- 24 Ağustos 2016
- 3.752
- 6.293
- 158
Çok sağol canımÇok geçmiş olsun canım, dinlen bolca, acık sabret az kaldı her şey çok güzel olacak
Ellerinize sağlık canımcım, afiyetle yiyin, iyi seneler şimdiden
kız ne onbeşi en az 30 lazım. agız mendili candırAnladim kuzum anneme kalsa bana 5 tane yeter diyecek mendili de ben 15 tane aldim
Dun de benim esimin doğum günüydü tiramisu yaptim mum falan ufledik hediyende burda dedim karnımı gösteripSağol canımYaa benim annemin de doğum günü yarın Sorma canım yaa herşeyin fiyatı çok arttı, sonumuz hayır olsun inşallah…Eşine en güzel hediye karnında zaten pasta da neymiş
Sağol canımEllerine sağlık canım
Yikarim artik kullandikca canim olmadi yenisini alırım diyorum ya anneme kalsa 5 tane yeterdi ben 15 aldim hahakız ne onbeşi en az 30 lazım. agız mendili candır
Unibaby’nin hindistan cevizli saç açıcı spreyini de öneririm canım , kızım doğduğundan beri anne kız onu kullanıyoruzBende kullandım bunu kokusunuda çok seviyordum ama şimdi Glıss’in saç spreyini kullanıyorum oda güzel açıyor saçlarımı bide pratik fısfıslıyorsun doğrudan saça oldu bitti
İyi olmuş kardeşlerinin dediği, bizim birde görümcek faktörü var, her olaya el atıp her yeri fırıldak gibi döndüren. Nediyim Rabbim böylelerinden korusun bizlerioğulları düşünseler daha farkı davranırlar, benim annem kızını düşündüğü için
eşimin bazı gıcık huylarına karşı tepki göstermiyor, o da oğlumun hatrı desin.
eşim ilk atandığında araba almış, eski model annesi de 7 bin tl vermiş
biz evlendiğimizden beri diyor o araba benim
balayına bile o arabayla gidemezsin benim arabam demişti
2 sene önce büyük bir kavga cıkmıştı kendi aralarında, yine benim arabam demişti
kardeşleri annelerine bu kez kızdı , hayır o artık senin araban değil falan filan, diince artık demiyor
Birşey değil canım. Haftada 2 kez sürmen yeterli her güne gerek yok canımYaa tamam canım çok sağolorjinal bulabilirsem alıcam diplere sürmeden etki eder ama dimi, hergün süremesemde banyo günlerimde sürerim en azından
Hiç öyle düşünme. 30larımın sonundaki hamileliğim 30larımın başındaki hamileliğimden daha rahat geçiyor. Hamilelikten önce bel ağrım vardı, hamile iken bir masaja gittim, o gün bugundur bel ağrım daha az. İlk hamileliğimde düzenli pilates yapıyordum ağrılar için bu sefer bir seans masaj yetti. İlk hamileliğimde heryerim şişmişti, ayaklarım bacaklarım çok ağrıyordu.Hastalıklar bitmez sanmıyorum. Yaşımızda ilerledikçe hamileliğin rahat geçmesi pek mümkün olmaz bence . Ben zaten ikinci tüp bebek tedavisi görürsem ne olur halim bilmiyoruminsallah rabbim gönlümüzdekini verir
Çok doğru söylüyorsun canım. Allaha havale ettim zaten. Büyüklük bende kalsın eşim mutlu olsun diye aradım geçmiş olsun dedim kadın bana sen nasılsın diye sormadı bile şaka gibi. Böyle işteAyy vallahi nediyim böyle insanlara. Alamıyorsan alamıcam de, insanları niye oyalıyon, yada evi olana tekrar neden alıyosun. Rabbim öyle büyük ki, ahınız kimsede kalmaz.
Ne güzel canım büyük şeyler atlatmıssın. Bebeğin çok mücadeleci olacak. Güzel bir örneksinHiç öyle düşünme. 30larımın sonundaki hamileliğim 30larımın başındaki hamileliğimden daha rahat geçiyor. Hamilelikten önce bel ağrım vardı, hamile iken bir masaja gittim, o gün bugundur bel ağrım daha az. İlk hamileliğimde düzenli pilates yapıyordum ağrılar için bu sefer bir seans masaj yetti. İlk hamileliğimde heryerim şişmişti, ayaklarım bacaklarım çok ağrıyordu.
Bir de aslında çok problemli bir hamilelik yaşıyorum. Babamı kaybettim, hamile olduğumu öğrendim. İlk 3 ay doğru düzgün nefes bile almadım üzüntüden, yastan. Bebek 13 haftalıkken cvs yapıldı. 30 haftalıkken ev taşıdık. 33 haftalıkken covid oldum. Yavrum içeride sessiz sakin büyüyor, anasını rahatsız etmeden
Canım çok geçmiş olsun inşallah sağ Salim atlatırsın covidi de önemli olan moral,moralini yüksek tutHiç öyle düşünme. 30larımın sonundaki hamileliğim 30larımın başındaki hamileliğimden daha rahat geçiyor. Hamilelikten önce bel ağrım vardı, hamile iken bir masaja gittim, o gün bugundur bel ağrım daha az. İlk hamileliğimde düzenli pilates yapıyordum ağrılar için bu sefer bir seans masaj yetti. İlk hamileliğimde heryerim şişmişti, ayaklarım bacaklarım çok ağrıyordu.
