- 13 Nisan 2021
- 501
- 1.117
- 28
- 31
Ah ben ne filtre kahveler yapardım şimdi çarpıntı yapıyor makinem de beni bekliyor doğumdan sonra da sabahları içeceğim inşallah gece belki çocuğa uykusuzluk yapar süttenBen içiyorum yarım kupayı biraz geçen filtre kahve üstüne de süt koyuyorum. Doktorum 2 fincan kahve içebilirsin demişti...
Tamam canim yapalim. 24subatta benim esimin dogum gunu 24ocaktada benim kizim gelsinYa aman doğurmayalım kız dursunlar daha. Gel seninle totem yapalım ve buna gerçekten inanalım ve sürekli söyleyelim ki öyle olsun tamam mışimdi ben totemimi yapıyorum. 22 Ocak cumartesi benim doğum günüm ve bence ben 21 Ocak cuma günü doğuracağım. Buna inanıyorum ve öyle olsun istiyorum.
İnsaAllah canim. Herkes gelişi güzel konusuyor iste.Hamileliğin tadını çıkar lafını anlayamiyorum galiba, aşı olamadim , dışarda covid var ve herkes hastalık bitmiş gibi dikkatsiz, nasıl çıkacak tadı, bu cümlede bahsedilen ne anlayamıyorum.İnşallah sonraki hamileliklerimizde anlarız
Bende valla eksi eksi of evimiz mis kokacakEvet bende bi kısmını müslin aldım bi kısmını daha ufak boy aldım bi kısmını büyük aldım sırtına yakasına kendi omzuma vs derken her boyunu bir amaca yönlendirdimay yerim onların süt kokan ağızlarını ben ya çok özledim bebek kokusunu çok
Ben kontrole gidince bunu soracağım aşırı hareketli ediyor bazen tedirgin oluyorum kalp atışıyla falan alakalı mı diye ya bi insan o yerde 3 saat boyunca nasıl hiç durmadan bu kadar hareket edebilir anlayamiyorum zaten sakin bi bebek değil ama bazen gerçekte korkutuyor beni bu hareketleri ya kanala girmeye çalışıyor ya kasılma oluyor ondan daralıyor yada keyfi yapiyor bilemedimAy bu gece bu kiz karnımı yırtıp dışarı çıkmazsa bi daha hiç çıkmaz heralde yaa canımı çok yakıyor
Keyfi yerinde olduğu içindir bence. Çok hareketli olursa hastaneye başvurun demezler hiç mesela.Ben kontrole gidince bunu soracağım aşırı hareketli ediyor bazen tedirgin oluyorum kalp atışıyla falan alakalı mı diye ya bi insan o yerde 3 saat boyunca nasıl hiç durmadan bu kadar hareket edebilir anlayamiyorum zaten sakin bi bebek değil ama bazen gerçekte korkutuyor beni bu hareketleri ya kanala girmeye çalışıyor ya kasılma oluyor ondan daralıyor yada keyfi yapiyor bilemedim
Hissettigim İlk andan beri cok hareketli bi bebek. Yasadigim tüm rahatsizliklara ragmen beni mutlu eden tek sey onun hareketleri. Doktorlarda hareketli bebek saglikli bebektir diyorlar. Aksine yarim saat hissetmezsem çıldırıyorum korkudanBen kontrole gidince bunu soracağım aşırı hareketli ediyor bazen tedirgin oluyorum kalp atışıyla falan alakalı mı diye ya bi insan o yerde 3 saat boyunca nasıl hiç durmadan bu kadar hareket edebilir anlayamiyorum zaten sakin bi bebek değil ama bazen gerçekte korkutuyor beni bu hareketleri ya kanala girmeye çalışıyor ya kasılma oluyor ondan daralıyor yada keyfi yapiyor bilemedim
Ya aman doğurmayalım kız dursunlar daha. Gel seninle totem yapalım ve buna gerçekten inanalım ve sürekli söyleyelim ki öyle olsun tamam mışimdi ben totemimi yapıyorum. 22 Ocak cumartesi benim doğum günüm ve bence ben 21 Ocak cuma günü doğuracağım. Buna inanıyorum ve öyle olsun istiyorum.
Kafein direk bebeğe geçiyor diye okumuştum canım o yüzden içmedim, 2 fincan icebildigimizi bugün öğrendim, hic sormamıştım dr aNeden sürmedin ki? Sade kahve hakkımız küçük ise 2 fincana kadar var. Baş ağrısına mide bulantısına falan da çok iyi geliyor. Ben bulantı döneminde içmedim sadece içim almazdı ama onun haricinde hergün mutlaka bir fincan sade kahve ve maden suyu içerim
Keyiften bence canım, benimki de maşallah başından beri çok hareketli, dr a sormuştum kotu bi şey olmadığını söyledi,suyu güzel yeri geniş ondan böyle hareketli demişti tabi bide Allah sana kolaylık versin isin zor bu çocuk bide 3 kg olcak demişti, ne demek istediğini gün geçtikçe daha iyi anlıyorumBen kontrole gidince bunu soracağım aşırı hareketli ediyor bazen tedirgin oluyorum kalp atışıyla falan alakalı mı diye ya bi insan o yerde 3 saat boyunca nasıl hiç durmadan bu kadar hareket edebilir anlayamiyorum zaten sakin bi bebek değil ama bazen gerçekte korkutuyor beni bu hareketleri ya kanala girmeye çalışıyor ya kasılma oluyor ondan daralıyor yada keyfi yapiyor bilemedim
Çok sağol canım Allah razı olsun
Dakika tutmaya devam et canım bir de istirahat halinde ol hayırlısı olsunUzun zaman sonra yine sancı geliyor kızlar baya siddetli ve korkuyorum 5 7 dk yi buluyor aralığı ama geçtiği anda hiç biseyim yok gibi anlayamadım gerçek mi yalancı mı ev kalkmış gidiyor halılar yıkamada her yer camasir dolu şu an cumartesi büyük temizlik var ona hazırlık yapıyordum dolap iclerim felaket durumda sırf evi bu halde bırakıp hastaneye gidersem dönüşüm olmazsa diye gidelim diyemiyorum oğlum uyuyor onun yanına biri gelmeli herkesi ayağa kaldırmak lazım bu saatte ve gerçek değilse rezalet
Hadi bakalım 21 ve 24 ocakta doğuruyoruz sıraylaTamam canim yapalim. 24subatta benim esimin dogum gunu 24ocaktada benim kizim gelsin
Ayyy yoksaUzun zaman sonra yine sancı geliyor kızlar baya siddetli ve korkuyorum 5 7 dk yi buluyor aralığı ama geçtiği anda hiç biseyim yok gibi anlayamadım gerçek mi yalancı mı ev kalkmış gidiyor halılar yıkamada her yer camasir dolu şu an cumartesi büyük temizlik var ona hazırlık yapıyordum dolap iclerim felaket durumda sırf evi bu halde bırakıp hastaneye gidersem dönüşüm olmazsa diye gidelim diyemiyorum oğlum uyuyor onun yanına biri gelmeli herkesi ayağa kaldırmak lazım bu saatte ve gerçek değilse rezalet
Daha 2 saattir falan var aslında ama başta hiç siddetli değildi yorgunluk ağrısı gibiydi ay değildir ya yalancidir değil mi bu tam dakika olmuyor çünkü bebekte çok sert hareket etmeye başlıyor o an dikkatimi dağıtıyorAyyy yoksanolcak şimdi ne zamandır sancı var anaaa panik yükleniyor
Bir avazda kurtarsin diyecek gibisinDakika tutmaya devam et canım bir de istirahat halinde ol hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?