2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Benim bu hafta vajinal agrilarim gecti doktorumda genelde 32 haftadan sonra gecmesini bekleriz dedi cok normal agrilar dedi. Nstye gerek duymadi doktorum haftalar sonra ilk kez icim rahat sekilde evime geldim şükürler olsun❤
Benimde çok azaldı Ben dikkat ettim yan yatınca çok ağrıyo oturur gibi yatıyorum 1 haftadır ağrılarım azaldı.benimde haftaya knt var bakalım ne dicek

Aynen canım gaz olunca da sanki karnım kasılıyormuş gibi hissediyorum bende gaz geçince o da geçiyor Allah hepimizin yardımcısı olsun sağ salim kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah
Aminnn insallah canım hepimizin

Vallahi zam üstüne zam birde Ocak sonu Şubat başı olduğu için direk etkileniyoruz doğum zammından Allah yardımcımız olsun

Selam canım. Senin öndeydi dimi kilosu? Şimdi kaç dedi doktor. Sakıncası yoksa benim dün kontrolüm vardı. 33+6 2490 dedi. 35 haftalık dedi. Ama bugün 34+0 oldum. Doğum tarihini son adet tarihine göre vermesi gerekiyor dimi?
Selam canım. Bende haftasonundan beri aynı durumdayım. Dün doktoruma sordum ,hemen test yap dedi. Yaptırdım negatif çok şükür ama ilaç falan yazmadı. Kulak burun boğaz doktoruna git dedi. Saat geç olduğu için gitmedim. Boğazım için bal limon ve sıcak veya ılık suyu karıştırıp iciyorum iyi geliyor. Aşırı burun tıkanıklığım vardı. Nette araştırıp kaynamış suya viks atıp buharını içine çektim. 3 gündür rahat uyuyorum şükür. Tıkanıklığım baya azaldı ama hala geçmiş değil. Öksürük için bisey yapmadım ama ayak altına viks sürüp üzerine çorap giymek iyi geliyormuş. Onu da araştırıcam. Gebeler için sakıncası yoksa uygulayabilirim.

Benim bebiş 2 gün önce doktora sorduğumda dönmüştü bugün tekrar geri dönmüş

Nst de sancımda çok şükür çıkmadı bugün.

Kızlar bişey sorucam bende de biraz ödem var ayaklarım şişti yarım numara kadar doğumdan sonra iniyormu yoksa kalıyormu acaba?

Doğumdan sonra ayaklarım büyüdü diyenler varda.

Bende doğum başlar falan diyince hemen kullandım, şimdi diyorum resmini çekip tam adına gramına falan baksaydım
Doktorunun sıkıntı olacak bir iey vereceğini sanmıyorum canım dediğim gibi benim ki ağız yoluyla alınan küçük bir haptı isim aynı ama görevleri farklı demek ki. Ki bende o hap işe yaramadı 3 kere içip bıraktım bir daha içmedim. Sen içini ferah tut.

Qhahahahq allahim ya anneme de 1 şubat son tarihimiz dedim bu halinle o zamana kadar nasıl yatıp kalkacaksın diyor napcam gelmezse zorla mı dogurayim dedim moral destek tam destek

Doğumdan sonra eskiye dönüyor cnm benim ilk gebeliğim yaz dı 2 numara büyüdü ayağım hem ne büyüme böyle şişmeli falan limdi yine aynı numara giyiyorum bunda büyümedi mesela benimki mevsimseşdi

Artik önde degil 2500 dedi 34+1 iz cnm son adet tarihine göre doğum planlicak insallah doktorum oyle konuştuk bugun.

Canim usutunce öyle terliyorum ben ama tansiyonunla alakalı da olabilir diğer özel hastaneleri veya yakın olan bi şehri düşün bence canim beni anlattığın kadarıyla hic rahat ettirmedi doktorun tavrı

Ay benimde teyzemde, 1.5 -2 kilo ancak olur Zeynep'in bebegi diyor herkese
Te allahim bıktım şu kilo muhabbetinden eşim bile uyarıyor konuşmayın yanında kızacak size diye babanneleri dinlemiyorlar bi gun birinin ağzına edeceğim ibreti alem olacak çocuklarımın kilosu hakkında konusamayacaklar

Doğumdan sonra eskiye dönüyor cnm benim ilk gebeliğim yaz dı 2 numara büyüdü ayağım hem ne büyüme böyle şişmeli falan limdi yine aynı numara giyiyorum bunda büyümedi mesela benimki mevsimseşdi
İyi bari ya bugün ayakkabı alıcaktım yarım numara büyük ama muhtemelen doğumdan sonra giyemezdim dedim bekle biraz daha elinde kalmasın

Canim ilk önce bırak dedi doktor yazmıştım hatta burada bende rahatsızlığım geçmedi diyince devam et reflor veya raxerin al eczaneden ondan kullan dedi evde reflor vardi iki defa attım sanırım ertesi gün hemen düzeldi ishalim antibiyotigi bitirdim hiç ara vermeden ama günde bi defa demişti reflor içinde o galiba probiyotikmis eczacıya da sorabilirsin başka ihtimal yok sanırım

Bizimkilerde oyle kesinlikle ya kuzenlerimle hep bunu konuşuruz hatta biri sormaya görsün bütün kusurları döker indirirler ortaya

Canım 34+5 olmuyormu senin. Benim 34+2 çıktı bugün doktorda benden 3 gün öndesin
Sata göre öyle canım ama dra ilk zamanlar gittiğimde gelişimine göre bi kaç gün geç döllenmiş dedi uygulamada öyle ayarladım. Burada hala sata göre ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…