2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Sağol canım Yaa benim annemin de doğum günü yarın Sorma canım yaa herşeyin fiyatı çok arttı, sonumuz hayır olsun inşallah…Eşine en güzel hediye karnında zaten pasta da neymiş
Dun de benim esimin doğum günüydü tiramisu yaptim mum falan ufledik hediyende burda dedim karnımı gösterip

Bende kullandım bunu kokusunuda çok seviyordum ama şimdi Glıss’in saç spreyini kullanıyorum oda güzel açıyor saçlarımı bide pratik fısfıslıyorsun doğrudan saça oldu bitti
Unibaby’nin hindistan cevizli saç açıcı spreyini de öneririm canım , kızım doğduğundan beri anne kız onu kullanıyoruz

İyi olmuş kardeşlerinin dediği, bizim birde görümcek faktörü var, her olaya el atıp her yeri fırıldak gibi döndüren. Nediyim Rabbim böylelerinden korusun bizleri

Hiç öyle düşünme. 30larımın sonundaki hamileliğim 30larımın başındaki hamileliğimden daha rahat geçiyor. Hamilelikten önce bel ağrım vardı, hamile iken bir masaja gittim, o gün bugundur bel ağrım daha az. İlk hamileliğimde düzenli pilates yapıyordum ağrılar için bu sefer bir seans masaj yetti. İlk hamileliğimde heryerim şişmişti, ayaklarım bacaklarım çok ağrıyordu.
Bir de aslında çok problemli bir hamilelik yaşıyorum. Babamı kaybettim, hamile olduğumu öğrendim. İlk 3 ay doğru düzgün nefes bile almadım üzüntüden, yastan. Bebek 13 haftalıkken cvs yapıldı. 30 haftalıkken ev taşıdık. 33 haftalıkken covid oldum. Yavrum içeride sessiz sakin büyüyor, anasını rahatsız etmeden

Ayy vallahi nediyim böyle insanlara. Alamıyorsan alamıcam de, insanları niye oyalıyon, yada evi olana tekrar neden alıyosun. Rabbim öyle büyük ki, ahınız kimsede kalmaz.
Çok doğru söylüyorsun canım. Allaha havale ettim zaten. Büyüklük bende kalsın eşim mutlu olsun diye aradım geçmiş olsun dedim kadın bana sen nasılsın diye sormadı bile şaka gibi. Böyle işte

Ne güzel canım büyük şeyler atlatmıssın. Bebeğin çok mücadeleci olacak. Güzel bir örneksin insallah covidide sağ salim atlatırsın hasarsız bir şekilde

Canım çok geçmiş olsun inşallah sağ Salim atlatırsın covidi de önemli olan moral,moralini yüksek tut

Hamileyken bende covit oldum, burnum tikaliydi nefes zor aliyordum. 10 gün içinde hepsi bitti gitti ama çok şükür. Seninde yakında.tum şikayetlerin biter inşallah.

Geçmiş olsun inşallah biran once gecer hasarsız

Bende hiç kullanmasını beceremedim bence ben yetisene kadar çocuk lak diye boydan boya her yerime kusuyordu hiç aklıma gelmiyordu elimin altında bulundurmak sanırım bunda bir heves muslin aldım Ağız bezlerini insallah kullanirim omzuma falan atar gaz cikartirim

Canım çok geçmiş olsun inşallah sağ Salim atlatırsın covidi de önemli olan moral,moralini yüksek tut

Hamileyken bende covit oldum, burnum tikaliydi nefes zor aliyordum. 10 gün içinde hepsi bitti gitti ama çok şükür. Seninde yakında.tum şikayetlerin biter inşallah.

Geçmiş olsun inşallah biran once gecer hasarsız

gebito canım tekrar geçmiş olsun. burda da çok arttı korkuyorum artık. özellikle son anda olup doğumda sıkıntı yaşamaktan. umarım biran önce hafifler ve biter. kızın nasıl?

Çok teşekkür ederim hepinize. Bugun 7. gün. İlk günler rahattı, 5. ve 6. günlerde zorladı ama bugun yine iyi hissediyorum. Halsizliğim ve burun tıkanıklığım daha az. 10 günde bir kutu deniz suyunu bitirmişim sıka sıka.

En azından doğum zamanı olmadığımıza şükrediyorum ben de. Umarım doğuma kadar geçer, bebeğe de bulaşmaz. Açıp okumak istemiyorum çünkü internette hep olumsuz şeyler yazıyor ama hamileyken aşı vurulunca bebekte antikor oluyor doğunca diye yazıyorlardı. Şimdi ben hasta da olduğuma göre bebekte çok daha bol antikor olması gerekmez mi? Ocak annelerindeki covid annenin bebeği covid oldu ya ona çok şaşırdım.

Bir de zaten okulların tatil olduğu bir dönem olduğu için evde sakin sakin takılıyoruz. Büyük kızıma da 1000parçalık lego aldık, o onu baya bir meşgul eder :) çocugum evden çıkmayı çok sevmiyor bu sene, çok ilginç, arkadaşta aramıyor. Asosyal mi yaptım çocuğu diye de hayıflanıyorum.

Bebeğimin de hareketleri fena değil. Eskisi kadar güçlü hareket etmiyor ama bol bol heraket ediyor. Dün kadın doğumcu ile konuştum, covid oldugum için 4 hafta sonraya bi ultrason randevusu alacaklar bebeğe ve duruma bakmak için!

Kandaki oksijeni takip et canım o belli eder nefes darlığının normal sınırda olup olmadığını ve birşey olmayacak Allahın izniyle en ufak hastalık bile etkiliyor artık bizi gebeler olarak . Covid diye kendini üzme . Vitaminlerini al dinlen çok geçmiş olsun

Kızlar aranızda enfeksiyon icin Dut suyu içenler vardi benim dun bitti yaptım 3 gün boyunca bugün sabahtan beri sümüksu beyaz qkintim oluyor daha önce antibiyotik kullanirken olmuştu Nişan tarzı bisey değil eminim bu iltihap dökülüyor demek mi yoksa daha geçmedi mi yaparken hic yoktu ama 3 gün boyunca ondan önce de arada oluyordu şaşırdım 3 gün olmamasına hatta

Evet bende bi kısmını müslin aldım bi kısmını daha ufak boy aldım bi kısmını büyük aldım sırtına yakasına kendi omzuma vs derken her boyunu bir amaca yönlendirdim ay yerim onların süt kokan ağızlarını ben ya çok özledim bebek kokusunu çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…