2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bende de 4 tane var bir tanede hastaneden çıkarken giyeceğim hamilelik öncesi pijamam var eşim sen ilk hamilelikte tek pijama ile gitmiştin bunda niye böyle deyip duruyor heves ettim bu sefer normalde de pijama severim
Bizde aynı durumdayiz ilkte almadiklarina saysinlar ne cesaret iki pijama vardi birini hastaneye birini eve koymusum ben şok

Valla canım Allah yüzümüze bakmışta üstümüz başımız temiz kalmış
Oyle gerçekten valla ya bide bayrama gelmişti benim hastaneden çıkışım iyi kirlenmemis herkesin yanında giymiştim lohusa takımımı odamdan cikmamistim

Valla canım Allah yüzümüze bakmışta üstümüz başımız temiz kalmış
Ben ilkinde yedek temiz kıyafet koymamıştım aklıma gelmemişti suyum boşaldı gittim düşünüyorum bulamıyorum ben hastaneden çıkarken ne giydim ? gecelikle mi çıktım acaba hiç yok bende o kuşum. Soruyorum bizimkilerde neyle çıktığımı hatırlamıyor

Kıyamam ya :) ben sezaryen olunca planlı gitmiştim :) ama yaş küçüktü işte o zaman hiç araştırma falan da yoktu öyle tek pijama ile gitmişim:) çıkarkende polar bi eşofman ile çıkmıştım onu hatırlıyorum :) şimdi bakıyorum da her şeyi çok inceliyorum acaba o zaman mı rahattı diye düşünmeden edemiyor insan inşallah aldığımız her şeyi gönül rahatlığı ile sağlıkla kullanabiliriz

Normal doğum olursam dantelli resimlik takımımı giyicem. Beyaz renkte. Kirlenirmi acaba hemen

Bende planlı gitmiştim günüm dolduğu için şimdi çantaya sığmadı yedek kıyafet bende onu düşünüyorum ya suyum gelirse nasıl çıkarım diye

Yarın benim arkadaşlar kahvaltıya gelmeye karar verdiler
Annemde çok uzatma ayıp, gelip gitsinler doğumdan sonra bebeğin kırkı çıkana kadar Ramazan geliyor sonra sen yoğun olursun iki çocukla diyince tamam dedim

Oturma odası ve salonu temizledim dip köşe
Eşimde banyo ve tuvalete dokunma okuldan gelince ben yaparım dedi

Kızlar sadede çay koy börek çörek biz getiririz dedi

Bana sadede masa kurması kaldı, ama uzun zamandır iş yapmayınca zorlandım, bence artık daha sık spor , yürüyüş yapsam iyi olacak, vücudum çok hamlanmış

Normal doğum olursam dantelli resimlik takımımı giyicem. Beyaz renkte. Kirlenirmi acaba hemen
Bende beyaz giyicem ama sonra önce doğumdan hemen sonra giymeye suwenden gecelik almıştım onu giycem sonra baktım üşüyorum alt üst pijama takımı koydum onu giycem o beyaz takım zaten birkaç saat sonra yada hastaneden çıkmadan önce giyinip çekiniyorsun canım.

Amin canım inşallahhh bende kızımda 21 yaşındaydımm Bunda da 25 im gerçi iki çocuklu grubun en küçük üyelerinden biriyim makyaj çantamı unutursam mahvolurum diye yedek yapcam böyle şeyler önemli

Yaaa ben kızımı 25 te doğurdum şimdi 33 e doğru gidiyorum ah zalim zaman Ama hala 25 gibi hissediyorum

Merhaba sevgili anneler Sat 2 Kasım.Normalde bebeğim 8+3 haftalık olması lazım.Bugün ultrasonda 1.3 cm 5+3 haftalık çıktı.Doktor keseyi gördü her şey güzel ama bu hafta geriliği kafamı karıştırdı dedi.3 seçenek olabilir dedi. 1.seçenek geç döllenme.
2.seçenek fazla kilonuzdan dolayı dedi.
3.seçenek gelişim geriliği var bebekte sıkıntı olabilir dedi.
2 hafta sonra gelin kalp atışını duymamız lazım dedi.
Belirsizlik yoruyor beni çok üzgünüm 2 hafta nasıl bekleyeceğim.
Aynı durumu yaşayan var mı ?

Sağolasın canım. Şey için giyeyim dedim doğumhaneden çıkarken video çekiliyorya . Kardeşim çeker beyaz dantellileri giyerim demiştim ama kanamam falan değer bulasır gerek yok dediğin gibi

Doğumdan sonra giyme, zaten o gece orda kalacaksın
Fotoğraf ertesi gün çekilir, o zaman giyersin
Evt ben de öyle düşündüm. Doğumhaneden çıkarken video çekerse kardeşim güzel görüneyim diye düşündüm ama kanamam falan bulasır gerek yok doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…