramına falan baksaydımOlmuyor canım demek ki. Benimki ağrı kesiciydi demek ki farklı ilaçlar. Ben ismi aynı olunca sorayım dedim
Ben de öyle mi acaba diye emin olamadım merak ettimYok canım burada anlaşılsın diye öyle dedim
Doktorunun sıkıntı olacak bir iey vereceğini sanmıyorum canım dediğim gibi benim ki ağız yoluyla alınan küçük bir haptı isim aynı ama görevleri farklı demek ki. Ki bende o hap işe yaramadı 3 kere içip bıraktım bir daha içmedim. Sen içini ferah tut.Bende doğum başlar falan diyince hemen kullandım, şimdi diyorum resmini çekip tam adına gramına falan baksaydım
Qhahahahq allahim ya anneme de 1 şubat son tarihimiz dedim bu halinle o zamana kadar nasıl yatıp kalkacaksın diyor napcam gelmezse zorla mı dogurayim dedim moral destek tam destekAy aynı benim annem, herkese 15 gün dursa yeter daha fazlasında gözümüz yok olsada bunun oğlan beklemez çok aceleci diyeanne deme öyle diyorum daha vakti var diyorum var ama sanki seninki duruyo diyor moral vermeye bakar mısın
Doğumdan sonra eskiye dönüyor cnm benim ilk gebeliğim yaz dı 2 numara büyüdü ayağım hem ne büyüme böyle şişmeli falanBenim bebiş 2 gün önce doktora sorduğumda dönmüştü bugün tekrar geri dönmüş
Nst de sancımda çok şükür çıkmadı bugün.
Kızlar bişey sorucam bende de biraz ödem var ayaklarım şişti yarım numara kadar doğumdan sonra iniyormu yoksa kalıyormu acaba?
Doğumdan sonra ayaklarım büyüdü diyenler varda.
Artik önde degilSelam canım. Senin öndeydi dimi kilosu? Şimdi kaç dedi doktor. Sakıncası yoksabenim dün kontrolüm vardı. 33+6 2490 dedi. 35 haftalık dedi. Ama bugün 34+0 oldum. Doğum tarihini son adet tarihine göre vermesi gerekiyor dimi?
Canim usutunce öyle terliyorum ben ama tansiyonunla alakalı da olabilir diğer özel hastaneleri veya yakın olan bi şehri düşün bence canim beni anlattığın kadarıyla hic rahat ettirmedi doktorun tavrıKizlar soguk terleme neden olur. Buzz gibi terliyorum yüzüm ve sırtım buzluktan çıkmış gibi. Yüzüm bembeyaz sanki kanım çekilmis gibi. Artik doktora gitmek aramak istemiyorum nefret ettim doktordan. Dogumada Rabbim yardim eder normal olursa devletemi gitsem diyorum. Bu adama bosu bosuna 6milyar vermek istemiyorumDevlettede adam akilli kimse yok. Allahim napcam ben.....
Su an o göbek kısmı daha burusmadi ama muhtemel lohusaligim benim buBen böyle hissediyorum kendimi nolur bana yalnız değilsin deyin
Te allahim bıktım şu kilo muhabbetinden eşim bile uyarıyor konuşmayın yanında kızacak size diye babanneleri dinlemiyorlar bi gun birinin ağzına edeceğim ibreti alem olacak çocuklarımın kilosu hakkında konusamayacaklarAy benimde teyzemde, 1.5 -2 kilo ancak olur Zeynep'in bebegi diyor herkese
İyi bari ya bugün ayakkabı alıcaktım yarım numara büyük ama muhtemelen doğumdan sonra giyemezdim dedim bekle biraz daha elinde kalmasınDoğumdan sonra eskiye dönüyor cnm benim ilk gebeliğim yaz dı 2 numara büyüdü ayağım hem ne büyüme böyle şişmeli falanlimdi yine aynı numara giyiyorum bunda büyümedi mesela benimki mevsimseşdi
Canim ilk önce bırak dedi doktor yazmıştım hatta burada bende rahatsızlığım geçmedi diyince devam et reflor veya raxerin al eczaneden ondan kullan dedi evde reflor vardi iki defa attım sanırım ertesi gün hemen düzeldi ishalim antibiyotigi bitirdim hiç ara vermeden ama günde bi defa demişti reflor içinde o galiba probiyotikmis eczacıya da sorabilirsin başka ihtimal yok sanırımP Poouh canım yanlış hatırlamıyorsam bi ara antibiyotik ishal yapmıştı sana, ilacını değiştirmişmiydin neyapmıştın? Bende pzt sancı çıkınca endol vermişti makattan fitil, o günden beri ishalim, enf.da cıkınca toz la antibiyotik hap verdi, tozu içtim dr a böyle böyle hapı bu durumda kullanabilirmiyim dedim, ilaçların yan etkisi o kullan dedi,anlamadım
Bizimkilerde oyle kesinlikle ya kuzenlerimle hep bunu konuşuruz hatta biri sormaya görsün bütün kusurları döker indirirler ortayaBenm annem de övmeme hastalığı var. İyi şeyimi bile övmez nazar değer diye. Ananem de annem de aynıdır. Bebek için arayan olunca direk ses tonu değişir yoğun bakımlık durumdaymışm gibi anlatılır. Benide böyle fitil ederleryalnız olmamama sevindim
Benimki de normal o zaman. 35 haftayla uyumlu deyince doktor acaba ona göre mi gün verecek diye düşündüm. Teşekkür ederimArtik önde degil2500 dedi 34+1 iz cnm son adet tarihine göre doğum planlicak insallah doktorum oyle konuştuk bugun.
Bende de yok buruşma falan da temsili kendini öyle hissediyorumSu an o göbek kısmı daha burusmadi ama muhtemel lohusaligim benim bu
Sata göre öyle canım ama dra ilk zamanlar gittiğimde gelişimine göre bi kaç gün geç döllenmiş dedi uygulamada öyle ayarladım. Burada hala sata göre amaCanım 34+5 olmuyormu senin. Benim 34+2 çıktı bugün doktorda benden 3 gün öndesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?