Bir de aslında çok problemli bir hamilelik yaşıyorum. Babamı kaybettim, hamile olduğumu öğrendim. İlk 3 ay doğru düzgün nefes bile almadım üzüntüden, yastan. Bebek 13 haftalıkken cvs yapıldı. 30 haftalıkken ev taşıdık. 33 haftalıkken covid oldum. Yavrum içeride sessiz sakin büyüyor, anasını rahatsız etmeden
Hamileyken bende covit oldum, burnum tikaliydi nefes zor aliyordum. 10 gün içinde hepsi bitti gitti ama çok şükür. Seninde yakında.tum şikayetlerin biter inşallah.Hiç öyle düşünme. 30larımın sonundaki hamileliğim 30larımın başındaki hamileliğimden daha rahat geçiyor. Hamilelikten önce bel ağrım vardı, hamile iken bir masaja gittim, o gün bugundur bel ağrım daha az. İlk hamileliğimde düzenli pilates yapıyordum ağrılar için bu sefer bir seans masaj yetti. İlk hamileliğimde heryerim şişmişti, ayaklarım bacaklarım çok ağrıyordu.
Geçmiş olsun inşallah biran once gecer hasarsızHiç öyle düşünme. 30larımın sonundaki hamileliğim 30larımın başındaki hamileliğimden daha rahat geçiyor. Hamilelikten önce bel ağrım vardı, hamile iken bir masaja gittim, o gün bugundur bel ağrım daha az. İlk hamileliğimde düzenli pilates yapıyordum ağrılar için bu sefer bir seans masaj yetti. İlk hamileliğimde heryerim şişmişti, ayaklarım bacaklarım çok ağrıyordu.
Bende hiç kullanmasını beceremedim bence ben yetisene kadar çocuk lak diye boydan boya her yerime kusuyordu hiç aklıma gelmiyordu elimin altında bulundurmak sanırım bunda bir heves muslin aldım Ağız bezlerini insallah kullanirim omzuma falan atar gaz cikartirimAğız mendillerini abartmamın sebebi kızım çok terleyen bi bebekti atlet zıbın yetişmiyordu sürekli o mendilleri koyuyordum sırtına. Birde reflüsü vardı kusuyordu elim ayağım olmuştu mendiller. O yüzden en önemli olan benim için o mendiller hakkı ödenmez o mendillerin
Canım çok geçmiş olsun inşallah sağ Salim atlatırsın covidi de önemli olan moral,moralini yüksek tut
Hamileyken bende covit oldum, burnum tikaliydi nefes zor aliyordum. 10 gün içinde hepsi bitti gitti ama çok şükür. Seninde yakında.tum şikayetlerin biter inşallah.
Geçmiş olsun inşallah biran once gecer hasarsız
gebito canım tekrar geçmiş olsun. burda da çok arttı korkuyorum artık. özellikle son anda olup doğumda sıkıntı yaşamaktan. umarım biran önce hafifler ve biter. kızın nasıl?
Kandaki oksijeni takip et canım o belli eder nefes darlığının normal sınırda olup olmadığını ve birşey olmayacak Allahın izniyle en ufak hastalık bile etkiliyor artık bizi gebeler olarak . Covid diye kendini üzme . Vitaminlerini al dinlen çok geçmiş olsunMerhaba,
Dün iki doktor ile konuştum. Covid olduğum için yüm muayeneler telefon görüşmesi şeklinde. İşe yarar hiç bir şey söylemediler, ilaç yazmadılar
Hele konuştuğum aile hekimi resmen inşallah daha kötü olmaz gibi şeyler söyledi! Dedim ki ben daha iyiydim, 2 gündür daha kötüyüm, ciğerlerimde mukus hissediyorum, ya daha kötü olursa, bi mukolitik mi yazsanız. Hamilelikte mukolitik önermiyoruz, umalım ki daha kötü olmasın falan dedi.
Şimdi yeni uyandım, yine boğazımda yanma var, bakalım konuşmaya başlayınca anlayacağım ne durumdayım.
Şöyle ki nefesim yetmiyor. Sürekli, sık sık nefes alma halindeyim. Arada da ağzımdan nefes alıyorum. Gerçi covidden önce de nefesim yetmiyordu, arada iç çekme modunda derin nefes alıyordum ama şimdi nefes almam önem kazandı. Kadın doğumcum kandaki oksijen seviyesini kontrol etmemi söyledi, ona bakıyorum.
Evet bende bi kısmını müslin aldım bi kısmını daha ufak boy aldım bi kısmını büyük aldım sırtına yakasına kendi omzuma vs derken her boyunu bir amaca yönlendirdimBende hiç kullanmasını beceremedim bence ben yetisene kadar çocuk lak diye boydan boya her yerime kusuyordu hiç aklıma gelmiyordu elimin altında bulundurmak sanırım bunda bir heves muslin aldım Ağız bezlerini insallah kullanirim omzuma falan atar gaz cikartirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?